- 30 Mart 2017
- 1.792
- 1.176
- 63
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.921
Bizim milletimiz valla bir tuhaf, cahillik mi düşüncesizlik mi İnan anlamıyorum. Kapıda dezenfekte için ürün koymuşsun, daha nasıl kibarca anlatabilirsin ki! Daha su gibidir bebeğin ne kucağa alınır ne öpülür. Ben kızım sağ salim doğsun sosyal hesabımdan bebekli evin kuralları diye paylaşıp, uymayacak olanlar gelip sinirimi bozmasın yazacağım :) başlarım kırılıp küsmelerine. Onlar mikroplu salyalı ağızları ile öpüp sevsinler diye çocuk doğurmuyorum benValla kapıya dezenfektan koyduk gelene sıktırıyorum. Dün bebek görmeye gelmişlerdi eniştem öptü sinir oldum bebeğimin yuzunde hemen sivilce cıktı millet cidden cok tuhaf öpme de diyemedim pat diye öptü ya altı günlük bebeği öpmekten ne anlıyorlarsa. O bogulmadan sonra tecrube kazandım cnm allah o gucu veriyor artık dün yine kustu etti bu kez sakindim doktorda korkma bi kızadma morarmadan bogulmaz merk etme deyince cesaret geldi
Farklı bence. Ben depend aldım tabi daha kullanmadım. Ben küçük boy aldım 36-42 beden arası gibi birşey.Kizlar bu depend ile hasta bezi ayni mi oluyo
Depend külot şeklinde oluyor canım ama ben dependin bedenini bulamadım kendime göre canped in yine aynı şekilde külot gibi hasta bezi vsr ondan aldım migrostan..Kizlar bu depend ile hasta bezi ayni mi oluyo
Gelir gelir en azından gelişme var korkma en kötü suni sancı verirler yarın falanKızlar hastaneden eve geldim şimdibebek yola girmiş 1cm açıklığım vardı yolladı beni ağrın olursa gel dedi evdeyim suan ağrım yok sadece benek baskı yapıyor asağı o kadar. gelmeyecek bu
ay şükür iyi yapmış hastanede bekleşmek çekilir dert değil.Kızlar hastaneden eve geldim şimdibebek yola girmiş 1cm açıklığım vardı yolladı beni ağrın olursa gel dedi evdeyim suan ağrım yok sadece benek baskı yapıyor asağı o kadar. gelmeyecek bu
Doktorum çok iyi bu konuda canım yatarsan suni sancı verirler dedi o yüzden eve git dedi sancın olursa gelirsinay şükür iyi yapmış hastanede bekleşmek çekilir dert değil.
Bir daha perşembe var kontrolüm ağrın olmazsa perşembe gel dedi hayırlısı bakalım gelecek küçük prenses :)Gelir gelir en azından gelişme var korkma en kötü suni sancı verirler yarın falan
sancılar düzenli 5 dk da bir gelene kadar. gitme. günü dolunca halen gelmeyince.engeç bi hafta sonra.suni sancıyla normal doğurtuyorlar.Doktorum çok iyi bu konuda canım yatarsan suni sancı verirler dedi o yüzden eve git dedi sancın olursa gelirsin
Belim ağrıyor sadece bir de bebek kasılıyor içerde öyle adet sancısı gibi sancım yok vallahi canım sürekli büyük abdestim geliyorsancılar düzenli 5 dk da bir gelene kadar. gitme. günü dolunca halen gelmeyince.engeç bi hafta sonra.suni sancıyla normal doğurtuyorlar.
gelince büyük abdest yeri acıma yapıyor mu?Belim ağrıyor sadece bir de bebek kasılıyor içerde öyle adet sancısı gibi sancım yok vallahi canım sürekli büyük abdestim geliyor
Evet ya böyle iğne batıyor orama sankigelince büyük abdest yeri acıma yapıyor mu?
benimde öyle ince bişeyler çizik atıyorlar sanki.ama benim rahim yolu kapalı.acile yatmadan da kapalı demişti dr. şu 1.5 hafta bir geçse.Evet ya böyle iğne batıyor orama sanki
İnşallah gününü doldurur canım benim de erken Doğum tehlikem vardıbenimde öyle ince bişeyler çizik atıyorlar sanki.ama benim rahim yolu kapalı.acile yatmadan da kapalı demişti dr. şu 1.5 hafta bir geçse.
inşallah çabucak doğurur hemen ayaklanırız.İnşallah gününü doldurur canım benim de erken Doğum tehlikem vardı
İnşallah canım beklemedeyim belim ağrıyorinşallah çabucak doğurur hemen ayaklanırız.
sen reflü yaşadın mı canım hiç sanırım benim reflü ve midem hem yanıyor hem içi dolu dolu.İnşallah canım beklemedeyim belim ağrıyor
Sadece mide yanmam oldu ger zaman 3 aylıkken başladı suan bile yanıyor yani yağlı baharatlı yiyince özellikle çıldırıyorsen reflü yaşadın mı canım hiç sanırım benim reflü ve midem hem yanıyor hem içi dolu dolu.
Canım benim hayırlı kolay doğumların olsun inşallah,Rabbim hayırlısı ile yavrunu kucağına almayı nasip etsin.Heyecanlandım valla yazabildiğin zaman bize yaZ.AIcık sancılanayım gideceğim :)
Tedbir amaçlı gideydin canım doktora ama aramışsın zaten 40 dakika mesafe çok hastaneye kızSağol canım benim amiiinsuan sancım filan hiç yok hayırlısı bakalım ne olur tabi ki ederim sende bana et lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?