- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.061
darısı başıma.bende uykusuzum.Kızlar. Kaç gündür geceleri mide yanmasindan ve kalp agrisindan uyuyamayan ben dün gece öküzler gibi uyudum. Nasıl mutluyum anlatamam. Çok güzel bir uykuydu ve buna çok ihtiyacım vardı. İnşallah bu gece de misil misil uyuyabilirim.
Ayy o mide yanması varya Aman Allahım . Akşamları aç yatıyorum ben bişey yemiyorum böyle çözüm buldum . Salcali kiymali bütün yemekleri bitirdim . Sürekli kahvaltılık atistiriyorum
darısı başıma.bende uykusuzum.
ya canım o gaz hiç mi çıkmaz bi yerden yaaa böyle .süründürüyor.bildiğin oturarak uyuklayarak geçti gene yok gene yok.Bakalım bu gece de uyuyabilecek miyim. İçim sökuldu ya kaç gece. Düşünüyorum . ekstra birsey de yapmadım. Hatta ekmek arası patates biber kızartması bile yedim yatmadan. Bu bile engel olamadı uykuma.Darısı senin de başına inşallah canım.
Hic akintim yoktu. Az önce peceteye sumuk gibi baya fazla akinti geldi. Ama prmbe yada kahvelik yoktu. Acaba nisan mi yoksa normal akintimi. Kıvamı koyu degildi akinti gibiydi ama yogun biraz
ya canım o gaz hiç mi çıkmaz bi yerden yaaa böyle .süründürüyor.bildiğin oturarak uyuklayarak geçti gene yok gene yok.
Benim son ayda hep ayni senin gibi akıntı geliyor korkma
içim dışım yanıyor.yanıyor.napsam bilmem.zaten bir kaç büyük tuvalete çıktımı başlıyor yanma acı noluyorsa öyle aşırı ishalde yok.Ben gaz sancısı neredeyse hiç yasamadim. Ilk aylar kabizlikla oluyordu ama maşallah kaç zamandır kabizda olmuyorum gaz sancisida cekmiyorum. Sanırım gazim gelince pırt diye çıkarma imkanım olduğu için. Tutunca daha çok oluyor gaz.
Alınan kilo ile ve yediğimiz yiyeceklerle doğrudan orantılı bence bu durum.
Bide yoğurt. Hepinize öneririm. Resmen ilaç. Hem anneye hem bebeğe mükemmel bi takviye.
Ilk zamanları düşünüyorum Dr ne çok tehlike var demişti. 2li testin kotu çıkmasından ilk aylar gelişim geriligine kadar.
Ama şimdi maşallah 1 hafta önde yavrum.
Bide internette hafta takibinde bu aralar hareket etme sıklığı veya tekme şiddeti azalabilir yazıyor. Ama benim sıpa hem sabah uyandığımda ilk yarım saat *aç karna* ve gece 12 den sonra maşallah çok hareketli. Kaburgami acıtacak kadar.
Benim de sarı olmaya başladı akıntım koyulaşmaya başladı..enfeksiyon mu var kiBenim akintim aylardır var. Hem yesilimsi daha kati bi akıntı Hemde sabah yataktan çıktığımda 1dk içinde sıvı beyazimzi sarimsi bi akıntı.
Ama enfeksiyon var bende.
bende e ilaç kokusu geliyor.cts günü olan ilaçları atamadım mı acaba?Benim de sarı olmaya başladı akıntım koyulaşmaya başladı..enfeksiyon mu var ki
içim dışım yanıyor.yanıyor.napsam bilmem.zaten bir kaç büyük tuvalete çıktımı başlıyor yanma acı noluyorsa öyle aşırı ishalde yok.
Benim de sarı olmaya başladı akıntım koyulaşmaya başladı..enfeksiyon mu var ki
ishale benzer bişey yaşıyorum.elma da daha çok gaz sancısı yapıyor.midemde kazan kaynıyor sanki.Elma yi oneriririm. Benim kurtaricim oldu kendileri. Kırmızı elma. Kabızlık çok mu yasiyorsun? Yani sıklığı haftalık mi ?
ishale benzer bişey yaşıyorum.elma da daha çok gaz sancısı yapıyor.midemde kazan kaynıyor sanki.
ishale benzer bişey yaşıyorum.elma da daha çok gaz sancısı yapıyor.midemde kazan kaynıyor sanki.
Doktorunu aradın mi peki ? En son ne zaman gittin kontrole? Nst veya sancı na baktı mi ?
en son böyle sıkıntım yoktu.çok önceden vardı geçti ona da antibiyotik sebep olmuştu.bu saç çıkarma ayağına tekrardan çoştu.cumartesi hastaneye girdim çıktım.sonrasında çiğer geliştirici ve beni neredeyse catlatacak bir serum verdiler sonra kestiler.Doktorunu aradın mi peki ? En son ne zaman gittin kontrole? Nst veya sancı na baktı mi ?
en son böyle sıkıntım yoktu.çok önceden vardı geçti ona da antibiyotik sebep olmuştu.bu saç çıkarma ayağına tekrardan çoştu.cumartesi hastaneye girdim çıktım.sonrasında çiğer geliştirici ve beni neredeyse catlatacak bir serum verdiler sonra kestiler.
bi kere 2 defa hafif kanlı su geldi tüp bebektir kanama olur diye.yatırdılar yatırmaz olaydılar.tedaviden sonra daha fena oldum.midemde hayır yok.sanki basur gibi yanıyorum.o gaz ne aşağı ne yukarı.hıçkırık mı ne bu insanın içinde midesi yer değiştiriyor sarsılarak. daral daral nefes bi yerden bi yere çevirirken kendimi iyicene nefes alamıyorum.Ciger gelistiri ci neden ? Yani bi sorun mu var Allah korusun ? Bunu bana da yapar mi doktorum. Serum senin için di sanırım. Ay ben Dr a giderken ne rahatmisim onu fark ettim.Peki iç yanmana verdiği ilaç ise yaramadı mi ?Kontroller dışında da Dr unla sık sık konuş canım. Erken doğum riskin varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?