- 8 Şubat 2013
- 3.470
- 1.221
- 198
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.421
Ah canım inş güzel güzel beslenirsin çıkınca rahatça istediğini yersiniş yerinde umduğum gibi olmuyor canım az kaldı haftaya çıkınca daha rahat besleneceğim yoksa kuzuma istediğim gibi haşlanmış yumurta yediremedim hep folik asitim eksik çıktı troid hapı içiyorum diye folik için verilen ilacı da içemedim. çünkü iksi de aç karnına ve üst üste içilemiyor.bide folik için verdiği hapı ilk başta bir iki içerken çok rahatsız etti mide bağırsağı.
Pazrtesi karar vercz inş canım doktor ısrarcımısın dedi ama eşimde riske atmaylım diyor allah yardımcımz olsun inş bizm için hangisi hayırlısıysa onu verisn rabbimCanım bence hiç riske atma. Normal doğumda da bir şey olacak değil elbet ama 11 yıl beklemişsin ne bileyim ben olsam sanırım sezeryan yapardım canım
Canım gözün ayıdn ne güzel bebişini kucakladın çok şükürArkdslar hepinize tesekkurler tektek etiketleyemedim. Spinal anestezi oldu doktorumla muhabbet ede ede ameliyatta bebisimi gordum getirdiler optum cok guzeldi gercekten. Tqbiki nornal dogum cokcok daha saglikli ama yapamayanlar var ve sezeryan okadar korkunc bir olay degil. Ben rahattim darisi tum arkdslarin rahat dogumlarina olsunnn.
Doktor en son 3700 demisti 3600 dogdu meleğim.
Sut hemen gelmediginden mama takviyesi de yapin dediler. Cunku sekeri düşerse kotu olur dediler. Oyle istee :)
Yok canım ben asla eleştirmiyorum,saygı duyarım benimde canım 37. Haftada alıcak bebeğim ters.Şu anda suyum en üst seviyedeymiş her an doğumum başlıyabilirmiş o yüzden gelişimini tamamladığı için pazartesi geldiğinde gün verelim dedi.Canım eleştirenler olacaktır illlaki ama benim ruh sağlığım cidden el vermiyor gibi her dakika aklımda sakinleşemiyorum düşünmemek elde degil.tamam bende biliyorum en sağlıklısı normal olan ama yok ben cok korkuyorum kızan kızsın
Çok şükür canım rabbim sağlıcakla büyütmeni nasip etsin inşKızlar tek tek yazamıyorum doğumumu yaptım çok şüküroff zor oldu biraz ama sonu çok güzel :)) 3300 gr bir kızım oldu
Ay senin adına çok sevindim canım,Maşallah kuzuya.Sen bana hep moral oldun böyle pozitif yazarak.Arkdslar hepinize tesekkurler tektek etiketleyemedim. Spinal anestezi oldu doktorumla muhabbet ede ede ameliyatta bebisimi gordum getirdiler optum cok guzeldi gercekten. Tqbiki nornal dogum cokcok daha saglikli ama yapamayanlar var ve sezeryan okadar korkunc bir olay degil. Ben rahattim darisi tum arkdslarin rahat dogumlarina olsunnn.
Sut hemen gelmediginden mama takviyesi de yapin dediler. Cunku sekeri düşerse kotu olur dediler. Oyle istee :)
Yok canım ben asla eleştirmiyorum,saygı duyarım benimde canım 37. Haftada alıcak bebeğim ters.Şu anda suyum en üst seviyedeymiş her an doğumum başlıyabilirmiş o yüzden gelişimini tamamladığı için pazartesi geldiğinde gün verelim dedi.
