2018 mart-nisan anneleri

Canım çok normal ben sez fikrini anca kabullendim dün gün almıştık hatta sabah için ama hastane kapısından döndük gerildik eşimle. Şimdi tekrar gün alıp gidicem inş. Bence düşünmemeye çalış ben çok düşünüp düşünüp bi yere varamadım şimdi düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince

Canım erken degilmi 17 günün var görünüyor 38de mi alacak doktor.bi sorun yoksa acılma vs az daha bekleseydi doktor ne kadar kalsalar o kadar iyiymiş canım
Kızlar süt çayı ne aldınız ya da alacaksınız
Kuzu humana still tea aldım bide milupanın rezene cayını aldım

Daha yeni doğdu canım 2 saatte bir emer o mecbur

Canim sen artık 40 haftadasin halen doğum belirtin yok demekki Allah senin için hayırlı olan bunu nasip etti . Ben de normal doğum çok istiyorum ve Anestezi fobim var . Ama benimde doğumum normal yoldan olmuyorsa Eyvallah derim Allah çünkü hakkımda olan herseyin en doğrusunu bilir hayırsız ne yasadikki bu zamana kadar . . Senin içinde doğru olan bu demekki . Biz hamileler Şehitlik mertebesine giriyoruz vefat etsek,yani bu kadar güzel bi görevde Rabbim hiç bir hamileye hakkında hayırlı olmayan bişey Yaşatmaz. Hakkımız da hayırlısı canım :)

Doktor sorun olmaz gelişmiş dedi canım..ben de kararına karışmak istemedim. Günümüzü geçen hafta aldık..38+1 de doğmuş olacak..

Oyy hayırlısı bakalım hepimiz için..inşallah sorun yaşamadan kolayca atlatırız

Suan sut konusunda okadar üzgünümki bilmiyorum lohusalk da tetikloyor bnce

Kolostrumu lacrmadim tqbiki hepsini verdim sutum 2.gun geldi. Bikac gundur dolu dolu içiyordu. Hatta göğsüm tasiyordu da. Bi gece cok agladi annem.bi mama da deneyelim dedi. Ki iki gogsumu de vermiştim. Memenin ardindan mama yaptik deli gibi icti.... ac olmasina ihtimal vermemstm cunku taşan gogus nasil yetmez anlamiyorum... sonra da aglayan bebek misil mışıl uyudu.... açtı demekki...
Surrkli emziriodum anlamadimki emzirin her annenin sutu yeter diolar ama hani....
Bide hep sut arttiran seylerde yiyorum deli gibi. Caylardan iciyorum. Ne bileyim bu kizimda mamasz devam etmeye kararlıydım. Az once sütümu bitirdgni gordum ustune mama yaptm ve yine hepsini icio uyudu. Aç birakmaya gonlum el vermiyor...

Kızlar nasıl gidiyor giremiyorum hic nasılsınız
Merhaba, dün 37+0 da muayenem vardı 3400 olmuş kızım tombik biraz normal istiyorum ama 4 kiloyu geçebilirmiş o yüzden mümkün olduğunca hareket et doğsun artık dedi doktorum :) senin bebeğin de biraz kiloluydu diye hatırlıyorum benim haftamda nasıldı kilosu hatırlıyo musun?

Kızlar bugün muayeneye gittik. 38+2yiz 3180 gram ufaklık.ölçüsü birkaç gün geride minyon bi bebek demişti zaten.suyu falan iyiymiş çok şükür
Maşaallah kız senin kızla benim kız aynı sanırım ama fazlada çıkabilir dedi bna klo olarak yani 3180 seninki 3250 yada 3350 gbi düşün öyle oluyormuş ben 4 gün de bir gidyormu ölçümde değişiklik olurmuş ya bklım birde bna boyunu 49 dan sonra ölçüm yapılmıyor dedi sen sordunmu sağlıckla doğsunlar

Kızlar bugün muayeneye gittik. 38+2yiz 3180 gram ufaklık.ölçüsü birkaç gün geride minyon bi bebek demişti zaten.suyu falan iyiymiş çok şükür
Benimki de 3 kilo doğar sanırım tam :) seninkiyle aynı gidiyordu hemen hemen..geçen pazar 3 kilo dedi bir haftada ancak 100 gram alır 3100 den fazla doğacağını sanmıyorum.

