- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.041
bende ya anlamazsam diye endise ediyorum ama sanciyi anlamamak imkansizmis mutlaka anlarmisiz da iste ya sanci olmazsa kimisinde oyle oluyomus ama onu da surdan telkin yapıyorum kendime canim tatli benim agri esigim dusuk geceden sabaha adet sancisini duyduguma göre dogum sancimin olmamasi imkansiz geliyo:)Hee iyi yaptın o zaman canım belirsizlik çok kötü ya nişanım geldi korkuyorum şimdi ya suyun gelirse ya anlamazsam of off
istersin dogum yaptiktan sonra genelde oyle oluyomus istemesende sagliki olsun yavrun bi tane olsunNe güzel ben hiç öyle düşünemiyorum şuan hatta başka çocuk konusunu da tamamen kapattım :) bu dayanılmaz ağırlarla çok zormuş..çok istedim tabi hemen de olmadı dış gebelik vs derken bu halimize de şükür bir tane olsun sağlıklı olsun düşüncesindeyim..bir an önce de görmek istiyorum Onu çok merak ediyorum :) hadi güzel haberlerle gel inş
nisanim geldi dedin ya o nasildi peki canım tamam o gelen sey normal bende de zamanla oluyo endise etme surekli bi sey mi oluyo dersen gecmiyo vakit benimde ilk ama biraz rahatim sanırım inşallah boyle devam ederim:)Evet şeffaf yapışkan bir seyde vardı içinde azıcık
Ahh harikasın ben kendimi nasıl teselli etsembende ya anlamazsam diye endise ediyorum ama sanciyi anlamamak imkansizmis mutlaka anlarmisiz da iste ya sanci olmazsa kimisinde oyle oluyomus ama onu da surdan telkin yapıyorum kendime canim tatli benim agri esigim dusuk geceden sabaha adet sancisini duyduguma göre dogum sancimin olmamasi imkansiz geliyo:)
Öyle mi ohh bir defa oldu zaten hayırlısı bakalım :)) böyle şeffaftan bir tık daha koyu bir akıntının için pembemsi kan lekesi vardı çok az akıntı gibi değil ama daha yoğundu afedersiniz balgamın yoğunluğundanisanim geldi dedin ya o nasildi peki canım tamam o gelen sey normal bende de zamanla oluyo endise etme surekli bi sey mi oluyo dersen gecmiyo vakit benimde ilk ama biraz rahatim sanırım inşallah boyle devam ederim:)
canım allaha emanet onlar biz tasiyiciyiz sadece dogunca da bakiciyiz yani gene rabbime emanetler boyle dusunebilirsin:)hareketlerinde seni endiseye dusurecek bi sey yoksa kontrollerine gidince doktorda bakip bi sey demiyorsa tamam beklicezAhh harikasın ben kendimi nasıl teselli etsemsu Doğum olsa da vallahi kurtarsak İnan kendi derdimden değil ona bir şey olur allah korusun diye aklım çıkıyor
Çok güzel söyledin haklısın vallahi.. allah büyüktür.. hareketleri iyi suan ama kurtlar aklımı kemiriyor işte :))canım allaha emanet onlar biz tasiyiciyiz sadece dogunca da bakiciyiz yani gene rabbime emanetler boyle dusunebilirsin:)hareketlerinde seni endiseye dusurecek bi sey yoksa kontrollerine gidince doktorda bakip bi sey demiyorsa tamam beklicez
yastığı diktim sert zemine yattım. yatarken renie duo diye hamilelerin içebileceği bir şurup var onu içtim biraz yatıştırdı ama bağırsaklara sardı bu sefer gaz.Kızlar dün gece midem o kadar yandı ki gece yanmasından uyandim, evde bi salonda bi orda burda yatarak sabahı zor ettim. İlk defa oluyor böyle yoğun mide yanması. İlla ilaç mi kullanmak gerekiyor? Sizin dikkat ettiğiniz veya kullandığınız bisey var mi?
Cnm rennie duo diye şurup var o etkili oluyorKızlar dün gece midem o kadar yandı ki gece yanmasından uyandim, evde bi salonda bi orda burda yatarak sabahı zor ettim. İlk defa oluyor böyle yoğun mide yanması. İlla ilaç mi kullanmak gerekiyor? Sizin dikkat ettiğiniz veya kullandığınız bisey var mi?
Evet canım hepimiz için hayırlısı olsun,Fıldır fıldır oynuyor bütün karnımın dışından hareketleri belli oluyor Maşallah.Ama dönmedi,Nasip buymuş diyorum,Hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah.Astım doktorundan yazı aldınmı canım.
normal olacak galiba bir -birkaç hafta sonra senin bebek doğar sanki?seninde mide kötü mü şu sıralar?Hic akintim yoktu. Az önce peceteye sumuk gibi baya fazla akinti geldi. Ama prmbe yada kahvelik yoktu. Acaba nisan mi yoksa normal akintimi. Kıvamı koyu degildi akinti gibiydi ama yogun biraz
Günaydınlar kızlar bizde bugün 36+4 olduk oglen doktora gidecez nst ye gircez yalancı sancılar giriyor arada belim adet olacakmışım gibi karnim da top top oluyor yavrum ilk gebeligimde hic yaşamadım bunları ikinci erken gelmek istiyor sanırım surekli acıkıyorum sizde öyle misiniz ya
Ayy o mide yanması varya Aman Allahım . Akşamları aç yatıyorum ben bişey yemiyorum böyle çözüm buldum . Salcali kiymali bütün yemekleri bitirdim . Sürekli kahvaltılık atistiriyorumKızlar. Kaç gündür geceleri mide yanmasindan ve kalp agrisindan uyuyamayan ben dün gece öküzler gibi uyudum. Nasıl mutluyum anlatamam. Çok güzel bir uykuydu ve buna çok ihtiyacım vardı. İnşallah bu gece de misil misil uyuyabilirim.
Canım soğuk süt,elma,maden suyuKızlar dün gece midem o kadar yandı ki gece yanmasından uyandim, evde bi salonda bi orda burda yatarak sabahı zor ettim. İlk defa oluyor böyle yoğun mide yanması. İlla ilaç mi kullanmak gerekiyor? Sizin dikkat ettiğiniz veya kullandığınız bisey var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?