2018 mart-nisan anneleri

canım agrin falan var mi alt tarfinda kilo durumun nebirde bebeginin ksrninda degilde yaninda olmasi nasil bi duygu alistin mi:)
Ccnm dikisleri m biraz ağrıyor az olmasına rağmen. Acisi dinmedi.60 kilouum Cnm kaldı 8 kilo :))valla dehşet güzel bk dün iki dakika eşimle bi yere gitmek zorunda kaldık annem kızımın yanındaydı evde ben salya sümük ağlayarak eve geldim kızımı bırakıp çıktım ya içim nasıl acıdı anlatamam hiç .cokkkkk güzel bi duygu anlatilmaz yaşanır diyorlardı ya cidden öyle saatlerce oturup izleyesim opesim sarilasim içime içime sokasim var çok büyük bi mucizr

ay duygularin için cok sevindim:)canim catidansonra sende de kanama olmus muydu cok acidi dedigini hatırlıyorum benimde aciyo dogum zor mu olcak acaba korku sardi biraz

ay duygularin için cok sevindim:)canim catidansonra sende de kanama olmus muydu cok acidi dedigini hatırlıyorum benimde aciyo dogum zor mu olcak acaba korku sardi biraz
Yok Cnm kanama olmadı bndr çok ağrım olmuştu ama aşırı hemde zTrn 4 gün sonrasında suyum gelmeye başlamıştı azar azar

Korkma Cnm korkunca agtimayacagi varssds agriyo doğum bu cAnından can çıkıyor illaki biraz agrin oluyor ama sonrası ndaki mucize icin değiyor herseye

Ben fena hasta oldum ya ankara havası beni mahvetti boğazım şişti öksürük cok şiddetli bide grip başladı bugün allahım doğuma kadar toparlarım inşallah.midemde limon agacı cıkacak başkada ilac vs kullanamıyorum ıhlamur ve limon

39 hafta bebeğim kg 3.400 ama doğum vs hic beklemiyorum daha aşağı inmemiş bebek . Tam inmedi ya , Karnım biraz daha yüksek de . Valla ayrı odaya gectim. Kamyon şoförü gibiyim horluyorum çok kötü . Bugün bi ara uyuyakaldim , kendi horlama sesine uyandım . Korktum ya kocam napsin yazık

Cok sagolasin. Lohusa pedi dedigin nasil bi sey canim. Marka verebilir misin? Depend kulot gibi degil di mi?
Yok ben normal ped seklinde olanlardan aldim. Kilot gibi olunca yenisini giyerken herseferinde pijamanin altini cikarman gerekir diye almadm onlardan. Ebebekten aldm

Eklentiler

• Screenshot_20180331-050541.webp
    11 KB · Görüntüleme: 56
Canım biz çok uğraştık 2010 dan beri bebeğimz olun dedik oldu kaybettik hep küçüktüler ama üzldük 11 senedir bu anı bekliyoruz en son tedavimzde olmamıştı kendiliğinden geldi çok şükür onun için bişey olmasından korkuyoruz sonuçta ilk hamilelik ve doğum olucak yapmazsam diye hayrılısı olsun rabbim inş bir yol gösterir bize pazrtesi konuşacaz baklım

Canım geçmiş olsun. Ben yeni atlattım ve gerçekten çok zorlandım Allah şifa versin. Sıcak suyun içine bal ve limon katıp öyle iç ve ıhlamur. Bana bunlar biraz daha iyi gelmişti. Tez zamanda atlatırsın umarim

Benim eşimde riske atmaylım diyor doktor ne derse o olsun yapamzsan ısrarcı olma diyor ya hayırlısı allahtan inş hepimz sağlıcakla kucaklarız yavrularımızı

Kızlar bunu yapmak gerklimidir siZce ben paZrtesi gidince bir soracam baklım yıkıyolarmı

bende deliksiz uyumayi cokozledim surekli tuvalete gdyrum ben hele bu aralar birde buyuk tuvalet mevzumuz var sizde de oluyo mu ishal degil ama sürekli yapma istegi oluyo ve az ama sk:))

Tuvaletten değil de yan yatınca bile nefes alamıyorum ciğerlerim tıkanıyor şah damarımı sıkıyolar sanki. Büyük tuvalet bende geçen hafta öyle oldu bi ama bu hafta kabız gibi zorlandım daha çok

Dunden beri gaz sancisi çekiyorum cok fena.
LadyBird59 sen kolay atabilmis miydin gazi. Mahfoldum ya.
benim de bir ishal bir kabiz gibi ara ara devam ediyor.mide gazimi mide surubu ile yatistirdim...bu gun farkettim yattikca ödem topluyorum.sismeyen akla ayaklarim şişti. 3-4 günüm kaldi. Tamamen izne çıkmaya.bu halimle gelmeye uğraşıyorum.mesaimize göre. Senelik normalde izin hakkimiza cts dahil edilir 10 gün yada 7 gun alınırken benim 3 günüm eski seneden biraktirdilar acil lazım bisey olursa diye.şimdi neden kullanmadilar diyorlar.tam bir bucuk hafta kala bolum müdürüne demisler illa az kalan senelik izinde cts alinacak.içimden dedim beni beklediler bunlar heralde.bende son 2017 senelik iznimi çarşamba perşembe cuma olarak kullanmak istedim bizim kamu sirketi ya herkes kendini padişah sanir diğer iki üstüm kabul etmedi.bölüm müdürüne gittim.agirlastigim icin böyle kullanmak istiyorum dedim sagolsun anlayışlı adam.sen prs cm cts yazdir ama carsambadan cik o gun idare ederiz is konusunu bu durumda kafana takma dedi.pzrt soyleyip sali çalışıp izne cikicam hic izne cikiyorum diye vedalasmayacagim halimi görüyorlar.karşı binada aynı statüde böyle durumda olan birini müdüre kadar çıkartmazlardı.bizim binaya özel bütün başkalarinin takip etmediği uygulamalar.normal duruma bisey demiyorum bu hale bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…