2018 mart-nisan anneleri

Canım ben gaz yapan şeyleride yemiyorum ama bebiş öyle bişey yapıyorki tutmak imkansız brn pazrtesi perşembe gidiyorum bidakine perşembe gidecem
biseyler yapiyorlar icerde evet e çözemedim bazen davul gibi gerdiriyor.karnımı ne şekilde duruyorsa kafasi hep aşağıdadır diye düşünüyorum pek dönecek haftalarda değil ama

Hakkımızda hayırlısı olsun canım sıkma canını Allah yardımcımız olsun inş. Spinal mi olcksın sen epidural mi

Simdi de ishalim basladi. Dogum belirtisi mi antibiyotikten mi oluyor acaba? Bu acabalar beni bitiriyor. Artik dogursam keske
Antibiyotik de yapar ishal ,canım sen normal doğum mu yapacaksın . Enfeksiyon varken normal doğum tehlikeli diye duymuştum bebeğe geciyomus ama emin değilim ..

Kendini sakinleştirmeye çalış kuzum, aynı duyguları bende yaşadım benimde perşembeydi yatışım :) Doğum öncesi iyice uyumaya ve vücudunu dinlendirmeye bak. Bak ben 5 gündür toplasan 6 saat uyumadım ama hala yüzümde gülümseme :) herşey çok güzel olacak senin için. Şuan edeceğim

Hakkımızda hayırlısı olsun canım sıkma canını Allah yardımcımız olsun inş. Spinal mi olcksın sen epidural mi
Spinalle epiduralin farki ne oluyor? Acaba ben de mi yaptirsam?
Antibiyotik de yapar ishal ,canım sen normal doğum mu yapacaksın . Enfeksiyon varken normal doğum tehlikeli diye duymuştum bebeğe geciyomus ama emin değilim ..
Normal yapmak istiyorum ama zarar veriyor mu bilmiyorum ben de. Bu yuzden sezeryan olmaktan da korkuyorum. Insaallah gecer.
dua edin kizlar suyumu patlattilar sancilar hafiften geliyo
Hayirlisi olsun. Guzel ve kolay dogum olsun insaallah canim.

biseyler yapiyorlar icerde evet e çözemedim bazen davul gibi gerdiriyor.karnımı ne şekilde duruyorsa kafasi hep aşağıdadır diye düşünüyorum pek dönecek haftalarda değil ama
Aynen canım benmkide aşağıda dönmez zaten zamn daralıyor hayırlısyla sağlıcakla geldin kuzular

Canım gözün aydın darısı bize hayırlısyla inş sarılık için sarı elbise battaniye felan iyi diyolar birde bol bol emzirmen gerekiyor inşbian önce atlatırsınz

Canmm çok sevindim allah anali babalı buyutsun insaah bebisinj nasılsınız bebek nSil Cnm sen nasilsjn

Aynen ya valla hergün ağlıyorum. Ev desen alıp başını gidiyor o yönden de takıntılı bi insanım yani direk psikolojim etkileniyor. Benim bir de sol kolum çok ağrıyor bebeği kucağıma aldığım için olduğunu sanmıyorum. Bi de eşimin ailesi gelecek hiç alışık değilim evde yabancı erkek olacak falan çok mutsuzum tuvalette tek zaten evde herşey sıkıntı geliyor bana. Ben onlara şunu yap bunu yap diyemem bi de tüm düzenim değişecek. Anneme inanamıyorum sadece cep telefonu bebek kucagimizdayken kullanıyoruz diye strese girdi. Eşimde bende şuan kendimize tek bi vakit artıramadık değil birbirimize kendimiz için yapamadık hiçbişi 1 haftadır. Tek kafa dağıtmamiz telefonla oluyor tamam yanlış ama cep telefonu tutuyoruz diye de gidilmez

Planlı sezaryen olanlar acaba doğuma giderken makyaj yaptınız mı? İnternette makyaj çıkarılmalıdır yazıyor ama basit bi makyaj da mı olmamalı acaba? İlk karşılaşma biraz bakımlı olsak demiştim :)

Anne olmak kolay değil yani , vardır kadinin bir bildiği , kötü olmuş senin için çağır gelsin bence kırgınlık vs annelerin hakkı ödenmez . Üzüldüm ben annene. Ablam da lohusaliklarinda çok gergin olur ben o yüzden hiç gitmem ablama annem yinede garip gider elinden geldiğince 20 günde olsa yardım etmeye çalışır . Lohusa kadın biraz farkında olmadan bakışları davranışları ters dir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…