- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #16.981
kızlar sut sagma pompasi aldiniz mi arastiraniniz var mi ben lansonosh tekli elektrikli iyi diye okudum ama philips avent mi alsam acaba
Kızlar biraz önce sıcak sıcak biraz su geldi bir anda dolu dolu değil ama. Suyu gelen kaçağı olan nasıl birşey su gelmesi.ben bi anda devamı gelecek sandım ama gelmedi yeni oldu.
kızlar sut sagma pompasi aldiniz mi arastiraniniz var mi ben lansonosh tekli elektrikli iyi diye okudum ama philips avent mi alsam acaba
Bebişinin hareketini sürekli kontrol et canımCanım malesef devlete gittiğim için doktoru aramam mümkün değil. Lavobaya gittim geldim tam koltuğa oturdum öyle geldi su.bakalım bugün gelirse devamı öyle giderim.
Bulurlardı canım herkes doktor ilim bilimci Çünkü. Bebeğim Gülerken bakma diyorlar dusunebiliyor musun dehsete düştüm neden diye melekler gulduruyormus ee tmm bizde biliyoruz da niye bakmayayım diyorum işte iyi değilmiş. Herkes cinci hoca gibi yemin ediyorum bana hurafelerle gelmeyin demekten dilim damağım koptu
bende 4 ayak gibi uyucam bu aksam.yav refluden sırt kaburgası ağrır mi insan.bi buçuk haftam kaldi.bu şişkinlik yüzünden acmiyim tokmuyum hissedemiyorum.40 hafta için daha bir ayim var.Kızlar planlı sezaryene karar vermeme ramak var. Çok bunaldım yoruldum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Psikolojim zaten alt üst. Ben ki normal doğumu herkesten çok istiyordum ama bu kızın gelmeye niyeti yok. Ne nişan ne açılmam yok. Dr um zaten yapamazsın deyip durdu. Başka bir dr. gittim fikir amaçlı acıbademde prof yaparsın demişti ama ne çatı baktı ne bir şey. Adam her koşulu normal doğurtmasıyla meşhur ama ona gidersem buradaki dr a haksızlık mı edicem. O da bana pazartesi gel membran striping denen yöntem ile doğumh başlatalım demişti. İşlemi yapıp eve yolluyor diye korktum biraz açıkcası. Ev acıbadeem bir saatlik yolda. Kfam çok karışık bu yüzden beklemek vs hepsi beni çok gerdi. Bazen saçma şeyler düşünüyorum. Size tuhaf gelcek ama ben çok bunaldım.
Sancım Yok canımcanım sancin var mi yok mu onu yokla hrp oyle diyolar
Biz bugün kontrole gittik 35+4 günlüğüz.Bebegimin durumu gayet iyiydi.Bebegim dönmemişti.Çok güzel duruyordu eşine sarılmıştı doktora nerdeyse kapatmayın ben bunu böyle izliyim diyecektim hayran kaldım doyamadım bakmaya 2800 gr.olmuşuz.En korktuğum gelişemezse diyeydi,9 ay boyunca hep kustugum yeri geldiğinde hiç yiyemediğimden.Ama çok şükür gelişimi gayet iyi dedi doktorumuz korkma dedi.Suyumuz çok fazlaymış en üst sınırı geçmiş erken Doğum olabilir artık riski var dedi,pazartesi gel kontrole dedi,günü belirliyelim dedi 37 de alırız dedi,Hareketlerinde hafif azalma dahi hissetsen agrı gibi birşeyler olursa mutlaka gel hastaneye dedi,sakın bekleme dedi.Gelişimini tamamladığından bu haftadan sonra her hangi bir sorun teşkil etmediği için sakın korkma erken Doğum başlarsa diye dedi.Astım doktorumun raporunu verdim sprinal olucam sorun yok,eğer anestezi almak zorunda kalırsam 2 saat önce önerdiği şekilde dozda kortizon verecekler.Gönlüm son ana kadar beklemekti normali,dönmediği için ve 2 tane miyomum var olduğu için nasip buymuş.Zor bir süreçti aşırı miğde bulantısı,Aşırı kansızlık ,sürekli yatmak derken 23.haftada geçirdiğim astım krizi beni ölümle burun buruna getirmesi ve sıkı takip,tedavi süreci benim tedaviye cevap verebilecekmiyim diyeki korkum,evimde kalamamam,ama yavrumun çok şükür iyi olması bana hep güç verdi,annem benim için endişelendi ben bebegim için çok endişe duydum.Rabbime şükrediyorum bugünlere çok şükür gelebildik,Allahım hayırlısı ile yavrularımızı sağsalim kucağımızda görmeyi nasip etsin hepimizin arkadaşlar inşallah.Hepiniz Allah’a emanet olun,Hayırlı doğumlarımız olsun.
