2018 mart-nisan anneleri

Ya bbde deli olcM herkes yika dussun diyo doctor yikama diyo Kimi alma yanina hiç diyo tövbe yarabbi deli olcam

Hep o etrafınds konuşan insanlar yüzünden böyle oldun ya tabiki hayırlısı neyse o olsun ama ınan ki yapardin da normal bnce

Maşallah bebeğine,Hakkında Hayırlısı ne ise o olsun ,İçini ferah tut çok aklına getirme.

Maşallah bebeğine,Hakkında Hayırlısı ne ise o olsun ,İçini ferah tut çok aklına getirme.
Saol canm bebislerimiz ve bizim için en hayırlısı neyse o olsun inşallah sağlıkla gelsinler de.bu zamana kadar hiç heyecanm yoktu kilosu normal olsa gene heyecanlanmazdim inşallah catim müsait olur da normali bekleriz olmazsa da yapcak bişey yok çok az kaldı ya

Haklısın canım çatıda canım yanmayınca bide dr bebek minyon kolay doğurursun diyince cesaret geldi

Ahh canım korku işte napıyım ama şu muayrnedr cesaret geldi.fün bir an dellendim korkudan hiç sorma
Saol canım benimde güvenim geldi kendime hadi inşallah allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin

Hep o etrafınds konuşan insanlar yüzünden böyle oldun ya tabiki hayırlısı neyse o olsun ama ınan ki yapardin da normal bnce
Canım catı muayenesi acımadı catın rahat dedi bebek küçük dedi öyle olunca sezeryan muabbetini acmadım doktora sanırım normali deniycem

Bebek kaç kilo olmuş canım?

Ya bbde deli olcM herkes yika dussun diyo doctor yikama diyo Kimi alma yanina hiç diyo tövbe yarabbi deli olcam
Dinleme kimseyi ve unutma bu depresyon halleri gececek ben suan cok iyiyim cok sukur kimseyi konuşturmadım ben ters tepki verdim kimse konusmaya cesaret edemedi ben onları değil onlar beni düşünecegine car car konusuyorlar bende artık milleti kırcam diye düşünmüyorum. Kendi doğrularınla hareket et kuzum takma milleti ben banyo yaptırmayı sormadım bile doktora yaptrma desede yaptıracaktım cocuk mikroptan hasta olur su zaten geldiği yer diye dusundum hakkatende cok rahatladı suya sokunca. Yanımada dogdugundan beri yatırıyorum reflü yastıgını aramıza koyuyoruz ortamızda yatıyor bugun beşiğine koymaya basladım hiçte alışmamış beşiğinde de yadırgamadan uyudu insanlar konusur ama yardıma gelince kimseden cıt cıkmaz

Canım gecen hafta 2950 olan bebek bugün 2850 cıktı benim kız spor mu yapıyor ne anlamadım.demekki bir önceki doktor fazla ölçtü
banada doktorlar buna benzer şeyler diyordu tahmini sanırım ya kiloları.bende diyet mi yapıyor içeride diyordum .en son ki devletteki dr. senin bebeğin baldır kemiği ufak dedi.haftası geri dedi. bi akşam hastanede yatmakla çocuk çamaşır gibi çekti heralde

Kizlar bizde kontrolden geldik bugun 37+2 2850 civari kilomuz normal dogum icin uygunuz haftaya cati muayenesi olcaz hadi bakalim az kaldi sanirim doguma:) normal dogum olcak insallah kazasiz belasiz
Ben de pazar günü kontrole gidecem 37+2 olcam tam bakalım kaç çıkacak bizimki büyümüş mü :) ayy kavuşmamıza yedi gün kaldı çok heyecanlı..sezeryan olacak benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…