2018 mart-nisan anneleri

darısı başıma.bende uykusuzum.

Ayy o mide yanması varya Aman Allahım . Akşamları aç yatıyorum ben bişey yemiyorum böyle çözüm buldum . Salcali kiymali bütün yemekleri bitirdim . Sürekli kahvaltılık atistiriyorum

Ben ekmek arası domates salatalik yeşil zeytin yiyorum. Zeytin in de çok faydasını gördüm valla ben. Aç yatma ama ya. Daha zararlı olmuyor mu öyle midene ?

darısı başıma.bende uykusuzum.

Bakalım bu gece de uyuyabilecek miyim. İçim sökuldu ya kaç gece. Düşünüyorum . ekstra birsey de yapmadım. Hatta ekmek arası patates biber kızartması bile yedim yatmadan. Bu bile engel olamadı uykuma.

Darısı senin de başına inşallah canım.

ya canım o gaz hiç mi çıkmaz bi yerden yaaa böyle .süründürüyor.bildiğin oturarak uyuklayarak geçti gene yok gene yok.

ya canım o gaz hiç mi çıkmaz bi yerden yaaa böyle .süründürüyor.bildiğin oturarak uyuklayarak geçti gene yok gene yok.

Ben gaz sancısı neredeyse hiç yasamadim. Ilk aylar kabizlikla oluyordu ama maşallah kaç zamandır kabizda olmuyorum gaz sancisida cekmiyorum. Sanırım gazim gelince pırt diye çıkarma imkanım olduğu için. Tutunca daha çok oluyor gaz.

Alınan kilo ile ve yediğimiz yiyeceklerle doğrudan orantılı bence bu durum.

Bide yoğurt. Hepinize öneririm. Resmen ilaç. Hem anneye hem bebeğe mükemmel bi takviye.

Ilk zamanları düşünüyorum Dr ne çok tehlike var demişti. 2li testin kotu çıkmasından ilk aylar gelişim geriligine kadar.

Ama şimdi maşallah 1 hafta önde yavrum.

Bide internette hafta takibinde bu aralar hareket etme sıklığı veya tekme şiddeti azalabilir yazıyor. Ama benim sıpa hem sabah uyandığımda ilk yarım saat *aç karna* ve gece 12 den sonra maşallah çok hareketli. Kaburgami acıtacak kadar.

içim dışım yanıyor.yanıyor.napsam bilmem.zaten bir kaç büyük tuvalete çıktımı başlıyor yanma acı noluyorsa öyle aşırı ishalde yok.

içim dışım yanıyor.yanıyor.napsam bilmem.zaten bir kaç büyük tuvalete çıktımı başlıyor yanma acı noluyorsa öyle aşırı ishalde yok.

Elma yi oneriririm. Benim kurtaricim oldu kendileri. Kırmızı elma. Kabızlık çok mu yasiyorsun? Yani sıklığı haftalık mi ?

Benim de sarı olmaya başladı akıntım koyulaşmaya başladı..enfeksiyon mu var ki

Canım ben ayrıntılı ultrasyon a girdiğim zaman yani 19-20 haftalık ti. Dr cubukla örnek aldı alttan. Test sonucuna göre söyledi bana. Düşün 20 haftadan itibaren enfeksiyon var bende. Ve tedavi etmedi doktorum. Böylesi daha iyi bebek için dedi. Sende bence Dr una bildir durumu. Belki test yapma ihtiyacı duyabilir. Enfeksiyon oluyor ama yani. Süreç akintili olduğu için ister istemez enfeksiyon tutuyor vücudumuz.

Doktorunu aradın mi peki ? En son ne zaman gittin kontrole? Nst veya sancı na baktı mi ?
Doktorunu aradın mi peki ? En son ne zaman gittin kontrole? Nst veya sancı na baktı mi ?
en son böyle sıkıntım yoktu.çok önceden vardı geçti ona da antibiyotik sebep olmuştu.bu saç çıkarma ayağına tekrardan çoştu.cumartesi hastaneye girdim çıktım.sonrasında çiğer geliştirici ve beni neredeyse catlatacak bir serum verdiler sonra kestiler.

Kızlar 3 gündür giremiyorum. Dün sezeryan oldum. Bebeğim doğdu çok şükür. Spinal sezeryan oldum. Ama bebek zor çıktı 3930 kg doğdu. Normal doğurmaya kalksam herhalde altım yırtılacaktı. Darısı başınıza. Doğumdan sonra özellikle ilk gu çok kanama oluyor ben bilmiyordum bu kadar olduğunu. Sonda takili oldugu icin hasta bezi takamiyorsunuz gazlı bez ped ile idare ediyorsunuz bende öyle oldu. Haberiniz olsun. Onun dışında ağrı konusunda otururken ve ayağa kalkarken baya ağrıyor ama alışıyorsunuz sonra. Ben çok tedirgindim bebeğe alışabilir miyim nasi olacak vs ama insan görünce cidden söylendiği gibi herşeyi unutuyor mutluluk doluyor. Darısı başınıza inşallah. Bir de bian önce ağrılarım geçerse rahat hareket edersem başka bisi istemiyorum

Ciger gelistiri ci neden ? Yani bi sorun mu var Allah korusun ? Bunu bana da yapar mi doktorum. Serum senin için di sanırım. Ay ben Dr a giderken ne rahatmisim onu fark ettim.

Peki iç yanmana verdiği ilaç ise yaramadı mi ?

Kontroller dışında da Dr unla sık sık konuş canım. Erken doğum riskin varmi ?

bi kere 2 defa hafif kanlı su geldi tüp bebektir kanama olur diye.yatırdılar yatırmaz olaydılar.tedaviden sonra daha fena oldum.midemde hayır yok.sanki basur gibi yanıyorum.o gaz ne aşağı ne yukarı.hıçkırık mı ne bu insanın içinde midesi yer değiştiriyor sarsılarak. daral daral nefes bi yerden bi yere çevirirken kendimi iyicene nefes alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…