kızlar sut sagma pompasi aldiniz mi arastiraniniz var mi ben lansonosh tekli elektrikli iyi diye okudum ama philips avent mi alsam acaba[/QUOTEp
Philips avent aldım ben ama intwrnetteki yorumlara ve satış yapan yer bunu önerdi
Takip ediyorum canım inşallah devamı gelmez 2.3 gün daha sabretsinlerBebişinin hareketini sürekli kontrol et canım
Adet öncesi gerginlik hassaslık olur ya (pms) öyle oldum sürekli ağlıyorum dayanamıyorum artıkNazliK sacmalama canim yaa:) sanki aylarca bu halde mi kalacaksin seninde cok az zamanin kaldi Allah en hayirli sekilde nasip etsin dogumu bence sakin ol rahat ol normal dogum en iyisi tabiki son zamanlar zaten telkin olmam lazm hepimiz senin gibiyiz hatta ben senden 3 hafta geriyim halimi gormen lazim gulersin:) az kaldi sabir
bende 4 ayak gibi uyucam bu aksam.yav refluden sırt kaburgası ağrır mi insan.bi buçuk haftam kaldi.bu şişkinlik yüzünden acmiyim tokmuyum hissedemiyorum.40 hafta için daha bir ayim var.
günde 3 kes icicem mide surubundan zarar gelmiyor.içini yapıştırıyor insanın ben hala bi serum 2 doz ciger geliştirici ile nasil bu hale gelsim aklim almıyor 6 sında randevum var söyleyeceğim.kan sulandırıcı ne zaman kesilecek.Adet öncesi gerginlik hassaslık olur ya (pms) öyle oldum sürekli ağlıyorum dayanamıyorum artık
İlaçları aldın mı işe yarar onlar
Ödem yapmıştır serum yürüyebilsen biraz atarsın aslındagünde 3 kes icicem mide surubundan zarar gelmiyor.içini yapıştırıyor insanın ben hala bi serum 2 doz ciger geliştirici ile nasil bu hale gelsim aklim almıyor 6 sında randevum var söyleyeceğim.kan sulandırıcı ne zaman kesilecek.
Canim kendini çok bunalttin . Olmuyorsa normal vardır bunda da bi Hayır . Bende normal diye çok direttim hala istiyorum . Birde benim anestezj fobim var. Sanko sezaryene girince uyuyunca uyanamayacagm. Ama Allaha teslim ettim kendimi hakkımda hayırlısı olsun . Allah bize hayırlı olmayan bişey yasatmaz ki . Can taşıyoruz . Sen yipratma artık kendini . Prof çatı muayanesi yapmadığı için ona git diyemiyorum. Bağırsakların bile yırtılma ihtimali var bu dar çatı da . Öyle kadinligimizi kaybedeceksek sezaryen olmak daha iyiKızlar planlı sezaryene karar vermeme ramak var. Çok bunaldım yoruldum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Psikolojim zaten alt üst. Ben ki normal doğumu herkesten çok istiyordum ama bu kızın gelmeye niyeti yok. Ne nişan ne açılmam yok. Dr um zaten yapamazsın deyip durdu. Başka bir dr. gittim fikir amaçlı acıbademde prof yaparsın demişti ama ne çatı baktı ne bir şey. Adam her koşulu normal doğurtmasıyla meşhur ama ona gidersem buradaki dr a haksızlık mı edicem. O da bana pazartesi gel membran striping denen yöntem ile doğumh başlatalım demişti. İşlemi yapıp eve yolluyor diye korktum biraz açıkcası. Ev acıbadeem bir saatlik yolda. Kfam çok karışık bu yüzden beklemek vs hepsi beni çok gerdi. Bazen saçma şeyler düşünüyorum. Size tuhaf gelcek ama ben çok bunaldım.
