- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.481
canım sonra kimi dr hamileleri strese sokuyor.bir öyle bir böyleCanım makineye göre doktora göre değişiyormuş kilosu haftasıyla tam uyumlu merak etme..maşallah kuzuya
9
canım sonra kimi dr hamileleri strese sokuyor.bir öyle bir böyle
hic bir seyi yoktur annesi seni neselendirmek icin çırpıniyo işte minik yavrun:)strese girme hic ne hayirliysa o olsun her sezeryan zor veya kotu degil ki her normal doğumda mükemmel degil yani o yüzden biz sadece hayirliyi isteyelim:)Kızlar ben biraz gerilip ağladım sonrasında bebek yerinde durmaz oldu karnımı delip çıkacak gibi altlara da vuruyor. Bi sorun mu var acaba çok korkuyorum
hic bir seyi yoktur annesi seni neselendirmek icin çırpıniyo işte minik yavrun:)strese girme hic ne hayirliysa o olsun her sezeryan zor veya kotu degil ki her normal doğumda mükemmel degil yani o yüzden biz sadece hayirliyi isteyelim:)
Dene valla Cnm sen yaparsın herkes yapıyor seni n eksiği n ne hiç korkma dayanansyacagin bi acı deil bak sonrası rshtHaklısın canım çatıda canım yanmayınca bide dr bebek minyon kolay doğurursun diyince cesaret geldi
Ahh canım korku işte napıyım ama şu muayrnedr cesaret geldi.fün bir an dellendim korkudan hiç sorma
Saol canım benimde güvenim geldi kendime hadi inşallah allah hayırlısıyla kucagımıza almayı nasip etsin
Canım catı muayenesi acımadı catın rahat dedi bebek küçük dedi öyle olunca sezeryan muabbetini acmadım doktora sanırım normali deniycem
canım agrin falan var mi alt tarfinda kilo durumun nebirde bebeginin ksrninda degilde yaninda olmasi nasil bi duygu alistin mi:)Aynen vLls deli olcam herkeste bi konuşma bi ahkam kesme vLls sinir oluyorum artik
bende deliksiz uyumayi cokozledim surekli tuvalete gdyrum ben hele bu aralar birde buyuk tuvalet mevzumuz var sizde de oluyo mu ishal degil ama sürekli yapma istegi oluyo ve az ama sk:))Yaa umarım öyledir umarım üzülmediben nedense çok saçma bi hırs yaptım ve sadece sorun o değil ağarlaşmam uykusuzluk bulantı ödem vs çok yıprandım artık.. hele o uykusuzluk önceden de beni çok gergin yapardı en büyük etken uykusuzluk sanırım
Canm ben onlarn cogunu almamistim gerek olursa alirim bosa para vermiyim diye ama hepsi lazim oldu esimi gonderip gönderip aldirmak zorunda kaldim. Tabi o da anlamadigi icin rasgele aldi geldi. Durumun varsa aln derim. Sutum ilk gun gelmedi sagma makinesi lazm oldu. Agladi susmadi emzik aldik verdik. Biberon lazm olmadi bitek ama yinede belli olmuyor. Pijama kac gece kalicagina bagli normalde 1 sezeryande2gun kaliniyo genelde. Bana 2 gune 2 takim yetmisti. Bolca lohusa pedi al. Hastanede taktiklari cok kocaman rahat edilmiyor. Gogus pedi lazim olmadi cunku sut cok cok az geldi eve cikinca cogaldi. Göğüs pedinden ziyade göğüs kalkani daha cok isimi gordu sut geldikten sonra. Sizan sutu biriktiriyor hem bosa gitmiyor. Pedler hava aldrmadigi icin tavsiye etmediler.Dogum yapanlar hastaneye gerekenler icin yardimci olabilir misiniz? Emzik, sut sagma pompasi, biberon v.s. gerekiyor mu? Kac pijama takimi yetiyor? Baska onerileriniz varsa onlari da ogrenebilir miyiz? Canta hazirlamistim ama tecrube daha önemli. Ona gore duzenleme yapicam. Gogus pedi de kullandiniz mi?
