- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.441
Ayy hadi bakalım canım ciğer gelişimi falan tamamlanmışsa hiç korkma saglıcakla gelsin annesi yeterkiYok canım ben asla eleştirmiyorum,saygı duyarım benimde canım 37. Haftada alıcak bebeğim ters.Şu anda suyum en üst seviyedeymiş her an doğumum başlıyabilirmiş o yüzden gelişimini tamamladığı için pazartesi geldiğinde gün verelim dedi.
Aynen kuzum ya allah var eşimde normal olsun taraftarıydı hep sezeryanı kötülerdi akşam dedim ben planlo sezeryan istiyorum karar verdim diye tamam dedi adam nasıl istiyorsan karar senin tabi dedi cok sevindim vallahi bide o üstüme gelmedi sağolsunCanım nasıl istiyorsan öyle olsun inş sağlıvakla alalımda kucakalrımıza allahın iznyle kimseye hesap vermek zorunda değiliz sonuçta riske atmak istemiyoruz çünkü bütün bebekler kıymetli benm doktorum öyle dedi bende çok istiyorum normal doğum. Olsun ama yapmazsam ya nişey olursa diye endişem de yok değil nasip bakalım rabbim bize ne yol çizdi bilemyiz ama hayırlısı olsun
Canım vallahi sezeryanda acı dolu sonrası felaket bebeği bile kucagına alıp emziremiyorsun diyorlar ama napalım sağ salim dünyaya gelsinde yeterki 9ay bekledik doğum korkum yüzünden bebek kanala sıkışır yada bişey olur diye çok korkuyorum.Son dakika ben yapamıyorum diye koyversem kendini allah korusun bebeğe bişey olsa ayy kabus gibi çünkü kendime hiç güvenim yok canım o cesaret falan kalmadı yaniO kadar kötü hissediyorsan elbette karar senin ben sez kararı verenleri hep daha cesur bulmuşumdur ben mecburi olucam sayılır artık.. beni de cesaretlendir bu konuda tuba daha çok çekiniyorum valla
Yok cnm bu gerginlik degil bebek hareketlerinden kaynaklı gerginlik sıkıştırıyor ve her hareketinde altıma yapacak gibi oldum dakika basi wc ye gittim değişik birseydi ya daha once hic yaşamadımbende şu 4 gün öyleydim.ishal desen değilsin kabız değilsin ama kabız gibi gaz var gerim gerim geriliyorsun yok .yatınca sıgamıyorsun oturarak da uyuyamıyorsun.öncelikle gaz yapan kurufasülye nohut vb yeme.bana patates iyi geldi ama sana nasıl gelir bilemiyorum.bünyeden bünyeye farkediyor.ıhlamur içebilirsin. birazcık insanın içini yatıştırıyor.hamilelere özel mide şurubu içebilirsin.eşin yanındaysa sırtına masaj yaptırabilirsin.bazen sert yastık ile dik yatınca iyi gelirken bazende alçak yastıkla rahat ediyor insan artık içerde nasıl duruyorsa çocuk.bende bugün biraz daha iyiyim belki yorgunluktan artık sızıyorum.
Bende de oluyor canım toplanma sertleşme dediğin gibi baskı da çok oldu dün..bir cm açılma var ama demekki önemli değilmiş hala bişi olmadı :) bir haftamız kaldı bizim inş bekler bir hafta daha..senin hangi gündü sezeryan?Günaydınlar ohhh maşallah doğumlar artmış hepimiz saglikla dunyaya getirelim insallah ve rabbim yavrularin bahtlarini guzel eylesin kizlar biz bugün 37+0 olduk ama dün gece inanilmaz uyayamadim karnim gerim gerildi kizimin hareketleri durmadi sanki top oldu icerde ve her hareketinde mesanem patlicakmis gibi oldu kasildim durdum 4 kez oldu resmen kalktim dolandim su içtim yatis pozisyonu degistirmekten ben yoruldum ama sonunda durdu karnimin sertlesmesi ve kasilmam sizce bu yalanci sanci mi
Benim sezeryan 10 nisan cnm inşallah bekler ya son 11 gün dayanirsa :)Bende de oluyor canım toplanma sertleşme dediğin gibi baskı da çok oldu dün..bir cm açılma var ama demekki önemli değilmiş hala bişi olmadı :) bir haftamız kaldı bizim inş bekler bir hafta daha..senin hangi gündü sezeryan?
