2018 mart-nisan anneleri

İşin zor canım ya allah yardımcın olsun inş her fırsatta uyu diyolar uyamay çalış sende

Selam kızlar gelelim bana dün akşam markete gittik eşimle hem yürüyüş olsun dedik hemde eksikleri alalım dedik glirken sıkıştım haliyle tuvalete gideck yerde olmayınca durmadan eve geldik tabi asansör yok durmadan çıktım o halde yoruldum sabahta kahvaltı hazırlarken yoruldum kontorlde vardı dilenmeden hastaneye gittik kontorle nstye girdim bel ağrısıyla sancım çıktı 100 küsürlerde doktor dedi doğruyonmu noluyor dedi bende yoook dedm yoruldum ondandır dedim ama bidaha nst istedi emin olmak için ve son dakikada yine 100 oldu dedi prgstan kullan sabh akşam ağrın için pazrtesi gelince konuşalım dedi tabi alltan muayende ediyor her gidişimde açılman yok dedi yürü 30/40 dakika günlük dedi normali denemk istiyormusun dedi bend isterim ama riske de atmak istemiyorum dedim sonuçta 11 sene sonra geldi kızım rabbim den hayırlısı olsun inş bebişin kafası aşağı inmiş dedi anlayacğınz kararsızım ne yapcağımıda bilmiyorum normali denemelimiyim yoksa riske atmamalımıyımm

yaşın kaç canım?bende bilemedim şimdi. doktor bence enine boyuna düşünüp yönlendirsin seni.ben sırf ameliyattan korktuğum için normal istiyorum ama son anda bir sıkıntıdan sezeryana çevirirlerse bişey de yapamam

28 canım bende bilemiyorum nasıl olcak ne olcak diye kafamda sorular var sadce pazrtesi konuşunca belirler belki ne olacağına 38 hafta oluyor ozamn benim ablamda normali yapmam dedi oda 11 sene sonra kavuşmuştu ilk bebğine ikincde sezryan oldu ilk olunca tabi bende öyle düşündüm bianda dedim olmazsa sezryan olurm ama birde düşündüm ya bişey olursa diye çok uğraştık çok üzldük onun için riske atmakta istemiyorum ya hayırlısı olur inş rabbim elbette bir yol gösterir

Ye canım aç durma az az ye 4/5 öğün ye hemşire bana öyle demişti
iş yerinde umduğum gibi olmuyor canım az kaldı haftaya çıkınca daha rahat besleneceğim yoksa kuzuma istediğim gibi haşlanmış yumurta yediremedim hep folik asitim eksik çıktı troid hapı içiyorum diye folik için verilen ilacı da içemedim. çünkü iksi de aç karnına ve üst üste içilemiyor.bide folik için verdiği hapı ilk başta bir iki içerken çok rahatsız etti mide bağırsağı.

Sen ne kadar geç sezaryen olursan o kadar sağlıklı . Hiç öyle düşünme . Yazık 37 ve 38 hafta da sezaryen olanlar var ,mecburen oluyorlar. Hazır degilken dünyaya geliyorlar . 1 gün bile çok önemli senin için . Sukret, önümüzdeki hafta sezaryen olacaksin.

Canım bence hiç riske atma. Normal doğumda da bir şey olacak değil elbet ama 11 yıl beklemişsin ne bileyim ben olsam sanırım sezeryan yapardım canım

Belim çok ağrıyor bebek yerinde durmuyor anlamadım ağrım da var ve en kötüsü midem bulanıyor 39+0 ne yesem geçer ya mahvoldum

Yaa kıyamam kuzuna canım ya senden beslenmiştir o merak etme izinde güzelce beslenin anne kız . Sen kendi depolarını geri doldurursun çünkü onlar bizim depolardan yediler genelde. Canları sağolsun yarasın :) ne zman ayrılıyosn izine. Gaz yapan yiyeceklerden uzak dur. Bakliyat çiğ sebZe portakal süt ayran bunlar beni de mahvetti gebelikte dikkat et az kaldı sbret.

Şükür cnm doğru diyorsun. Artık ben de pozitif bakmaya çalışıyorum. Karar vermek yol çizmek iyi geldi. Bugün günümüzü aldık. Hayırlısıyla atlatırız inş ameliyatı. Ağrılarında faydası sütün olur dedi dr inş öyle olur çektiğime değsin razıyım :) ben normal d u en çok bbeğimin sütü gelsin diye istwmiştim ama kısmetse yine gelir inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…