2018 mart-nisan anneleri

Kizlar dun 14bin adim falan yurudum yerleri vileda yerine elimle sildim. Daha bir suru is yaptim. Bugun ayakta duramiyorum pek. Asagi dogru bir baski var sanki asiri tuvaletim varmis gibi. Tuvalete gidip duruyorum ama pek bir sey cikmiyor. Ikinasim geliyor. Dogum belirtisi mi acaba?

Bebeğin kg normal canım , haftası ile uyumlu ,gecen hafta doktorun yanlış olcmus.

Canım şu ebebekteki vardı ya ondan aldın sanmıstım o da balensiz gerci ben direk yamuna alıyım bari
Civardaki tüm ebebekleri gezdi eşim ama bulamadı internettende görmeden almak istemedim medikalden aldık balensizss hic alma canım ama sezaryen olcaksan korse işine dayanamayabilirsin dikişleri cok sızlatıyor zaten göbek iniyor hemen korseyr pek ihtiyac duymuyorsun

Canım sancın fln var mı istemsiz ıkınma dogum belirtisi değil direk dogum baslangıcı dikkatli ol ıkınma sakın

ıkınasım geliyor derken ? O zaten son dem. Sancın olmadan açılma olmuş olmasın anlamadım .

İll sezaryen olacaksan 39 be
38 bitince almaya başlıyorlarmış ya canım 38+1de sezaryen olmuş olacağım..zamanı iyi bir sorun olmaz dedi doktor..benim de işime geldi :))
İlk sezaryen olacaksan, 39 bekle bence bebekler için 1 gün bile çok önemli
.ani doğum riskin yoksa tabi . Doktora bakma sen , uzattirabildigin kadar uzattir canım keşke suyun gelince sezaryen olsan ..en sağlıklı sezaryen su gelince olanmis . Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip eylesin

Biraz açılma vardı canım bir de iltihaplı romatizma var baya sorun oluyor..artık günü aldık değiştirmeyeceğiz inş sorun olmaz gelişmiştir bebeğim

Benim tam 40 bitince olmuş olucam ama yine de içim rahat değil

canım benimde dort gun onceikinma hissim oluyordu sonra gecti acilma oldu muhtemelen bebekte hareket edince telas edip gitmedim ben daha da sancim olmadı bi daha oyle ama cati kemigim cok zorluyo beni yatakta donerken canim cok yaniyo iyice asagiya indi artik galiba sakin ol takip et bebegin hareketlerini

Benim tam 40 bitince olmuş olucam ama yine de içim rahat değil
40 iyi canım , yazık doktorlar alıyor 38 de senin için rahat olsun , Vicdanen için hep rahat olacak , hayatın boyunca çünkü sen bayagi zorladın keyfi sezaryeni tercih etmedin mecburiyetten sezaryen olacan
1 gün bile çok önemli , valla ben ülkmdeki doktorları anlamıyorum niye acele ediyorlar . Yurtdışında sezaryen az olmasına rağmen , orda ki doktorlar sezaryen konusunda suyu gelsin ya da geç sezaryen olsun konusunda istikrarlı . Bizde de hemen alıyorlar , sanki onlar mi taşıyor bebeği anlamadm ..

Canım sancın fln var mı istemsiz ıkınma dogum belirtisi değil direk dogum baslangıcı dikkatli ol ıkınma sakın
Sancim yok aslinda ama ikinma hissi geliyor. Tuvalete girince. Bir sey de cikmiyor ki. Ayaga kalkinca oluyo.
ıkınasım geliyor derken ? O zaten son dem. Sancın olmadan açılma olmuş olmasın anlamadım .
Valla ben de anlamadim ki. Noluyo anlayamadim.

Sende de oldu demek. Acaba acilma mi oluyor? Bende agri yok ama asagi baski hissi cok. Daha dun gitmistim doktora. Sancin olursa, suyun gelirse falan gel dedi. Simdi bir daha gitmek istemiyorum. Yeri de uzak. Zaten ayaga kalktigim an tuvalet var hissi bastiriyor. Cok kalkmak istemiyorum. Biraz daha bekliyim bari. Belki sancim gelir bir sey olur. Bosa alarm hale gecmek de istemiyorum.

Ayrica bende bobrek tasi da vardi. Acaba onla alakali bir durum mu var? Sik sik tuvalete gidip genelde elim bos donuyorum. Ama bebek geliyor da olabilir. Of valla ne anlamam gerekiyor bilmiyom.

canım bende oturdugum yerde oluyodu ikinma hissi yani boyle buyuktuvaletim gelmis gibi ama yoktu emindim hatta tuvalete falan da gitmistim belim felaket agriyodu ama benim tum bunlar iliski yaşadıktan sonra olmuştu bi 7 saat surdu sonra uykuya dalmistim,iliskiyide doktor tavsiye etmişti hastaneye gitseydim kesin yatırırlardi gibime geliyor ama 39daydim biraz daha bekleyim diye gitmedim zaten uyandigimda sancimda yoktu yarin savahtan gidicem bakalım 3 olan aciklikne durumda öğrenicem,sendebe gibisin panikyapma canım doktorun dedigi gibisanci su olursa o zaman gidersin,bende dun cok yormustum kendimi gece cati kemigim zorladi işte yorulmayla alakali o baski da oluyo cok normal

Ay valla icimi rahatlattin. Hemen hemen ayni durumdayız. Baski oluyo demek ki bu donemde. Ben de 39dayim.

Bugüne not : bugünde gelmedi 39+3 Yürüyorum hurma yiyorum adaçayı içiyorum iş yapıyorum egzersiz yapıyorum merdiven inip çıkıyorum yok ... Anladım ki vakt-i gelmediyse ne yapsak boş:) ah ah bilmeden manda yoğurdu yedim mandalar geç doğururmuş ya hahaha :)

canım açıklığın vardi demi senin iliski dene birde:)

aslinda yarin ne dicegini biliyorum doktorun ama yinede bi tuhaf hissediyorum artik tas catlasin bir hafta daha icimde kizim bugu tam 40im bence sali sabah gel suyu patlatalim dicek..

Ya ne bileyim beklesem normal gelir mi diyorum ben de valla belki de iptal edicem ameliyat gününü gidesim hiç yok
Bekledikçe gerginlik oluyor mu sende de ay ben delirdim şu son bi hftada

Az önce annemle konuştum yine bana dedi kızım boşuna uğraşma hiç ummadığın zaman da vakti zamanı gelince gelicek bebek . Boşuna uğraşma dedi . Bıraktım bende amann vakti zamanı bekliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…