- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.721
biseyler yapiyorlar icerde evet e çözemedim bazen davul gibi gerdiriyor.karnımı ne şekilde duruyorsa kafasi hep aşağıdadır diye düşünüyorum pek dönecek haftalarda değil amaCanım ben gaz yapan şeyleride yemiyorum ama bebiş öyle bişey yapıyorki tutmak imkansızbrn pazrtesi perşembe gidiyorum bidakine perşembe gidecem
Evet canım nasipse Perşembe günü olucak.Amin hepimize inşallah.allah razı olsun canım seninde prs olucak demi sana da cok kolay dogum nasip olsun inşallah
Bugün kontrol olduk herşey yolunda şükür,Gelişimimiz güzel bir sıkıntımız yok. Gününe göre;Zorlu,Bitkin,Hala miğde bulantılı,heyecanlı,stresli,aşırı duygusal,yorgun,Koşuşturmalı geçen ama Harika ötesi bir duygu tarifi yok,keyifli zamanın sonuna geldik Allah’ın izni ile Perşembe sabahı nasipse ameliyata giricem.Buradaki yazan ve nerde varsa Doğum yapacaklar Rabbim hepinizin ve benim yardımcın olsun.Allahım sağsalim özürsüz kusursuz yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin.Dualarınızı esirgemeyin kızlar,bugün biraz strese girdim.Yatış bölümünde işlemlerim yapılıyordu tahlillerim ve anestezi uzmanı ile görüşmem için beklerken başladım ağlamaya annemde şaşırdı,Onu’da üzdüm oda biraz ağladı ama beni sakinleştirdi sağolsun.Geçen senede safra kesem alınmıştı bu ilk ameliyatımda değil genede insan stres oluyor.Kan verdim,Anestezi muayene etti sorularını cevapladım Doğum raporumu aldı,Sprinali anlattı.Dışarı çıkınca Biraz gezdim alışveriş merkezinde miniğe bezdi deterjandı aldımki Oyalanıyım diye.Şimdi daha keyifliyim aklıma getirmemeye çalışıyorum.
Antibiyotik de yapar ishal ,canım sen normal doğum mu yapacaksın . Enfeksiyon varken normal doğum tehlikeli diye duymuştum bebeğe geciyomus ama emin değilim ..Simdi de ishalim basladi. Dogum belirtisi mi antibiyotikten mi oluyor acaba? Bu acabalar beni bitiriyor. Artik dogursam keske
Aynı benimdeHayır gelmiyor bebek :/
Kendini sakinleştirmeye çalış kuzum, aynı duyguları bende yaşadım benimde perşembeydi yatışım :) Doğum öncesi iyice uyumaya ve vücudunu dinlendirmeye bak. Bak ben 5 gündür toplasan 6 saat uyumadım ama hala yüzümde gülümseme :) herşey çok güzel olacak senin için. Şuan edeceğimBugün kontrol olduk herşey yolunda şükür,Gelişimimiz güzel bir sıkıntımız yok. Gününe göre;Zorlu,Bitkin,Hala miğde bulantılı,heyecanlı,stresli,aşırı duygusal,yorgun,Koşuşturmalı geçen ama Harika ötesi bir duygu tarifi yok,keyifli zamanın sonuna geldik Allah’ın izni ile Perşembe sabahı nasipse ameliyata giricem.Buradaki yazan ve nerde varsa Doğum yapacaklar Rabbim hepinizin ve benim yardımcın olsun.Allahım sağsalim özürsüz kusursuz yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin.Dualarınızı esirgemeyin kızlar,bugün biraz strese girdim.Yatış bölümünde işlemlerim yapılıyordu tahlillerim ve anestezi uzmanı ile görüşmem için beklerken başladım ağlamaya annemde şaşırdı,Onu’da üzdüm oda biraz ağladı ama beni sakinleştirdi sağolsun.Geçen senede safra kesem alınmıştı bu ilk ameliyatımda değil genede insan stres oluyor.Kan verdim,Anestezi muayene etti sorularını cevapladım Doğum raporumu aldı,Sprinali anlattı.Dışarı çıkınca Biraz gezdim alışveriş merkezinde miniğe bezdi deterjandı aldımki Oyalanıyım diye.Şimdi daha keyifliyim aklıma getirmemeye çalışıyorum.
Spinalle epiduralin farki ne oluyor? Acaba ben de mi yaptirsam?Hakkımızda hayırlısı olsun canım sıkma canını Allah yardımcımız olsun inş. Spinal mi olcksın sen epidural mi
Normal yapmak istiyorum ama zarar veriyor mu bilmiyorum ben de. Bu yuzden sezeryan olmaktan da korkuyorum. Insaallah gecer.Antibiyotik de yapar ishal ,canım sen normal doğum mu yapacaksın . Enfeksiyon varken normal doğum tehlikeli diye duymuştum bebeğe geciyomus ama emin değilim ..