Canım nasıl istiyorsan öyle olsun inş sağlıvakla alalımda kucakalrımıza allahın iznyle kimseye hesap vermek zorunda değiliz sonuçta riske atmak istemiyoruz çünkü bütün bebekler kıymetli benm doktorum öyle dedi bende çok istiyorum normal doğum. Olsun ama yapmazsam ya nişey olursa diye endişem de yok değil nasip bakalım rabbim bize ne yol çizdi bilemyiz ama hayırlısı olsunCanım ben 40 ın cıkmasını bekleyemem gibi geliyor ama beklemek mi gerekiyormus gusul abdest için falan
Aynen ya direk bakıma alıcam kendimi
Ayy maşallah allah hayırlı uzun ömür versin canım darısı bizim başımıza
Canım yürüyüş plates topunda zıplama hurma yemek falan işe yarar bide zencefille adacayı
Ayy yerim yaa trk tek geliyor topik bebişleri maşallah allah hayırlı uzun ömür versin canım
Amin Canım hepimiz Hayırlısı ile alalım kucaklarımıza.Ay senindemi sıran geldi hadi hayırlısı paZrtesi bende gidecem inş iyi haberlerle döneriz canım sağlıcakla alalım kucaklarımıza inş
Karma karışığım canım ya bir an önce atlakmak istiyorum hayırlısıyla kızımı da merak ediyorum tabi inş sağlıkla çıkarız odamıza oradan da evimizeHadi maşallah canımm sende al bebeğini gel :) cok heyecanlı ya nasıl hissediyorsun :)
Kızlar ben sezeryana karar veriyor gibiyim sanki normal yapamıycam psikolojim bozuldu iyice.10nisan polis bayramı babasına hediye olur hem o gün 39 olmus olacagız tabi bunlar benim düşüncem sadecede bakalım doktor falan ne diyecek ama uyku uyuyamaz oldum korkudan
Canım senin için Hayırlısı buymuş üzme kendini artık,Benimde herhangi bir erken gelme olmazsa haftaya cuma herhalde.
Hurma yemege baslicam insallah canimCanım ben 40 ın cıkmasını bekleyemem gibi geliyor ama beklemek mi gerekiyormus gusul abdest için falan
Aynen ya direk bakıma alıcam kendimi
Ayy maşallah allah hayırlı uzun ömür versin canım darısı bizim başımıza
Canım yürüyüş plates topunda zıplama hurma yemek falan işe yarar bide zencefille adacayı
Ayy yerim yaa trk tek geliyor topik bebişleri maşallah allah hayırlı uzun ömür versin canım
Insallah canim ya cok korkuyorum amaYürüyüş çömel kalkma adaçayı youtube normal doğum egzersizleri yaz onları yap dus al artar
Oy masallah Allah anali babali buyutsun insallah. Benimde 1 cm aciklik varmis. Bebek cikarken cok aci oluyormu yoksa sanci mi oluyor nasil bisey yani kafamda deli sorular varKızlar canlaarımmmmm :) hepinize tek yek yazamadım kusura bakmayın. Öncelikle iyi ki vardınız hepiniz tek tek çok güzel bir 9 aydı benim için özellikle sizlerleDoğumuma gelecek olursak akşam 8 gibi geldim sancım vardı doktor açıklığa baktı 1 cm dedi. Bekleyelim sabaha kadar dedi doktorum bekledik saat oldu 7.20 ama hala açıklığım yok suni sancı karışımı bir serum taktılar bana 7.20 sen 2.50 ye kadar bendeydi öldüm öldüm hele ki son anlar Doğuma yarım saat kala suyumu patlattı doktor odada zaten sızıntım vardı.2.30 gibi doğumhaneye gittim yeter alın artık dayanamıyorum dedim aldılar beni Çatala 10 dk ebeyle ıkındım sonra doktor geldi epizyo yaptı 3 defa da onunla ıkındım cuk doğdu doğumum 15 dk dikişlerim 15 sürdü çok erken çıktım Doğumhaneden. Yavrum fazla yormadı beni :) az dikişim var ama kaç olduğunu sormadım kızlar sabah gelecek doktorum oldu bitti rahatladım merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz bana darısı başınıza inşallah
Gözün Aydın canım çok sevindimm..benim de spinal olscak bakalım inş senin gibi rahat olurumArkdslar hepinize tesekkurler tektek etiketleyemedim. Spinal anestezi oldu doktorumla muhabbet ede ede ameliyatta bebisimi gordum getirdiler optum cok guzeldi gercekten. Tqbiki nornal dogum cokcok daha saglikli ama yapamayanlar var ve sezeryan okadar korkunc bir olay degil. Ben rahattim darisi tum arkdslarin rahat dogumlarina olsunnn.