Ayy ewt ya şok oldum bende ama napalım normal doğum için daha iyi dedi doktorbanada doktorlar buna benzer şeyler diyordu tahmini sanırım ya kiloları.bende diyet mi yapıyor içeride diyordum.en son ki devletteki dr. senin bebeğin baldır kemiği ufak dedi.haftası geri dedi. bi akşam hastanede yatmakla çocuk çamaşır gibi çekti heralde
Saol teyzesi bende babasıda minyonuz zaten öyle avutuyorum kendimiCanım makineye göre doktora göre değişiyormuş kilosu haftasıyla tam uyumlu merak etme..maşallah kuzuya
İnşallah canım benim kızda 2850 civarı cıktı 1 hafta geriden geliyo o kadarda iyi besleniyorum ama yapısal demekkiKizlar bizde kontrolden geldik bugun 37+2 2850 civari kilomuz normal dogum icin uygunuz haftaya cati muayenesi olcaz hadi bakalim az kaldi sanirim doguma:) normal dogum olcak insallah kazasiz belasiz
Canım endişelenme o da korkmuştur sola yat biraz dinlen ılık bi duş al muz ye beebği mutlu ediyormus muz.kendinide üzme annesiKızlar ben biraz gerilip ağladım sonrasında bebek yerinde durmaz oldu karnımı delip çıkacak gibi altlara da vuruyor. Bi sorun mu var acaba çok korkuyorum
İnş kuzum ya senden de cesaret alıyorumDene valla Cnm sen yaparsın herkes yapıyor seni n eksiği n ne hiç korkma dayanansyacagin bi acı deil bak sonrası rsht
Maşallah,Hayırlısı olsun canım.tam 40+0 olucam canım
bende deliksiz uyumayi cokozledim surekli tuvalete gdyrum ben hele bu aralar birde buyuk tuvalet mevzumuz var sizde de oluyo mu ishal degil ama sürekli yapma istegi oluyo ve az ama sk:))
Bir an önce toparlarsın inşallah,bebeğin uyudukça ilk günler sende yatıcaksınki iyileşesin.Ayaga kalkınca zaten öyle yada böyle alışıcaz diyorum ben herşey olduğu kadar .Sende şu an önce iyileşmene bak sonra işi düşün.Doğum yapan anneler emzirme besleme düzeninizi kurdunuz mu? Gogsunuz ne durumda? Ağrı beze vs oldu bende. Ayaklarım bileğinden itibaren acayip şişiyor. Hemoroidim de kötüleşti. Psikolojim de gitti. Hiç ameliyatlıyım yatayım olayı olmuyor çok sinirim bozuk evde bi sürü iş var öyle olunca ayaklanmak zorunda kalıyorum. Öyle yatayım dinleneyim zor olacak moralim sıfır. Bi de tek kalınca hem ev işi hem çocuk nasi idare edicez
Cok sagolasin. Lohusa pedi dedigin nasil bi sey canim. Marka verebilir misin? Depend kulot gibi degil di mi?Canm ben onlarn cogunu almamistim gerek olursa alirim bosa para vermiyim diye ama hepsi lazim oldu esimi gonderip gönderip aldirmak zorunda kaldim. Tabi o da anlamadigi icin rasgele aldi geldi. Durumun varsa aln derim. Sutum ilk gun gelmedi sagma makinesi lazm oldu. Agladi susmadi emzik aldik verdik. Biberon lazm olmadi bitek ama yinede belli olmuyor. Pijama kac gece kalicagina bagli normalde 1 sezeryande2gun kaliniyo genelde. Bana 2 gune 2 takim yetmisti. Bolca lohusa pedi al. Hastanede taktiklari cok kocaman rahat edilmiyor. Gogus pedi lazim olmadi cunku sut cok cok az geldi eve cikinca cogaldi. Göğüs pedinden ziyade göğüs kalkani daha cok isimi gordu sut geldikten sonra. Sizan sutu biriktiriyor hem bosa gitmiyor. Pedler hava aldrmadigi icin tavsiye etmediler.
Normal doğum yapanlar kullanıyor hasta bezi ama sezeryanda kullanamazsınız bence. Ben kullanamadım. Çünkü sonda takılıyor gazlı bezli ped verdiler hastaneden onla idare ettim ayağa kalkana kadar ayağa kalkınca da ped üstüne hastanenin verdiği gazlı bezli pedi koydumCok sagolasin. Lohusa pedi dedigin nasil bi sey canim. Marka verebilir misin? Depend kulot gibi degil di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?