2018 mart-nisan anneleri

Benim doğum yapacağım yerde yıkamıyorlar öZellikle sordum. Çünkü doğrusu yıkanmaması. Onun suya değil anne tenine ihtiyacı var çıktıktan sonra. Bence ısrarla yıkanmamasını isteyin
Benim gittiğim hastanede de yıkamıyorlar sanırım çok hafif silip giydiriyorlar..

Kardesimi de kordonun atılmasına yakin yıkamıştı annem. Hatta az bisey kanadi yeri sonra pensilin tozu ile iyicene kuruttuktan sonra yıkamıştık.

Dunden beri gaz sancisi çekiyorum cok fena.
LadyBird59 sen kolay atabilmis miydin gazi. Mahfoldum ya.
Bol bol yürü canım ben ilk zamanlar atlattım hemen sabahı tuvalete cıktım ama bir hafta sonra o gaz sancısını evde yaşadım hayatımda böyle bir şey görmemiştim kefir incir kompostosu sayesinde atlattım dene bi cnm

kızlar bana doktor adacayi iç dedi kasılmaları artırıp doğumu basltsin diye burada söyledim mi bilmiyorum ama bugün içmeye baslicam 38haftaliktan önce icmeyin sakin ve meme ucu uyar dedi krem.sürerken bunları denicem ve içimden bi ses su 5gun içinde doğum olacak diye söylüyor :) 39+2

Canım naber nasıl gidiyor annelik. Benim de az kaldı sana ne soracağım kaç saat sonra başldın yürümeye. Çok dayanılmaz bi acı mı o ilk kalktığın zaman ya da ilk tuvalete çıkmalar

O bendede var horlama,çok komik kendi sesime kendim uyanıyorum.

Ya ben de yapmak istiyorum ama bi yandan da doğal yani hiç bişey yapmadan gelsin istiyorum. Annem naparsan yap o vakti zamanı gelince gelir dedi . Dün o kadar yürüdüm AVM de canım çıktı . Çok yoruldum gece doğurcam sandım . Sancim bile yok :)) geçen hafta vardı bu hafta yok ne tuhaf ya

Tembel ben hala doğum yapmadım kızlar Cuma kontrol vardı sancı çıktı ama 20 dakikada bir doktor bize 5 dakikada gelen sancı lazım dedi ama hala çok iyi hissediyorum kendimi ne bi ağrı ne bir siz masAllah ama bunlar olmadan da dogum olmuyor heralde

Doğru söylemiş annen Canım,hareketler doğumu kolaylaştırıyor,Hayırlısı ile gelsinler.

Kaç haftalıksın.

Kızlar bizim de Doğum günümüz belli oldu 12 Nisan çok heyecanlıyım Diğer taraftan kafama taktığım biseyler var kayınvalidem ve kayınpederim doğumdan bir hafta önce gelip bizde bir süre kalacaklar, evimiz de çok geniş değil. Annemin kalmasını istiyorum yanımda sonuçta ameliyatlı olucam, bebek emdi emmedi derdi olacak. Ama nasıl olacak bilmiyorum yaa çok kafama takılıyor. Kayınvalide neyse de kayınpeder nedir lohusa kadının evinde ne işin var adam senin. ben mi yanlış düşünüyorum kızlar bi akıl verin

Bende 5 dk da bir ağrı çıktı geçen hafta yine de doğuramadım düşün

Yani bence anneni de eve getir emrivaki yap onlar utanıp gider diye düşünüyorum. Bir de kayınvalidenle konuş bu konuyu evde kayınpeder varken rahat edemem de ev küçük de. Kpederin erken gitsin evine Aynı dert bende de var ev küçük şehir dışından gelecekelr ama allahtan otelde kalacaklar gündüz tebelleş olurla tepeme ondda gidip yatmayı düşünüyorum genelde sonuçta ameliyatlı halimle onların sırtını sıvazlaymam oturup bekleyip

esimle yürüyüşe çıktık ben sıkıştım lavaboya gittim yürüyüşe devam.ettik sonra dinlenmek için bi kafeye oturduk ... Birşeyler ictik kalkmadan bi lavabo ya gideyim dedim baktım iç camasirim islak... Acaba dedim su mu ama doktor bana musluktan gelir gibi gelir su dedi ... Ya da önceki lavabo ya gittiğimde mendil.yoktu kurulanamadim onun suyu ... Kafam.karıştı...ama ben suyum geldiğini düşünmüyorum pek bu arada yürüyüş bana sancı agri falan yaptı akşamda dus alcam ve adaçayı icicem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…