Canımm tebrik ederim bebeğini sağlıkla büyüt inşşKızlar canlaarımmmmm :) hepinize tek yek yazamadım kusura bakmayın. Öncelikle iyi ki vardınız hepiniz tek tek çok güzel bir 9 aydı benim için özellikle sizlerleDoğumuma gelecek olursak akşam 8 gibi geldim sancım vardı doktor açıklığa baktı 1 cm dedi. Bekleyelim sabaha kadar dedi doktorum bekledik saat oldu 7.20 ama hala açıklığım yok suni sancı karışımı bir serum taktılar bana 7.20 sen 2.50 ye kadar bendeydi öldüm öldüm hele ki son anlar Doğuma yarım saat kala suyumu patlattı doktor odada zaten sızıntım vardı.2.30 gibi doğumhaneye gittim yeter alın artık dayanamıyorum dedim aldılar beni Çatala 10 dk ebeyle ıkındım sonra doktor geldi epizyo yaptı 3 defa da onunla ıkındım cuk doğdu doğumum 15 dk dikişlerim 15 sürdü çok erken çıktım Doğumhaneden. Yavrum fazla yormadı beni :) az dikişim var ama kaç olduğunu sormadım kızlar sabah gelecek doktorum oldu bitti rahatladım merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz bana darısı başınıza inşallah
maşallah canım sağlıkla büyüsün. bende normal yaptığımda o suni sancı kısmı beni ürkütüyor tek.gerisini bir şekilde toparlıyorlar.Kızlar canlaarımmmmm :) hepinize tek yek yazamadım kusura bakmayın. Öncelikle iyi ki vardınız hepiniz tek tek çok güzel bir 9 aydı benim için özellikle sizlerleDoğumuma gelecek olursak akşam 8 gibi geldim sancım vardı doktor açıklığa baktı 1 cm dedi. Bekleyelim sabaha kadar dedi doktorum bekledik saat oldu 7.20 ama hala açıklığım yok suni sancı karışımı bir serum taktılar bana 7.20 sen 2.50 ye kadar bendeydi öldüm öldüm hele ki son anlar Doğuma yarım saat kala suyumu patlattı doktor odada zaten sızıntım vardı.2.30 gibi doğumhaneye gittim yeter alın artık dayanamıyorum dedim aldılar beni Çatala 10 dk ebeyle ıkındım sonra doktor geldi epizyo yaptı 3 defa da onunla ıkındım cuk doğdu doğumum 15 dk dikişlerim 15 sürdü çok erken çıktım Doğumhaneden. Yavrum fazla yormadı beni :) az dikişim var ama kaç olduğunu sormadım kızlar sabah gelecek doktorum oldu bitti rahatladım merak ettiğiniz bir şey varsa sorabilirsiniz bana darısı başınıza inşallah
bende şu 4 gün öyleydim.ishal desen değilsin kabız değilsin ama kabız gibi gaz var gerim gerim geriliyorsun yok .yatınca sıgamıyorsun oturarak da uyuyamıyorsun.öncelikle gaz yapan kurufasülye nohut vb yeme.bana patates iyi geldi ama sana nasıl gelir bilemiyorum.bünyeden bünyeye farkediyor.ıhlamur içebilirsin. birazcık insanın içini yatıştırıyor.hamilelere özel mide şurubu içebilirsin.eşin yanındaysa sırtına masaj yaptırabilirsin.bazen sert yastık ile dik yatınca iyi gelirken bazende alçak yastıkla rahat ediyor insan artık içerde nasıl duruyorsa çocuk.bende bugün biraz daha iyiyim belki yorgunluktan artık sızıyorum.Günaydınlar ohhh maşallah doğumlar artmış hepimiz saglikla dunyaya getirelim insallah ve rabbim yavrularin bahtlarini guzel eylesin kizlar biz bugün 37+0 olduk ama dün gece inanilmaz uyayamadim karnim gerim gerildi kizimin hareketleri durmadi sanki top oldu icerde ve her hareketinde mesanem patlicakmis gibi oldu kasildim durdum 4 kez oldu resmen kalktim dolandim su içtim yatis pozisyonu degistirmekten ben yoruldum ama sonunda durdu karnimin sertlesmesi ve kasilmam sizce bu yalanci sanci mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?