- 8 Şubat 2013
- 3.470
- 1.221
- 198
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.941
Sağol canımAllah rahmet eylesin canım benim.. artık bebekle ilgilenebiliyorum gönlümce dikişlerim hala sızlıyor ama parolle idare ediyorum işte. Göbegımız dussede rahatlasak bizde banyo yaptırmak istiyorum artık bir kere yaptırdık ama yetmedi hemen cıkardık
Hadi gözün aydın canım inş sağlıcakla bol açılmalı bir normal doğum olurKızlar hastaneden eve geldim şimdibebek yola girmiş 1cm açıklığım vardı yolladı beni ağrın olursa gel dedi evdeyim suan ağrım yok sadece benek baskı yapıyor asağı o kadar. gelmeyecek bu
benimde hemen hemen senin aylarad başladı gibi gibi testlerimce folik asit b 12 düşük çıktı.ona göre. b12 ve gneferon verdiler. fakat troid ilacından pek kullanamadım o hapı aç içiliyor ikiside.çalışırken zor oluyor. şebeke suyu yaramıyor hazır su içiyorum.kan sulandırıcıyı karnımdan yapıyorum acaba o da olabilir mi?ben çok sık gidince acıyor dediğin gibi acı aşırı baharatta bazen coşturabiliyor.Sadece mide yanmam oldu ger zaman 3 aylıkken başladı suan bile yanıyor yani yağlı baharatlı yiyince özellikle çıldırıyor
Seni çok iyi anlıyorum canım bulantı benimde hala var sürekli yediğimi afedersin çıkarıyorum çok kötü.Sabır Canım az kaldı sıkma kendini çok.Ha bir de benim midem 9 aydır allahın her günü bulanıyor. Yeminle canımdan bezdim artık
Anladım canım belki de olabilir bilmiyorum ki doktoruna danış yinede benim de kanım düşüktü doktorun verdiği kan ilacını kullanmamıştım doktorun verdiği kandili acılı kullanmamıştım sonra serum taktı bana normale döndü Erken doğum içinde ciğer geliştirici ve iki tane ilaç verdi onları kullanmıştım ama ben hamileliğin başından bu yana hiç oturmadım ilk üç ay biraz yattım bulantım vardı sonra hep hareketliydim eğil kalk evi şey yapbenimde hemen hemen senin aylarad başladı gibi gibi testlerimce folik asit b 12 düşük çıktı.ona göre. b12 ve gneferon verdiler. fakat troid ilacından pek kullanamadım o hapı aç içiliyor ikiside.çalışırken zor oluyor. şebeke suyu yaramıyor hazır su içiyorum.kan sulandırıcıyı karnımdan yapıyorum acaba o da olabilir mi?ben çok sık gidince acıyor dediğin gibi acı aşırı baharatta bazen coşturabiliyor.
İnşallah kuzum Allah hepimize rahat bir doğum nasip etsin orhan çok tedirgin oluyormuş insan anladınızHadi gözün aydın canım inş sağlıcakla bol açılmalı bir normal doğum olur
Gittik canım Çok şükür bir problem yok muş bir santim açıklığın var dedi gönderdi beni evde bekliyorum vallahi şuan ağrım olmasınıTedbir amaçlı gideydin canım doktora ama aramışsın zaten 40 dakika mesafe çok hastaneye kızyetişebilcekmisnz aksi bir durumda hep duamdasınız canım doktor bu üçüncü defadır alltan muayene edyor beni açılma felan yok dedi zaten gününede var dedi benim aclem yok zaten beklerim kızımı ne kadar dursa kardır sağlıcakla vaktinde gelsin inş hepimzn kuzular
Ah kuzum teşekkür ederim çok sağ ol hepimize inşallah şu anlık evdeyim sancımın gelmesini bekliyorumCanım benim hayırlı kolay doğumların olsun inşallah,Rabbim hayırlısı ile yavrunu kucağına almayı nasip etsin.Heyecanlandım valla yazabildiğin zaman bize yaZ.
