2018 mart-nisan anneleri

Canım gercekten göbek iniyormu.sanki bi bebek daha var gibi şiş kalıyor 6 aylık hamile gibi kalıyor diyorlar şimdiden kendimi 6 aylık hamile gibi kalıcağıma alıştırıyordum
İlk üç gün inmedi eve geldiğimde 12 kilo gitmişti cnm 55 le hamile klmıştım 75 oldum şuan 63 üm normal dogum yapsam hic kalmayacaktı demek ki. Cok cok az göbegim kaldı o da gitmesede olur sporla hallederim korse hic kullanmadan gitti en fazla bir haftaya gider senin göbekte sende zayıftın dimi hamile kalmadan

Yaa dogum yapinca o kadar kilo gidiyomu cok iyimis:) benim gobegimde cok fena çatladi hep ya moralim cok bozuluyor gordukce..

Dun gece dayanamadim. Acile gittim. Enfeksiyon cikti. Yine antibiyotik aliyorum maalesef. Asiri idrara cikiyorum. Oyle boyle degil. Kan geliyor, ikiniyorum. Arada sanci vuruyor. Bakalim nolacak. Doktor dogum da yakinda olur dedi.
Geçmiş olsun ya Allah şifa versin bol su iç antibiyotik hiç ihmal etme

Canım bende 53 le hamile kaldım 65 kiloyu gecince tartılmadım ama 70i bulmusumdur kesin.inşallah hızlı gidrr kilolar moral oldu söylediğin saol

Hay maşallah canım çok sevindim geriside kolay bi şekilde ilerler inşallah dualarımız seninle sende bize dua et canım.bi melek daha geliyor dünyaya allahım mercimek kadardı bunlar şimdi kucagımıza alacagız nasıl bir mucize

biraz kotu oldum doktordayken kizlar gecen hafta cuma yatircakti kendi sancimi beklemek istiyorum demistim simdi 40a girdim aslinda gene bekleyebilirdik kendi sancimi ama hicte sancim olmuyo yani mudahaleli olmasindan dolayi kendimi kotu hissediyorum ama diger yandan da acikligim var sukur diyorum birde kafasi cok asagida olduğundan riske atmak istemiyor sanirim sanci gelirse yetisemem ya da kendi yetisemez diye yatis verdi sanirim yani sormadim artik niye yatiyiruz diye ama biraz endise sardi dogurabilcek miyim diye yaklaainca insan farkli psikolojiye giriyormus

Allah yardımcın olsun canım ayetel kürsi oku bol bol dua et derin nefes al bu çok önemliymiş.her agrının seni bebeğine yaklaştırdığını düşün veee mutlu sonn darısı başımıza inşallah.sen güçlüsün 4 cm olmus bile maşallah

Sarihperi bence dogumun cok rahat olcak canim suni sanci olsa bile 4 cm acilmis zaten hemencecik dogurursun insallah hc korkma:)

allah razıolsun canim hepimizin cok kolay olur inşallah

biraz çabayla hemen gelir inşallah.yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmek bu galiba.ay bana ne dicek dr bakalım neredeyse 2 haftadan fazla beni takip eden dr a gitmemiş oldum.

Doguracak sin tabikide Cnm hemde sonrasinda nasil yapsbildigine sasiracaksin

Benim de vucudum grip olacakmisim gibi agriyor, aynen ates basiyor titriyorum yorganin altinda.. ne zaman gecer ki bu durum acaba : ( benim de annem bizde kaliyor,kv gidip geliyor. Annemle cogu zaman anlasamiyoruz bebek konusunda evde herkes benden daha alingan daha lohusa sutum anca gelmeye basladi, aslinda suan icin yeterli doyuyor,emzirdikten sonra kizim da agziyla araniyor biraz mizmizlaniyor.ben de anlamadim hep boyle mi yapacak

Sagol canim. Kan idrarla birlikte geliyor sadece. Vakti geldi aslinda. Dogursam artik diye bekliyorum.
Doktora git bugun mutlaka ıkınma normal değil doğum başlamış olabilir ill sancı gerekmiyor acılma olması icin arkadasmın sıfırdı sancısı 3 cm acılmıştı
Dun gece gittim canim. Acilma 1 cm anca varmis gecen haftadan beri degismemis. Ama yakin zamanda olur bekle dediler.
Geçmiş olsun ya Allah şifa versin bol su iç antibiyotik hiç ihmal etme
Sagolasin. Iciyorum hep. Resmen tuvaletten biktim artik. Hic gitmesem keske.
Oo bayağı acilma olmus. Bundan sonrasi da kolaycacik olur. Hadi insaallah. Kolay dogum olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…