2018 mart-nisan anneleri

Eve gidince çamaşır yenileyip takip et illa çeşme gibi gelmezmiş su dr lar niye böyle bilgi veriyor yahu

Ben bastan annemi istedim kayınvalide kayınpeder ugrasamam .kayınvalidem zaten gelse bende hizmet bekler aktif biri değil oturgan biri bana is yapacak insan lazim.... Büyükler çok saçma düşünüyorlar kayınpeder ne alaka gerçekten ... bastan annem gelecek falan deseydin simdi desen esinle sorun çıkar belki ALLAH korusun... Ben ameliyat oldum annem geldi dogumumda da o gelecek inşallah bastan söyledim çünkü :)ALLAH yardimcinn olsun canim

Evdeyim kontrol ediyorum su an herşey normal canim

Sevindim su kaybı iyi bir şey değil hepimizin suyu doğururken gelse keşke gerçi artık ben sezaryene döndüm de senin 40 hafta bitince ne kdar bekleyeceksin benim dr önermedi eşim de panik yaptı mekonyum mevzusundan beni zorla ameliyata sokuyoorlar
:/

Gidecek pek bi yerleri yok şehir dışından geliyorlar. Seninkiler ne iyi ya otelde kalmak bizimkilerin aklına bile gelmez dogumdan sonra annem de bizde olacak ama gece kalmaya başka yere giderim diyor. ısrarla bizde kalmasını saglamayi planlıyorum. İnsallah becerebilirim

Ben de baştan beri annem gelecek diye söylüyorum ama eşim de kendi ailesini istiyor yaninda aslında çok haksız değil, gelmesinler diyemem de hiç değilse 10gun sonra falan gelselerdi yardım etmeye geldiğini söylüyor kv ama gorucez bakalım. İnsallah annemin de bizde kalmasını sağlayabilirim. Gerçi o zaman ya kv ya kp yer yatağında yatacak, offf bunları düşünmemem lazim aslında şu an ama kendime engel olamıyorum.. Allah hepimizin yardımcısı olsun canim teşekkür ederim.

Sakin ol kendini üzme bizim ev 1+1 iateseler de kalamazlar baştan garantiye aldım işleri birde kedi var salonda kediyle yatsalar benim kedi yer onları annen konusunda ısrarcı ol sonra çok pişman olursun. Gerekirse annen senle yatsın kocan ailesiyle çok ciddiyim bak

Canım gerekirse sen annenle aynı odada yatın gitmesin anneciğin.Tabiki onlarında görmek istemesi torunlarını normal bunun için şakın eşine birşey söyleme.Sana bakabilirler yardım ederler ama ben annem kadar kendime kimseyi yakın görmüyorum sadece yanımda annem olunca rahatım zaten asla kaldırmaz beni kıyamaz, ben geçen senede ameliyat oldum banyoma kadar annem yaptırdı ordan biliyorum Zaten bende öyle bir sorun yok hastaneden annemin evine çıkıcaz ben toparlayıp ayaga kalkınca bebeğin kontrolleri bitince evimize geçicez Allah nasip ederse.Annem sağolsun burdada bebeğin beşiğinden tut bezine bakım setlerine kadar ne lazımsa aldı evden sadece bavuluna kıyafetlerini hazırladım ben hiçbirşeyini getirtmedi evinize geçince kullanırsınız buraya getirme dedi.

pilli-bebek kocamın da hakkı diyorsun da yok öyle bir şey tabiki torunlarını görecekler ama kısa süre kalmaktır makbulu yakışanı. Daha hoş biz neler yaşıycaz bilmiyorum ama isyan çıkarırım ben sanki ya çekemem onları. Öncelik senin lohusalık hakkı diye bir şey var asıl tüm haklar bebeğin ve senin kimseye hizmet etme skın bebeğine bak sakin ol cnm

Çok doğru yazmışsın biz bugünleri nasipse ilk yaşıycaz en mutlu günümüz,kimsenin o anları bozmasına izin vermeyin.

Kesinlikle ayni şeyi düşünüyorum seninle, hizmet falan edemem öncelik benim ve bebegimin, Doğumdan sonra evimde rahat olamayacağımı düşünmek sinir ediyor beni, yakışan yakışmayan pek bilmiyorlar anlatsam daha çok şey var da dedikodu etmiyim şimdi:)

Çok fenasinnn:) taaa en başından her şeyi ayarlamışsın gerçekten, en iyisini yapmışsın:)
Annemle ilgili artık ayarliycaz biseyler bakalım, istediğimiz gibi olur insallah her şey:)

Evet tabii ben de annemden başka kimsenin yanında o kadar rahat olamam.
Ah şu anneler, Allah eksikliklerini göstermesin, annesi olmayanlara da allah yardım etsin sabır versin.

Canim persembe ye kadar bekleyelim dedi gelmezse alttan tekrar muayene edecegim dedi ona gore suni sancı verecek.benim2cm acilmam var zaten... Doktor sezeryanin s sini anmiyor.suni ile acilmam artar diye düşünüyorum hayırlısı olsun :)

Esin hatri icin dayan cnm ne yapalım :) sen bebisini düşün bunları boşver :)sağlıkla al kucağına insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…