pilim bitmese yürücem ama birden tukeniveriyorum.bi daha kiz bastiriyor idrar torbasina sonra sürüne sürüne evime gidiyorum.Ödem yapmıştır serum yürüyebilsen biraz atarsın aslında
pilim bitmese yürücem ama birden tukeniveriyorum.bi daha kiz bastiriyor idrar torbasina sonra sürüne sürüne evime gidiyorum.
Canim kendini çok bunalttin . Olmuyorsa normal vardır bunda da bi Hayır . Bende normal diye çok direttim hala istiyorum . Birde benim anestezj fobim var. Sanko sezaryene girince uyuyunca uyanamayacagm. Ama Allaha teslim ettim kendimi hakkımda hayırlısı olsun . Allah bize hayırlı olmayan bişey yasatmaz ki . Can taşıyoruz . Sen yipratma artık kendini . Prof çatı muayanesi yapmadığı için ona git diyemiyorum. Bağırsakların bile yırtılma ihtimali var bu dar çatı da . Öyle kadinligimizi kaybedeceksek sezaryen olmak daha iyi
Biz bugün kontrole gittik 35+4 günlüğüz.Bebegimin durumu gayet iyiydi.Bebegim dönmemişti.Çok güzel duruyordu eşine sarılmıştı doktora nerdeyse kapatmayın ben bunu böyle izliyim diyecektim hayran kaldım doyamadım bakmaya 2800 gr.olmuşuz.En korktuğum gelişemezse diyeydi,9 ay boyunca hep kustugum yeri geldiğinde hiç yiyemediğimden.Ama çok şükür gelişimi gayet iyi dedi doktorumuz korkma dedi.Suyumuz çok fazlaymış en üst sınırı geçmiş erken Doğum olabilir artık riski var dedi,pazartesi gel kontrole dedi,günü belirliyelim dedi 37 de alırız dedi,Hareketlerinde hafif azalma dahi hissetsen agrı gibi birşeyler olursa mutlaka gel hastaneye dedi,sakın bekleme dedi.Gelişimini tamamladığından bu haftadan sonra her hangi bir sorun teşkil etmediği için sakın korkma erken Doğum başlarsa diye dedi.Astım doktorumun raporunu verdim sprinal olucam sorun yok,eğer anestezi almak zorunda kalırsam 2 saat önce önerdiği şekilde dozda kortizon verecekler.Gönlüm son ana kadar beklemekti normali,dönmediği için ve 2 tane miyomum var olduğu için nasip buymuş.Zor bir süreçti aşırı miğde bulantısı,Aşırı kansızlık ,sürekli yatmak derken 23.haftada geçirdiğim astım krizi beni ölümle burun buruna getirmesi ve sıkı takip,tedavi süreci benim tedaviye cevap verebilecekmiyim diyeki korkum,evimde kalamamam,ama yavrumun çok şükür iyi olması bana hep güç verdi,annem benim için endişelendi ben bebegim için çok endişe duydum.Rabbime şükrediyorum bugünlere çok şükür gelebildik,Allahım hayırlısı ile yavrularımızı sağsalim kucağımızda görmeyi nasip etsin hepimizin arkadaşlar inşallah.Hepiniz Allah’a emanet olun,Hayırlı doğumlarımız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?