2018 mart-nisan anneleri

canım ya bak ben gecen sali gittim doktor oyle bi konustu ki crs dogurcam sandim doktorlarin dediklerine cok guvenme bence dua et zamaninidoldursun ne zaman glecekse o zaman gelecek zaten:)eger sknti yoksa zamani dolana kadar kalmasi en guzeli bence simdi sizi heycan sariyorda benim gibi 39a gelnce ben artik son dort uc diye uykumu uyudugum dizimi izledigim zamanlarin tadini cikariyorim,bu sosyal medya sonra hizliyasam bize ne yaptirmiyo biliyo musun anin tadını yasatmiyo bi yere gidince mesela oraya ciplak gözle bakmak yerine tlfla cekim yapiliyo yani zaten brbek olacak kcaginda ama bidaha hamilelik gunlerinin tadina varabilecek miyiz:)ben boyle düşünüyorum buna gore davraniyorum tavsiye ederim:)

Ne kadar pozitifsin bayıldım valla :) maşallah

Kadinlar kulübüm ve watsap dışında sosyal olduğum hiçbir hesap yok desem :)

Bende ani hızlı yaşıyorum aslında. Ama resimlerimi herkesle değil kendi telefonumda kendime özel sakliyorum .

Kari koca sosyal medya dan tiksiniyoruz. İnsanların herseyi gösterme cabası ve olmadıkları insanlar gibi gorunmeleri.

Albüm var bizde. En güzel i bu bence :)

Dr ultrason da 1hafta ilerden geliyor dedi. Yani nisan sonu olan takvimi nisan ortasına aldı. Tabiki ultrason da olsa bu da tahmini bi söylem. Ama ben gerçekten çok yorgunum. Yani 40 hafta dayanamam ben.

Ya bide son günlerde yüzüm tavana doğru uyumayi tercih eder oldum. Yan yatamiuorum nedense. Düz yatınca daha rahatim sanki. Bu da bi tuhaf.

5aylikken mümkün değil düz uzanamayan ben şimdi düz uyuyorum.

Arkadaslar aranizda sezeryan olan varmi? varsa kacinci hafta da aldi doktorunuz?
benim doktorum 39 da alacagini soyledi ama 39-40 da normal geliyor bebek zaten ya su ya sanci

1 hafta ilerideolmasi cok bi sorun olmayabilir ama doktorlar bilir canım onlar okumus etmis yani diyorum ya dediklerionemli ama yinede hani her dedikleri de cikmiyo hayırlısi olsun bakalim:)bende de sosyal medya yok ben onu ama genellemek icin dedim anladın ne demek istedigimi:)duz yat sende bi sey olmaz saatlerce yatacak degilsin nasil olsa bana da cokiyigeliyodu sirt ustu yatmak ama artik yatamiyorum sag tarafima yatmak daha rahat ettiriyor beni saga doğru yatıyorum bende

Valla kapıya dezenfektan koyduk gelene sıktırıyorum. Dün bebek görmeye gelmişlerdi eniştem öptü sinir oldum bebeğimin yuzunde hemen sivilce cıktı millet cidden cok tuhaf öpme de diyemedim pat diye öptü ya altı günlük bebeği öpmekten ne anlıyorlarsa. O bogulmadan sonra tecrube kazandım cnm allah o gucu veriyor artık dün yine kustu etti bu kez sakindim doktorda korkma bi kızadma morarmadan bogulmaz merk etme deyince cesaret geldi

Benimde cok agrım var altı gündür iyileşmedi sagıyorum birde beyaz lahan koyuyorum o abya rahatllattı ama yinede agrı var. Biz bu doktor yollarını cok asındırıcaz bellinki

Allah rahmet eylesin canım benim.. artık bebekle ilgilenebiliyorum gönlümce dikişlerim hala sızlıyor ama parolle idare ediyorum işte. Göbegımız dussede rahatlasak bizde banyo yaptırmak istiyorum artık bir kere yaptırdık ama yetmedi hemen cıkardık

Ay bu gereksiz insanların bilmiş konuşmaları , hamileyken ayrı konuşurlar doğurursun ayrı konuşurlar , takma sen hiç , normal doğursan başka bişey bulurlardı konuşacak
Bulurlardı canım herkes doktor ilim bilimci Çünkü. Bebeğim Gülerken bakma diyorlar dusunebiliyor musun dehsete düştüm neden diye melekler gulduruyormus ee tmm bizde biliyoruz da niye bakmayayım diyorum işte iyi değilmiş. Herkes cinci hoca gibi yemin ediyorum bana hurafelerle gelmeyin demekten dilim damağım koptu

LadyBird59 cnm nasilsin. Sana iki sey sorcam. Sezaryen sonrası depende cok ihtiyac duydunmu kanama cokmuydu. Birde doktora korse olayini sordunmu cnm.
Canım bende bunu yazmak istiyordum vakit bulamadım dependi kesinlikle bulundurun bir paket yeterli oluyor. Ben ilk gün takmak istedim hemşire bizim yöntem daha iyi dedi pedin üstüne gazlı bez tarzı bi bez koydu her yerime cıktı ve sürekli değiştirmek istediğimde işkenceye dönüştü ped pedin ustune o bezler hemşireyi dinlemedim ertesi gün depend kullandım cok rahat ettim. Cumartesi kontrolum vardı artık korse kullanabilirsin dedi canım ptesi doğum yapmıştım

canım belki zor olmustur gazlar bez ama tecrubeli arkadaşlarim özellikle normal dogdan sonra hava alması icin ped değilde gazli bez gibi yontemler onerdiler ama onu yapmak zor geliyor bana hastanede kaldigin surece onlardan veren yerler varmış ama aklinizda olsun kizlar becerebilirsenz gazli bez daha iyiymis iyilesme suresi bakimindan birde ilk bir hafta gogus pedi kullanmayin diyorlar

Sezeryan olacak canım evet 7sinde inşş. Benim bebiş geçen hafta zaten bir panikletti beni bir cm açılma var filan dediler ama şimdilik iyiyim neyse ki

Dun normal ped aldim normal dogumda kanama cok oluyor galiba en iyisi alalim 1 paket:) birde acaba hangi boy almak lazm orta boy mu bilemedim

Cn m kesili oldu ama çok az kesildi allahtan valla bi çoğu ilk doğuma göre kolay oldu cidden zaten fazla sürse dayanamazdı m ki bm ama dünyanın ennn guzguz duygusu ymuş annrlik

Allah anneli babalı büyütsün.
Böyle kolay olması için özel bişey yaptınmı canım hurma yürüyüş vs gibi bize tavsiyelerin varmı?
Kaç kilo aldın kaçla doğuma girdin, bebişin kaç kiloydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…