- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.821
Doğum yaklaştıkça olumsuz düşünceler basıyor beni kızlar ya siz de mi öyleydiniz..ben biraz fazla pimpirikliyim. Bebeğim sağlıklı doğacak mı,ben ameliyatı atlatabilecek miyim sağlıkla vs ha bire düşünüp duruyorum..inşallah hepimiz güzelce alırız kucağımıza meleklerimizi..son 3 gün
Canım erken degilmi 17 günün var görünüyor 38de mi alacak doktor.bi sorun yoksa acılma vs az daha bekleseydi doktor ne kadar kalsalar o kadar iyiymiş canımDoğum yaklaştıkça olumsuz düşünceler basıyor beni kızlar ya siz de mi öyleydiniz..ben biraz fazla pimpirikliyim. Bebeğim sağlıklı doğacak mı,ben ameliyatı atlatabilecek miyim sağlıkla vs ha bire düşünüp duruyorum..inşallah hepimiz güzelce alırız kucağımıza meleklerimizi..son 3 gün
Kuzu humana still tea aldım bide milupanın rezene cayını aldımKızlar süt çayı ne aldınız ya da alacaksınız
Daha yeni doğdu canım 2 saatte bir emer o mecburCnm aynı durum bizde de var gece uyumuyor sürekli bi huysuzluk hali gündüz uyuyor hep uyanık olunca da hep
Meme istiyor vlla emzige alıştırmak istiyorum bi yere gidince rahat olur yokda faln.ama uyanmasada sen zorla kaldır ne kadar çok enerse o kadar iyi sütun de çoğalır bebekte allah korusun sarılık olmaz
Canim sen artık 40 haftadasin halen doğum belirtin yok demekki Allah senin için hayırlı olan bunu nasip etti . Ben de normal doğum çok istiyorum ve Anestezi fobim var . Ama benimde doğumum normal yoldan olmuyorsa Eyvallah derim Allah çünkü hakkımda olan herseyin en doğrusunu bilir hayırsız ne yasadikki bu zamana kadar . . Senin içinde doğru olan bu demekki . Biz hamileler Şehitlik mertebesine giriyoruz vefat etsek,yani bu kadar güzel bi görevde Rabbim hiç bir hamileye hakkında hayırlı olmayan bişey Yaşatmaz. Hakkımız da hayırlısı canım :)Canım çok normal ben sez fikrini anca kabullendim dün gün almıştık hatta sabah için ama hastane kapısından döndük gerildik eşimle. Şimdi tekrar gün alıp gidicem inş. Bence düşünmemeye çalış ben çok düşünüp düşünüp bi yere varamadım şimdi düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince
Doktor sorun olmaz gelişmiş dedi canım..ben de kararına karışmak istemedim. Günümüzü geçen hafta aldık..38+1 de doğmuş olacak..Canım erken degilmi 17 günün var görünüyor 38de mi alacak doktor.bi sorun yoksa acılma vs az daha bekleseydi doktor ne kadar kalsalar o kadar iyiymiş canım
Kuzu humana still tea aldım bide milupanın rezene cayını aldım
Oyy hayırlısı bakalım hepimiz için..inşallah sorun yaşamadan kolayca atlatırızCanım çok normal ben sez fikrini anca kabullendim dün gün almıştık hatta sabah için ama hastane kapısından döndük gerildik eşimle. Şimdi tekrar gün alıp gidicem inş. Bence düşünmemeye çalış ben çok düşünüp düşünüp bi yere varamadım şimdi düşünmemeye çalışıyorum elimden geldiğince
Merhaba, dün 37+0 da muayenem vardı 3400 olmuş kızım tombik biraz normal istiyorum ama 4 kiloyu geçebilirmiş o yüzden mümkün olduğunca hareket et doğsun artık dedi doktorum :) senin bebeğin de biraz kiloluydu diye hatırlıyorum benim haftamda nasıldı kilosu hatırlıyo musun?Kızlar nasıl gidiyor giremiyorum hic nasılsınız
İyi maşşallah canım gelişmişse prenses buyursun gelsin merakla bekleniyorlar hepsi.Doktor sorun olmaz gelişmiş dedi canım..ben de kararına karışmak istemedim. Günümüzü geçen hafta aldık..38+1 de doğmuş olacak..