Yok cnm bu gerginlik degil bebek hareketlerinden kaynaklı gerginlik sıkıştırıyor ve her hareketinde altıma yapacak gibi oldum dakika basi wc ye gittim değişik birseydi ya daha once hic yaşamadım
Aynen cnm 2 dk durup dinleniyor tekrar başlamıştıCnm sen yalancı kasılmaları yaşamışsın çok normal ben gebeliğin 4. ayındanberi yaşıyorum kasılmasıZ tek günüm yoktu. Haftan güzel korkma dayanır ayın 10 una kadar derin nefes alkarnına öyle anlarda bebek oksijensiz kalmasın panik olmasın diye bir dk ya geçen sncı onlar
Aynen cnm 2 dk durup dinleniyor tekrar başlamıştı
belki biz onlar kadar yapamasak da ortalama 3.5 kg doğururuz diye düşünüyorum.çünkü onlar zayıf kalmak için diyet spor plates programı da uygulayabiliyorlar.Tubacim daha ne istiyosun bu kadar normale uygunken gönüllü ameliyat olmak istiyosun:) bak benim bebekte minyon bugun kontrolum var ve sırf bu yüzden de normal dusunuyorum ki dogumumuz rahat olcak insallah hemen ayaga kalkabilcez miranda kerr bile 5 kilo bebeğini normal dogurmus :d
İnşallah cnm hepimiz yavrularımızı hayırlısıyla sağlıkla alırız kucağımızaSağlıcakla alırsın bebeni kucağına inş canım benim
Of kiyamambn ya Cnm pki dusenee kadar banyo yaptirxin mi biz hala yikamadik doktor dusene ksdar yikama dedi 8.gun halA dusnedi ya .kanama kkku niye okuyomus kiDüştü canım yedinci gün kontrolde doktorun elinde kaldı :) ama sonra kanama yaptı bugun doktora gittik, kanarsa kokarsa gelin demişti, gümüş nitrat sürdü göbeğine birde k vitamini iğnesi olduk cok agladısizin düştü mü
Canm neden sezeryan düşünüyorsun bende ondan korkuyorum bi engel yoksa zamanında kendi sağlıkla gelsin bebislerimiz korkcak bişey yok içini ferah tut millet nasıl doğuruyor hemende kalkıyor kimsenin lafına kulak asma herkes felaket tellalcisi sen yaparsın ben sana güveniyorumKızlar ben sezeryana karar veriyor gibiyim sanki normal yapamıycam psikolojim bozuldu iyice.10nisan polis bayramı babasına hediye olur hem o gün 39 olmus olacagız tabi bunlar benim düşüncem sadecede bakalım doktor falan ne diyecek ama uyku uyuyamaz oldum korkudan
Tuba yani felaket tellali kadınlarla oturup kalktı n dinledin onları bak noldu. O başta ki cesaretin kaybolup gitti. Kiz doğum anı delilik ne bebeğin kanalda kalmasından bahsediyorsun. Deli gibi ona kavuşmak için ugrasacaksin. Neleri düşlüyorsun öyle. Bak durduk yere sezeryana karar verme. Onun acısı doğumdan da az olmayacak. Benim kız üç buçuk kilo neredeyse hata payını hiç hesaba katmazsak. Minyon değil biraz iri bir bebekmiş. Birden böyle oldu.Kızlar nst de sancım cıktı şimdi ama ben hissetmiyorum tabi doktor muayene etti açıklık yokmuş bebek tam inmemiş sorun yok dedi.çatıyla ilgilide rahat dedi.bebek 2800 minyon bi bebek doğum kolay olması açısından iyi bi durum bu dedi.tabi ben sezeryan istiyorum diyemedim şimdilik açıklık falan yokmus nasılsa.muayenede zorlamadı beni acımadı yani kanama falanda yok şimdilik
Yaptırdım canım fön makinasıyla dikkatlice kuruttum altını kurutmamışım ama bizim doktor yıka dedi hepsi ayrı ayrı bişi söylüyo ama biz yıkadıktan sonra baya rahatladı yavrum neredeyse her gün yıkıyorum en fazla bir gün ara veriyorum cnm . Kanama olurmuş bazı bebeklerde k vit eksikliğinden ama dün o iğne vurulduktan sonra gece hic uyumadı o uslu bebeğim gitti hep ağladı kıvrandı cok üzüldümOf kiyamambn ya Cnm pki dusenee kadar banyo yaptirxin mi biz hala yikamadik doktor dusene ksdar yikama dedi 8.gun halA dusnedi ya .kanama kkku niye okuyomus ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?