- 14 Ekim 2011
- 1.748
- 1.436
- 333
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.681
İlk üç gün inmedi eve geldiğimde 12 kilo gitmişti cnm 55 le hamile klmıştım 75 oldum şuan 63 üm normal dogum yapsam hic kalmayacaktı demek ki. Cok cok az göbegim kaldı o da gitmesede olur sporla hallederim korse hic kullanmadan gitti en fazla bir haftaya gider senin göbekte sende zayıftın dimi hamile kalmadanCanım gercekten göbek iniyormu.sanki bi bebek daha var gibi şiş kalıyor 6 aylık hamile gibi kalıyor diyorlar şimdiden kendimi 6 aylık hamile gibi kalıcağıma alıştırıyordum
Geçmiş olsun ya Allah şifa versin bol su iç antibiyotik hiç ihmal etmeDun gece dayanamadim. Acile gittim. Enfeksiyon cikti. Yine antibiyotik aliyorum maalesef. Asiri idrara cikiyorum. Oyle boyle degil. Kan geliyor, ikiniyorum. Arada sanci vuruyor. Bakalim nolacak. Doktor dogum da yakinda olur dedi.
Canım bende 53 le hamile kaldım 65 kiloyu gecince tartılmadım ama 70i bulmusumdur kesin.inşallah hızlı gidrr kilolar moral oldu söylediğin saolİlk üç gün inmedi eve geldiğimde 12 kilo gitmişti cnm 55 le hamile klmıştım 75 oldum şuan 63 üm normal dogum yapsam hic kalmayacaktı demek ki. Cok cok az göbegim kaldı o da gitmesede olur sporla hallederim korse hic kullanmadan gitti en fazla bir haftaya gider senin göbekte sende zayıftın dimi hamile kalmadan
Hay maşallah canım çok sevindim geriside kolay bi şekilde ilerler inşallah dualarımız seninle sende bize dua et canım.bi melek daha geliyor dünyaya allahım mercimek kadardı bunlar şimdi kucagımıza alacagız nasıl bir mucizekizlar doktordan geldim acilmam 4 cm olmus gecen crs baya dogum sancisi yasamisim gelseydin dogururdun dedi,dediğine gore dogum sancisinin ucte ikisini cekmisim bebegin kafasi cok asagidaymis yarin sabah 8de yatisimiz yapılacak inşallah dogum gerceklescek:)dua edin bizede biz size edicez:)
Allah yardımcın olsun canım ayetel kürsi oku bol bol dua et derin nefes al bu çok önemliymiş.her agrının seni bebeğine yaklaştırdığını düşün veee mutlu sonn darısı başımıza inşallah.sen güçlüsün 4 cm olmus bile maşallahbiraz kotu oldum doktordayken kizlar gecen hafta cuma yatircakti kendi sancimi beklemek istiyorum demistim simdi 40a girdim aslinda gene bekleyebilirdik kendi sancimi ama hicte sancim olmuyo yani mudahaleli olmasindan dolayi kendimi kotu hissediyorum ama diger yandan da acikligim var sukur diyorum birde kafasi cok asagida olduğundan riske atmak istemiyor sanirim sanci gelirse yetisemem ya da kendi yetisemez diye yatis verdi sanirim yani sormadim artik niye yatiyiruz diye ama biraz endise sardi dogurabilcek miyim diye yaklaainca insan farkli psikolojiye giriyormus
allah razıolsun canim hepimizin cok kolay olur inşallahAllah yardımcın olsun canım ayetel kürsi oku bol bol dua et derin nefes al bu çok önemliymiş.her agrının seni bebeğine yaklaştırdığını düşün veee mutlu sonn darısı başımıza inşallah.sen güçlüsün 4 cm olmus bile maşallah
inşallah canım ya suni olmucak gibi ama yarin gorucem artik bu saatte kucagimda olcak belkide:)Sarihperi bence dogumun cok rahat olcak canim suni sanci olsa bile 4 cm acilmis zaten hemencecik dogurursun insallah hc korkma:)
