2018 mart-nisan anneleri

Telefon konusunda da haklı canım . Dr lat ben nts deyin eşim ariyordu bebeğin kalp atislarindaki düzensizliği gösterdi bana kağıtta. Telefon çok zararlı ben yazarken karnimdan uzak tutuyorum teli

Kızlar normal doğum vajinayı genişletiyormus üff ne gıcık bi durum ya kegel falan fasa fiso kimse kendini kandırmasın genişliyor dedi hemşire arkadaşım

Allah yardımcın olsun canım , dualarımız seninle, her şey çok güzel olacak bebeğine sağ salim kavuşacaksın inşallah

Yok düşünmüyorum sonra odaya gelince yaparız hafif miniğim en doğal halimle görücek beni,ojedemi çıkmış olmalıymış.

Kızlar normal doğum vajinayı genişletiyormus üff ne gıcık bi durum ya kegel falan fasa fiso kimse kendini kandırmasın genişliyor dedi hemşire arkadaşım
Yanlış anlamada Canım senin etrafındakiler ne kadar olumsuz,Arkadaşın hemşireymiş estetik cerrahı yada jinekoloğ değil böyle şeylere inanma lütfen.

iş yerinde nohut bulgur vs vardı. zaten gaz yapmayan şey yicem dedikçe gaz yapan şeyler yiyorum.

Yok düşünmüyorum sonra odaya gelince yaparız hafif miniğim en doğal halimle görücek beni,ojedemi çıkmış olmalıymış.
İnternette öyle yazıyor oje de olmamalıymış ve kontakt lens falan da olmamalıymış. Ben zaten gözlük kullanıyorum o açıdan sorun yok. Ben de yapmam artık riske atmamak lazım.

bir arkadaşım senin kız diye 40 haftadan önce gelir dedi.bu kadar bebişler yerinden memunken nasıl öyle bir kanıya vardı bilemedim.

Dogum yspan arkdslar bebeklerin uyku durumlari nasil.
Normalde gaz 3.haftada fln baslar derler. 5 gunluguz.Bizim 2 gecedr ağlama krizleri gece oluyor saat 4te uyuduk. Surekli memede durmak istiyor. Ve karni gazdan oyle bi gurulduyor ki dersin koca adamin karnindan ses geliyor. Gaz oldugunu burdan anliyorum.
Gece uykusuz olduğundan gunduzde surekli uyuyor. Emzirmek icin uyandirmak cok zor...

Konu hakkında bilgim yok ama sen böyle anlatınca duygulandım bir an ayy kavuşalım biz de kuzumla artık :)) bi doktora sor istersen canım gazı çoksa damla falan veriyorlarmış.. ilk doğunca hemen gaz olmaz diye duymuştum ben de

Yanlış anlamada Canım senin etrafındakiler ne kadar olumsuz,Arkadaşın hemşireymiş estetik cerrahı yada jinekoloğ değil böyle şeylere inanma lütfen.
Aman dediğin gibi herkes felaket tellalı gibi.ankaraya geldim herkes burada diye ama her kafadan ayrı ses geliyo.vandayken kimseyi görmüyor konuşmuyordum ya daha mı iyiydi bilmem

doktora danışarak gaz gideren şurup haplar içersen çocuğa da etki ediyormuş diyebiliyorum.çünkü küçücük bebeğe vereceğin mikar belki ondaki gazı gidermeye yetmez.ama bebek olduğu içinde fazla verilmez.ben doğurunca öyle yapmak istiyorum.

Ay canım benim Allah kolaylık versin,Benim kardeşimin bebeği öyle gazlıydı,içmediği çay kalmamıştı yaz günü sırf bebeğe gaz olmasın diye ama oluyordu.Keyfini biliyor seninki memede durmaya alışmış.İnşallah Canım biran önce düzene girersiniz.

Aman dediğin gibi herkes felaket tellalı gibi.ankaraya geldim herkes burada diye ama her kafadan ayrı ses geliyo.vandayken kimseyi görmüyor konuşmuyordum ya daha mı iyiydi bilmem
Kulaklarını herkese tıka Canım dinleme anlattıklarını yazık kendini heba edip üzülüyorsun bak az kaldı artık miniğini kucağında hayal et.

Insallah kavusursunuz cnm valla anlatilmaz yasanir bi duygu bu :)
Insallah cnm.. bende adamakilli bisey yemeye korkuyorum gaz yapar diye.
Humana still cay iciyorum onda da rezene var aslinda iyi gelmesi.lazim.
Ins düzene gireriz bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…