- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.381
ay canım dunde benim oyleydi sonra gecti bakalım senin gecicek miBelim çok ağrıyor bebek yerinde durmuyor anlamadım ağrım da var ve en kötüsü midem bulanıyor 39+0 ne yesem geçer ya mahvoldum
Ben doğumdan sonra kendimi toparlayınca hemen boyatmayı düşünüyorum canım :) berbat oldu saçlarım ombreliydi bir de..Kızlar 40 ımız çıkınca saç boyama hakkında ne düşünüyorsunuz emzirirken oluyor mu naapsak
Ben doğumdan sonra kendimi toparlayınca hemen boyatmayı düşünüyorum canım :) berbat oldu saçlarım ombreliydi bir de..
Normal dogum mu. Ay canim seninle gunumuz ayniydi. Oy Allah anali babali buyutsun insallah cok sevindimBen dogum yaptim kizlar cok mutluyummm :) su sizmisti 4bucuk cm. Aciklik da vardi. Doktor alalm dedi. Bebis iyi bn iyi sukurrr. Brazdan yuruteceklerrr
Sezeryan cnm. Şükür cok kolay gectiNormal dogum mu. Ay canim seninle gunumuz ayniydi. Oy Allah anali babali buyutsun insallah cok sevindim
Oy masallah yaSezeryan cnm. Şükür cok kolay gecti
canım hayırlı olsun coksevindimmmmSezeryan cnm. Şükür cok kolay gecti
hayirli olsun canimmcook sevindimmm normal mi Sezeryannmi oldunKızlar tek tek yazamıyorum doğumumu yaptım çok şüküroff zor oldu biraz ama sonu çok güzel :)) 3300 gr bir kızım oldu
Gözün aydın olsunn canım benim bir bebiş daha merhaba dedi:) Allah uzun ve güzel ömürler versin inşBen dogum yaptim kizlar cok mutluyummm :) su sizmisti 4bucuk cm. Aciklik da vardi. Doktor alalm dedi. Bebis iyi bn iyi sukurrr. Brazdan yuruteceklerrr
Ayyy bir bebiş daha doğmuş:)) Allah hayırlı etsin canım. Allah'ım uzun ve güzel ömürler versin bebişine inş canımKızlar tek tek yazamıyorum doğumumu yaptım çok şüküroff zor oldu biraz ama sonu çok güzel :)) 3300 gr bir kızım oldu
Kızlar tek tek yazamıyorum doğumumu yaptım çok şüküroff zor oldu biraz ama sonu çok güzel :)) 3300 gr bir kızım oldu
Hayirli olsun canim. Cok sevindim. Darisi bizim basimiza :)Sezeryan cnm. Şükür cok kolay gecti
ay canım dunde benim oyleydi sonra gecti bakalım senin gecicek mi
Kizlar bugun doktora gittik cati muanesi yapti normal dogum icin uygun oldugunu ve 1cm acilmam oldugunu soyledi. Bebek iyice asagiya inmis. Acaba ne zaman acilmam artar. Allah im ya telas yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?