2018 mart-nisan anneleri

Yüksek yastık kullan canım baya bir rahatlatıyor şu an neredesin hastanede misin işte mi
işteyim suan sen taharetlenirken zorlanıyormusun klozet mi kullanıyorsun?benim midem şişmekten eğilemiyorum zar zor hallediyordum işimi ne olduysa şua hastaneye girdim çıktım oldu.

işteyim suan sen taharetlenirken zorlanıyormusun klozet mi kullanıyorsun?benim midem şişmekten eğilemiyorum zar zor hallediyordum işimi ne olduysa şua hastaneye girdim çıktım oldu.
Anladım canım klozet kullanıyorum ben rahat oluyor önden eğilip temizlemiyorum arka taraftan temizliyorum 1:30 aydır klozet kullanıyorum ben çünkü diğer türlü zor oluyor zaten bacaklarımın üstüne duramıyorum 30 kg’a yakın aldım benBenim midem de çok şişiyordu bebeğin baş aşağı dönünce bayağı rahatladım

Benim.gecen hafta çayı muayenesinde 2cm acilmam vardı hic sancim yoktu merdiven inip çık çökel.kalk dedi bana o günden beri yerinde duramiyom :) bu perşembe gidicez hayırlısı bakalım benden hala çok.miktarda beyaz akıntı geliyor.

LeylaKaya canim bir cmse aciklik durdugun yerde sancin olmaz benim gecen sali 2cmdi hec bisey olmadı yarin kontrolum var bakalım ne dicek benim doktorda kendi sancimin gelnesinden yana sahsen bende öyleyim ntsde sancida cikmiyo bende,bool bool yuru artık bizim son haftamiz yurumek en iyisi

Değil mi demek doğası varsa doğuyor bu çocuklar ben de sürekli akıntım var gibi hissediyorum ama yok Psikolojim bozuldu

bende de reflu var midem yanmiyo ama yatinca özellikle yemek borum cok fena yapiyo rennie hic fayda etmedi bana malesef tadini da hic sevemedim ilaca karssi alerjim var hic sevmiyorum magnezyumum da tadini sevmedim hic icemiyorum onuda refluden dolayi yakiyor bunlar zorluyor beni sana fayda saglar inşallah

Canım onun yürümekle alakalı olduğunu pek düşünmüyorum açıkçası ben çok aşırı görmedim mesela doğum vaktinde ama doktor bana doğumun kolay olur kemik yapın çok güzel dedi açılman çok güzel olur bekliyorum vallahi bakalım ne olur yeterki sağlıklı gelsem de vakti önemli değil canım

zaten dogum kolay olsun diye yurumeyi tavsiye ediyolar canım herkesin dusuncesi farkli tabi bi avazda inşallah:)

Benimde kontrol yarin cok heyecanliyimmmmmmm
Bebisin kac kilo cnm bugun soylediler mi. Dogum geciktkce yavrular daha da buyuyor :)

Bir daha perşembe var kontrolüm ağrın olmazsa perşembe gel dedi hayırlısı bakalım gelecek küçük prenses :)

Çok sevindim senin adına. Darısı vakti gelen herkese inş. Senin hastanen nerede hangi hastane

inşallah çabucak doğurur hemen ayaklanırız.
Amiin tek istediğim şey artık

kızlar bu kadar kötü olur mu relü yaaa.midemin şişmesinden büyük tuvalete çıkınca taharetlenmeye eğilemiyorum bile bunda bi tuhaflık yok mu?iş çıkışı renie alıcam eczaneden.
Berbat bişi bende var sen bence gaviscon d al ikisini birden iç birer saat arayla

Ben de zorlanıyorum berbat bişi offfff hemde tikliyim yıkamazsam ölürüm

Kızlar biraz önce sıcak sıcak biraz su geldi bir anda dolu dolu değil ama. Suyu gelen kaçağı olan nasıl birşey su gelmesi.ben bi anda devamı gelecek sandım ama gelmedi yeni oldu.

Kızlar biraz önce sıcak sıcak biraz su geldi bir anda dolu dolu değil ama. Suyu gelen kaçağı olan nasıl birşey su gelmesi.ben bi anda devamı gelecek sandım ama gelmedi yeni oldu.
su gelince sıcak olur yazmıştı birileri. Bende hep ıslaklık vardı afedersin acaba altıma kaçırıyor muyum demiştim ama suyum azalmış benim. Nasıl oldu anlamadım. Doktorunu arayabilirsen arasana. Hadi hayırlı güzel Haberler ile gel inşallah

Canım malesef devlete gittiğim için doktoru aramam mümkün değil. Lavobaya gittim geldim tam koltuğa oturdum öyle geldi su.bakalım bugün gelirse devamı öyle giderim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…