- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.961
işteyim suan sen taharetlenirken zorlanıyormusun klozet mi kullanıyorsun?benim midem şişmekten eğilemiyorum zar zor hallediyordum işimi ne olduysa şua hastaneye girdim çıktım oldu.Yüksek yastık kullan canım baya bir rahatlatıyor şu an neredesin hastanede misin işte mi
Anladım canım klozet kullanıyorum ben rahat oluyor önden eğilip temizlemiyorum arka taraftan temizliyorum 1:30 aydır klozet kullanıyorum ben çünkü diğer türlü zor oluyor zaten bacaklarımın üstüne duramıyorum 30 kg’a yakın aldım benBenim midem de çok şişiyordu bebeğin baş aşağı dönünce bayağı rahatladımişteyim suan sen taharetlenirken zorlanıyormusun klozet mi kullanıyorsun?benim midem şişmekten eğilemiyorum zar zor hallediyordum işimi ne olduysa şua hastaneye girdim çıktım oldu.
Gittik canım Çok şükür bir problem yok muş bir santim açıklığın var dedi gönderdi beni evde bekliyorum vallahi şuan ağrım olmasınıBenim de bu üçüncü oldu toplam inşallah tam zamanında gelir canım benim
Değil mi demek doğası varsa doğuyor bu çocuklar ben de sürekli akıntım var gibi hissediyorum ama yok Psikolojim bozulduBenim.gecen hafta çayı muayenesinde 2cm acilmam vardı hic sancim yoktu merdiven inip çık çökel.kalk dedi bana o günden beri yerinde duramiyom :) bu perşembe gidicez hayırlısı bakalım benden hala çok.miktarda beyaz akıntı geliyor.
bende de reflu var midem yanmiyo ama yatinca özellikle yemek borum cok fena yapiyo rennie hic fayda etmedi bana malesef tadini da hic sevemedim ilaca karssi alerjim var hic sevmiyorum magnezyumum da tadini sevmedim hic icemiyorum onuda refluden dolayi yakiyor bunlar zorluyor beni sana fayda saglar inşallahişteyim suan sen taharetlenirken zorlanıyormusun klozet mi kullanıyorsun?benim midem şişmekten eğilemiyorum zar zor hallediyordum işimi ne olduysa şua hastaneye girdim çıktım oldu.
Canım onun yürümekle alakalı olduğunu pek düşünmüyorum açıkçası ben çok aşırı görmedim mesela doğum vaktinde ama doktor bana doğumun kolay olur kemik yapın çok güzel dedi açılman çok güzel olur bekliyorum vallahi bakalım ne olur yeterki sağlıklı gelsem de vakti önemli değil canımLeylaKaya canim bir cmse aciklik durdugun yerde sancin olmaz benim gecen sali 2cmdi hec bisey olmadı yarin kontrolum var bakalım ne dicek benim doktorda kendi sancimin gelnesinden yana sahsen bende öyleyim ntsde sancida cikmiyo bende,bool bool yuru artık bizim son haftamiz yurumek en iyisi
zaten dogum kolay olsun diye yurumeyi tavsiye ediyolar canım herkesin dusuncesi farkli tabi bi avazda inşallah:)Canım onun yürümekle alakalı olduğunu pek düşünmüyorum açıkçası ben çok aşırı görmedim mesela doğum vaktinde ama doktor bana doğumun kolay olur kemik yapın çok güzel dedi açılman çok güzel olur bekliyorum vallahi bakalım ne olur yeterki sağlıklı gelsem de vakti önemli değil canım
Yine de elimden geldiğince hareket etmeye çalışıyorum ama ne olur ne olmaz inşallah canım benim :))zaten dogum kolay olsun diye yurumeyi tavsiye ediyolar canım herkesin dusuncesi farkli tabi bi avazda inşallah:)
Değil mi demek doğası varsa doğuyor bu çocuklar ben de sürekli akıntım var gibi hissediyorum ama yok Psikolojim bozuldu
İ İnşallah canım bol bol dua edeceğim hepinize hiç sıkma canını :)Aynen canım nisan geldiğinde doğum yakin derler belki iki uç güne gelir seninki :) benimkinde tik yok :)
İ İnşallah canım bol bol dua edeceğim hepinize hiç sıkma canını :)
Benimde kontrol yarin cok heyecanliyimmmmmmmLeylaKaya canim bir cmse aciklik durdugun yerde sancin olmaz benim gecen sali 2cmdi hec bisey olmadı yarin kontrolum var bakalım ne dicek benim doktorda kendi sancimin gelnesinden yana sahsen bende öyleyim ntsde sancida cikmiyo bende,bool bool yuru artık bizim son haftamiz yurumek en iyisi
Bebisin kac kilo cnm bugun soylediler mi. Dogum geciktkce yavrular daha da buyuyor :)Canım onun yürümekle alakalı olduğunu pek düşünmüyorum açıkçası ben çok aşırı görmedim mesela doğum vaktinde ama doktor bana doğumun kolay olur kemik yapın çok güzel dedi açılman çok güzel olur bekliyorum vallahi bakalım ne olur yeterki sağlıklı gelsem de vakti önemli değil canım
3300 canım :) benimki son haftalarda pek almadıBenimde kontrol yarin cok heyecanliyimmmmmmm
Bebisin kac kilo cnm bugun soylediler mi. Dogum geciktkce yavrular daha da buyuyor :)
Bir daha perşembe var kontrolüm ağrın olmazsa perşembe gel dedi hayırlısı bakalım gelecek küçük prenses :)
Amiin tek istediğim şey artıkinşallah çabucak doğurur hemen ayaklanırız.
Berbat bişi bende var sen bence gaviscon d al ikisini birden iç birer saat araylakızlar bu kadar kötü olur mu relü yaaa.midemin şişmesinden büyük tuvalete çıkınca taharetlenmeye eğilemiyorum bile bunda bi tuhaflık yok mu?iş çıkışı renie alıcam eczaneden.
işteyim suan sen taharetlenirken zorlanıyormusun klozet mi kullanıyorsun?benim midem şişmekten eğilemiyorum zar zor hallediyordum işimi ne olduysa şua hastaneye girdim çıktım oldu.
su gelince sıcak olur yazmıştı birileri. Bende hep ıslaklık vardı afedersin acaba altıma kaçırıyor muyum demiştim ama suyum azalmış benim. Nasıl oldu anlamadım. Doktorunu arayabilirsen arasana. Hadi hayırlı güzel Haberler ile gel inşallahKızlar biraz önce sıcak sıcak biraz su geldi bir anda dolu dolu değil ama. Suyu gelen kaçağı olan nasıl birşey su gelmesi.ben bi anda devamı gelecek sandım ama gelmedi yeni oldu.
Canım malesef devlete gittiğim için doktoru aramam mümkün değil. Lavobaya gittim geldim tam koltuğa oturdum öyle geldi su.bakalım bugün gelirse devamı öyle giderim.su gelince sıcak olur yazmıştı birileri. Bende hep ıslaklık vardı afedersin acaba altıma kaçırıyor muyum demiştim ama suyum azalmış benim. Nasıl oldu anlamadım. Doktorunu arayabilirsen arasana. Hadi hayırlı güzel Haberler ile gel inşallah
canım sancin var mi yok mu onu yokla hrp oyle diyolarCanım malesef devlete gittiğim için doktoru aramam mümkün değil. Lavobaya gittim geldim tam koltuğa oturdum öyle geldi su.bakalım bugün gelirse devamı öyle giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?