- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.641
Açılman varsa niye bekliyorsun ki ben olsam suni sancıyla misler gibi çoktan doğurtmuştumaslinda yarin ne dicegini biliyorum doktorun ama yinede bi tuhaf hissediyorum artik tas catlasin bir hafta daha icimde kizim bugu tam 40im bence sali sabah gel suyu patlatalim dicek..
Ya bir şey diycem koca karınla hangi pozisyonda yapabiliyorsunuz ilişki helal olsun valla biz cesaret bile edemedik ya da ben çok hantallaştımcanım açıklığın vardi demi senin iliski dene birde:)
En güzelini eskiler büyükler diyor dr lar ve o çok ilerleyen tıp vs bizi strese sokmaktan başka bir şey değilAz önce annemle konuştum yine bana dedi kızım boşuna uğraşma hiç ummadığın zaman da vakti zamanı gelince gelicek bebek . Boşuna uğraşma dedi . Bıraktım bende amann vakti zamanı bekliyorum :))
Bizim bebekler 40 hafta da doğacak suni sancı almasakda bak görürsünBugüne not : bugünde gelmedi 39+3 Yürüyorum hurma yiyorum adaçayı içiyorum iş yapıyorum egzersiz yapıyorum merdiven inip çıkıyorum yok ... Anladım ki vakt-i gelmediyse ne yapsak boş:) ah ah bilmeden manda yoğurdu yedim mandalar geç doğururmuş ya hahaha :)
suni adi ustunde dogal olmayan bir set ve gecen hafta 39daydim 40tamamen dolunca alalim deniyor genelde tabi bir sknti yoksa o yüzden kendi sancimin gelmesini istiyorum ama doktorun demesine göre sadece suyumu patlaticak gene kendi sancim olucakmisAçılman varsa niye bekliyorsun ki ben olsam suni sancıyla misler gibi çoktan doğurtmuştum
Hiç sorma canım zorla iye dogurmaya çalışıyoruz ki . Vakti zamanı var elbet herseyin doktorlar da acele.ediyor sanki onlar hamileEn güzelini eskiler büyükler diyor dr lar ve o çok ilerleyen tıp vs bizi strese sokmaktan başka bir şey değil
suni adi ustunde dogal olmayan bir set ve gecen hafta 39daydim 40tamamen dolunca alalim deniyor genelde tabi bir sknti yoksa o yüzden kendi sancimin gelmesini istiyorum ama doktorun demesine göre sadece suyumu patlaticak gene kendi sancim olucakmis
yapmak istedikten sonra kaçari yok bence:)ben seni böyle bi karamsar gordum öylede demek istemiyorum olumsuz etkilenirsin diye ama sezeryan olman gerekiyorsa onu olcaksin canim skma canini hem bakarsin normal olur öyle bi ihtimal var diyodunYa bir şey diycem koca karınla hangi pozisyonda yapabiliyorsunuz ilişki helal olsun valla biz cesaret bile edemedik ya da ben çok hantallaştım
Hiç sorma canım zorla iye dogurmaya çalışıyoruz ki . Vakti zamanı var elbet herseyin doktorlar da acele.ediyor sanki onlar hamile
yapmak istedikten sonra kaçari yok bence:)ben seni böyle bi karamsar gordum öylede demek istemiyorum olumsuz etkilenirsin diye ama sezeryan olman gerekiyorsa onu olcaksin canim skma canini hem bakarsin normal olur öyle bi ihtimal var diyodun
birr kereee haftan gecmis degil hala 39dasin bebisin özellikle de sezeryan olacaksa icerde kalması o kadar iyi:)ikinciisii bu agrilari baskilari sadece sen yasamiyosun ben onlu haftalarımdan beri degisik bi baski yaşıyorum bi kitle var gibi dogumdan sonra gecip gecmicegini de bilmiyorum icerde ne var onu dabilmiyorum sonra mesela miyomum var sezeryan olmazsam miyom kalacak...son gunlerimizdeyiz artik ama sabretmemiz lazim yapacak bi sey yok cunku sezeryanden cok korkuyorsan genel aneztezi istesen canımAy ben karamsarlıktan öte geçtim delirdim gerçekten evi kırıp dökmeye başladım çok yoruldum çok içerledim bu kadar beklemeyi berbat bekledim birde her gün acı ağrı kasılma ile şimdi de kalan aklımı ameliyat masasında bıraktıracaklar ben ameliyata girenler gibi cesur değilim napayım bu da benim eksikliğim olsun ve sanırım bi köşede ölmeyi yeğleyip girmeyecem oraya
