- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.661
Bizim bebekler 40 hafta da doğacak suni sancı almasakda bak görürsün
Insallah bebekler sagliklica gelir böyle ben agirlastikca sanki 40. Haftayı bulmadab gelecek gibi geliyor bebeğim
şimdiki bebekler çok rahat o yüzden düşüne düşüne geliyorlar.eski zamanlarda ev islerinde tarla islerinde çalışmak bahane olur doğar di 40.haftayi beklemeden.çalışan ve normal doğum isteyenler için halk eğitimde gebelik okulu daha etkili olmalı diyorum.İnş vaktinde gelir sizin haftalar için valla ben de sanıyordum 38 de gelir ama yok parmağında oynattı beni resmen kaç haftadır
katılıyorum hic hareket etmiyoruzki is hayati ev hayati ben iyiki 37ye kadar calismisim en azından merdiven inipcikiyodum okulda her tenefus son uc hafta evdeydim okuldaki kadar bir hareketim.olmadi gene is yaptim ama yani yeterli olmadi eskiden her seylerini annelerimuz yapiyomus o da kotu belki ama bizimkide el bebek gul bebek bi şeye dokunma yorulma bu da kotu bence hamileyiz biz hasta degiliz sadece agirlastik ben col sukur hala temizliği yapabiliyorum ve cok mutlu oluyorum yapabildigim icinşimdiki bebekler çok rahat o yüzden düşüne düşüne geliyorlar.eski zamanlarda ev islerinde tarla islerinde çalışmak bahane olur doğar di 40.haftayi beklemeden.çalışan ve normal doğum isteyenler için halk eğitimde gebelik okulu daha etkili olmalı diyorum.
Ya yok almadim Cnm dogum sonrsdi kendi olculerime Gore alirim dedim firsst bulamiyorum ama ssriyom siki sinfilikHay maşallah 10 kilo gittimi hemencecik e süper bişey bu geriside emzirdikçe gider.korse kullanıyomusun aldınmı
Canım gercekten göbek iniyormu.sanki bi bebek daha var gibi şiş kalıyor 6 aylık hamile gibi kalıyor diyorlar şimdiden kendimi 6 aylık hamile gibi kalıcağıma alıştırıyordumCivardaki tüm ebebekleri gezdi eşim ama bulamadı internettende görmeden almak istemedim medikalden aldık balensizss hic alma canım ama sezaryen olcaksan korse işine dayanamayabilirsin dikişleri cok sızlatıyor zaten göbek iniyor hemen korseyr pek ihtiyac duymuyorsun
Insallah gifer Cnm ya annm sut olsun diye ha bire bissyler yefiriyoMaşallah sana bak gitti gördünmü boşuna üzüyordun kendini kilo diye,Şimdi kalanda gider merak etme canım.
benime son 2 gün.bende aslında evde ufaktefek iş görüyorum yemek yapıyorum fakat o hale gelmem için 2 gün güç toplamam lazım.bazen vitamin hapları bile işe yaramıyor.sözde destek ya almamız gereken vitaminlere.kendimiz alamadıktan sonra bildiğin uyduruk kalem pille çalışan oyuncak gibi pilimiz bitiyor aniden.katılıyorum hic hareket etmiyoruzki is hayati ev hayati ben iyiki 37ye kadar calismisim en azından merdiven inipcikiyodum okulda her tenefus son uc hafta evdeydim okuldaki kadar bir hareketim.olmadi gene is yaptim ama yani yeterli olmadi eskiden her seylerini annelerimuz yapiyomus o da kotu belki ama bizimkide el bebek gul bebek bi şeye dokunma yorulma bu da kotu bence hamileyiz biz hasta degiliz sadece agirlastik ben col sukur hala temizliği yapabiliyorum ve cok mutlu oluyorum yapabildigim icin
hepten benimde bu gaz olayları gıda toleransına döndü eğer yediğimi bünye sindiriyorsa yastığı dikmiyorum uyurken.yok sindiremiyorsam.sanki gövdem bovling topu gibi gerim gerim geriliyor.sağdan sola dönmek zor oluyor gazlı olunca iyicene zorlaşıyor nefesim kesiliyor.banada dr 6 sındaki kontrolde ne diyecek acaba.Günaydın kızlar 38+1 bugün çok şükür allaha hamd olsunkontorlüm var baklım nstde yine sancım çıkcakmı gerçi evde de öyle aman aman bir ağrım yok daha çok gaz oluyor böyle kendini sertleştirip bir bölgede toplanıyor ay az kaldı hepimz sağlıcakla alalım inş benm hiç açılmam yok bugünde bakar
canım inşallah düzeleceksin sadece ishalden değil genel olarak da bu haftalarda büyük tuvalet ihtiyacı daha çok artıyor.peki sene steptekok analizi mi yaptılar orada mı çıktı?bakteri. değişik ultrasonlara da çok itibar etme bana neler neler salladılar.kilo senin karnındaki bebekte hep tahmini.Kızlar son haftalarımda bakteri kapmışım antibiyotik bile işe yaramadı ishalim 2 haftadır bebeğiminde kilo alımı yavaşladı sizin bebekleriniz haftada kaç gram alıyor neolur rahatlatın beni ya
