2018 mart-nisan anneleri

Evet ilk bir ay gaz ilaci vermiyorlar diye biliyorun. Bakalim obur gun ilk kontrolumuz var. Doktor ne derse artik

Aynı benimde takvim bile gitmiş senin benimde 1 gün var gitmesine geçen acile gittim açıklık bile yok . Benim hastanede gelmezse 40+5e kadar bekletiyorlarmis bakalım ne olacak

Benim de açıklık yok doğum kanalına kafasını da oturtmuyor. Aslında bugün sez olacaktım ama iptal ettim. Bugün tam 40 olduk. Hakkımızda hayırlısı. Hem bir an önce artık kavuşmak istiyorum. Hem normal d için hevesim gardım düştü. Hem ben geliyorum demeden onu oradan aldırmaya kıyamıyorum. Doğru kararı veririz inş 40+5 mantıklı sonra riskler artıyor risk alma canım değmez ben de almayacam yarın bi güne randevu alıp sez olucam inş. Hatta keşke bugünü iptal etmeseydim diyorum. Bazen her şey kısmet gerçekten

Spinalle epiduralin farki ne oluyor? Acaba ben de mi yaptirsam?

Normal yapmak istiyorum ama zarar veriyor mu bilmiyorum ben de. Bu yuzden sezeryan olmaktan da korkuyorum. Insaallah gecer.

Hayirlisi olsun. Guzel ve kolay dogum olsun insaallah canim.
Epidural belinde katater duruyor spinalde yok epiduralde sonrası odada ağrı pompası bağlı oluyor basıyosun arada ağrın oldukça diğerinde serumla alıyosun falan daha detayı vardır ama ben de çok sormadım bana de kombine yaparız demişti. Ama beli ağrıtabiliyomuş epidural sanırım ben de spinal istiycem.

Amin Canım,Spinal olucam,sen nasıl olucan.

Canım sanırım ben de spinal istiycem

bir arkadaşım senin kız diye 40 haftadan önce gelir dedi.bu kadar bebişler yerinden memunken nasıl öyle bir kanıya vardı bilemedim.

Yok cnm inanma onlara kız erken gelir dediler bana da hep ama 41 e girdik gelesi yok maşallah yavruma

Aynen cnm. Annemi her dinlemedigimde pisman olmusumsur. Bebek dogdu simdi yine dinlemedim bi konuda yine pisman oldum. Bazi konularda bin tane kitap okuyup isin okulunu da bitirmis bile olsan tecrube gerektiriyor. Tecrubeli insanin bu konularda hali baska oluyor. Bebegi kucaklayisi bile....
Riskli geçen gebeligim boyunca annem bana bakti. Degil kalbini kirmak suan canini ver dese veririm.
Çünkü o olmasa brn anne olamazdim.

Ay canım tum hissettiklerimi yazmışsın,9 ay bebekler gibi baktı bana hamileliğimde, bebegimede ilk gunler o bakıcak asla normaldede bilirim kıymetini benim bu hayattaki meleğim o.Biz ne biliyoruzki çoçuk konusunda onlar şu an cok tecrübeli bizde Allahın izni ile yavaş yavaş kazanıcaz o tecrübeyi.Benim annem hayatta hep önce evlatlarım dedi Allah razı olsun ondan.

Canım sende suni sancı ile açılma denenmiyecek mi. Bende de açıklık yok ve 38+5 deyim. Başı dönmüş ama kanala girmemis Bana da sezeryan derler mi acaba

Canim benim bazen bende sezaryen düşünüyorum ama ondan da senin düşüncelerin den dolayı vazgeçiyorum aslında kiyamiyirum demekkiw daha zamanı var diyorum ama ne bileyim böyle beklemek de çok zor risklerden de korkuyorum. Sende normal denesen aslında niye direk sezaryan düşünüyorsun

Göbek için dezentektan bez ve sprey verdiler sadece siliyorum sabahlari. Bebeğin ağırlığı çok da sorun olmuyor ama dikiş yerimde sızı oluyor tabiki daha çok oturup kalkarken yada yatmaya çalışırken ama bugün 8. Gün gittikçe daha iyi oluyorum

Biz 5 gunluguz bebisimi bugun tasiyabiliyorum besigine koyup çıkarabiliyorum. Cok sukur daha iyiyim sanki onceki gunler acayip gaz sanciwi cekmstm.sukur o da ilac ve hoşaf corba ile gecti. Kati beslenmedim iyi geldi muhallebiler falan. Bebegim cok gazli tek problemimiz bu simdilik

Canım sende suni sancı ile açılma denenmiyecek mi. Bende de açıklık yok ve 38+5 deyim. Başı dönmüş ama kanala girmemis Bana da sezeryan derler mi acaba

