2018 mart-nisan anneleri

Ay gözün aydinnnn. Allah analı babalı buyutmeyi nasip etsin. Çok mutlu oldum çok. Artık doğum haberleri gelmeye başladı. Bizlerde inşallah yazicaz tavsiyeler vericez senin gibi :))

Maşallah Masallahhhh.

İnşallah acıların çabuk geçer de bebisinle daha güzel anlariniz olur canım.

Haydi geçmiş olsun bakalım :) darısı basimiza

maşallah kuzuya. Allah şifa versin canım, hemen toparlarsın inşallah.

Acil şifalar diliyorum sana ben bilmiyordum sürecinin böyle olduğunu. Ama az kalmış sık dişini. Normal dogummu olacak peki ?

Acil şifalar diliyorum sana ben bilmiyordum sürecinin böyle olduğunu. Ama az kalmış sık dişini. Normal dogummu olacak peki ?
amin bu kadar berbat olacağımı bilemedim.çektiğime değipte hemen çıksa gün doldurup gelecekse nerdeyse bir ay var.bilmiyorum nolacak halim

bende 4 ayak gibi uyucam bu aksam.yav refluden sırt kaburgası ağrır mi insan.bi buçuk haftam kaldi.bu şişkinlik yüzünden acmiyim tokmuyum hissedemiyorum.40 hafta için daha bir ayim var.
Doktoruna sorsana lansor kullanabilir miyim diye. Benim doktorum verdi miğde yanmasına ne yatıyordum ne de uyuyordum. Ama doktora sormadan alma sakın.

İlk soğuk süt yudumladım yetiyordu, sonra yetmedi renni şurup oda yetmedi gaviskon şuruba başladım sonra oda yetmedi doktorum lansor verdi çok şükür bin şükür o ilacı yapana :) şimdi istediğimi yer içerim

kontrolden geldim kizlar acilmam 3 cm olmus cuma gunu sabahtan gidicez hastaneye suyumu patlaticak ona gore ilerlicekmis sanci,cati muayenesi yaptiktan sonra gene leke geldi,yer sil dedi hatta iliski onerdi amabugun yapacak halim yok aciyo cunku yarina iyi olursam denicem ama kendi sancim gelir belki oyle bende durumlar:)

hadi canım hayirli ugurlu olsun iyisinizdir inşallah:)

Çok sevindim canım, Rabbim sana ve evladına sağlık mutluluk versin :)

Kızlar bende bugün hastaneden geldim. Suyum azaldığı için bebek tehlikeye girmesin diye bu perşembe yani yarından sonra doğum başlatacak. Rahim ağzım yumuşamış ama açılma vs yok. İlk normal Doğum deneyecek suni sancı vs. Olmadı sezeryan olacağım. Dua edin sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma. Çok heyecanlı ve sitresliyim.

hemencecik biter geçer inşallah.hayırlısı ile alırsın kucağına.

Hakkinda hayielisi olsun canım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın su önemli en önemli der benim doktorum .hadi bakalım.gelsin kuzucuk

şimdi için demiyorum da bundan tam 33 sene önce yani annem beni doğurmaya niyetliyken uğraşmamış ebeler bildiğin bi gece kuru kuru annemde kalmışım sabaha doğurtmuşlar annemi.şimdi olsa illa sıkıntı çıkardı.

Gözün aydın olsun canım benim. Allah uzun ve güzel ömürler versin bebişine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…