2018 mart-nisan anneleri

Hee iyi yaptın o zaman canım belirsizlik çok kötü ya nişanım geldi korkuyorum şimdi ya suyun gelirse ya anlamazsam of off
bende ya anlamazsam diye endise ediyorum ama sanciyi anlamamak imkansizmis mutlaka anlarmisiz da iste ya sanci olmazsa kimisinde oyle oluyomus ama onu da surdan telkin yapıyorum kendime canim tatli benim agri esigim dusuk geceden sabaha adet sancisini duyduguma göre dogum sancimin olmamasi imkansiz geliyo:)

istersin dogum yaptiktan sonra genelde oyle oluyomus istemesende sagliki olsun yavrun bi tane olsunamin canım sagolasinn

Ahh harikasın ben kendimi nasıl teselli etsem su Doğum olsa da vallahi kurtarsak İnan kendi derdimden değil ona bir şey olur allah korusun diye aklım çıkıyor

nisanim geldi dedin ya o nasildi peki canım tamam o gelen sey normal bende de zamanla oluyo endise etme surekli bi sey mi oluyo dersen gecmiyo vakit benimde ilk ama biraz rahatim sanırım inşallah boyle devam ederim:)
Öyle mi ohh bir defa oldu zaten hayırlısı bakalım :)) böyle şeffaftan bir tık daha koyu bir akıntının için pembemsi kan lekesi vardı çok az akıntı gibi değil ama daha yoğundu afedersiniz balgamın yoğunluğunda

Ahh harikasın ben kendimi nasıl teselli etsem su Doğum olsa da vallahi kurtarsak İnan kendi derdimden değil ona bir şey olur allah korusun diye aklım çıkıyor
canım allaha emanet onlar biz tasiyiciyiz sadece dogunca da bakiciyiz yani gene rabbime emanetler boyle dusunebilirsin:)hareketlerinde seni endiseye dusurecek bi sey yoksa kontrollerine gidince doktorda bakip bi sey demiyorsa tamam beklicez

canım allaha emanet onlar biz tasiyiciyiz sadece dogunca da bakiciyiz yani gene rabbime emanetler boyle dusunebilirsin:)hareketlerinde seni endiseye dusurecek bi sey yoksa kontrollerine gidince doktorda bakip bi sey demiyorsa tamam beklicez
Çok güzel söyledin haklısın vallahi.. allah büyüktür.. hareketleri iyi suan ama kurtlar aklımı kemiriyor işte :))

kızlar dün tüneye tüneye uyudum şu izne son bir buçuk haftam midem çok zorluyor.gece bağırsaktanda çıkmıyor mideden de çıkmıyor.zaten 8 aylık içerde yer yok. gerim gerim geriliyor karnım.akşam banyo yapmam lazımdı hastanede yapamamıştım.bu seferde kalkınca bademciğim acımaya başladı.önceden terlerdim ama düzgün bi şekil yatardım şimdi yatamadığım için adam gibi tüner gibi yatıncada terlemedim üşüdüm daha çok.dayanamayıp 6.30 da uyandım.sabah aç karnına renie şurubunu içtim biraz yatıştırdı.

Alttan alttan ağrılar vurmaya basladi bana hafifte belde var hadi hayırlısı persembe kontrolum perşembe 40.haftaya giriyorum biizmkiler pek nazlı çıktı acelemiz yok hayırla,sağlıkla gelsinler insallahhh

Günaydınlar kızlar bizde bugün 36+4 olduk oglen doktora gidecez nst ye gircez yalancı sancılar giriyor arada belim adet olacakmışım gibi karnim da top top oluyor yavrum ilk gebeligimde hic yaşamadım bunları ikinci erken gelmek istiyor sanırım surekli acıkıyorum sizde öyle misiniz ya

Kızlar dün gece midem o kadar yandı ki gece yanmasından uyandim, evde bi salonda bi orda burda yatarak sabahı zor ettim. İlk defa oluyor böyle yoğun mide yanması. İlla ilaç mi kullanmak gerekiyor? Sizin dikkat ettiğiniz veya kullandığınız bisey var mi?

yastığı diktim sert zemine yattım. yatarken renie duo diye hamilelerin içebileceği bir şurup var onu içtim biraz yatıştırdı ama bağırsaklara sardı bu sefer gaz.

Cnm rennie duo diye şurup var o etkili oluyor

Benim dr um seninki gibi ilgili değil , sadece doğumdan önce görüşelim dedi o kadar, benim sft normsl çıkıyo ciğerlerimi dinliyo şuan rahat diyo bunlardan dolayı sanırım pek önemsemiyo gibi

Hic akintim yoktu. Az önce peceteye sumuk gibi baya fazla akinti geldi. Ama prmbe yada kahvelik yoktu. Acaba nisan mi yoksa normal akintimi. Kıvamı koyu degildi akinti gibiydi ama yogun biraz

Hic akintim yoktu. Az önce peceteye sumuk gibi baya fazla akinti geldi. Ama prmbe yada kahvelik yoktu. Acaba nisan mi yoksa normal akintimi. Kıvamı koyu degildi akinti gibiydi ama yogun biraz
normal olacak galiba bir -birkaç hafta sonra senin bebek doğar sanki?seninde mide kötü mü şu sıralar?

Kızlar. Kaç gündür geceleri mide yanmasindan ve kalp agrisindan uyuyamayan ben dün gece öküzler gibi uyudum. Nasıl mutluyum anlatamam. Çok güzel bir uykuydu ve buna çok ihtiyacım vardı. İnşallah bu gece de misil misil uyuyabilirim.

Benimde belim çok ağrıyor. Ve dediğin gibi adet alacakmışım gibi bi ağrı oluyor. Evet bizde top top oluyoruz. Hemde gün içinde çok sık. Bende çok sık acıkıyorum. Acaba erken mi gelecek. Ya bunu düşünüyorum bende hep.

Ayy o mide yanması varya Aman Allahım . Akşamları aç yatıyorum ben bişey yemiyorum böyle çözüm buldum . Salcali kiymali bütün yemekleri bitirdim . Sürekli kahvaltılık atistiriyorum

Canım soğuk süt,elma,maden suyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…