Açıklık olmayınca suni sancı verilmediği söylendi bana. Ayrıca bebek kanala girmiyor suni şeyler verip bebeği strese sokmaktan korkuyoruz bu durumda. Ben doğalından gelsin diye çok bekledim yoksa. 1 cm bile açıklığım olsa yine deniycez ama olmadı. Ayrıca çatım da çok müsait değilmiş zor ve riskli bir durum olur diyor dr ben de ikna oldum artık çünkü hayırlısı öyle olsa gelirdi bu çocuk

Cnm yukarıda yazdığım gibi
Sen ne durumdasın açılma var mı

Sezaryen olan arkadaşlar dikişlerinize sprey mi sıktılar hep rahat duş alabildiniz mi? Giysiler acıttı mı? Tuvalette taharet için eğilince falan sorun oldu mu? Çok da korkutmadan yazarsanız sevinirim

Canım bende de hiç açılma yok malesef ve catim müsait mi değilmi ondan da bi haberim yok .en son bizim kızda kafasını kanalda değildi ama doktor sezaryan en son dusunecegimiz şey dedi anlamıyorum ne 'olacak ya

doğum vıdeolara bakıyorum. ıste adı ustunde vıdeo hemen doğuverıyor.ama baktığım vıdeoda 2900 dü pek de tosuncuk bı bebektı.sonunda ızne ayrıldım.mudurumdan Allah razı olsun tam 36. haftada çıkmış oldum.

Canım bende de hiç açılma yok malesef ve catim müsait mi değilmi ondan da bi haberim yok .en son bizim kızda kafasını kanalda değildi ama doktor sezaryan en son dusunecegimiz şey dedi anlamıyorum ne 'olacak ya

Ne güEl demiş dr un dr a göre değişiyor biraz durumlar sanırım beni de iyice korkuttu şimdi bebek için risk almak istemiyorum. Ama senin ki neden çatı bakmadı genelde uygun mu diye bakarlar ama bilemedim vardır bir bildiği. Dr unun yönlendirmelerine uy madem allah yardımcımız olsun hepimizin kafayı yemeden doğururuz inş

Kötü ayrılmadık tartışma olmadi sadece telefon mevzusu oldu. Gelecek tekrar ay sonuna doğru. O da strese girdi zaten benle beraber sanki eşim de annemde lohusa bunalımında

Evet bende evde taşıyorum mümkün mertebe az ama bugün 1 sepet ütü yaptım ortalığı topladım vs sırtım çok ağrıdı.

Canım benim sağol Allah razı olsun,şu anda iyiyim stres yapmıyorum Rabbimin izniyle Anne olucam çok güzel,Miniğinle bol keyifler Canım.

Sezaryen olan arkadaşlar dikişlerinize sprey mi sıktılar hep rahat duş alabildiniz mi? Giysiler acıttı mı? Tuvalette taharet için eğilince falan sorun oldu mu? Çok da korkutmadan yazarsanız sevinirim
Merhaba cnm. Öncelikle korkma lutfen dayanilmiycak bisey olsa kimse ikinciyi yapmazdi bnm ikinci bebek :) spret diye biaey yok. Sezaryenden cikinca zaten bandajli oluyor dikisler. Ertesi gun bandaji acip pansuman yapii hemsire. Batikonla. Sonra yinr kapatip bantliyor. Bize evde 3 gun kapali 3 gun acik pansumn yapin dediler. Esim yardim etti hep bandi actik batikon surup yine kapadik. Acimiyo bu arada. Bugunde acip ilk defa onsuz yatcam.

Bandajli oldugundan benim giysiler hix acıtmadı.
Sonucta bi ameliyat gecirdim taharet icin ilk gunler egilemedim tabiki de. Suan 5.gubum gayer evde gezip dolasiyorum. Is yapabilecek seviyedeyim ama ic dikisleede vaedir diye zorlamiyorum heran hersey olabilir die tam toparlanmayı bekliyorum. Bugun akilsiz basim kendimi iyi hissedinxe camasr fln topldim agrilarim azcik oldu. Yok daha da yapmam tam iyileseyimde bi basima bela almiyim :)

Haa bu arada doktorum 1 hfta dus yasak dedi. Cunku o bolge tamamen enfeksiyona acıkmış o yuzden sabret dedi. 1 hafta olunca yapcam.

Bebisinde göbeği düşene kadar duş yasak. Orasi da allah korusun enfeksyn kapar doktor dedi. Bide 1 haftalikken işitme testimiz var. Kulaga su kacarsa hatali çıkarmış. O da beklio iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…