- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.001
Hakkımızda hayırlısı canım , hepimiz sağsalim kavuşalım yavrularımıza inşallah, benimki de dönmedi hala hayırlısı artık astım bizi sıkıntıya sokmasın sağlıkla atlatalım bu süreci başka bişey istemiyorum
Canım benim de 32de tersti 35te gittiğimde dönmüş senin de döner diye düşünüyorumHakkımızda hayırlısı canım , hepimiz sağsalim kavuşalım yavrularımıza inşallah, benimki de dönmedi hala hayırlısı artık astım bizi sıkıntıya sokmasın sağlıkla atlatalım bu süreci başka bişey istemiyorum
Bunu tv de görmüştümLohusa sekeri siparis ettim de serbet nasil yapiliyor bilmiyorum :)))) bilen varsa anlatabilirmi
Lohusa sekeri siparis ettim de serbet nasil yapiliyor bilmiyorum :)))) bilen varsa anlatabilirmi
canım reyhan serbeticok güzel oluyo ama reyhan cikti mi cikmadi mi bilmiyorum tarifini de yanlis vermek istemiyorum demlenerek yapılıyor cunku bi int.ten bak istersenLohusa sekeri siparis ettim de serbet nasil yapiliyor bilmiyorum :)))) bilen varsa anlatabilirmi
36 da dönüyor genelde bir de aşağıya doğru fener tutmak gerçekten işe yarıyor eğer istiyorsan dönmesini dene bence
Deneyeyim bakalım canım hayırlısı artık fıldır fıldır içerde ama bi baş aşağı dönemedi sıpa
Canım benim de 32de tersti 35te gittiğimde dönmüş senin de döner diye düşünüyorum
Kaydettm cnm tsklerBunu tv de görmüştüm
ayniyiz leylaa ben yarini heycanla bekliyorum kontrolum var ne olmus acaba açıklığım bnde de sanci yok hicKızlar nasılsınız ne yapıyorsunuz? Bende nişan geldi ama sancı filan tok hayırlısı bakalım ..
Senin de mi nişan geldi kuzum ayyy vallahi aynı dakika doğuracağız seninle :)) benim açıklık 1cm idi en son daha da yoktur hiç sancım yok çünküayniyiz leylaa ben yarini heycanla bekliyorum kontrolum var ne olmus acaba açıklığım bnde de sanci yok hic
Bana da yollayın bana daa
Kızlar planlı sezaryene karar vermeme ramak var. Çok bunaldım yoruldum ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Psikolojim zaten alt üst. Ben ki normal doğumu herkesten çok istiyordum ama bu kızın gelmeye niyeti yok. Ne nişan ne açılmam yok. Dr um zaten yapamazsın deyip durdu. Başka bir dr. gittim fikir amaçlı acıbademde prof yaparsın demişti ama ne çatı baktı ne bir şey. Adam her koşulu normal doğurtmasıyla meşhur ama ona gidersem buradaki dr a haksızlık mı edicem. O da bana pazartesi gel membran striping denen yöntem ile doğumh başlatalım demişti. İşlemi yapıp eve yolluyor diye korktum biraz açıkcası. Ev acıbadeem bir saatlik yolda. Kfam çok karışık bu yüzden beklemek vs hepsi beni çok gerdi. Bazen saçma şeyler düşünüyorum. Size tuhaf gelcek ama ben çok bunaldım.
Evet canım hepimiz için hayırlısı olsun,Fıldır fıldır oynuyor bütün karnımın dışından hareketleri belli oluyor Maşallah.Ama dönmedi,Nasip buymuş diyorum,Hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah.Astım doktorundan yazı aldınmı canım.Hakkımızda hayırlısı canım , hepimiz sağsalim kavuşalım yavrularımıza inşallah, benimki de dönmedi hala hayırlısı artık astım bizi sıkıntıya sokmasın sağlıkla atlatalım bu süreci başka bişey istemiyorum
Evet canım doğru doktoru bulmak ve ona güvenmek çok önemli.Bende ilk başta 2 doktor değiştirdim hemen,çok şükür doktorumdan memnunum.Önce Allah sonrada onlar bize yardımcı oluyorlar.Canım ne insanlar tanıyorum normal yapamam diyen yaptılar.beklemek seni gerdi anlaşılan... ben gebeliğinin basında 3doktpra gidiyordum son ayda 1e indirdim doğru doktoru bulmak o kadar zorki ALLAH IYI INSANLARLA KARŞILAŞTIRIN bizleri amin..
Canım sen yalnızmısın yanında kimse yokmu kızkardeşin ,annen,eşin biraz beraber başka şeylerle ilgilenseniz İnan çok iyi gelir,Bende çok zorlanıyorum senide anlıyorum ,ben biraz kardeşim çoçukları onlar geliyor annemle bebeğe öyle hazırlık falan hediyelik yapıyoruz iyi geliyor çünkü bende kalkamıyorum uyumasam bile yatıyorum.Gece uyku hiç Yok çünkü.Sabah biraZ dalıyorum hali ile gün boyu yorgunluk halsiZlik çabası sonra.Ama sonra birşeyle meşgul olunca sohbet muhabbet bana iyi geliyor ,çok perişan oldun sen biraz dua falanda oku iyi gelir ağlamamaya çalış seni böyle burda okudukça üzüldüm bende.Adet öncesi gerginlik hassaslık olur ya (pms) öyle oldum sürekli ağlıyorum dayanamıyorum artık
İlaçları aldın mı işe yarar onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?