- 31 Ekim 2017
- 1.540
- 1.041
- 63
- 37
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.741
Telefon konusunda da haklı canım . Dr lat ben nts deyin eşim ariyordu bebeğin kalp atislarindaki düzensizliği gösterdi bana kağıtta. Telefon çok zararlı ben yazarken karnimdan uzak tutuyorum teliAnne olmak kolay değil yani , vardır kadinin bir bildiği , kötü olmuş senin için çağır gelsin bence kırgınlık vs annelerin hakkı ödenmez . Üzüldüm ben annene. Ablam da lohusaliklarinda çok gergin olur ben o yüzden hiç gitmem ablama annem yinede garip gider elinden geldiğince 20 günde olsa yardım etmeye çalışır . Lohusa kadın biraz farkında olmadan bakışları davranışları ters dir .
Allah yardimciniz olsun canimdua edin kizlar suyumu patlattilar sancilar hafiften geliyo
Bugün kontrol olduk herşey yolunda şükür,Gelişimimiz güzel bir sıkıntımız yok. Gününe göre;Zorlu,Bitkin,Hala miğde bulantılı,heyecanlı,stresli,aşırı duygusal,yorgun,Koşuşturmalı geçen ama Harika ötesi bir duygu tarifi yok,keyifli zamanın sonuna geldik Allah’ın izni ile Perşembe sabahı nasipse ameliyata giricem.Buradaki yazan ve nerde varsa Doğum yapacaklar Rabbim hepinizin ve benim yardımcın olsun.Allahım sağsalim özürsüz kusursuz yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin.Dualarınızı esirgemeyin kızlar,bugün biraz strese girdim.Yatış bölümünde işlemlerim yapılıyordu tahlillerim ve anestezi uzmanı ile görüşmem için beklerken başladım ağlamaya annemde şaşırdı,Onu’da üzdüm oda biraz ağladı ama beni sakinleştirdi sağolsun.Geçen senede safra kesem alınmıştı bu ilk ameliyatımda değil genede insan stres oluyor.Kan verdim,Anestezi muayene etti sorularını cevapladım Doğum raporumu aldı,Sprinali anlattı.Dışarı çıkınca Biraz gezdim alışveriş merkezinde miniğe bezdi deterjandı aldımki Oyalanıyım diye.Şimdi daha keyifliyim aklıma getirmemeye çalışıyorum.
Yok düşünmüyorum sonra odaya gelince yaparız hafif miniğim en doğal halimle görücek beni,ojedemi çıkmış olmalıymış.Planlı sezaryen olanlar acaba doğuma giderken makyaj yaptınız mı? İnternette makyaj çıkarılmalıdır yazıyor ama basit bi makyaj da mı olmamalı acaba? İlk karşılaşma biraz bakımlı olsak demiştim :)
Yanlış anlamada Canım senin etrafındakiler ne kadar olumsuz,Arkadaşın hemşireymiş estetik cerrahı yada jinekoloğ değil böyle şeylere inanma lütfen.Kızlar normal doğum vajinayı genişletiyormus üff ne gıcık bi durum ya kegel falan fasa fiso kimse kendini kandırmasın genişliyor dedi hemşire arkadaşım
Amin Canım benim çok sağol,Darısı sizin başınıza,Dikkat et kendine.Allah yardımcın olsun canım , dualarımız seninle, her şey çok güzel olacak bebeğine sağ salim kavuşacaksın inşallah
İnternette öyle yazıyor oje de olmamalıymış ve kontakt lens falan da olmamalıymış. Ben zaten gözlük kullanıyorum o açıdan sorun yok. Ben de yapmam artık riske atmamak lazım.Yok düşünmüyorum sonra odaya gelince yaparız hafif miniğim en doğal halimle görücek beni,ojedemi çıkmış olmalıymış.
Konu hakkında bilgim yok ama sen böyle anlatınca duygulandım bir an ayy kavuşalım biz de kuzumla artık :)) bi doktora sor istersen canım gazı çoksa damla falan veriyorlarmış.. ilk doğunca hemen gaz olmaz diye duymuştum ben deDogum yspan arkdslar bebeklerin uyku durumlari nasil.
