- 20 Mart 2016
- 1.338
- 887
- 123
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.841
Canım sen 38+ kaçta sezaryen olmuştun?Ben 38 de 3850 dogurdum 37+3 falanken doktor 4 kilo demişti bekleseydik benim dördü gececekti ama doktor riske atmak istemedi
Canım sen 38+ kaçta sezaryen olmuştun?Ben 38 de 3850 dogurdum 37+3 falanken doktor 4 kilo demişti bekleseydik benim dördü gececekti ama doktor riske atmak istemedi
Cnm uyanik oldugu her an istiyo iki saati beklemiyo hic emsin Aglamasin da aglayinca fena oluyom beceremiyo nuyum acaba bakmayi fiye icim icimj yiyoDaha yeni doğdu canım 2 saatte bir emer o mecbur
hiç pişman olma canım benim bir çok arkadaşım 38. Haftada sezeryan oldu 39 a kadar bekleyen yok hatta 37 den sonra ne zaman doğsalar normal zaten :) sen de ne güzel dışarı bile çıkmışsın maşallah sizeSağol canım ama beklemediğimiz icin pişman oluyorum dogduktan sonra 200 gram ödem attı o attıgı kiloyu kat be kat geri aldı cok şükür ama bekleseydik 39 da alsaydı keşke diyorum hayırlısı neyse hakkınızda o olsun canım iri bebeği riske atmaya gelmiyor benim o kesiden bile zor cıkardılar dogurana kadar benimde bebeğinde canımız cıkrdı herhalde
40+1 olduk evet cumaya gün aldık inş hayırlısıyla girip çıkarız. Sağol canım iyi dileklerin için. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Belki de normalde sorun yaşayacaktım allah korusun haklısın böylesi iyi olur inş.Canim sen artık 40 haftadasin halen doğum belirtin yok demekki Allah senin için hayırlı olan bunu nasip etti . Ben de normal doğum çok istiyorum ve Anestezi fobim var . Ama benimde doğumum normal yoldan olmuyorsa Eyvallah derim Allah çünkü hakkımda olan herseyin en doğrusunu bilir hayırsız ne yasadikki bu zamana kadar . . Senin içinde doğru olan bu demekki . Biz hamileler Şehitlik mertebesine giriyoruz vefat etsek,yani bu kadar güzel bi görevde Rabbim hiç bir hamileye hakkında hayırlı olmayan bişey Yaşatmaz. Hakkımız da hayırlısı canım :)
Amin canım inş ağrımız sızımız az olsun inş inş sağlıkla çıkarız hastaneden hepimizOyy hayırlısı bakalım hepimiz için..inşallah sorun yaşamadan kolayca atlatırız
Benim o haftada sanırım 3 idi biraz ileri gidiyor gibi cnm hayırlısı olsun inşMerhaba, dün 37+0 da muayenem vardı 3400 olmuş kızım tombik biraz normal istiyorum ama 4 kiloyu geçebilirmiş o yüzden mümkün olduğunca hareket et doğsun artık dedi doktorum :) senin bebeğin de biraz kiloluydu diye hatırlıyorum benim haftamda nasıldı kilosu hatırlıyo musun?
Canım benim kıyamam sana beni gör bak bitti gitti hatırlamıyorum bile suan sadece kızıma odaklandım hatta dün dışarı cıkıp arkadaslarla bile buluştuk :) alıştı dünyamıza bizde onu dünyamız yaptık böyle gidecek en kısa sürede gir ameliyatına korkma hiç bir haftada toparlanıyorsun ben diyorum ya yürüyerek çıktım hastaneden doktorlar hep takdir etti inşallah sizlerede Allah böyle hayırlı doğumlar nasip eder hic kötü düşünme ben iyi gececek dedim her şey iyi oldu
Sabah 08:30 ameliyata giricez nasipse,Ümmeti Muhammedin içindede bizim hayırlısı ile doğumu atlatıp yavrularımızı özürsüz kusursuz kucağımızda görmeyi nasip etsin Rabbim.Hepiniz Allaha emanet olun Anne adayları.
Canım yarın sen tam olarak kaçıncı haftanda gününde olacaksın? İnş çok güzel geçer doğumun bebeğine sağlıkla kavuşursun..haberlerini bekliyoruz mutlaka.Sabah 08:30 ameliyata giricez nasipse,Ümmeti Muhammedin içindede bizim hayırlısı ile doğumu atlatıp yavrularımızı özürsüz kusursuz kucağımızda görmeyi nasip etsin Rabbim.Hepiniz Allaha emanet olun Anne adayları.
40+ kaçsın canımTakvimim bile gitti ama hala doğum belirtisi yok
Allah'ım bir avazda doğum nasip etsin canım inş.Sabah 08:30 ameliyata giricez nasipse,Ümmeti Muhammedin içindede bizim hayırlısı ile doğumu atlatıp yavrularımızı özürsüz kusursuz kucağımızda görmeyi nasip etsin Rabbim.Hepiniz Allaha emanet olun Anne adayları.
Takvimim bile gitti ama hala doğum belirtisi yok
Kızlar normal Doğumdan sonra karnında ve Makatta ağrısı olan var mı?
Kizlar bende kontrolden geliyorum cati muayenesi oldum oyle aman aman acıtmadı hic acilma yok.. 38+0 dim bugun hersey normal normal dogumada uygunum artk sıkı yürüyüşleri baslaticam Allah yardimcimiz olsun:)
38+2 canmCanım sen 38+ kaçta sezaryen olmuştun?
Ne bileyim cnm hala pişmanım beklesydim diye ama her işte bir hayır var derler gerçi iyi ki erkenden kavusmusum böyle bir meleğe nasıl güzel bir his Allah herkese nasip etsin inşallahhiç pişman olma canım benim bir çok arkadaşım 38. Haftada sezeryan oldu 39 a kadar bekleyen yok hatta 37 den sonra ne zaman doğsalar normal zaten :) sen de ne güzel dışarı bile çıkmışsın maşallah size4 kiloya kadar doğurursun diyo doktorum ama umarım ondan önce zamanını doldurup gelir kızım riske atmak istemiyorm ben de hayırlısı neyse öyle olsun
Ameliyattaykende dua ettim sizler icin cnm inşallah hayırlı saglıklı hic aksilik olmadan gecer gider baska bir şey düsünme zaten bebegine kavuşacaksın sadece buna odaklan40+1 olduk evet cumaya gün aldık inş hayırlısıyla girip çıkarız. Sağol canım iyi dileklerin için. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Belki de normalde sorun yaşayacaktım allah korusun haklısın böylesi iyi olur inş.
Amin canım inş ağrımız sızımız az olsun inş inş sağlıkla çıkarız hastaneden hepimiz
Benim o haftada sanırım 3 idi biraz ileri gidiyor gibi cnm hayırlısı olsun inş
Amin canım çok sağol inş atlatırım ben de diğer arkadaşlar da Allah hepimizin yardımcısı olsun. Senin ve atlatanlar adına çok mutlu oluyorum. Ben de cuma giricem inş dua edin bana da cesaretim kırılmasın ve iyi geçsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?