2018 mart-nisan anneleri

Egem2709 çok fazla merak ettim bende seni persembeyi saymazsak, cuma, cumartesi bugünde pazar oldu aha. En azından yazardin iyiyiz diye. Iyi olun yeter ki ama endişe de ettim böyle olunca. Görme bozukluğu falanda dedin aklıma neler geliyor. Yakın zamanda yazarsın inşallah.

Bugun 14. Gün hemen hemen hafifledi agrılar canm azıcık yanma oluyor dikiş yerimde ben hic dinlenmedim bakmadım kendime ondan iyileşemedim bir gün bile yatmadım sen benim gibi hor davranma kendine hemencecik iyileşirsin. Benim şimdi göbek deliğimin etrafında bir agrı var dokununcada agrı oluyor onu anlayamadım korkuyorum hastane süreci beni yordu bir şey cıkmaz umarım

Son düzenleme:
Ben ayaklarımı hafiften hissetmeye başlayınca cıkardılar canım. Benimde mide bulantım oldu kusmadım ama cok bulandı midem sebebi ameliyat sırasında tansiyonum cok düşmüş beş altı kere ilaç takviyesi yapmışlar onun yan etkisiymiş mide bulantısı icinde ilaç enjekte ettiler serumuma düzelmişti hemen. Ne zor işler normal doğumdan kacmak sezaryen olmak çözüm değil sezaryenin çileside bir türlü bitmiyor hep içimde kalacak normal dogum

Yaa inş cnm pek ben de kendimi kayırmam ama bakalım inş becerebilirim sen de inş toparlarsın daha da

Canım egem2709 inş iyidir rabbim hepimizn yardımcısı olsun inş

Evde dinlenmek ne güzelmiş.bu hafta sonu bunu anladim pzrt ve salı cabuk gecer insallah dogum icin güç toplamak istiyorum.

Bugün kontrolümüz vardı 37+3 teyiz..3 kilo çıktı bebeğim..geçen hafta 2950ydi hiç kilo almamış bu hafta anlamadım..geçen hafta 600 gram birden almıştı..neden böyle oldu ki kızlar?doktor normal her şey sedi.. Bu cumartesi doğum var geri sayım başladı

39+3 beklemedeyiz bel ağrım var bugün birazdan yine eşimle yürüyüşe çıkacağız adaçayı mi içeceğim ... sabah trt de ibrahim saracoglunu dinledim en çok sut arttirici sey tahin helvasiymis bilginize lazim olacak ALLAHIN IZNIYLE ... Sonum suni sancıya doğru gidiyor çok yürümem lazim cokkk!!

Bu haftalar bi anda kilo aliyolar demekki sonradan yavaşlıyor kilo alimlari buhayatbenim canim ilişki oneriyorum:) dogumu tetikliyomus birde sicak dus

Hadi hayırlısı bakalım . Yerleri de silebilirsin vileda ile değil ,bezi alıp böyle sağ li sollu kıvrılà kıvrılà silince de doğumu tetikler . Ablam öyle yapmıştı , 39+5 de baktı bebek gelmiyor evi öyle silmişti ertesi gün suyu gelmişti . Ben yapamıyorum korkuyorum ya dogalindan gelsin istiyorum ama sancısı suni olacak benimde böyle giderse seninle aramızda 1 gün var sanırım . Son adet tarihin kaç benim 1 temmuz

Kilosu çok normal. Madem sezaryen olcak tam gününü niye beklemiyor dr cnm

Hayirlisi canım benim 30haziran aon adet tarihim...yerimde durmuyorum ki ama fark ediyor hemen ağrı başlıyor adaçayı da arttırdı daha fazla beklemek istemiyorum hayırlısı olsun tabi de ...

Suratim bildiğin top gibiydi kizlar dün tuzlu yedim ama bi kavanoz yeseymisim yuvalanirmisim gözlerimde sismekten acilmazdi.

Doğum çok güzel birşey ama bir o kadarda zor Canım,Senin için Hayırlısı oydu öyle oldu,benimde dönmedi inşallah spinalde bir sorun çıkmazda anestezi almam benim için her türlü zor tam bayılmak Canım dikkat et kendine o Tombik kızınıda öp benim için alnından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…