2018 mart-nisan anneleri

Cnm belki sacma gelecek sana ama anne sütu göze birebir. Bana söylemişlerdi inanmamstim ama gercekten bebegin gosune damlatinca her ilactan daha iyi hemen gexiriyor. Bizim de olmstu kizimda. Once damlalar kullandk gecmedi. Damlatinca geçti.
Bende cookkk terliyorum aynen

Gül geç boşver,Oğlunun parasınıda yiyeceksin tabikide,Ona kimse karışamaz.Herkes evine bakmak zorunda erkek olarak benim fikrim bu tabi.
Aynen canım tabiki erkek bakmak zorunda ama üstelik bende çalıştığım halde böyle dert ediniyor ya benim alılverişimi ona sinir oluyorum.eşime bişey alsak oo cok yakışmıs annecim al tabi hakediyısun diyor bana gelince bebek olacak harcamanıza dikkat etmeniz gerekiyor diyo
Süper cnm is yapmayacaksan. Ama insan en yakınına bile alınıyor tek bi sözüne psikolojin bozuluyor. Hiçbişey olmasa da zaten ağlayasın gelebiliyor
Aman canım ya bi görsen saçma sapan can sıkıcı muabbetler acıyo tam damarıma basmalık konulara giriyo aglamıyorum ama sinir oluyorum zaten hassas dönemdeyim eşimle arama girmesine izin vermemeye calışıyorum.sinemaya gece seansına gidicez diyorum ben korku filmine gitmem bilmiyomusunuz diyo eee kim dediki sende gel diye

Kizlar cati muayenesi olanlar sadece parmaklami bakiliyor az detay verebilirmsiniz
Canım işaret ve orta parmagıyla giriyor.normal masadaydım ben catala almadı.parmaklar girince cok derine ilerletiyo ben kendimi yukarı cektim ve sıktım.sıkma rahat bırak dedi parmaklarını içeride hareket ettiriyoaşagı yukarı sağa sola sıkmamak mümkün degil yani.ama acımadı yani baskı şeklindeydi daha cok

dogum yaptim kizlar bebekte bende iyiyiz cok sukur,8.30da hatta 9da suyum acildiktan sonra sancilarim gelmeye basladi 13.55te de kizim dogdu elhamdulillah:)normal oldu dogumum epidural falan almadım dahadetayli yazarım inşallah
Gözün aydın canım çok sevindim sağlıcakla kavuşmanıza tavsiye ve tecrübelerini müsait oldugunda merak ediyoruz.dikkat edin bebişle kendinize

dogum yaptim kizlar bebekte bende iyiyiz cok sukur,8.30da hatta 9da suyum acildiktan sonra wsancilarim gelmeye basladi 13.55te de kizim dogdu elhamdulillah:)normal oldu dogumum epidural falan almadım dahadetayli yazarım inşallah
Hayirli olsun canim. Cok sevindim :) bir kisi daha dogurdu yasasin.

dogum yaptim kizlar bebekte bende iyiyiz cok sukur,8.30da hatta 9da suyum acildiktan sonra sancilarim gelmeye basladi 13.55te de kizim dogdu elhamdulillah:)normal oldu dogumum epidural falan almadım dahadetayli yazarım inşallah
Gözün aydın canım darısı başımiza sağlıkla maşallah sana , Allah analı babalı büyütsun :)

Tebrik ederim canım Allah analı babalı büyütsün inşallah hayırlı saglıklı bir evlt olsun

N NazliK canım bana hem sprey sıktılar hem bantladılar sprey su geçirmemesi içinmiş hemşire söyledi bu bantlar su geçirmiyor zaten ama doktorunuz yine de bu spreyide sıkmamızı istiyor demişti.. Hastanedeyken hemşireler bir kere pansuman yaptı taburcu olduktan iki gün sonra da muayenede doktorum actı bandı. Ben eve gelir gelmez duş aldım ama ılık suyla bant acıldıktan sonrada iki günde bir duş aldım acı sızı elbette olacak ama korkma agrı kesicilerle hissetmeyeceksin parol yetiyor agrılarını dindirmeye. İlk günü atlat gerisi kolay dinlenirsen daha cabuk iyileşirsin ben bir gün bile yatıp dinlenmedim cok kızıyorum kendime canımın kıymeti hic yok sen böyle yapma yürüyüşünü yapıp yat dinlen kendini yorma benim suan 16. Gün dikişlerin acısı sızısı kalmadı neredeyse dediğim gibi ilk günü atlattıktan sonra normal hayata yavas yavas dönüyorsun hic korkma hepimiz girdik cıktık bak o kdr berbat olsa kimse buraya gelip dogum yaptım yazamaz :)

Ben de çok gerginleşiyorum bazen bazen sakinim ama çevrenin ve soruların baskıların etkisi çok gerçekten kimse aramasın istiyor insan kaş yaparken göz çıkarıyorlar haberleri yok

Maşallah hayırlı olsun analı babalı sağlıkla büyür inş

İnş hepimizin geçer gider sevindim cnm iyileşmiş olmana önemli olan sonuç ne mutlu doğumunu yaptın toparladın darısı başıma hepimizin başına olsun inş. İnsan bilmediği şeyden geriliyor çekiniyor açıkcası bir de çok abartanlar yüzünden böyle tedirginin olunuyor mlesef. İnş iyi geçer çbuk atlatırım. Dua et bize yarın gün alıcam. Hatta düne almıştık ama gerildim gece çok sabah gidemedim dr sağolsun çok normal karşıladı ama çoktan şuan kızımla koyun koyunaydık

Gözün aydın olsun canım benim :) Allah bebişine sağlıklı güzel ömürler versin
Hamilelik takviminde doğumun nisanın 1 i görünüyor 40+2 demi doğum yaptın canım ve suni sancı aldın mı

Gözün aydın canım rabbim sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin inş darısıda bize olsun hayırlısıyla

Hadi gözün aydın canım çok sevindim..sağlıkla büyüsün bebişin

Kızlar normal doğum vajinayı genişletiyormus üff ne gıcık bi durum ya kegel falan fasa fiso kimse kendini kandırmasın genişliyor dedi hemşire arkadaşım
Sen bi doğum yapsaydın rahatlsyscam seni n yerine ya herşeyi stres yapma Cnm öyle güzel bi duygu ki herşey uygunsa normal sonuna kadar

Son düzenleme:
Cnm aynı durum bizde de var gece uyumuyor sürekli bi huysuzluk hali gündüz uyuyor hep uyanık olunca da hep
Meme istiyor vlla emzige alıştırmak istiyorum bi yere gidince rahat olur yokda faln.ama uyanmasada sen zorla kaldır ne kadar çok enerse o kadar iyi sütun de çoğalır bebekte allah korusun sarılık olmaz

Doğum yaklaştıkça olumsuz düşünceler basıyor beni kızlar ya siz de mi öyleydiniz..ben biraz fazla pimpirikliyim. Bebeğim sağlıklı doğacak mı,ben ameliyatı atlatabilecek miyim sağlıkla vs ha bire düşünüp duruyorum..inşallah hepimiz güzelce alırız kucağımıza meleklerimizi..son 3 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…