- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.521
Benim gittiğim hastanede de yıkamıyorlar sanırım çok hafif silip giydiriyorlar..Benim doğum yapacağım yerde yıkamıyorlar öZellikle sordum. Çünkü doğrusu yıkanmaması. Onun suya değil anne tenine ihtiyacı var çıktıktan sonra. Bence ısrarla yıkanmamasını isteyin
Canım merhaba sana özelden yazıyorum sanırım görmüyorsun...Eki Görüntüle 2131012 Kızlar bunu yapmak gerklimidir siZce ben paZrtesi gidince bir soracam baklım yıkıyolarmı
Bol bol yürü canım ben ilk zamanlar atlattım hemen sabahı tuvalete cıktım ama bir hafta sonra o gaz sancısını evde yaşadım hayatımda böyle bir şey görmemiştim kefir incir kompostosu sayesinde atlattım dene bi cnmDunden beri gaz sancisi çekiyorum cok fena.
LadyBird59 sen kolay atabilmis miydin gazi. Mahfoldum ya.
Mesaj gelmemiş canım bende sana yazmıştım bayağı oldu cevap gelemdi nasılsınCanım merhaba sana özelden yazıyorum sanırım görmüyorsun...
Bol bol yürü canım ben ilk zamanlar atlattım hemen sabahı tuvalete cıktım ama bir hafta sonra o gaz sancısını evde yaşadım hayatımda böyle bir şey görmemiştim kefir incir kompostosu sayesinde atlattım dene bi cnm
O bendede var horlama,çok komik kendi sesime kendim uyanıyorum.39 hafta bebeğim kg 3.400 ama doğum vs hic beklemiyorum daha aşağı inmemiş bebek . Tam inmedi ya , Karnım biraz daha yüksek de . Valla ayrı odaya gectim. Kamyon şoförü gibiyim horluyorum çok kötü . Bugün bi ara uyuyakaldim , kendi horlama sesine uyandım . Korktum yakocam napsin yazık
Evet canım ya diyaframa baskı yapıyormus bebek .O bendede var horlama,çok komik kendi sesime kendim uyanıyorum.
Ya ben de yapmak istiyorum ama bi yandan da doğal yani hiç bişey yapmadan gelsin istiyorum. Annem naparsan yap o vakti zamanı gelince gelir dedi . Dün o kadar yürüdüm AVM de canım çıktı . Çok yoruldum gece doğurcam sandım . Sancim bile yok :)) geçen hafta vardı bu hafta yok ne tuhaf yakızlar bana doktor adacayi iç dedi kasılmaları artırıp doğumu basltsin diye burada söyledim mi bilmiyorum ama bugün içmeye baslicam 38haftaliktan önce icmeyin sakin ve meme ucu uyar dedi krem.sürerken bunları denicem ve içimden bi ses su 5gun içinde doğum olacak diye söylüyor :) 39+2
Doğru söylemiş annen Canım,hareketler doğumu kolaylaştırıyor,Hayırlısı ile gelsinler.Ya ben de yapmak istiyorum ama bi yandan da doğal yani hiç bişey yapmadan gelsin istiyorum. Annem naparsan yap o vakti zamanı gelince gelir dedi . Dün o kadar yürüdüm AVM de canım çıktı . Çok yoruldum gece doğurcam sandım . Sancim bile yok :)) geçen hafta vardı bu hafta yok ne tuhaf ya
Gözün aydın olsun,Bebeğinle birlikte güzel mutlu günlerin olsun bir ömür boyu.Teşekkürler6 günlük olduk göbeğimiz bile düştü
Kaç haftalıksın.Tembel ben hala doğum yapmadım kızlarCuma kontrol vardı sancı çıktı ama 20 dakikada bir doktor bize 5 dakikada gelen sancı lazım dedi ama hala çok iyi hissediyorum kendimi ne bi ağrı ne bir siz masAllah ama bunlar olmadan da dogum olmuyor heralde
Teşekkürler6 günlük olduk göbeğimiz bile düştü
Tembel ben hala doğum yapmadım kızlarCuma kontrol vardı sancı çıktı ama 20 dakikada bir doktor bize 5 dakikada gelen sancı lazım dedi ama hala çok iyi hissediyorum kendimi ne bi ağrı ne bir siz masAllah ama bunlar olmadan da dogum olmuyor heralde
Kızlar bizim de Doğum günümüz belli oldu 12 Nisan çok heyecanlıyımDiğer taraftan kafama taktığım biseyler var kayınvalidem ve kayınpederim doğumdan bir hafta önce gelip bizde bir süre kalacaklar, evimiz de çok geniş değil. Annemin kalmasını istiyorum yanımda sonuçta ameliyatlı olucam, bebek emdi emmedi derdi olacak. Ama nasıl olacak bilmiyorum yaa çok kafama takılıyor. Kayınvalide neyse de kayınpeder nedir lohusa kadının evinde ne işin var adam senin. ben mi yanlış düşünüyorum kızlar bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?