- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.081
Kızlar 3 gündür giremiyorum. Dün sezeryan oldum. Bebeğim doğdu çok şükür. Spinal sezeryan oldum. Ama bebek zor çıktı 3930 kg doğdu. Normal doğurmaya kalksam herhalde altım yırtılacaktı. Darısı başınıza. Doğumdan sonra özellikle ilk gu çok kanama oluyor ben bilmiyordum bu kadar olduğunu. Sonda takili oldugu icin hasta bezi takamiyorsunuz gazlı bez ped ile idare ediyorsunuz bende öyle oldu. Haberiniz olsun. Onun dışında ağrı konusunda otururken ve ayağa kalkarken baya ağrıyor ama alışıyorsunuz sonra. Ben çok tedirgindim bebeğe alışabilir miyim nasi olacak vs ama insan görünce cidden söylendiği gibi herşeyi unutuyor mutluluk doluyor. Darısı başınıza inşallah. Bir de bian önce ağrılarım geçerse rahat hareket edersem başka bisi istemiyorum
Kızlar 3 gündür giremiyorum. Dün sezeryan oldum. Bebeğim doğdu çok şükür. Spinal sezeryan oldum. Ama bebek zor çıktı 3930 kg doğdu. Normal doğurmaya kalksam herhalde altım yırtılacaktı. Darısı başınıza. Doğumdan sonra özellikle ilk gu çok kanama oluyor ben bilmiyordum bu kadar olduğunu. Sonda takili oldugu icin hasta bezi takamiyorsunuz gazlı bez ped ile idare ediyorsunuz bende öyle oldu. Haberiniz olsun. Onun dışında ağrı konusunda otururken ve ayağa kalkarken baya ağrıyor ama alışıyorsunuz sonra. Ben çok tedirgindim bebeğe alışabilir miyim nasi olacak vs ama insan görünce cidden söylendiği gibi herşeyi unutuyor mutluluk doluyor. Darısı başınıza inşallah. Bir de bian önce ağrılarım geçerse rahat hareket edersem başka bisi istemiyorum
bi kere 2 defa hafif kanlı su geldi tüp bebektir kanama olur diye.yatırdılar yatırmaz olaydılar.tedaviden sonra daha fena oldum.midemde hayır yok.sanki basur gibi yanıyorum.o gaz ne aşağı ne yukarı.hıçkırık mı ne bu insanın içinde midesi yer değiştiriyor sarsılarak. daral daral nefes bi yerden bi yere çevirirken kendimi iyicene nefes alamıyorum.
amin bu kadar berbat olacağımı bilemedim.çektiğime değipte hemen çıksa gün doldurup gelecekse nerdeyse bir ay var.bilmiyorum nolacak halimAcil şifalar diliyorum sana ben bilmiyordum sürecinin böyle olduğunu. Ama az kalmış sık dişini. Normal dogummu olacak peki ?
Doktoruna sorsana lansor kullanabilir miyim diye. Benim doktorum verdi miğde yanmasına ne yatıyordum ne de uyuyordum. Ama doktora sormadan alma sakın.bende 4 ayak gibi uyucam bu aksam.yav refluden sırt kaburgası ağrır mi insan.bi buçuk haftam kaldi.bu şişkinlik yüzünden acmiyim tokmuyum hissedemiyorum.40 hafta için daha bir ayim var.
ah canım randevum ayın 6 sındaa.Doktoruna sorsana lansor kullanabilir miyim diye. Benim doktorum verdi miğde yanmasına ne yatıyordum ne de uyuyordum. Ama doktora sormadan alma sakın.
İlk soğuk süt yudumladım yetiyordu, sonra yetmedi renni şurup oda yetmedi gaviskon şuruba başladım sonra oda yetmedi doktorum lansor verdi çok şükür bin şükür o ilacı yapana :) şimdi istediğimi yer içerimKızlar dün gece midem o kadar yandı ki gece yanmasından uyandim, evde bi salonda bi orda burda yatarak sabahı zor ettim. İlk defa oluyor böyle yoğun mide yanması. İlla ilaç mi kullanmak gerekiyor? Sizin dikkat ettiğiniz veya kullandığınız bisey var mi?
Çok var ama neden? Son haftalar daha da sıklaşması lazım randevuların.ah canım randevum ayın 6 sındaa.
