- 8 Şubat 2013
- 3.470
- 1.221
- 198
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.701
Canım ben gaz yapan şeyleride yemiyorum ama bebiş öyle bişey yapıyorki tutmak imkansızhepten benimde bu gaz olayları gıda toleransına döndü eğer yediğimi bünye sindiriyorsa yastığı dikmiyorum uyurken.yok sindiremiyorsam.sanki gövdem bovling topu gibi gerim gerim geriliyor.sağdan sola dönmek zor oluyor gazlı olunca iyicene zorlaşıyor nefesim kesiliyor.banada dr 6 sındaki kontrolde ne diyecek acaba.
Ayy canım ya ne güzel ben daha bekleycem gbi görünüyorTam senin gibiyken biz kavuşacağız kızımla 38+1de :) seninki de güzel bir zamanda gelsin inşş..bugün37+3
O açıklık bende de yok canım@Rose3601 canım asıl biz napıcaz bende hiç açıklık yok sancı yok bişey yok
Benim bu cumartesi doğum belli mi olur senin doğar benden önce :) sağlıkla bi doğursak artık nefes darlığı beni yine sıkmaya başladı dünden beriAyy canım ya ne güzel ben daha bekleycem gbi görünüyordoktor hergün iki defa yürü dedi 40 dakika en fazla hiç açılmam yokmuş birde bebişin kafa aşağıda ama inmemiş dedi yürüyüşle incek dedi sanırım normali denycek gbi ya hayırlısı olsun inş sağlıcakla al kucağına inş bizede dua et
Aynen canım doğum bu belli olmazBenim bu cumartesi doğum belli mi olur senin doğar benden önce :) sağlıkla bi doğursak artık nefes darlığı beni yine sıkmaya başladı dünden beri
2 gün normal Doğum sancısı ile 2.5 cm açılma anca oldu. Kendi sancım suni sancı çektim. Mecburi sezeryana aldılar iyiyiz çok şükür. Sarılık muhabbeti çıktı ona üzgünüm ve koşturmaca. Girip yazamadım okuyamadım bile kim ne yazmış. Çok yorgunum hala ama herşey iyi çok şükür kilosu da iyi doğdu 2900 yakın eve dün geldikEgem2709 çok fazla merak ettim bende seni persembeyi saymazsak, cuma, cumartesi bugünde pazar oldu aha. En azından yazardin iyiyiz diye. Iyi olun yeter ki ama endişe de ettim böyle olunca. Görme bozukluğu falanda dedin aklıma neler geliyor. Yakın zamanda yazarsın inşallah.
Ah mutluluk paylaşılmaz mı sizinle. Benim Doğum biraz ekşınlı geçti :) 3 günde anca doğdu çocuğum.Egem2709 ben merak ettim seni nasıl oldun,umarım herşey yolunda gitmiş güzel geçmiştir,Bebeğinin sevincinden bize yazamadın gibime geliyor
Kızlar şuan değil misafir Peri padişahının kendi gelse keserim :) :) takmayın şimdiden kafanıza bunları.Kesinlikle ayni şeyi düşünüyorum seninle, hizmet falan edemem öncelik benim ve bebegimin, Doğumdan sonra evimde rahat olamayacağımı düşünmek sinir ediyor beni, yakışan yakışmayan pek bilmiyorlar anlatsam daha çok şey var da dedikodu etmiyim şimdi:)
canım benim gozunuz aydin olsunAh mutluluk paylaşılmaz mı sizinle. Benim Doğum biraz ekşınlı geçti :) 3 günde anca doğdu çocuğum.
Cnmm masallah allah anali babali büyütsün. 29 martta mi dogum yaptn brnde o tarihte.2 gün normal Doğum sancısı ile 2.5 cm açılma anca oldu. Kendi sancım suni sancı çektim. Mecburi sezeryana aldılar iyiyiz çok şükür. Sarılık muhabbeti çıktı ona üzgünüm ve koşturmaca. Girip yazamadım okuyamadım bile kim ne yazmış. Çok yorgunum hala ama herşey iyi çok şükür kilosu da iyi doğdu 2900 yakın eve dün geldik
Gözün aydın canım kavuşmuşsunuz şükür..sarılık için çok geçmiş olsun yüksek miydi değeri tedavisi nasıl oluyor onun? Bebeğinle güzel keyifli zamanlar diliyorum hemen sarılığı da atlatsın inşş..sütün geldi mi hemen canım? Sezaryen nasıldı bir de? Bana da korku bastı iyice çok soru sordum2 gün normal Doğum sancısı ile 2.5 cm açılma anca oldu. Kendi sancım suni sancı çektim. Mecburi sezeryana aldılar iyiyiz çok şükür. Sarılık muhabbeti çıktı ona üzgünüm ve koşturmaca. Girip yazamadım okuyamadım bile kim ne yazmış. Çok yorgunum hala ama herşey iyi çok şükür kilosu da iyi doğdu 2900 yakın eve dün geldik
Gözün aydın canım ikinizde iyisinizya çok sevindim,Yavrunla güzel yılların olsun hayırlısı ile iyice dinlen şimdi kendine iyi bak.Ah mutluluk paylaşılmaz mı sizinle. Benim Doğum biraz ekşınlı geçti :) 3 günde anca doğdu çocuğum.
Rabbim Hayırlı,Kolay doğumlar nasip etsin en güzel şekilde miniğini kucağına al Canım.kizlar doktordan geldim acilmam 4 cm olmus gecen crs baya dogum sancisi yasamisim gelseydin dogururdun dedi,dediğine gore dogum sancisinin ucte ikisini cekmisim bebegin kafasi cok asagidaymis yarin sabah 8de yatisimiz yapılacak inşallah dogum gerceklescek:)dua edin bizede biz size edicez:)
allah razı olsun canım seninde prs olucak demi sana da cok kolay dogum nasip olsun inşallahRabbim Hayırlı,Kolay doğumlar nasip etsin en güzel şekilde miniğini kucağına al Canım.
Gözün aydın olsunn canım benim. Sarılıkta çoğu bebişte oluyor hemencecik geçer inş üzülme. Allah bebişine uzun ve güzel ömürler versin inş2 gün normal Doğum sancısı ile 2.5 cm açılma anca oldu. Kendi sancım suni sancı çektim. Mecburi sezeryana aldılar iyiyiz çok şükür. Sarılık muhabbeti çıktı ona üzgünüm ve koşturmaca. Girip yazamadım okuyamadım bile kim ne yazmış. Çok yorgunum hala ama herşey iyi çok şükür kilosu da iyi doğdu 2900 yakın eve dün geldik
Canım çok sevindim sağlıcakla kucagına almana.Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin minik ailenle canım2 gün normal Doğum sancısı ile 2.5 cm açılma anca oldu. Kendi sancım suni sancı çektim. Mecburi sezeryana aldılar iyiyiz çok şükür. Sarılık muhabbeti çıktı ona üzgünüm ve koşturmaca. Girip yazamadım okuyamadım bile kim ne yazmış. Çok yorgunum hala ama herşey iyi çok şükür kilosu da iyi doğdu 2900 yakın eve dün geldik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?