birr kereee haftan gecmis degil hala 39dasin bebisin özellikle de sezeryan olacaksa icerde kalması o kadar iyi:)ikinciisii bu agrilari baskilari sadece sen yasamiyosun ben onlu haftalarımdan beri degisik bi baski yaşıyorum bi kitle var gibi dogumdan sonra gecip gecmicegini de bilmiyorum icerde ne var onu dabilmiyorum sonra mesela miyomum var sezeryan olmazsam miyom kalacak...son gunlerimizdeyiz artik ama sabretmemiz lazim yapacak bi sey yok cunku sezeryanden cok korkuyorsan genel aneztezi istesen canım
saol canım sana da gecmis olsun,tabi etkilemistir seni cok normal ama hani genel olursan psikolojini oyle cok etkilemeyebilir diye dedim ama sonuçta senin endisen özellikle ameliyattan sonrasi,bende operasyon geçirebilirim belki sonra bilmiyorum 4.5cmdi en son miyom sen niye iki kere gecrdin operasyonu canımaynı şey sonuçta genel de olsa ay bilmiyorum gerçekten. Çok geçmiş olsun sana da ben de inan karnımda mercimek kdarkenden beri ağrılı geçiriyorum. daha önce miyom ben de aldırdım belki bende de tekrar oluştu bilemiyorum iki operasyon geçirdim ben de onlar da travma oldu belki herkesin psiklojisi dayanma gücü aynı olmuyor malesef ilk kez ameliyat olacak birine sezaryen basit gelebilir ama benim önceden yaşadıklarım etkiliyor olabilir bilmiyorum inan herkesin durumu o kdr farklı ki allah yardımcımız olsun gerçekten
birr kereee haftan gecmis degil hala 39dasin bebisin özellikle de sezeryan olacaksa icerde kalması o kadar iyi:)ikinciisii bu agrilari baskilari sadece sen yasamiyosun ben onlu haftalarımdan beri degisik bi baski yaşıyorum bi kitle var gibi dogumdan sonra gecip gecmicegini de bilmiyorum icerde ne var onu dabilmiyorum sonra mesela miyomum var sezeryan olmazsam miyom kalacak...son gunlerimizdeyiz artik ama sabretmemiz lazim yapacak bi sey yok cunku sezeryanden cok korkuyorsan genel aneztezi istesen canım
ilk bebek demi ben gibi seninde ya canım bakiliyor bir sekilde kendini niye yipratiyorsun bu kadar doktorundan doktoruna farkediyor ameliyat benim ark cok memnun kaldi hemen iyilesti mesela sen iyi olcam de baştan pes etme ha bak belki doğumdan sonra dibine lohusalik yasicam belki bilmiyorum ama şimdiden niye dert edineyim onu sen niye ediniyosunnnnBir de işin ilginci korkmuyorum yani şartlanıp tolere edilebilir bir şey korksam bile ama sadece çocuğumla dilediğim gibi ilgilenemeyecek olmam ağrıma gidiyor dikiş ağrısı vs etkisi ile
surda 2 günüm kaldı.inan izne çıkıcam.son zamanları böyle birden şişerek başlıyor akşamüstüne kadar biraz hafifliyor.35.haftanim sonlarında 36.haftaya giriyorum.6nisanda kontrolüm.sözde sancı icin her hafta gel filan dediydi dr.ni yandanda maaş kesmek icin baykuş gibi bekleyen müdür yardımcısı yüzünden.6nisani buluyor kontrol.Suratin sismesi tehlikeli olabilir canim. Bie tansiyonuna baktir muhakkak.
ilk bebek demi ben gibi seninde ya canım bakiliyor bir sekilde kendini niye yipratiyorsun bu kadar doktorundan doktoruna farkediyor ameliyat benim ark cok memnun kaldi hemen iyilesti mesela sen iyi olcam de baştan pes etme ha bak belki doğumdan sonra dibine lohusalik yasicam belki bilmiyorum ama şimdiden niye dert edineyim onu sen niye ediniyosunnnn
canım açıklığın vardi demi senin iliski dene birde:)
Ya ne bileyim beklesem normal gelir mi diyorum ben de valla belki de iptal edicem ameliyat gününü gidesim hiç yok
Bekledikçe gerginlik oluyor mu sende de ay ben delirdim şu son bi hftada
Az önce annemle konuştum yine bana dedi kızım boşuna uğraşma hiç ummadığın zaman da vakti zamanı gelince gelicek bebek . Boşuna uğraşma dedi . Bıraktım bende amann vakti zamanı bekliyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?