Sade soda denedin mi ?ya canım o gaz hiç mi çıkmaz bi yerden yaaa böyle .süründürüyor.bildiğin oturarak uyuklayarak geçti gene yok gene yok.
hadi canım hayirli ugurlu olsun iyisinizdir inşallah:)Kızlar 3 gündür giremiyorum. Dün sezeryan oldum. Bebeğim doğdu çok şükür. Spinal sezeryan oldum. Ama bebek zor çıktı 3930 kg doğdu. Normal doğurmaya kalksam herhalde altım yırtılacaktı. Darısı başınıza. Doğumdan sonra özellikle ilk gu çok kanama oluyor ben bilmiyordum bu kadar olduğunu. Sonda takili oldugu icin hasta bezi takamiyorsunuz gazlı bez ped ile idare ediyorsunuz bende öyle oldu. Haberiniz olsun. Onun dışında ağrı konusunda otururken ve ayağa kalkarken baya ağrıyor ama alışıyorsunuz sonra. Ben çok tedirgindim bebeğe alışabilir miyim nasi olacak vs ama insan görünce cidden söylendiği gibi herşeyi unutuyor mutluluk doluyor. Darısı başınıza inşallah. Bir de bian önce ağrılarım geçerse rahat hareket edersem başka bisi istemiyorum
Çok sevindim canım, Rabbim sana ve evladına sağlık mutluluk versin :)Kızlar 3 gündür giremiyorum. Dün sezeryan oldum. Bebeğim doğdu çok şükür. Spinal sezeryan oldum. Ama bebek zor çıktı 3930 kg doğdu. Normal doğurmaya kalksam herhalde altım yırtılacaktı. Darısı başınıza. Doğumdan sonra özellikle ilk gu çok kanama oluyor ben bilmiyordum bu kadar olduğunu. Sonda takili oldugu icin hasta bezi takamiyorsunuz gazlı bez ped ile idare ediyorsunuz bende öyle oldu. Haberiniz olsun. Onun dışında ağrı konusunda otururken ve ayağa kalkarken baya ağrıyor ama alışıyorsunuz sonra. Ben çok tedirgindim bebeğe alışabilir miyim nasi olacak vs ama insan görünce cidden söylendiği gibi herşeyi unutuyor mutluluk doluyor. Darısı başınıza inşallah. Bir de bian önce ağrılarım geçerse rahat hareket edersem başka bisi istemiyorum
Çok var ama neden? Son haftalar daha da sıklaşması lazım randevuların.
çok içtim sade soda hatta bu ayda yaramamaya başladı daha kötü yaptı beni.analık iznine ayrılacağım o yüzden randevu 6 sinda devlete gidiyorum.Sade soda denedin mi ?
hemencecik biter geçer inşallah.hayırlısı ile alırsın kucağına.Kızlar bende bugün hastaneden geldim. Suyum azaldığı için bebek tehlikeye girmesin diye bu perşembe yani yarından sonra doğum başlatacak. Rahim ağzım yumuşamış ama açılma vs yok. İlk normal Doğum deneyecek suni sancı vs. Olmadı sezeryan olacağım. Dua edin sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma. Çok heyecanlı ve sitresliyim.
Benim akintim aylardır var. Hem yesilimsi daha kati bi akıntı Hemde sabah yataktan çıktığımda 1dk içinde sıvı beyazimzi sarimsi bi akıntı.
Ama enfeksiyon var bende.
Kızlar bende bugün hastaneden geldim. Suyum azaldığı için bebek tehlikeye girmesin diye bu perşembe yani yarından sonra doğum başlatacak. Rahim ağzım yumuşamış ama açılma vs yok. İlk normal Doğum deneyecek suni sancı vs. Olmadı sezeryan olacağım. Dua edin sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma. Çok heyecanlı ve sitresliyim.
şimdi için demiyorum da bundan tam 33 sene önce yani annem beni doğurmaya niyetliyken uğraşmamış ebeler bildiğin bi gece kuru kuru annemde kalmışım sabaha doğurtmuşlar annemi.şimdi olsa illa sıkıntı çıkardı.Kızlar bende bugün hastaneden geldim. Suyum azaldığı için bebek tehlikeye girmesin diye bu perşembe yani yarından sonra doğum başlatacak. Rahim ağzım yumuşamış ama açılma vs yok. İlk normal Doğum deneyecek suni sancı vs. Olmadı sezeryan olacağım. Dua edin sağlıkla alayım bebeğimi kucağıma. Çok heyecanlı ve sitresliyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?