- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.581
Amin hepimiz inşallah Canım.Yapcak bişey yok kızlar öyle ya da böyle bu bebekler çıkacak . Nasibimizde ne varsa onu yaşarız . Sezaryen de zor normal doğum da zor ..Allah hepimize yardım etsin . Sağlıkla kucağımiza alırız inşallah .
Canım çok teşekkür ederim hemen uyguluyorum iyi oldu söylediğin gargaralarda alkol var diye kullanmıyordumcanim bana sirkeli su ile gargara yapmak cok iyi gelmisti bnce sende bi dene. inaniyorum faydasini goteceksin
Geçmiş olsun,İyice dinlen dikkat et kendineCanım çok teşekkür ederim hemen uyguluyorum iyi oldu söylediğin gargaralarda alkol var diye kullanmıyordum
Egem2709 çok fazla merak ettim bende seni persembeyi saymazsak, cuma, cumartesi bugünde pazar oldu aha. En azından yazardin iyiyiz diye. Iyi olun yeter ki ama endişe de ettim böyle olunca. Görme bozukluğu falanda dedin aklıma neler geliyor. Yakın zamanda yazarsın inşallah.
Bugun 14. Gün hemen hemen hafifledi agrılar canm azıcık yanma oluyor dikiş yerimde ben hic dinlenmedim bakmadım kendime ondan iyileşemedim bir gün bile yatmadım sen benim gibi hor davranma kendine hemencecik iyileşirsin. Benim şimdi göbek deliğimin etrafında bir agrı var dokununcada agrı oluyor onu anlayamadım korkuyorum hastane süreci beni yordu bir şey cıkmaz umarımÖyle artık canım napalım insanoğlu her şeyi kabulleniyor her şeyi atlatıyor hele biz kadınlar deli gibi bir şeyiz bunlar da geçecek inş
Bence de doldurma belki de iyilik olsun diye gelmek istediler destek olurlar belki akışına bırak sakin ol boşver
Ben de çok istemesem de idare edicem düşün yatak odamdan salona çıkılıyor gelip oturcaklar orada manda gibi ben tuvalete kalkcam vs bakalım ne kadar iyi olcam müsait olcak üstüm başım işte diyorum ya insanlar düşüncesiz sıkma canını
Umarım vardır canım bilmiyorum valla atlatcaz bir şekilde senin kaç gün oldu neden ağrıların varmış hala bi haftaya geçer diyolar beni mi kndırıyorlar
Aynen canım allah hepimize şifa versin kolaylık cesaret versin yoksa akıl alır işler değil :/
Ben ayaklarımı hafiften hissetmeye başlayınca cıkardılar canım. Benimde mide bulantım oldu kusmadım ama cok bulandı midem sebebi ameliyat sırasında tansiyonum cok düşmüş beş altı kere ilaç takviyesi yapmışlar onun yan etkisiymiş mide bulantısı icinde ilaç enjekte ettiler serumuma düzelmişti hemen. Ne zor işler normal doğumdan kacmak sezaryen olmak çözüm değil sezaryenin çileside bir türlü bitmiyor hep içimde kalacak normal dogumMaşallah canım.Sondayı ayaklarımız basmaya başlayıncamı çıkarıyorlar,bide belden uyuşturmadada miğde bulantısı yapıyormu ben merak ettim,Ben geçen sene ameliyat oldumda ameliyat 10 da bitmiş kusmaya başlamışım saat 1 di ayıldığımda çok korkutmuşum doktorlarımı.
Bugun 14. Gün hemen hemen hafifledi agrılar canm azıcık yanma oluyor dikiş yerimde ben hic dinlenmedim bakmadım kendime ondan iyileşemedim bir gün bile yatmadım sen benim gibi hor davranma kendine hemencecik iyileşirsin. Benim şimdi göbek deliğimin etrafında bir agrı var dokununcada agrı oluyor onu anlayamadım korkuyorum hastane süreci beni yordu bir şey cıkmaz umarım
Canım egem2709 inş iyidir rabbim hepimizn yardımcısı olsun inşEgem2709 çok fazla merak ettim bende seni persembeyi saymazsak, cuma, cumartesi bugünde pazar oldu aha. En azından yazardin iyiyiz diye. Iyi olun yeter ki ama endişe de ettim böyle olunca. Görme bozukluğu falanda dedin aklıma neler geliyor. Yakın zamanda yazarsın inşallah.
Hadi hayırlısı bakalım . Yerleri de silebilirsin39+3 beklemedeyiz bel ağrım var bugün birazdan yine eşimle yürüyüşe çıkacağız adaçayı mi içeceğim ... sabah trt de ibrahim saracoglunu dinledim en çok sut arttirici sey tahin helvasiymis bilginize lazim olacak ALLAHIN IZNIYLE ... Sonum suni sancıya doğru gidiyor çok yürümem lazim cokkk!!
Bugün kontrolümüz vardı 37+3 teyiz..3 kilo çıktı bebeğim..geçen hafta 2950ydi hiç kilo almamış bu hafta anlamadım..geçen hafta 600 gram birden almıştı..neden böyle oldu ki kızlar?doktor normal her şey sedi.. Bu cumartesi doğum var geri sayım başladı
Hadi hayırlısı bakalım . Yerleri de silebilirsinvileda ile değil ,bezi alıp böyle sağ li sollu kıvrılà kıvrılà silince de doğumu tetikler . Ablam öyle yapmıştı , 39+5 de baktı bebek gelmiyor evi öyle silmişti ertesi gün suyu gelmişti . Ben yapamıyorum korkuyorum ya dogalindan gelsin istiyorum ama sancısı suni olacak benimde böyle giderse seninle aramızda 1 gün var sanırım . Son adet tarihin kaç benim 1 temmuz
38 bitince almaya başlıyorlarmış ya canım 38+1de sezaryen olmuş olacağım..zamanı iyi bir sorun olmaz dedi doktor..benim de işime geldi :))Kilosu çok normal. Madem sezaryen olcak tam gününü niye beklemiyor dr cnm
Benim dr um 38 için erken 39 u bekleriz demişti bebek ters dururken o yüzden merak ettim hepsinin tarzı farklı demek ki38 bitince almaya başlıyorlarmış ya canım 38+1de sezaryen olmuş olacağım..zamanı iyi bir sorun olmaz dedi doktor..benim de işime geldi :))
Doğum çok güzel birşey ama bir o kadarda zor Canım,Senin için Hayırlısı oydu öyle oldu,benimde dönmedi inşallah spinalde bir sorun çıkmazda anestezi almam benim için her türlü zor tam bayılmak Canım dikkat et kendine o Tombik kızınıda öp benim için alnından.Ben ayaklarımı hafiften hissetmeye başlayınca cıkardılar canım. Benimde mide bulantım oldu kusmadım ama cok bulandı midem sebebi ameliyat sırasında tansiyonum cok düşmüş beş altı kere ilaç takviyesi yapmışlar onun yan etkisiymiş mide bulantısı icinde ilaç enjekte ettiler serumuma düzelmişti hemen. Ne zor işler normal doğumdan kacmak sezaryen olmak çözüm değil sezaryenin çileside bir türlü bitmiyor hep içimde kalacak normal dogum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?