2018 mart-nisan anneleri

Yarin kontrolüm var tam 40+0 oluyoruz alttan muayene edecek tekrar açılma icon en son 2cmdi hissettiğim sanci ağrı yok bakalım ne olacak ... uzadıkça geriliyorum hayırlısı bakalim

hiç pişman olma canım benim bir çok arkadaşım 38. Haftada sezeryan oldu 39 a kadar bekleyen yok hatta 37 den sonra ne zaman doğsalar normal zaten :) sen de ne güzel dışarı bile çıkmışsın maşallah size 4 kiloya kadar doğurursun diyo doktorum ama umarım ondan önce zamanını doldurup gelir kızım riske atmak istemiyorm ben de hayırlısı neyse öyle olsun

40+1 olduk evet cumaya gün aldık inş hayırlısıyla girip çıkarız. Sağol canım iyi dileklerin için. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Belki de normalde sorun yaşayacaktım allah korusun haklısın böylesi iyi olur inş.

Oyy hayırlısı bakalım hepimiz için..inşallah sorun yaşamadan kolayca atlatırız
Amin canım inş ağrımız sızımız az olsun inş inş sağlıkla çıkarız hastaneden hepimiz

Benim o haftada sanırım 3 idi biraz ileri gidiyor gibi cnm hayırlısı olsun inş

Amin canım çok sağol inş atlatırım ben de diğer arkadaşlar da Allah hepimizin yardımcısı olsun. Senin ve atlatanlar adına çok mutlu oluyorum. Ben de cuma giricem inş dua edin bana da cesaretim kırılmasın ve iyi geçsin diye

Canım Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda iyileşirsin inş sağlıkla kavuş bebeğine annesi.. ben de cuma sabah giricem bebeklerimize kavuşucaz artık onları düşünüp ameliyatı düşünmezsek daha iyi motive oluruz operasyona öyle yap sen de

Canım yarın sen tam olarak kaçıncı haftanda gününde olacaksın? İnş çok güzel geçer doğumun bebeğine sağlıkla kavuşursun..haberlerini bekliyoruz mutlaka.

Kızlar normal Doğumdan sonra karnında ve Makatta ağrısı olan var mı?

Takvimim bile gitti ama hala doğum belirtisi yok

Yaa kıyamam strees oluyor insan ben seZaryene gün aldım bıraktım valla beklemeyi şimdide gelmesin diyorum

Kızlar normal Doğumdan sonra karnında ve Makatta ağrısı olan var mı?

Zorlanmadan dolayı normaldir diye düşünüyorum canım dr a sordun mu parol içebilirsin bu arada kaç gün oldu senin çok mu ağrıyor

Ne bileyim cnm hala pişmanım beklesydim diye ama her işte bir hayır var derler gerçi iyi ki erkenden kavusmusum böyle bir meleğe nasıl güzel bir his Allah herkese nasip etsin inşallah

Ameliyattaykende dua ettim sizler icin cnm inşallah hayırlı saglıklı hic aksilik olmadan gecer gider baska bir şey düsünme zaten bebegine kavuşacaksın sadece buna odaklan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…