2018 mart-nisan anneleri

Artık cabuk yoruluyorum ah su pzrt sali nasil gecer bilmem.kızlar.artık çatı kemiğime de bazen ağrı yapıyor.

Saol canım inşallah ama bugün daha kötüydüm.çok siddetli öksürüyorum balgam gelmeye başladı.en korktugum şey ben öksürdükçe bebek rahatsız oluyor sanırım kasıyorum ya kendimi yoksa kasıklarım patlayacak gibi acıyo.inş bebişi kötü etkilemez bu durum

Pek bilmiyorlarsa sen de takma daha iyi işte keyfine göre davran git bebek uyurken sen de uyu. Yoklarmış gibi yaşa lohusalığını. Allah hepimize sabır versin inş.

Çok fenasinnn:) taaa en başından her şeyi ayarlamışsın gerçekten, en iyisini yapmışsın:)
Annemle ilgili artık ayarliycaz biseyler bakalım, istediğimiz gibi olur insallah her şey:)
Yaa biraz öyle oldu birazda mecburi oldu ama şimdi bebek eşyalarıyla ben sıkıştım küçük evde birazda kendime etmişim

O zaman süper bi şekilde doğar allahın izniyle benim hiç yoktu açılmam bebek kanala girmiyo falan mecbur artık napalım eşimde mekonyum riski artıyor bi hafta daha beklenmez diyor umarım haklıdır bilmiyorum artık düşünmemeye çalışıyorum. Bi şekilde atlatcaz inş hepimiz

Ya valla çok doğru düşünüyorsun . Ben çok üzüyorum böyle zorlamalara ablam da çok yaşıyor kabul etse dert etmese kocası ile dert ama kayinvaliden de doğum yapmış o da bi kadın bi kere onun düşünmesi lazım ama söz konusu gelin olunca pek düşünceli olamiyorlar.

Eskilerde şu kafa oluyor biz yaşadık sıkıntı aman onlarda yaşasın kayınvalidelerinin onlara yaptığının hırsını gelinden çıkarıyorlar sanki.. inş bizim nesil düzeltir bunu. Ben genel olarak her insanla ilişkimde kendime istemediğimi karşımdakine yapmam. Misal geçen arkdaşa lohusa ziyaretine gittim 1/1,5 saatten fazla oturmadım, bebeğe elimi bile sürmedim ki temizim titizim elim üstüm temiz ama kadın rahatsız olmasın diye. Ama insanımız çok düşüncesiz genelde malesef

İnş etkilemez canım korkma onlar korunaklı yerde Kendine çok iyi bak bir an önce atlatmaya çalış

Canım b3begin sağlığı herşeyden önemli sezeryan olsun nolcak sağlıkla gelsinde kuzucuk

ay kizlar surda kaldi artık son bir hafta maksimum p.tesi doktor ne dicek bakalim
bu sefer daha cabuk cikiyo ve kasiniyo tuyler yarin tekrar gitsem mi ki agdaya aliri ki kisa olanlari hic oyle denemedim

Düşünemiyorlar iste, hadi kendi zamanını unuttu diyelim kendi kızı da bir sene önce Doğum yaptı neler yaşandığını yakın zamanda gördü anlayacağın. Ama hem oğullarinin evini görmek hem de torunlarının doğumunda yanındaydık demek icin geliyorlar. gelin napacak, kız ameliyatlı olacak, öncesinde stresli olacak bu tip düşünceler yok tabii.. neyse her şey olacağına varıyor, daha fazla düşünüp de doldurmak istemiyorum kendimi..

Haklisin demekki hırs yapıyorlar bu gelinlere özellikle . Öyle ince düşünceli olsa keşke herkes . Bende çok çekinirim ,rahatsız etmek den kırmaktan vs .

Canım naber nasıl gidiyor annelik. Benim de az kaldı sana ne soracağım kaç saat sonra başldın yürümeye. Çok dayanılmaz bi acı mı o ilk kalktığın zaman ya da ilk tuvalete çıkmalar
İyi gidiyor canım arada yoklayan agrıları saymazsak iyice alıştım anneliğe.. saat 11 bucuk gibi odama çıkarıldım yalan olmasın 4 5 saat sonra ayaklarımı hissetmeye başladığım an kalktım korkutmak istemem seni ama ilk kalkış biraz agrılı zor oluyor iki adım atıp sandalyeye oturdum hemen sonra tekrar güç bela kalktım lavobaya gittim ama zorlamıştı biraz. Benim sonda tahriş etmişti tuvalete çıkarken zorlandım cnm üç gün fln ama bol su içip halletim o agrıyıda. İlk kolay olmuyor ama ben azmettim gece koridorda yürüyordum sende de var o cesaret

Evet duşunme canım , madem gelicekler yapıcak bişey yok . Huzursuzluk çıkarsa da sen huzursuz olursun bu da hoş değil . Mutlaka bi işe yararlar onlar da Allah dan 1 hafta 1 ay 2 ay kalan var çok şükür . Sen keyfine bak , son günlerin moralini yüksek tut canım . İnsan gerçekten takınca takıyor , miss yanakli yavrunu düşün :)

Yapcak bişey yok kızlar öyle ya da böyle bu bebekler çıkacak . Nasibimizde ne varsa onu yaşarız . Sezaryen de zor normal doğum da zor ..Allah hepimize yardım etsin . Sağlıkla kucağımiza alırız inşallah .

Canım b3begin sağlığı herşeyden önemli sezeryan olsun nolcak sağlıkla gelsinde kuzucuk
Öyle artık canım napalım insanoğlu her şeyi kabulleniyor her şeyi atlatıyor hele biz kadınlar deli gibi bir şeyiz bunlar da geçecek inş

Bence de doldurma belki de iyilik olsun diye gelmek istediler destek olurlar belki akışına bırak sakin ol boşver
Ben de çok istemesem de idare edicem düşün yatak odamdan salona çıkılıyor gelip oturcaklar orada manda gibi ben tuvalete kalkcam vs bakalım ne kadar iyi olcam müsait olcak üstüm başım işte diyorum ya insanlar düşüncesiz sıkma canını

Umarım vardır canım bilmiyorum valla atlatcaz bir şekilde senin kaç gün oldu neden ağrıların varmış hala bi haftaya geçer diyolar beni mi kndırıyorlar

Aynen canım allah hepimize şifa versin kolaylık cesaret versin yoksa akıl alır işler değil :/

Birde senin spinal miydi anestezi epidural mi

canim bana sirkeli su ile gargara yapmak cok iyi gelmisti bnce sende bi dene. inaniyorum faydasini goteceksin

Kızlar doğum sonrası ama özellikle sezaryen sonrası iyileşmeyi hızlandıran şeyleri araştırdım.

Et ve kemik suyu
Korse dr a sor
Krem antiseptik? Dr a sor
Glutamin (içeren gıdalardan almak daha mantıklı vitamin kapsülleri var ama araştırmadım emzirmede kullanılır mı bilmiyorum dr a danışabilirsiniz)
Yara masajı dr a sor
Su ve magnezyum
Uyku

Umarım uygulayabiliriz ve işimize yarar

Maşallah canım.Sondayı ayaklarımız basmaya başlayıncamı çıkarıyorlar,bide belden uyuşturmadada miğde bulantısı yapıyormu ben merak ettim,Ben geçen sene ameliyat oldumda ameliyat 10 da bitmiş kusmaya başlamışım saat 1 di ayıldığımda çok korkutmuşum doktorlarımı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…