Canım benim kıyamam sana beni gör bak bitti gitti hatırlamıyorum bile suan sadece kızıma odaklandım hatta dün dışarı cıkıp arkadaslarla bile buluştuk :) alıştı dünyamıza bizde onu dünyamız yaptık böyle gidecek en kısa sürede gir ameliyatına korkma hiç bir haftada toparlanıyorsun ben diyorum ya yürüyerek çıktım hastaneden doktorlar hep takdir etti inşallah sizlerede Allah böyle hayırlı doğumlar nasip eder hic kötü düşünme ben iyi gececek dedim her şey iyi oldu

Ben 38 de 3850 dogurdum 37+3 falanken doktor 4 kilo demişti bekleseydik benim dördü gececekti ama doktor riske atmak istemedi

Hergun daha iyi olacak insallah,sonsuza dek boyle gidecek degil ya. Bebis ve esimizle kalinca hersey daha iyi olacak daha huzur bulucaz ama simdi de birileri yanimizda olmak zorunda..

benim kv de de direk olarak anneme soyledigim bir lafi ona soylemisim kabul ederek triplere girip 3.gunden sonra yardima gelmedi.kizim sana soyluyorum gelinim sen anla demisim ben ona gore yoksa bir kiz annesine demezmis o lafi o lafi ona carpmisim ben.. ve eşime soyluyor bunu. Gelip gelmesin pek de fark yaratmiyor ki zorunda da degil ama gelmemek icin daha komik bir bahane olamazdi. Uzun uzadiya anlatsam gercekten gulersiniz. Herneyse bu duruma dun o kadar kafayi taktim ki butun gun agladim.telefon acip seviyeli bir sekilde icimden gecenleri soyledim kendisine ama bu beni daha da gerdi keske konusmaz olaydim.

Kendi annem ise sezeryan dikislerime takmis durumda, ki ben iyiyim cok da iyi gecti ameliyatim, hergun daha iyiyim ama anlamiyor. Esim cocugu kucagima verse kizimin kucagina vermeyin o daha tutamaz falan diye herseye karisiyor delirmek uzereyim.

Cok uzattim ama bu donemi boyle bizim gibi atlatanlarin geri sayim yapmaktan baska caresi yok. Ya sabir ya sabir.

S sarihperi canım tebrik ederim çok şükür atlatmışsın sanırım benim sıram da yaklaştı.. Dün doktordaydım daha bir hafta sürmez dediler nst de sancılarımda çıktı .. Rahim ağzı yumuşamış ve açılmış.. Sancılarım var ama hala düzenli değil pek anlayamıyorum da bana göre yeni başlayan adet sancısı gibi tabi benim adet sancım hastanelik edecek baygınlık edecek derecelere ulaştığından kestiremiyorum şuan başkaları için şuan çektiğim biraz daha ağır gelebilir. Bebek hareket ediyor yani gerginleşme var hissediyorum ama üç kez altım ıslandı .. Su mu onu bilmiyorum..

Sağol canım sağlıkla sıhhatle büyüsün kuzularımız :) bakalım ben de bekleyeceğim 4 ü geçerse sezeryan olucak zaten
Sağol canım ama beklemediğimiz icin pişman oluyorum dogduktan sonra 200 gram ödem attı o attıgı kiloyu kat be kat geri aldı cok şükür ama bekleseydik 39 da alsaydı keşke diyorum hayırlısı neyse hakkınızda o olsun canım iri bebeği riske atmaya gelmiyor benim o kesiden bile zor cıkardılar dogurana kadar benimde bebeğinde canımız cıkrdı herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…