2018 mart-nisan anneleri

Sağol canım amin sevindim ilgilenebilmene sızlarmış sezeryanlı olunca benm görmce hala soğuk alınca kasıklarım ağrıyor diyor ne kafarı doğru bilememde ay o göbek varya düşsünde rahatça bakabilelim gerçekten en korktuğum şey o inş bir haftada düşer

Kızlar hastaneden eve geldim şimdi bebek yola girmiş 1cm açıklığım vardı yolladı beni ağrın olursa gel dedi evdeyim suan ağrım yok sadece benek baskı yapıyor asağı o kadar. gelmeyecek bu
Hadi gözün aydın canım inş sağlıcakla bol açılmalı bir normal doğum olur

Sadece mide yanmam oldu ger zaman 3 aylıkken başladı suan bile yanıyor yani yağlı baharatlı yiyince özellikle çıldırıyor
benimde hemen hemen senin aylarad başladı gibi gibi testlerimce folik asit b 12 düşük çıktı.ona göre. b12 ve gneferon verdiler. fakat troid ilacından pek kullanamadım o hapı aç içiliyor ikiside.çalışırken zor oluyor. şebeke suyu yaramıyor hazır su içiyorum.kan sulandırıcıyı karnımdan yapıyorum acaba o da olabilir mi?ben çok sık gidince acıyor dediğin gibi acı aşırı baharatta bazen coşturabiliyor.

Anladım canım belki de olabilir bilmiyorum ki doktoruna danış yinede benim de kanım düşüktü doktorun verdiği kan ilacını kullanmamıştım doktorun verdiği kandili acılı kullanmamıştım sonra serum taktı bana normale döndü Erken doğum içinde ciğer geliştirici ve iki tane ilaç verdi onları kullanmıştım ama ben hamileliğin başından bu yana hiç oturmadım ilk üç ay biraz yattım bulantım vardı sonra hep hareketliydim eğil kalk evi şey yap

Gittik canım Çok şükür bir problem yok muş bir santim açıklığın var dedi gönderdi beni evde bekliyorum vallahi şuan ağrım olmasını Benim de bu üçüncü oldu toplam inşallah tam zamanında gelir canım benim

Canım benim hayırlı kolay doğumların olsun inşallah,Rabbim hayırlısı ile yavrunu kucağına almayı nasip etsin.Heyecanlandım valla yazabildiğin zaman bize yaZ.
Ah kuzum teşekkür ederim çok sağ ol hepimize inşallah şu anlık evdeyim sancımın gelmesini bekliyorum

eve gidince uyucam dün akşam reflü ve nefes darlığı aman vermedi bana.

Senin zamanın gelmiş canım kolayca olur inş doğumun..bana da bir cm açılma var demişti ebe şimdilik iyiyim benimki gününü bekler inşş..doktor bir şey olmaz dedi..açılma var denildiğinden beri 5 gün geçmiş herhalde bekler bebişim..

İnşallah kuzum Allah hepimize rahat bir doğum nasip etsin orhan çok tedirgin oluyormuş insan anladınız
Aynen canım bugün acıyor dedim doktor bakerken çünkü dün ağda oldum şişti o yüzden yoksa okadar acımaz dı hemşirede normal nasıl yapcaksın diyor dedim bilmiyorum allah yardım eder inş oda bişey demedi ilk defa olucak ne bekliyor bilmiyoz haliyle herşeyi bianda yaşıyoz rabbim yardımcımz olsun

hemsirenin sorması da ilginç öncekiler nasıl yapıyorsa sende öyle yapacaksın işte.

Amin canım inş hepimzin kuzuları vaktinde saatinde gelir sağlıcakla evde kendini takip et aksi bir durum olursa hemn çıkarsınız allahın iznyle

Bekler bekler canım çünkü üç santime kadar normal dört olduğu zaman artık doğum başlıyor demek o zaman da sancılar sıklaşıyor zaten o yüzden hiç korkma

Evet vallahi benim en büyük korkum çatı muaynesi çok acıyoruz ya da ben mi acıyorum canım çok tatlı herhalde

kızlar bu kadar kötü olur mu relü yaaa.midemin şişmesinden büyük tuvalete çıkınca taharetlenmeye eğilemiyorum bile bunda bi tuhaflık yok mu?iş çıkışı renie alıcam eczaneden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…