Hayirlisi olsun. Guzel ve kolay dogum olsun insaallah canim.dua edin kizlar suyumu patlattilar sancilar hafiften geliyo
Aynen canımbiseyler yapiyorlar icerde evet e çözemedim bazen davul gibi gerdiriyor.karnımı ne şekilde duruyorsa kafasi hep aşağıdadır diye düşünüyorum pek dönecek haftalarda değil ama
Canım gözün aydın darısı bize hayırlısyla inşKendini sakinleştirmeye çalış kuzum, aynı duyguları bende yaşadım benimde perşembeydi yatışım :) Doğum öncesi iyice uyumaya ve vücudunu dinlendirmeye bak. Bak ben 5 gündür toplasan 6 saat uyumadım ama hala yüzümde gülümseme :) herşey çok güzel olacak senin için. Şuan edeceğim
Hadi baklımdua edin kizlar suyumu patlattilar sancilar hafiften geliyo
Amin Canım,Spinal olucam,sen nasıl olucan.Hakkımızda hayırlısı olsun canım sıkma canını Allah yardımcımız olsun inş. Spinal mi olcksın sen epidural mi
bir avazda çıkar inşallah.dua edin kizlar suyumu patlattilar sancilar hafiften geliyo
Teşekkür ederim Cnm bnn mAnnen doğru yapıyor yemende lazım hem emziriyorsun hem bitap düşmemek için,hiç anlamadan gidicek sen minyondun zaten ,Kuzuyla güzel vakitler annesi.
Canmm çok sevindim allah anali babalı buyutsun insaah bebisinj nasılsınız bebek nSil Cnm sen nasilsjnKendini sakinleştirmeye çalış kuzum, aynı duyguları bende yaşadım benimde perşembeydi yatışım :) Doğum öncesi iyice uyumaya ve vücudunu dinlendirmeye bak. Bak ben 5 gündür toplasan 6 saat uyumadım ama hala yüzümde gülümseme :) herşey çok güzel olacak senin için. Şuan edeceğim
Aynen ya valla hergün ağlıyorum. Ev desen alıp başını gidiyor o yönden de takıntılı bi insanım yani direk psikolojim etkileniyor. Benim bir de sol kolum çok ağrıyor bebeği kucağıma aldığım için olduğunu sanmıyorum. Bi de eşimin ailesi gelecek hiç alışık değilim evde yabancı erkek olacak falan çok mutsuzum tuvalette tek zaten evde herşey sıkıntı geliyor bana. Ben onlara şunu yap bunu yap diyemem bi de tüm düzenim değişecek. Anneme inanamıyorum sadece cep telefonu bebek kucagimizdayken kullanıyoruz diye strese girdi. Eşimde bende şuan kendimize tek bi vakit artıramadık değil birbirimize kendimiz için yapamadık hiçbişi 1 haftadır. Tek kafa dağıtmamiz telefonla oluyor tamam yanlış ama cep telefonu tutuyoruz diye de gidilmezBenim de vucudum grip olacakmisim gibi agriyor, aynen ates basiyor titriyorum yorganin altinda.. ne zaman gecer ki bu durum acaba : ( benim de annem bizde kaliyor,kv gidip geliyor. Annemle cogu zaman anlasamiyoruz bebek konusunda evde herkes benden daha alingan daha lohusasutum anca gelmeye basladi, aslinda suan icin yeterli doyuyor,emzirdikten sonra kizim da agziyla araniyor biraz mizmizlaniyor.ben de anlamadim hep boyle mi yapacak
Anne olmak kolay değil yani , vardır kadinin bir bildiği , kötü olmuş senin için çağır gelsin bence kırgınlık vs annelerin hakkı ödenmez . Üzüldüm ben annene. Ablam da lohusaliklarinda çok gergin olur ben o yüzden hiç gitmem ablama annem yinede garip gider elinden geldiğince 20 günde olsa yardım etmeye çalışır . Lohusa kadın biraz farkında olmadan bakışları davranışları ters dir .Aynen ya valla hergün ağlıyorum. Ev desen alıp başını gidiyor o yönden de takıntılı bi insanım yani direk psikolojim etkileniyor. Benim bir de sol kolum çok ağrıyor bebeği kucağıma aldığım için olduğunu sanmıyorum. Bi de eşimin ailesi gelecek hiç alışık değilim evde yabancı erkek olacak falan çok mutsuzum tuvalette tek zaten evde herşey sıkıntı geliyor bana. Ben onlara şunu yap bunu yap diyemem bi de tüm düzenim değişecek. Anneme inanamıyorum sadece cep telefonu bebek kucagimizdayken kullanıyoruz diye strese girdi. Eşimde bende şuan kendimize tek bi vakit artıramadık değil birbirimize kendimiz için yapamadık hiçbişi 1 haftadır. Tek kafa dağıtmamiz telefonla oluyor tamam yanlış ama cep telefonu tutuyoruz diye de gidilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?