biraz çabayla hemen gelir inşallah.yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmek bu galiba.ay bana ne dicek dr bakalım neredeyse 2 haftadan fazla beni takip eden dr a gitmemiş oldum.kizlar doktordan geldim acilmam 4 cm olmus gecen crs baya dogum sancisi yasamisim gelseydin dogururdun dedi,dediğine gore dogum sancisinin ucte ikisini cekmisim bebegin kafasi cok asagidaymis yarin sabah 8de yatisimiz yapılacak inşallah dogum gerceklescek:)dua edin bizede biz size edicez:)
Doguracak sin tabikide Cnm hemde sonrasinda nasil yapsbildigine sasiracaksinbiraz kotu oldum doktordayken kizlar gecen hafta cuma yatircakti kendi sancimi beklemek istiyorum demistim simdi 40a girdim aslinda gene bekleyebilirdik kendi sancimi ama hicte sancim olmuyo yani mudahaleli olmasindan dolayi kendimi kotu hissediyorum ama diger yandan da acikligim var sukur diyorum birde kafasi cok asagida olduğundan riske atmak istemiyor sanirim sanci gelirse yetisemem ya da kendi yetisemez diye yatis verdi sanirim yani sormadim artik niye yatiyiruz diye ama biraz endise sardi dogurabilcek miyim diye yaklaainca insan farkli psikolojiye giriyormus
Annen doğru yapıyor yemende lazım hem emziriyorsun hem bitap düşmemek için,hiç anlamadan gidicek sen minyondun zaten ,Kuzuyla güzel vakitler annesi.Insallah gifer Cnm ya annm sut olsun diye ha bire bissyler yefiriyo
Of ya benim çok kotu kolum parmaklarım ağrıyor sanırım tutmaktan ve ates basıyor terliyorum sonra titriyorum 3 kat örtünsem de. Moralim sıfır. Bebeği emzirirken dikiş yerime çok baskı oldu o da etkiliyor sanırım. Ben hemen 2. Gün ayağa kalktım 3. Gün baya baya gezindim doğru düzgün dinlenmedim. Bi de annemde rahatsız onunda ağrıları başladı. Onun dediklerine uymuyoruz diye psikolojisi de bozuldu sonra ben gideyim dedi. Cumartesiden beri eşimle yalnızız. Ister istemez bisiler yaptım. Bugün veya yarında kayinvalidem ve eşi gelecek nasi olacak ya bebeğin de huyu değişti dunden beri meme bağımlısı oldu beni emiyor yatağa bırakınca ağlıyor. Sonra meme istiyor deli gibi nasi aşabilirim
Sagol canim. Kan idrarla birlikte geliyor sadece. Vakti geldi aslinda. Dogursam artik diye bekliyorum.evet birden bire 35 den sonra ağırlaşıverdim neye uğradığımı şaşırdım. şuan bile midem yanıyor.sabah simit yerine poğaça yedim.kan sulandırıcıyı aklıma geldikçe kendime yapıyorum.annemde dijital vardı bitane ona bakmam lazım.
çok geçmiş olsun kan ishalle beraber mi geliyor?biraz doğumu tetikler evet ama vakti de iyi şuan erken değil canım.inşallah çabucak düzelirsin.
Dun gece gittim canim. Acilma 1 cm anca varmis gecen haftadan beri degismemis. Ama yakin zamanda olur bekle dediler.Doktora git bugun mutlaka ıkınma normal değil doğum başlamış olabilir ill sancı gerekmiyor acılma olması icin arkadasmın sıfırdı sancısı 3 cm acılmıştı
Sagolasin. Iciyorum hep. Resmen tuvaletten biktim artik. Hic gitmesem keske.Geçmiş olsun ya Allah şifa versin bol su iç antibiyotik hiç ihmal etme
Oo bayağı acilma olmus. Bundan sonrasi da kolaycacik olur. Hadi insaallah. Kolay dogum olsun.kizlar doktordan geldim acilmam 4 cm olmus gecen crs baya dogum sancisi yasamisim gelseydin dogururdun dedi,dediğine gore dogum sancisinin ucte ikisini cekmisim bebegin kafasi cok asagidaymis yarin sabah 8de yatisimiz yapılacak inşallah dogum gerceklescek:)dua edin bizede biz size edicez:)
benim bi kere öyle oldu yatırdılar ama erkendi.inşallah gelsin bebişin.Sagol canim. Kan idrarla birlikte geliyor sadece. Vakti geldi aslinda. Dogursam artik diye bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?