- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.601
Öptüm teyzesi :) zor tabi ikiside cok zor ama ne muthis duygu kadınların çilesi bitmez diyoruzda kadınlardan başkasıda bu güzel duyguları yaşayamaz değer yani.. spinalden korkma canım biraz yürek istiyor oda bizde var cok şükür.. dogum anında dönen bebek varmış ama zorlamamak gerek canım tehlikeye atma hic sezaryende dogum şekli ne yapalımDoğum çok güzel birşey ama bir o kadarda zor Canım,Senin için Hayırlısı oydu öyle oldu,benimde dönmedi inşallah spinalde bir sorun çıkmazda anestezi almam benim için her türlü zor tam bayılmak Canım dikkat et kendine o Tombik kızınıda öp benim için alnından.
Canım maşallah bebişe kilosu gayet nırmal.doktora göre ve cihaza göre ölçüm degişiyor sanırım benim kızımda 1 haftada 100 gram vermiş görünüyor diyet yapacak hali yok ya doktorların yanlış ölçümü işte bende baya üzülmüştüm ama olduğu kadar artıkBugün kontrolümüz vardı 37+3 teyiz..3 kilo çıktı bebeğim..geçen hafta 2950ydi hiç kilo almamış bu hafta anlamadım..geçen hafta 600 gram birden almıştı..neden böyle oldu ki kızlar?doktor normal her şey sedi.. Bu cumartesi doğum var geri sayım başladı
Ne guzel bnm no 10 gun oldu dusmedi off yikamadi.m da deli olcamTeşekkürler6 günlük olduk göbeğimiz bile düştü
Canım madikalden aldım söylemişmiydim hatırlayamadım 50 tl ye iş görür ama bence yamuna vs daha iyidir arkasındaki balenler dik turar benim aldıgımda balen fln yok. Buarada ben kullanamadım korseyi dikişlerimi acıtıyorLadyBird59 canım korseden memnunmusun alıyımmı bende ne dersin yoksa direk yamuna korse mi alsam
Canım göbek düştükten sonra bakım yapiyo msn naptin? Bi de sende de ter içinde sırılsıklam uyanma oluyor mu geceleri? Sezeryan mi oldun sezeryan olduysan bebeği kendin kucağına alıp taşıyor msn dikiş acısından soruyorum bende pzt doğurdum taşımaya başladım ama dikişlerden korkuyorum hafif hafif iş yapmaya da başladım bikac gündür isbasa dustuTeşekkürler6 günlük olduk göbeğimiz bile düştü
Canım şu ebebekteki vardı ya ondan aldın sanmıstım o da balensiz gerci ben direk yamuna alıyım bariCanım madikalden aldım söylemişmiydim hatırlayamadım 50 tl ye iş görür ama bence yamuna vs daha iyidir arkasındaki balenler dik turar benim aldıgımda balen fln yok. Buarada ben kullanamadım korseyi dikişlerimi acıtıyor
Hay maşallah 10 kilo gittimi hemencecik e süper bişey bu geriside emzirdikçe gider.korse kullanıyomusun aldınmıCnm 70olmustum Ben doghmdN sonrs suan 60 im bKalim gidecek mi
Sağ ol canımm..demekki bazı haftalar az alabiliyorlar.ben de iyi beslenemedim mi diye üzüldüm. Doğum korkusu sardı zaten beni iyice gözümü bi kapatıyorum ameliyat anı canlanıyor :) bi atlatsak sağlıcaklaCanım maşallah bebişe kilosu gayet nırmal.doktora göre ve cihaza göre ölçüm degişiyor sanırım benim kızımda 1 haftada 100 gram vermiş görünüyor diyet yapacak hali yok ya doktorların yanlış ölçümü işte bende baya üzülmüştüm ama olduğu kadar artık
Benimki duruma göre 7 nisanı 9-10a çekeriz demişti ama bugün gittiğimizde gerek görmedi sanırm 7sinde dedi çünkü..hatta olmuş tam bu bebek şimdi alaşım istersen diye şaka yaptı..umarım her yeri gelişmiş olur erken olmaz bakalımBenim dr um 38 için erken 39 u bekleriz demişti bebek ters dururken o yüzden merak ettim hepsinin tarzı farklı demek ki
Sezeryan olan anneler size sorularım var
Sizde de yataktan ter içinde sırılsıklam kalkma oluyor mu?
Ev işlerine vs hafiften başladınız mi?
Bebeği ayakta taşıyor msnz bu dikişlere zarar verir miymiş? Veya çok hareket etmek? Benim yarın 1 hafta olacak doğum yapalı. Ben bunlara başladım ama dikişler açılır mi diye korkuyorum. Bebeğinize ne gibi bakımlar yapıyorsunuz?
Evet canım çok güzel bu duygular Rabbim isteyen herkese nasip etsin.Öptüm teyzesi :) zor tabi ikiside cok zor ama ne muthis duygu kadınların çilesi bitmez diyoruzda kadınlardan başkasıda bu güzel duyguları yaşayamaz değer yani.. spinalden korkma canım biraz yürek istiyor oda bizde var cok şükür.. dogum anında dönen bebek varmış ama zorlamamak gerek canım tehlikeye atma hic sezaryende dogum şekli ne yapalım
Maşallah sana bak gitti gördünmü boşuna üzüyordun kendini kilo diye,Şimdi kalanda gider merak etme canım.Cnm 70olmustum Ben doghmdN sonrs suan 60 im bKalim gidecek mi
Güle güle büyüt bebeğini canım darısı başımıza..Merhaba, ben de pazartesi gunu spinal sezeryan oldum. Hastanede kaldigim 2 gun bayaga terliyordum. Annem bizde oldugu icin ev isi yapmadim daha ki cesaret de edemem henuz. Yataktan kalkarken ozellikle dikis uclarinda yanma oluyor benim. Bebegi ayaktayken kucagma almiyorum daha ne olur ne olmaz, ama onun disinda hep koyun koyunayiz :) nasil guzel bir duyguymus :)
Henuz gobek dusmedi ama dustu dusecek gibi ona doktor sprey verdi steril olsun diye onu kullaniyorum. Diger bakimlar zaten pisik kremi vs. olmadan onlemimi aliyorum iyi de geliyor.
Suratin sismesi tehlikeli olabilir canim. Bie tansiyonuna baktir muhakkak.Suratim bildiğin top gibiydi kizlar dün tuzlu yedim ama bi kavanoz yeseymisim yuvalanirmisim gözlerimde sismekten acilmazdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?