2018 mart-nisan anneleri

Bizim milletimiz valla bir tuhaf, cahillik mi düşüncesizlik mi İnan anlamıyorum. Kapıda dezenfekte için ürün koymuşsun, daha nasıl kibarca anlatabilirsin ki! Daha su gibidir bebeğin ne kucağa alınır ne öpülür. Ben kızım sağ salim doğsun sosyal hesabımdan bebekli evin kuralları diye paylaşıp, uymayacak olanlar gelip sinirimi bozmasın yazacağım :) başlarım kırılıp küsmelerine. Onlar mikroplu salyalı ağızları ile öpüp sevsinler diye çocuk doğurmuyorum ben

Kızlar hastaneden eve geldim şimdi bebek yola girmiş 1cm açıklığım vardı yolladı beni ağrın olursa gel dedi evdeyim suan ağrım yok sadece benek baskı yapıyor asağı o kadar. gelmeyecek bu
Gelir gelir en azından gelişme var korkma en kötü suni sancı verirler yarın falan

Kızlar hastaneden eve geldim şimdi bebek yola girmiş 1cm açıklığım vardı yolladı beni ağrın olursa gel dedi evdeyim suan ağrım yok sadece benek baskı yapıyor asağı o kadar. gelmeyecek bu
ay şükür iyi yapmış hastanede bekleşmek çekilir dert değil.

sancılar düzenli 5 dk da bir gelene kadar. gitme. günü dolunca halen gelmeyince.engeç bi hafta sonra.suni sancıyla normal doğurtuyorlar.
Belim ağrıyor sadece bir de bebek kasılıyor içerde öyle adet sancısı gibi sancım yok vallahi canım sürekli büyük abdestim geliyor

Sağol canım benim amiiin suan sancım filan hiç yok hayırlısı bakalım ne olur tabi ki ederim sende bana et lütfen
Tedbir amaçlı gideydin canım doktora ama aramışsın zaten 40 dakika mesafe çok hastaneye kız yetişebilcekmisnz aksi bir durumda hep duamdasınız canım doktor bu üçüncü defadır alltan muayene edyor beni açılma felan yok dedi zaten gününede var dedi benim aclem yok zaten beklerim kızımı ne kadar dursa kardır sağlıcakla vaktinde gelsin inş hepimzn kuzular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…