2018 mart-nisan anneleri

Evet vallahi benim en büyük korkum çatı muaynesi çok acıyoruz ya da ben mi acıyorum canım çok tatlı herhalde
Canım bende hiç sevmem alt muayeneyi ondan kasıyorum acıyor demkki ama ağda yaptırdım paZar günü onun etkisyle de acıdı sanırım

hemsirenin sorması da ilginç öncekiler nasıl yapıyorsa sende öyle yapacaksın işte.
Canım birde sende kan sulandırıcı iğne vuruyosun demi bende kullanıyorum iğneyi doğumdan sonra bir hafta daha kullancaksın dedi bana doktorum ama sen göbeğinden vuruyon ben koldan vurduryom eşime çok raht oluyor göbek sakıncalı değilmi bebek büyüdü sonuçta

Eşim yanımda bu ara sadece o da elinden geleni yapıyor ama sanırım kadın desteğine benzemiyor. Gerçi birazda o beni böyle yaptı galiba iş yaptırmıyor yürütmeye korkuyor vs. Dışarı çıksak çok gezilmiyor bu halde yine çıkıyoruz ama yetmiyor sanırım. Kurgulayacak vaktim çok haklısın.

KıZ kardeşim yok annem çalışıyor malesef

Aynen dr um paikolojimi bozup felaket senaryoları yazdı son muayenede yine onun etkisi çok üzerimde. Bebek dönmez artık dediğinde de aynısı olmuştu günlerce perişan olmuştum. Ne oldu döndü. Allah bilir her şeyi işte işin aslı.

Romatizma değerlerim çok arttı benim de dünden beri sağ bacağımın üstüne basamıyorum..bel kalça bacak ayağıma kadar dökülen bir ağrı sızım sızım sızlıyor..başka hastalık varken hamile olmak çok zormuş doğum da yaklaştı normalde kullandığım şğne vardı ama son haftalar kullanma dedi doktorum..keşke bir mucize olsa da geçse resmen yürüyemez oturamaz haldeym

seni cok iyi anlıyorum canım bende de sol bacakta biseyler var yurutmuyo canim cok yaniyo az kaldi inşallah ama ay saate bak ya kim derdi bu saatte ben uyanik olcam diyee:)))

karın yağına vuruyorum göbek deliğin altına.uyuyamadım.ishal gibi oluyorum sabahları.sürekli gitmekten çıkış yeri açıyor.bağırsaktan gaz da çıkmayınca başlıyor beni tikamaya.sırtımda tutulmuş oda ağrı yapıyor orası ne alaka anlamadim.

seni cok iyi anlıyorum canım bende de sol bacakta biseyler var yurutmuyo canim cok yaniyo az kaldi inşallah ama ay saate bak ya kim derdi bu saatte ben uyanik olcam diyee:)))
Seninkinin gelmeye niyeti yok mu ki hala gelsin artık bebiş de rahatla biraz..ben resmen şafak saymaya başladım bugünü saymazsam kaldı 10 gün

Seninkinin gelmeye niyeti yok mu ki hala gelsin artık bebiş de rahatla biraz..ben resmen şafak saymaya başladım bugünü saymazsam kaldı 10 gün
pazar gunu doluyo icerdeki suresi benimkinin:)cok sikayetci degilim ya ben cunku disarda olunca uykusuzluk falan korkutuyo biraz ya da dogumda korkutuyo olabilir yani bi dokuz ay daha tasi deseler tasiyabilirim sanirim:)bugun kontrolum var oglen ne dicek bakalım

Canım bende hiç sevmem alt muayeneyi ondan kasıyorum acıyor demkki ama ağda yaptırdım paZar günü onun etkisyle de acıdı sanırım
Vallahi canım kasmasan da acıyor kurcalıyor çünkü Doğumdan bu kadar korkmuyorum İnan

Kızlar günaydın.. sabah akıntı gibi bir şey geldi yataktan kalkınca suyum muydu neydi anlamadım vallahi çok değildi ama

Öyle mi doktoruna söyledin mi canım
doktor muayeneden sonra benim elime leke geldi bi iki gun leke gelebilir dedi zaten o yüzden onemsemedim onu sari akintida cogu kisi yasiyomus onu da dikkate almadim bebegin hareketleri cok sukur iyiydi cunku,doktor ya cok kanama olursa gel ya da sancilarin sklasirsa gel dedi ikiside olmadi o yüzden kontrol günümu bekledim

Hee iyi yaptın o zaman canım belirsizlik çok kötü ya nişanım geldi korkuyorum şimdi ya suyun gelirse ya anlamazsam of off

Ne güzel ben hiç öyle düşünemiyorum şuan hatta başka çocuk konusunu da tamamen kapattım :) bu dayanılmaz ağırlarla çok zormuş..çok istedim tabi hemen de olmadı dış gebelik vs derken bu halimize de şükür bir tane olsun sağlıklı olsun düşüncesindeyim..bir an önce de görmek istiyorum Onu çok merak ediyorum :) hadi güzel haberlerle gel inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…