2018 mart-nisan anneleri

Ah canım inş güzel güzel beslenirsin çıkınca rahatça istediğini yersin

Canım bence hiç riske atma. Normal doğumda da bir şey olacak değil elbet ama 11 yıl beklemişsin ne bileyim ben olsam sanırım sezeryan yapardım canım
Pazrtesi karar vercz inş canım doktor ısrarcımısın dedi ama eşimde riske atmaylım diyor allah yardımcımz olsun inş bizm için hangisi hayırlısıysa onu verisn rabbim

Canım gözün ayıdn ne güzel bebişini kucakladın çok şükür darısıda bize olsun rabbim çabucak iyleşmeyi naisp etsin ay sırayla doğumlar başladı

Yok canım ben asla eleştirmiyorum,saygı duyarım benimde canım 37. Haftada alıcak bebeğim ters.Şu anda suyum en üst seviyedeymiş her an doğumum başlıyabilirmiş o yüzden gelişimini tamamladığı için pazartesi geldiğinde gün verelim dedi.

Ay senin adına çok sevindim canım,Maşallah kuzuya.Sen bana hep moral oldun böyle pozitif yazarak.

Ay senindemi sıran geldi hadi hayırlısı paZrtesi bende gidecem inş iyi haberlerle döneriz canım sağlıcakla alalım kucaklarımıza inş

Canım nasıl istiyorsan öyle olsun inş sağlıvakla alalımda kucakalrımıza allahın iznyle kimseye hesap vermek zorunda değiliz sonuçta riske atmak istemiyoruz çünkü bütün bebekler kıymetli benm doktorum öyle dedi bende çok istiyorum normal doğum. Olsun ama yapmazsam ya nişey olursa diye endişem de yok değil nasip bakalım rabbim bize ne yol çizdi bilemyiz ama hayırlısı olsun

Kızlar canlaarımmmmm :) hepinize tek yek yazamadım kusura bakmayın. Öncelikle iyi ki vardınız hepiniz tek tek çok güzel bir 9 aydı benim için özellikle sizlerle Doğumuma gelecek olursak akşam 8 gibi geldim sancım vardı doktor açıklığa baktı 1 cm dedi. Bekleyelim sabaha kadar dedi doktorum bekledik saat oldu 7.20 ama hala açıklığım yok suni sancı karışımı bir serum taktılar bana 7.20 sen 2.50 ye kadar bendeydi öldüm öldüm hele ki son anlar Doğuma yarım saat kala suyumu patlattı doktor odada zaten sızıntım vardı.2.30 gibi doğumhaneye gittim yeter alın artık dayanamıyorum dedim aldılar beni Çatala 10 dk ebeyle ıkındım sonra doktor geldi epizyo yaptı 3 defa da onunla ıkındım cuk doğdu doğumum 15 dk dikişlerim 15 sürdü çok erken çıktım Doğumhaneden. Yavrum fazla yormadı beni :) az dikişim var ama kaç olduğunu sormadım kızlar sabah gelecek doktorum oldu bitti rahatladım merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz bana darısı başınıza inşallah

Hadi maşallah canımm sende al bebeğini gel :) cok heyecanlı ya nasıl hissediyorsun :)
Karma karışığım canım ya bir an önce atlakmak istiyorum hayırlısıyla kızımı da merak ediyorum tabi inş sağlıkla çıkarız odamıza oradan da evimize

O kadar kötü hissediyorsan elbette karar senin ben sez kararı verenleri hep daha cesur bulmuşumdur ben mecburi olucam sayılır artık.. beni de cesaretlendir bu konuda tuba daha çok çekiniyorum valla

Canım senin için Hayırlısı buymuş üzme kendini artık,Benimde herhangi bir erken gelme olmazsa haftaya cuma herhalde.

Aynen demek ki öyleymiş bir de annem kabullense artık. Hala son ana kadar bekle olur falan diyor. Ben tükendim iyice ağarlaştım bebeğin kilosu arttı zaten açılma yok bebek kanalda değil nasıl yapıcakmışım anlamadım. Kaldı ki salı günü son ana kadar beklemil oluyorum. 40 bitiyo. 9 ay 10 gün denen süre oluyor. Tartıştık biraz telefonda akşam canım sıkkın açıkcası. İnsanlar destek yerine köstek oluyor hep. Ben ki kendimi hazırlamaya çalışıyorum. Ona da yansıtmıyorum kaygı vs o hala anlamıyo

LeylaKaya ve mehtap tebrik ederim sizi çok şükür sağlıklı sıhhatli atlatip kucaginiza aldınız yavrularınızı. Rabbim sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu güzel uzun ömürler versin tosbiklere. Darısı başımıza inşallah.

yokhe canım normal doğumdan hangi sebeplerle korkuyorsun? Neden riske atmış oluyoruz? Doğal olanı o değil mi? Eğer mümkünse? Hani yüz yıllar öncesinde de yasamiyoruz ki. Her durumda erken müdahale var. Endişe duyuyorsan tabi ki hakkınızda hayırlısı olsun. Sizin için en güzel yola karar verin inşallah. Sonuç önemli. Sağlıklı sıhhatli olalim miniklerimizle geri boş. Eğer normal doğum beni bebegimin hayatını sağlığını sıhhatini tehlikeye dusurecekse Rabbim daha hayırlı olan yolu nasip etsin cumlemize. Elhamdulillah alternatifler var.

Hurma yemege baslicam insallah canim

Oy masallah Allah anali babali buyutsun insallah. Benimde 1 cm aciklik varmis. Bebek cikarken cok aci oluyormu yoksa sanci mi oluyor nasil bisey yani kafamda deli sorular var

Gözün Aydın canım çok sevindimm..benim de spinal olscak bakalım inş senin gibi rahat olurum

Canımm tebrik ederim bebeğini sağlıkla büyüt inşş

maşallah canım sağlıkla büyüsün. bende normal yaptığımda o suni sancı kısmı beni ürkütüyor tek.gerisini bir şekilde toparlıyorlar.

Günaydınlar ohhh maşallah doğumlar artmış hepimiz saglikla dunyaya getirelim insallah ve rabbim yavrularin bahtlarini guzel eylesin kizlar biz bugün 37+0 olduk ama dün gece inanilmaz uyayamadim karnim gerim gerildi kizimin hareketleri durmadi sanki top oldu icerde ve her hareketinde mesanem patlicakmis gibi oldu kasildim durdum 4 kez oldu resmen kalktim dolandim su içtim yatis pozisyonu degistirmekten ben yoruldum ama sonunda durdu karnimin sertlesmesi ve kasilmam sizce bu yalanci sanci mi

bende şu 4 gün öyleydim.ishal desen değilsin kabız değilsin ama kabız gibi gaz var gerim gerim geriliyorsun yok .yatınca sıgamıyorsun oturarak da uyuyamıyorsun.öncelikle gaz yapan kurufasülye nohut vb yeme.bana patates iyi geldi ama sana nasıl gelir bilemiyorum.bünyeden bünyeye farkediyor.ıhlamur içebilirsin. birazcık insanın içini yatıştırıyor.hamilelere özel mide şurubu içebilirsin.eşin yanındaysa sırtına masaj yaptırabilirsin.bazen sert yastık ile dik yatınca iyi gelirken bazende alçak yastıkla rahat ediyor insan artık içerde nasıl duruyorsa çocuk.bende bugün biraz daha iyiyim belki yorgunluktan artık sızıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…