2018 mart-nisan anneleri

Canım ben gaz yapan şeyleride yemiyorum ama bebiş öyle bişey yapıyorki tutmak imkansız brn pazrtesi perşembe gidiyorum bidakine perşembe gidecem

Tam senin gibiyken biz kavuşacağız kızımla 38+1de :) seninki de güzel bir zamanda gelsin inşş..bugün37+3
Ayy canım ya ne güzel ben daha bekleycem gbi görünüyor doktor hergün iki defa yürü dedi 40 dakika en fazla hiç açılmam yokmuş birde bebişin kafa aşağıda ama inmemiş dedi yürüyüşle incek dedi sanırım normali denycek gbi ya hayırlısı olsun inş sağlıcakla al kucağına inş bizede dua et

Benim bu cumartesi doğum belli mi olur senin doğar benden önce :) sağlıkla bi doğursak artık nefes darlığı beni yine sıkmaya başladı dünden beri

Benim bu cumartesi doğum belli mi olur senin doğar benden önce :) sağlıkla bi doğursak artık nefes darlığı beni yine sıkmaya başladı dünden beri
Aynen canım doğum bu belli olmaz ama beklesin 39 da gelsin istiyom bende ya hayırlısı olsun artık perşembe bakcak bakalım artık gelsinde istiyorum. Dedi doktor teyzesi

2 gün normal Doğum sancısı ile 2.5 cm açılma anca oldu. Kendi sancım suni sancı çektim. Mecburi sezeryana aldılar iyiyiz çok şükür. Sarılık muhabbeti çıktı ona üzgünüm ve koşturmaca. Girip yazamadım okuyamadım bile kim ne yazmış. Çok yorgunum hala ama herşey iyi çok şükür kilosu da iyi doğdu 2900 yakın eve dün geldik

Kızlar şuan değil misafir Peri padişahının kendi gelse keserim :) :) takmayın şimdiden kafanıza bunları.

Cnmm masallah allah anali babali büyütsün. 29 martta mi dogum yaptn brnde o tarihte.

Gözün aydın canım kavuşmuşsunuz şükür..sarılık için çok geçmiş olsun yüksek miydi değeri tedavisi nasıl oluyor onun? Bebeğinle güzel keyifli zamanlar diliyorum hemen sarılığı da atlatsın inşş..sütün geldi mi hemen canım? Sezaryen nasıldı bir de? Bana da korku bastı iyice çok soru sordum

Bugün kontrol olduk herşey yolunda şükür,Gelişimimiz güzel bir sıkıntımız yok. Gününe göre;Zorlu,Bitkin,Hala miğde bulantılı,heyecanlı,stresli,aşırı duygusal,yorgun,Koşuşturmalı geçen ama Harika ötesi bir duygu tarifi yok,keyifli zamanın sonuna geldik Allah’ın izni ile Perşembe sabahı nasipse ameliyata giricem.Buradaki yazan ve nerde varsa Doğum yapacaklar Rabbim hepinizin ve benim yardımcın olsun.Allahım sağsalim özürsüz kusursuz yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin.Dualarınızı esirgemeyin kızlar,bugün biraz strese girdim.Yatış bölümünde işlemlerim yapılıyordu tahlillerim ve anestezi uzmanı ile görüşmem için beklerken başladım ağlamaya annemde şaşırdı,Onu’da üzdüm oda biraz ağladı ama beni sakinleştirdi sağolsun.Geçen senede safra kesem alınmıştı bu ilk ameliyatımda değil genede insan stres oluyor.Kan verdim,Anestezi muayene etti sorularını cevapladım Doğum raporumu aldı,Sprinali anlattı.Dışarı çıkınca Biraz gezdim alışveriş merkezinde miniğe bezdi deterjandı aldımki Oyalanıyım diye.Şimdi daha keyifliyim aklıma getirmemeye çalışıyorum.

Rabbim Hayırlı,Kolay doğumlar nasip etsin en güzel şekilde miniğini kucağına al Canım.

Gözün aydın olsunn canım benim. Sarılıkta çoğu bebişte oluyor hemencecik geçer inş üzülme. Allah bebişine uzun ve güzel ömürler versin inş

Canım çok sevindim sağlıcakla kucagına almana.Allah mutluluğunuzu huzurunuzu daim etsin minik ailenle canım

Simdi de ishalim basladi. Dogum belirtisi mi antibiyotikten mi oluyor acaba? Bu acabalar beni bitiriyor. Artik dogursam keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…