Normalde gaz 3.haftada fln baslar derler. 5 gunluguz.Bizim 2 gecedr ağlama krizleri gece oluyor saat 4te uyuduk. Surekli memede durmak istiyor. Ve karni gazdan oyle bi gurulduyor ki dersin koca adamin karnindan ses geliyor. Gaz oldugunu burdan anliyorum.
Gece uykusuz olduğundan gunduzde surekli uyuyor. Emzirmek icin uyandirmak cok zor...
Aman dediğin gibi herkes felaket tellalı gibi.ankaraya geldim herkes burada diye ama her kafadan ayrı ses geliyo.vandayken kimseyi görmüyor konuşmuyordum ya daha mı iyiydi bilmemYanlış anlamada Canım senin etrafındakiler ne kadar olumsuz,Arkadaşın hemşireymiş estetik cerrahı yada jinekoloğ değil böyle şeylere inanma lütfen.
doktora danışarak gaz gideren şurup haplar içersen çocuğa da etki ediyormuş diyebiliyorum.çünkü küçücük bebeğe vereceğin mikar belki ondaki gazı gidermeye yetmez.ama bebek olduğu içinde fazla verilmez.ben doğurunca öyle yapmak istiyorum.Dogum yspan arkdslar bebeklerin uyku durumlari nasil.
Normalde gaz 3.haftada fln baslar derler. 5 gunluguz.Bizim 2 gecedr ağlama krizleri gece oluyor saat 4te uyuduk. Surekli memede durmak istiyor. Ve karni gazdan oyle bi gurulduyor ki dersin koca adamin karnindan ses geliyor. Gaz oldugunu burdan anliyorum.Gece uykusuz olduğundan gunduzde surekli uyuyor. Emzirmek icin uyandirmak cok zor...
Evet canım haklısın.İnternette öyle yazıyor oje de olmamalıymış ve kontakt lens falan da olmamalıymış. Ben zaten gözlük kullanıyorum o açıdan sorun yok. Ben de yapmam artık riske atmamak lazım.
Ay canım benim Allah kolaylık versin,Benim kardeşimin bebeği öyle gazlıydı,içmediği çay kalmamıştı yaz günü sırf bebeğe gaz olmasın diye ama oluyordu.Keyfini biliyor seninki memede durmaya alışmış.İnşallah Canım biran önce düzene girersiniz.Dogum yspan arkdslar bebeklerin uyku durumlari nasil.
Normalde gaz 3.haftada fln baslar derler. 5 gunluguz.Bizim 2 gecedr ağlama krizleri gece oluyor saat 4te uyuduk. Surekli memede durmak istiyor. Ve karni gazdan oyle bi gurulduyor ki dersin koca adamin karnindan ses geliyor. Gaz oldugunu burdan anliyorum.
Gece uykusuz olduğundan gunduzde surekli uyuyor. Emzirmek icin uyandirmak cok zor...
Kulaklarını herkese tıka Canım dinleme anlattıklarını yazık kendini heba edip üzülüyorsun bak az kaldı artık miniğini kucağında hayal et.Aman dediğin gibi herkes felaket tellalı gibi.ankaraya geldim herkes burada diye ama her kafadan ayrı ses geliyo.vandayken kimseyi görmüyor konuşmuyordum ya daha mı iyiydi bilmem
Boşver herkes kendince konuşuyor,Vakti saati gelsin bak Allah’ın izni ile gelir.bir arkadaşım senin kız diye 40 haftadan önce gelir dedi.bu kadar bebişler yerinden memunken nasıl öyle bir kanıya vardı bilemedim.
Insallah kavusursunuz cnm valla anlatilmaz yasanir bi duygu bu :)Konu hakkında bilgim yok ama sen böyle anlatınca duygulandım bir an ayy kavuşalım biz de kuzumla artık :)) bi doktora sor istersen canım gazı çoksa damla falan veriyorlarmış.. ilk doğunca hemen gaz olmaz diye duymuştum ben de
Insallah cnm.. bende adamakilli bisey yemeye korkuyorum gaz yapar diye.Ay canım benim Allah kolaylık versin,Benim kardeşimin bebeği öyle gazlıydı,içmediği çay kalmamıştı yaz günü sırf bebeğe gaz olmasın diye ama oluyordu.Keyfini biliyor seninki memede durmaya alışmış.İnşallah Canım biran önce düzene girersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?