2018 mart-nisan anneleri

Ayy hadi bakalım canım ciğer gelişimi falan tamamlanmışsa hiç korkma saglıcakla gelsin annesi yeterki

Aynen kuzum ya allah var eşimde normal olsun taraftarıydı hep sezeryanı kötülerdi akşam dedim ben planlo sezeryan istiyorum karar verdim diye tamam dedi adam nasıl istiyorsan karar senin tabi dedi cok sevindim vallahi bide o üstüme gelmedi sağolsun

O kadar kötü hissediyorsan elbette karar senin ben sez kararı verenleri hep daha cesur bulmuşumdur ben mecburi olucam sayılır artık.. beni de cesaretlendir bu konuda tuba daha çok çekiniyorum valla
Canım vallahi sezeryanda acı dolu sonrası felaket bebeği bile kucagına alıp emziremiyorsun diyorlar ama napalım sağ salim dünyaya gelsinde yeterki 9ay bekledik doğum korkum yüzünden bebek kanala sıkışır yada bişey olur diye çok korkuyorum.Son dakika ben yapamıyorum diye koyversem kendini allah korusun bebeğe bişey olsa ayy kabus gibi çünkü kendime hiç güvenim yok canım o cesaret falan kalmadı yani

Yok cnm bu gerginlik degil bebek hareketlerinden kaynaklı gerginlik sıkıştırıyor ve her hareketinde altıma yapacak gibi oldum dakika basi wc ye gittim değişik birseydi ya daha once hic yaşamadım

Bende de oluyor canım toplanma sertleşme dediğin gibi baskı da çok oldu dün..bir cm açılma var ama demekki önemli değilmiş hala bişi olmadı :) bir haftamız kaldı bizim inş bekler bir hafta daha..senin hangi gündü sezeryan?

Benim sezeryan 10 nisan cnm inşallah bekler ya son 11 gün dayanirsa :)

Yok cnm bu gerginlik degil bebek hareketlerinden kaynaklı gerginlik sıkıştırıyor ve her hareketinde altıma yapacak gibi oldum dakika basi wc ye gittim değişik birseydi ya daha once hic yaşamadım

Cnm sen yalancı kasılmaları yaşamışsın çok normal ben gebeliğin 4. ayındanberi yaşıyorum kasılmasıZ tek günüm yoktu. Haftan güzel korkma dayanır ayın 10 una kadar derin nefes alkarnına öyle anlarda bebek oksijensiz kalmasın panik olmasın diye bir dk ya geçen sncı onlar

Aynen cnm 2 dk durup dinleniyor tekrar başlamıştı

cuma günü olduğuna mı bilmem çok uykum var benim zor duruyorum.dayanırdım ama.az kaldı kızlar iznime

Kızlar nst de sancım cıktı şimdi ama ben hissetmiyorum tabi doktor muayene etti açıklık yokmuş bebek tam inmemiş sorun yok dedi.çatıyla ilgilide rahat dedi.bebek 2800 minyon bi bebek doğum kolay olması açısından iyi bi durum bu dedi.tabi ben sezeryan istiyorum diyemedim şimdilik açıklık falan yokmus nasılsa.muayenede zorlamadı beni acımadı yani kanama falanda yok şimdilik

belki biz onlar kadar yapamasak da ortalama 3.5 kg doğururuz diye düşünüyorum.çünkü onlar zayıf kalmak için diyet spor plates programı da uygulayabiliyorlar.

Of kiyamambn ya Cnm pki dusenee kadar banyo yaptirxin mi biz hala yikamadik doktor dusene ksdar yikama dedi 8.gun halA dusnedi ya .kanama kkku niye okuyomus ki

Kızlar doktordan geldik 37+0 da 3500 kılo çıktı bebis bir haftada yarım kilo almış gelişimi de 1.5 hafta ileri haftaya çatı muayenesi yapcak bugun yapalım dedi ben panik oldum birden deyince haftaya olsun dedim haftaya bakcak catim müsaitse beklicez yoksa sezeRyan gün vercek ya cok heyecanlıyım tansiyonum 14e 8 çıktı dktr kontrol et sürekli dedi panik mi oldun ondan mı çıktı dedi nst de sanci falan çıkmıyor icerde keyfi yerinde paşanın sezeryan olmaktan korkuyom

LeylaKaya canimm sorum var sana dogduktan sonra dikis acitiyor mu niyeyse dikise takmis durumdayim ben inşallah dikissiz olur ama...bide kesi atildi mi sana ikinirken napmak lazım var mi tavsiye etcegin bi sey

Canm neden sezeryan düşünüyorsun bende ondan korkuyorum bi engel yoksa zamanında kendi sağlıkla gelsin bebislerimiz korkcak bişey yok içini ferah tut millet nasıl doğuruyor hemende kalkıyor kimsenin lafına kulak asma herkes felaket tellalcisi sen yaparsın ben sana güveniyorum

Tuba yani felaket tellali kadınlarla oturup kalktı n dinledin onları bak noldu. O başta ki cesaretin kaybolup gitti. Kiz doğum anı delilik ne bebeğin kanalda kalmasından bahsediyorsun. Deli gibi ona kavuşmak için ugrasacaksin. Neleri düşlüyorsun öyle. Bak durduk yere sezeryana karar verme. Onun acısı doğumdan da az olmayacak. Benim kız üç buçuk kilo neredeyse hata payını hiç hesaba katmazsak. Minyon değil biraz iri bir bebekmiş. Birden böyle oldu.

Of kiyamambn ya Cnm pki dusenee kadar banyo yaptirxin mi biz hala yikamadik doktor dusene ksdar yikama dedi 8.gun halA dusnedi ya .kanama kkku niye okuyomus ki
Yaptırdım canım fön makinasıyla dikkatlice kuruttum altını kurutmamışım ama bizim doktor yıka dedi hepsi ayrı ayrı bişi söylüyo ama biz yıkadıktan sonra baya rahatladı yavrum neredeyse her gün yıkıyorum en fazla bir gün ara veriyorum cnm . Kanama olurmuş bazı bebeklerde k vit eksikliğinden ama dün o iğne vurulduktan sonra gece hic uyumadı o uslu bebeğim gitti hep ağladı kıvrandı cok üzüldüm iğneden mi oldu bilmiyorum gerçi gaz doluydu ici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…