Maşaallah kız senin kızla benim kız aynı sanırımKızlar bugün muayeneye gittik. 38+2yiz 3180 gram ufaklık.ölçüsü birkaç gün geride minyon bi bebek demişti zaten.suyu falan iyiymiş çok şükür
Benimki de 3 kilo doğar sanırım tam :) seninkiyle aynı gidiyordu hemen hemen..geçen pazar 3 kilo dedi bir haftada ancak 100 gram alır 3100 den fazla doğacağını sanmıyorum.Kızlar bugün muayeneye gittik. 38+2yiz 3180 gram ufaklık.ölçüsü birkaç gün geride minyon bi bebek demişti zaten.suyu falan iyiymiş çok şükür
Canım benim kıyamam sana beni gör bak bitti gitti hatırlamıyorum bile suan sadece kızıma odaklandım hatta dün dışarı cıkıp arkadaslarla bile buluştuk :) alıştı dünyamıza bizde onu dünyamız yaptık böyle gidecek en kısa sürede gir ameliyatına korkma hiç bir haftada toparlanıyorsun ben diyorum ya yürüyerek çıktım hastaneden doktorlar hep takdir etti inşallah sizlerede Allah böyle hayırlı doğumlar nasip eder hic kötü düşünme ben iyi gececek dedim her şey iyi olduBen de çok gerginleşiyorum bazen bazen sakinim ama çevrenin ve soruların baskıların etkisi çok gerçekten kimse aramasın istiyor insan kaş yaparken göz çıkarıyorlar haberleri yok
Maşallah hayırlı olsun analı babalı sağlıkla büyür inş
İnş hepimizin geçer gider sevindim cnm iyileşmiş olmana önemli olan sonuç ne mutlu doğumunu yaptın toparladın darısı başıma hepimizin başına olsun inş. İnsan bilmediği şeyden geriliyor çekiniyor açıkcası bir de çok abartanlar yüzünden böyle tedirginin olunuyor mlesef. İnş iyi geçer çbuk atlatırım. Dua et bize yarın gün alıcam. Hatta düne almıştık ama gerildim gece çok sabah gidemedim dr sağolsun çok normal karşıladı ama çoktan şuan kızımla koyun koyunaydık
Ben 38 de 3850 dogurdum 37+3 falanken doktor 4 kilo demişti bekleseydik benim dördü gececekti ama doktor riske atmak istemediMerhaba, dün 37+0 da muayenem vardı 3400 olmuş kızım tombik biraz normal istiyorum ama 4 kiloyu geçebilirmiş o yüzden mümkün olduğunca hareket et doğsun artık dedi doktorum :) senin bebeğin de biraz kiloluydu diye hatırlıyorum benim haftamda nasıldı kilosu hatırlıyo musun?
Sağol canım sağlıkla sıhhatle büyüsün kuzularımız :) bakalım ben de bekleyeceğim 4 ü geçerse sezeryan olucak zatenBen 38 de 3850 dogurdum 37+3 falanken doktor 4 kilo demişti bekleseydik benim dördü gececekti ama doktor riske atmak istemedi
Aynen ya valla hergün ağlıyorum. Ev desen alıp başını gidiyor o yönden de takıntılı bi insanım yani direk psikolojim etkileniyor. Benim bir de sol kolum çok ağrıyor bebeği kucağıma aldığım için olduğunu sanmıyorum. Bi de eşimin ailesi gelecek hiç alışık değilim evde yabancı erkek olacak falan çok mutsuzum tuvalette tek zaten evde herşey sıkıntı geliyor bana. Ben onlara şunu yap bunu yap diyemem bi de tüm düzenim değişecek. Anneme inanamıyorum sadece cep telefonu bebek kucagimizdayken kullanıyoruz diye strese girdi. Eşimde bende şuan kendimize tek bi vakit artıramadık değil birbirimize kendimiz için yapamadık hiçbişi 1 haftadır. Tek kafa dağıtmamiz telefonla oluyor tamam yanlış ama cep telefonu tutuyoruz diye de gidilmez
Sağol canım ama beklemediğimiz icin pişman oluyorum dogduktan sonra 200 gram ödem attı o attıgı kiloyu kat be kat geri aldı cok şükür ama bekleseydik 39 da alsaydı keşke diyorum hayırlısı neyse hakkınızda o olsun canım iri bebeği riske atmaya gelmiyor benim o kesiden bile zor cıkardılar dogurana kadar benimde bebeğinde canımız cıkrdı herhaldeSağol canım sağlıkla sıhhatle büyüsün kuzularımız :) bakalım ben de bekleyeceğim 4 ü geçerse sezeryan olucak zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?