eve gidince uyucam dün akşam reflü ve nefes darlığı aman vermedi bana.Anladım canım belki de olabilir bilmiyorum ki doktoruna danış yinede benim de kanım düşüktü doktorun verdiği kan ilacını kullanmamıştım doktorun verdiği kandili acılı kullanmamıştım sonra serum taktı bana normale döndü Erken doğum içinde ciğer geliştirici ve iki tane ilaç verdi onları kullanmıştım ama ben hamileliğin başından bu yana hiç oturmadım ilk üç ay biraz yattım bulantım vardı sonra hep hareketliydim eğil kalk evi şey yap
Senin zamanın gelmiş canım kolayca olur inş doğumun..bana da bir cm açılma var demişti ebe şimdilik iyiyim benimki gününü bekler inşş..doktor bir şey olmaz dedi..açılma var denildiğinden beri 5 gün geçmiş herhalde bekler bebişim..Gittik canım Çok şükür bir problem yok muş bir santim açıklığın var dedi gönderdi beni evde bekliyorum vallahi şuan ağrım olmasınıBenim de bu üçüncü oldu toplam inşallah tam zamanında gelir canım benim
Aynen canım bugün acıyor dedim doktor bakerken çünkü dün ağda oldum şişti o yüzden yoksa okadar acımaz dı hemşirede normal nasıl yapcaksın diyorİnşallah kuzum Allah hepimize rahat bir doğum nasip etsin orhan çok tedirgin oluyormuş insan anladınız
hemsirenin sorması da ilginç öncekiler nasıl yapıyorsa sende öyle yapacaksın işte.Aynen canım bugün acıyor dedim doktor bakerken çünkü dün ağda oldum şişti o yüzden yoksa okadar acımaz dı hemşirede normal nasıl yapcaksın diyordedim bilmiyorum allah yardım eder inş oda bişey demedi ilk defa olucak ne bekliyor bilmiyoz haliyle herşeyi bianda yaşıyoz rabbim yardımcımz olsun
Dikkat et kendine Canım dualarımdasın hayırlısı ile gelsin miniğin.Ah kuzum teşekkür ederim çok sağ ol hepimize inşallah şu anlık evdeyim sancımın gelmesini bekliyorum
Amin canım inş hepimzin kuzuları vaktinde saatinde gelir sağlıcaklaGittik canım Çok şükür bir problem yok muş bir santim açıklığın var dedi gönderdi beni evde bekliyorum vallahi şuan ağrım olmasınıBenim de bu üçüncü oldu toplam inşallah tam zamanında gelir canım benim
Yüksek yastık kullan canım baya bir rahatlatıyor şu an neredesin hastanede misin işte mieve gidince uyucam dün akşam reflü ve nefes darlığı aman vermedi bana.
Bekler bekler canım çünkü üç santime kadar normal dört olduğu zaman artık doğum başlıyor demek o zaman da sancılar sıklaşıyor zaten o yüzden hiç korkmaSenin zamanın gelmiş canım kolayca olur inş doğumun..bana da bir cm açılma var demişti ebe şimdilik iyiyim benimki gününü bekler inşş..doktor bir şey olmaz dedi..açılma var denildiğinden beri 5 gün geçmiş herhalde bekler bebişim..
Evet vallahi benim en büyük korkum çatı muaynesi çok acıyoruz ya da ben mi acıyorum canım çok tatlı herhaldeAynen canım bugün acıyor dedim doktor bakerken çünkü dün ağda oldum şişti o yüzden yoksa okadar acımaz dı hemşirede normal nasıl yapcaksın diyordedim bilmiyorum allah yardım eder inş oda bişey demedi ilk defa olucak ne bekliyor bilmiyoz haliyle herşeyi bianda yaşıyoz rabbim yardımcımz olsun
Sen de dikkat et canım amin çok sağ ol Allah razı olsun vallahi iyi ki varsınızDikkat et kendine Canım dualarımdasın hayırlısı ile gelsin miniğin.
Aynen canım ama şuan bir uykum var ki enerji depolayacakmAmin canım inş hepimzin kuzuları vaktinde saatinde gelir sağlıcaklaevde kendini takip et aksi bir durum olursa hemn çıkarsınız allahın iznyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?