2018 mart-nisan anneleri

Ya bizim bebisimizin gözü çapak oldu sonra sarı akıntı başladı çok üzüldüm. Aile hekimine sordum yarın da çocuk doktoruna gidicez. Aklınızda olsun steril gazlı bezle sterilize su döküp gözünden burna doğru silicekmisiz. Bi de damla yazmıştı aile hekimi ama sanki yan etkisi oldu bi daha damlatmicaz yarın çocuk doktoruna sorucaz.

Ya bu kayınvalidelerin derdi ne anlamış degilim...Ankaradayız ya onlarda kalıyoruz ve hergün gezmeye bi yerlere cıkıyoruz eşimle bebekle zor gidilir diye.geldik şimdi ewe diyo ki az gez karnına carparlar falan.yahu arabayla gidiyoruz zaten kim çarpsın karnıma.tabi asıl derdi belli oldu diyoki az harcama yapın az alışveriş yap cocuk geliyomuşş.yuh ya pardonda bende çalışıyorum ikimizde memuruz aynı maaşı alıyoruz sanki oğlunun parasını yiyorum.bişey demedim eşimin yüzüne baktım o da annesine ters ters baktı bende güldüm geçtim.ne denirki buna şimdi.

Sezaryen olan arkadaşlar dikişlerinize sprey mi sıktılar hep rahat duş alabildiniz mi? Giysiler acıttı mı? Tuvalette taharet için eğilince falan sorun oldu mu? Çok da korkutmadan yazarsanız sevinirim
Canım sprey falan hiçbişi vermediler. Öyle acımıyor. Oturuyorsun sizi oluyor gözün korkmasın cidden. Sadece ilk kalkışta sıkıntı yaşarsın bi kalk gerisi geliyor kendiliğinden 2. Günü atlattın mi sıkıntı yok. Giysiler acitmiyor ama hamile kilodu ve pantolonu giy

Canım kolay gelsin valla çocuk doğunca hemen donmeyeceksiniz di mi? Doğumdan sonra ben çok hassaslastim hergün ağlıyorum inşallah allah hepimize sanır verir de atlatırız bunalimlari

Evet cnm benimki de memeye düşkün oldu öyle sakinleşip rahatlıyor. Gece 1 civarı 1.30 gibi çok zor yatırıyoruz ağlıyor sonra 5-5.30 gibi uyanıp 9 a doğru kalkıyor ya da biz uyandiriyoruz. Bende gece aşırı terleme ve titreme devam ediyor sende de var miydi

Canım kolay gelsin valla çocuk doğunca hemen donmeyeceksiniz di mi? Doğumdan sonra ben çok hassaslastim hergün ağlıyorum inşallah allah hepimize sanır verir de atlatırız bunalimlari
Yok canım hemen dönmüycez 1 bucuk 2 ay burdayız.allah onada banada sabır versin ne diyim bende az degilimdir ama saygısızlık yapmam ama yemekmiş temizlikmiş bişeye karışmam mesela gelin olarak o konuda iyi yani

Canim devlete gidiyorum ya orada çatı muayanesi olmuyor acikligada acil de baktirmistim . Perşembeye kontrol var bakalım ozaman herşey netlesir sanırım

Kötü ayrılmadık tartışma olmadi sadece telefon mevzusu oldu. Gelecek tekrar ay sonuna doğru. O da strese girdi zaten benle beraber sanki eşim de annemde lohusa bunalımında
Evet benim eşimle annemde de var gerginlik falan daha doğurmadım lohusa modu da değil yandık valla

Evet bende evde taşıyorum mümkün mertebe az ama bugün 1 sepet ütü yaptım ortalığı topladım vs sırtım çok ağrıdı.

İyice iyileşsin erken başlamışsın işe boşver ütüyü falan gerçi böyle diyorum ama kesin ben de duramam yaparım

Canım sağol bilgiler için tek tek yazmışsın bi arkadaşım olmuştu ertesi gün duş aldı ona o dediğim spreyden sıkmışlar iyileştikçe düşüyormuş falan.. ay bebeği dayanamam yıkarım sanki çocuk darlanır yahu en azından poposunu falan yıkarım göbeğine getirmeden

Ilık çaylı pamukla pansuman en gzel iyileştiren şey kesinlikle dene derim arkadaşım da olmuştu her şeyi denedi geçmedi de bi gün ısrar ettim yaptı ertesi gün gözü açıldı bebeğinin

Tamam canım çok sağol bilgiler için dayanıcaz artık bi şekilde napalım allah güç versin hepimiZe

Yok canım hemen dönmüycez 1 bucuk 2 ay burdayız.allah onada banada sabır versin ne diyim bende az degilimdir ama saygısızlık yapmam ama yemekmiş temizlikmiş bişeye karışmam mesela gelin olarak o konuda iyi yani

Canım annende neden kalmadınız ki kayınvalidelerin hepsi aynı bence çok biliyorlar her şeyi

Canim devlete gidiyorum ya orada çatı muayanesi olmuyor acikligada acil de baktirmistim . Perşembeye kontrol var bakalım ozaman herşey netlesir sanırım

Hayırlısı olsun inş hangi hastane senin devlete gittiğin

Benim kv de beni arıyo haftada bi iki sanki dğurdum saklıyorum deli mi ne şu çevremizdekilerin doğurdun mu sorusundan acayip bunaldım

Benim kv de beni arıyo haftada bi iki sanki dğurdum saklıyorum deli mi ne şu çevremizdekilerin doğurdun mu sorusundan acayip bunaldım
Aynen ya herkes doğurmadınmı daha diyo bide hayret bişey gına geldi mesajlara cvp vermek istemiyorum telefonları acasım gelmiyor

Bende ailemi arıyorum her arayisim da panik oluyorlar . Ben unutuyorum doğum yapacağımı kimse hatirlatmasa, zaten herkese geç haber vereceğim , gündüze denk gelir inşallah, gece nasıl çıkıp gelecekler plan yapıyorlar sürekli . Ben mi doğurcam onlar mi bilmiyorum . Bu aksam söyledim geç haber vericem aksi durum olmazsa dedim . Bakalım hayırlısı , valla baydilar artık . 2 gündür bende bi sinirliyim anlamadm .

Gül geç boşver,Oğlunun parasınıda yiyeceksin tabikide,Ona kimse karışamaz.Herkes evine bakmak zorunda erkek olarak benim fikrim bu tabi.

Süper cnm is yapmayacaksan. Ama insan en yakınına bile alınıyor tek bi sözüne psikolojin bozuluyor. Hiçbişey olmasa da zaten ağlayasın gelebiliyor

Ay sakın Anneni almadan gitme hastaneye,Üzülürsün sonra orda, herkese geç haber ver orasını iyi düşünmüşsün ama annen olsun yanında yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…