- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.401
canım benimde onda baslamisti uc bucukta falan gitti yokluyor artik hayırlısi bakalım durduk yerde geldi demi senin bel agrinBuraya yazdığım saatten sonra yattım herhalde üç dort saattir yatıyorum belki daha fazla midem geçti ama belim hala ağrıyor ilk defa bu kadar zorladı b3ni bebek hala hareketli ... akşamki gibi değilim ama yinede ağrılarım var cnm
Kızlar tek tek yazamıyorum doğumumu yaptım çok şüküroff zor oldu biraz ama sonu çok güzel :)) 3300 gr bir kızım oldu
canım benimde onda baslamisti uc bucukta falan gitti yokluyor artik hayırlısi bakalım durduk yerde geldi demi senin bel agrin
Ay çok sevindim canım,Kuzunla güzel günlerin olsun,Tez zamanda iyileşirsin inşallah Canım.Ben dogum yaptim kizlar cok mutluyummm :) su sizmisti 4bucuk cm. Aciklik da vardi. Doktor alalm dedi. Bebis iyi bn iyi sukurrr. Brazdan yuruteceklerrr
Gözün aydın allah analı babalı büyutsun canım :)Ben dogum yaptim kizlar cok mutluyummm :) su sizmisti 4bucuk cm. Aciklik da vardi. Doktor alalm dedi. Bebis iyi bn iyi sukurrr. Brazdan yuruteceklerrr
Maşallah canım benim gözün aydın.Rabbim Analı Babalı büyütsün.Kızlar tek tek yazamıyorum doğumumu yaptım çok şüküroff zor oldu biraz ama sonu çok güzel :)) 3300 gr bir kızım oldu
Düştü canım yedinci gün kontrolde doktorun elinde kaldı :) ama sonra kanama yaptı bugun doktora gittik, kanarsa kokarsa gelin demişti, gümüş nitrat sürdü göbeğine birde k vitamini iğnesi olduk cok agladıBnm kanama öyle çok deil ama devam ediyor Cnm .korkuyorum gazını faln cikarmk için kucağıma almaya .Cnm göbeği düştü mu senin
Maşallah canımm Allah analı babalı büyütsün mis kokulu meleklerimiz geliyor teker teker ne mutlu bize :)Kızlar tek tek yazamıyorum doğumumu yaptım çok şüküroff zor oldu biraz ama sonu çok güzel :)) 3300 gr bir kızım oldu
Canım ben 40 ın cıkmasını bekleyemem gibi geliyor ama beklemek mi gerekiyormus gusul abdest için falanKızlar 40 ımız çıkınca saç boyama hakkında ne düşünüyorsunuz emzirirken oluyor mu naapsak
Aynen ya direk bakıma alıcam kendimiBen doğumdan sonra kendimi toparlayınca hemen boyatmayı düşünüyorum canım :) berbat oldu saçlarım ombreliydi bir de..
Ayy maşallah allah hayırlı uzun ömür versin canım darısı bizim başımızaBen dogum yaptim kizlar cok mutluyummm :) su sizmisti 4bucuk cm. Aciklik da vardi. Doktor alalm dedi. Bebis iyi bn iyi sukurrr. Brazdan yuruteceklerrr
Canım yürüyüş plates topunda zıplama hurma yemek falan işe yarar bide zencefille adacayıKizlar bugun doktora gittik cati muanesi yapti normal dogum icin uygun oldugunu ve 1cm acilmam oldugunu soyledi. Bebek iyice asagiya inmis. Acaba ne zaman acilmam artar. Allah im ya telas yaptim
Ayy yerim yaa trk tek geliyor topik bebişleri maşallah allah hayırlı uzun ömür versin canımKızlar tek tek yazamıyorum doğumumu yaptım çok şüküroff zor oldu biraz ama sonu çok güzel :)) 3300 gr bir kızım oldu
Canım ben 40 ın cıkmasını bekleyemem gibi geliyor ama beklemek mi gerekiyormus gusul abdest için falan
M mehtapmhtp88 canım Allah analı babalı büyütsün inşallah:) cook sevindim nasıl geçti spinal mi oldun cok heyecanlı sıradaki kim olacak acaba :)
Allah analı babalı büyutsun canım darısı başımıza . Doğum için tavsiyen var mı ve anlatirmisn nasıl geçti . Normal oldu sanırım . Allahım inşallah bizde kucagimza sağlıkla alırız inşallahKızlar tek tek yazamıyorum doğumumu yaptım çok şüküroff zor oldu biraz ama sonu çok güzel :)) 3300 gr bir kızım oldu
Hadi maşallah canımm sende al bebeğini gel :) cok heyecanlı ya nasıl hissediyorsun :)Ben de salı gidiyorum sıradaki değilim ama olsun :)
Hakkında Hayırlısı olsun canım,Önemli olan tabiki seninde kararın.Kızlar ben sezeryana karar veriyor gibiyim sanki normal yapamıycam psikolojim bozuldu iyice.10nisan polis bayramı babasına hediye olur hem o gün 39 olmus olacagız tabi bunlar benim düşüncem sadecede bakalım doktor falan ne diyecek ama uyku uyuyamaz oldum korkudan
Canım senin için Hayırlısı buymuş üzme kendini artık,Benimde herhangi bir erken gelme olmazsa haftaya cuma herhalde.Ben de salı gidiyorum sıradaki değilim ama olsun :)
Canım eleştirenler olacaktır illlaki ama benim ruh sağlığım cidden el vermiyor gibi her dakika aklımda sakinleşemiyorum düşünmemek elde degil.tamam bende biliyorum en sağlıklısı normal olan ama yok ben cok korkuyorum kızan kızsınHakkında Hayırlısı olsun canım,Önemli olan tabiki seninde kararın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?