2018 mart-nisan anneleri

canım benimde onda baslamisti uc bucukta falan gitti yokluyor artik hayırlısi bakalım durduk yerde geldi demi senin bel agrin

canım benimde onda baslamisti uc bucukta falan gitti yokluyor artik hayırlısi bakalım durduk yerde geldi demi senin bel agrin

Aynen cnm durduk yere ... Bugün nstde sancimda çıkmıştı bu hafta gelecek diye hissediyorum artık uykular haram oldu kemiklerim batıyo sanki

Bnm kanama öyle çok deil ama devam ediyor Cnm .korkuyorum gazını faln cikarmk için kucağıma almaya .Cnm göbeği düştü mu senin
Düştü canım yedinci gün kontrolde doktorun elinde kaldı :) ama sonra kanama yaptı bugun doktora gittik, kanarsa kokarsa gelin demişti, gümüş nitrat sürdü göbeğine birde k vitamini iğnesi olduk cok agladı sizin düştü mü

Kızlar 40 ımız çıkınca saç boyama hakkında ne düşünüyorsunuz emzirirken oluyor mu naapsak
Canım ben 40 ın cıkmasını bekleyemem gibi geliyor ama beklemek mi gerekiyormus gusul abdest için falan

Ben doğumdan sonra kendimi toparlayınca hemen boyatmayı düşünüyorum canım :) berbat oldu saçlarım ombreliydi bir de..
Aynen ya direk bakıma alıcam kendimi

Ben dogum yaptim kizlar cok mutluyummm :) su sizmisti 4bucuk cm. Aciklik da vardi. Doktor alalm dedi. Bebis iyi bn iyi sukurrr. Brazdan yuruteceklerrr
Ayy maşallah allah hayırlı uzun ömür versin canım darısı bizim başımıza

Kizlar bugun doktora gittik cati muanesi yapti normal dogum icin uygun oldugunu ve 1cm acilmam oldugunu soyledi. Bebek iyice asagiya inmis. Acaba ne zaman acilmam artar. Allah im ya telas yaptim
Canım yürüyüş plates topunda zıplama hurma yemek falan işe yarar bide zencefille adacayı

Kızlar tek tek yazamıyorum doğumumu yaptım çok şükür off zor oldu biraz ama sonu çok güzel :)) 3300 gr bir kızım oldu
Ayy yerim yaa trk tek geliyor topik bebişleri maşallah allah hayırlı uzun ömür versin canım

Kızlar tek tek yazamıyorum doğumumu yaptım çok şükür off zor oldu biraz ama sonu çok güzel :)) 3300 gr bir kızım oldu
Allah analı babalı büyutsun canım darısı başımıza . Doğum için tavsiyen var mı ve anlatirmisn nasıl geçti . Normal oldu sanırım . Allahım inşallah bizde kucagimza sağlıkla alırız inşallah

Kızlar ben sezeryana karar veriyor gibiyim sanki normal yapamıycam psikolojim bozuldu iyice.10nisan polis bayramı babasına hediye olur hem o gün 39 olmus olacagız tabi bunlar benim düşüncem sadecede bakalım doktor falan ne diyecek ama uyku uyuyamaz oldum korkudan

Hakkında Hayırlısı olsun canım,Önemli olan tabiki seninde kararın.

Hakkında Hayırlısı olsun canım,Önemli olan tabiki seninde kararın.
Canım eleştirenler olacaktır illlaki ama benim ruh sağlığım cidden el vermiyor gibi her dakika aklımda sakinleşemiyorum düşünmemek elde degil.tamam bende biliyorum en sağlıklısı normal olan ama yok ben cok korkuyorum kızan kızsın

Arkdslar hepinize tesekkurler tektek etiketleyemedim. Spinal anestezi oldu doktorumla muhabbet ede ede ameliyatta bebisimi gordum getirdiler optum cok guzeldi gercekten. Tqbiki nornal dogum cokcok daha saglikli ama yapamayanlar var ve sezeryan okadar korkunc bir olay degil. Ben rahattim darisi tum arkdslarin rahat dogumlarina olsunnn.

Doktor en son 3700 demisti 3600 dogdu meleğim.

Sut hemen gelmediginden mama takviyesi de yapin dediler. Cunku sekeri düşerse kotu olur dediler. Oyle istee :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…