Tam senin gibiyken biz kavuşacağız kızımla 38+1de :) seninki de güzel bir zamanda gelsin inşş..bugün37+3Günaydın kızlar 38+1 bugün çok şükür allaha hamd olsunkontorlüm var baklım nstde yine sancım çıkcakmı gerçi evde de öyle aman aman bir ağrım yok daha çok gaz oluyor böyle kendini sertleştirip bir bölgede toplanıyor ay az kaldı hepimz sağlıcakla alalım inş benm hiç açılmam yok bugünde bakar
Of ya benim çok kotu kolum parmaklarım ağrıyor sanırım tutmaktan ve ates basıyor terliyorum sonra titriyorum 3 kat örtünsem de. Moralim sıfır. Bebeği emzirirken dikiş yerime çok baskı oldu o da etkiliyor sanırım. Ben hemen 2. Gün ayağa kalktım 3. Gün baya baya gezindim doğru düzgün dinlenmedim. Bi de annemde rahatsız onunda ağrıları başladı. Onun dediklerine uymuyoruz diye psikolojisi de bozuldu sonra ben gideyim dedi. Cumartesiden beri eşimle yalnızız. Ister istemez bisiler yaptım. Bugün veya yarında kayinvalidem ve eşi gelecek nasi olacak ya bebeğin de huyu değişti dunden beri meme bağımlısı oldu beni emiyor yatağa bırakınca ağlıyor. Sonra meme istiyor deli gibi nasi aşabilirimMerhaba, ben de pazartesi gunu spinal sezeryan oldum. Hastanede kaldigim 2 gun bayaga terliyordum. Annem bizde oldugu icin ev isi yapmadim daha ki cesaret de edemem henuz. Yataktan kalkarken ozellikle dikis uclarinda yanma oluyor benim. Bebegi ayaktayken kucagma almiyorum daha ne olur ne olmaz, ama onun disinda hep koyun koyunayiz :) nasil guzel bir duyguymus :)
Henuz gobek dusmedi ama dustu dusecek gibi ona doktor sprey verdi steril olsun diye onu kullaniyorum. Diger bakimlar zaten pisik kremi vs. olmadan onlemimi aliyorum iyi de geliyor.
Izne cikinca biraz rahatlarsin canim. Yine de tansiyonuna baktir arada. Calismak da zor hamile halinle.surda 2 günüm kaldı.inan izne çıkıcam.son zamanları böyle birden şişerek başlıyor akşamüstüne kadar biraz hafifliyor.35.haftanim sonlarında 36.haftaya giriyorum.6nisanda kontrolüm.sözde sancı icin her hafta gel filan dediydi dr.ni yandanda maaş kesmek icin baykuş gibi bekleyen müdür yardımcısı yüzünden.6nisani buluyor kontrol.
evet birden bire 35 den sonra ağırlaşıverdim neye uğradığımı şaşırdım. şuan bile midem yanıyor.sabah simit yerine poğaça yedim.kan sulandırıcıyı aklıma geldikçe kendime yapıyorum.annemde dijital vardı bitane ona bakmam lazım.Izne cikinca biraz rahatlarsin canim. Yine de tansiyonuna baktir arada. Calismak da zor hamile halinle.
çok geçmiş olsun kan ishalle beraber mi geliyor?biraz doğumu tetikler evet ama vakti de iyi şuan erken değil canım.inşallah çabucak düzelirsin.Dun gece dayanamadim. Acile gittim. Enfeksiyon cikti. Yine antibiyotik aliyorum maalesef. Asiri idrara cikiyorum. Oyle boyle degil. Kan geliyor, ikiniyorum. Arada sanci vuruyor. Bakalim nolacak. Doktor dogum da yakinda olur dedi.
Canım tahlilde çıktı amipli dizanteri teşhisi koyuldu bir kutu antibiyotik kullandım ama aynı günde iki kez çıkmaya devam ediyorum acaba baskıdan dolayımı devam ediyor onuda ayıramıyorum tahlil yaptırıcam tekrar bakalım inşallah geçmiştircanım inşallah düzeleceksin sadece ishalden değil genel olarak da bu haftalarda büyük tuvalet ihtiyacı daha çok artıyor.peki sene steptekok analizi mi yaptılar orada mı çıktı?bakteri. değişik ultrasonlara da çok itibar etme bana neler neler salladılar.kilo senin karnındaki bebekte hep tahmini.
Doktora git bugun mutlaka ıkınma normal değil doğum başlamış olabilir ill sancı gerekmiyor acılma olması icin arkadasmın sıfırdı sancısı 3 cm acılmıştıSancim yok aslinda ama ikinma hissi geliyor. Tuvalete girince. Bir sey de cikmiyor ki. Ayaga kalkinca oluyo.
Valla ben de anlamadim ki. Noluyo anlayamadim.
Sende de oldu demek. Acaba acilma mi oluyor? Bende agri yok ama asagi baski hissi cok. Daha dun gitmistim doktora. Sancin olursa, suyun gelirse falan gel dedi. Simdi bir daha gitmek istemiyorum. Yeri de uzak. Zaten ayaga kalktigim an tuvalet var hissi bastiriyor. Cok kalkmak istemiyorum. Biraz daha bekliyim bari. Belki sancim gelir bir sey olur. Bosa alarm hale gecmek de istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?