- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.861
Amin canım sende en güzel şekilde atlat Allahın izniyle, evet en güzeli bebeklerimızı düşünmek, sende artık stres yapma Allaha emanet olun.Canım Allah yardımcınız olsun en kısa zamanda iyileşirsin inş sağlıkla kavuş bebeğine annesi.. ben de cuma sabah giricem bebeklerimize kavuşucaz artık onları düşünüp ameliyatı düşünmezsek daha iyi motive oluruz operasyona öyle yap sen de
Sağol canım benimAmeliyattaykende dua ettim sizler icin cnm inşallah hayırlı saglıklı hic aksilik olmadan gecer gider baska bir şey düsünme zaten bebegine kavuşacaksın sadece buna odaklan
Amin canım sende en güzel şekilde atlat Allahın izniyle, evet en güzeli bebeklerimızı düşünmek, sende artık stres yapma Allaha emanet olun.
Canım çok şükür 3 ü geciyolar ben korkmustum kedi yavrusu gibi doğacak diye ama toparladı birazMaşaallah kız senin kızla benim kız aynı sanırımama fazlada çıkabilir dedi bna klo olarak yani 3180 seninki 3250 yada 3350 gbi düşün öyle oluyormuş ben 4 gün de bir gidyormu ölçümde değişiklik olurmuş ya bklım birde bna boyunu 49 dan sonra ölçüm yapılmıyor dedi sen sordunmu sağlıckla doğsunlar
3 ü bulsunlarda canım fazlasında gözüm yok.sağlıcakla gelsin prenseslerBenimki de 3 kilo doğar sanırım tam :) seninkiyle aynı gidiyordu hemen hemen..geçen pazar 3 kilo dedi bir haftada ancak 100 gram alır 3100 den fazla doğacağını sanmıyorum.
Bana da herkes erken diyor da ondan sordum canım içim rahatladı biraz..38+1 de olcak benim. Senin bebiş kilosu iyiydi benimki standart kiloda..bir an önce kavuşayım artık ya düşünüp durmayacağım daha fazla..sorun olsa doktor o şekilde gün vermezdi38+2 canm
Canım 37 den sonra dış dünyaya hazırlar artık hiç takma kafana bebeğin gelişimini en iyi doktır bilir düşünüp yorma kendini sağlıcakla gelsin artık heyecanını yaşa tadını çıkar bu duygununBana da herkes erken diyor da ondan sordum canım içim rahatladı biraz..38+1 de olcak benim. Senin bebiş kilosu iyiydi benimki standart kiloda..bir an önce kavuşayım artık ya düşünüp durmayacağım daha fazla..sorun olsa doktor o şekilde gün vermezdi
Öyle yapcam artık canım iki üç gündür düşün düşün yıprandım :)) kavuşalım bebişlerimizle artıkCanım 37 den sonra dış dünyaya hazırlar artık hiç takma kafana bebeğin gelişimini en iyi doktır bilir düşünüp yorma kendini sağlıcakla gelsin artık heyecanını yaşa tadını çıkar bu duygunun
Yarın tam 37. haftadayız canım. 1 haftada ilerden gidiyor benim bebek canım.BenimCanım yarın sen tam olarak kaçıncı haftanda gününde olacaksın? İnş çok güzel geçer doğumun bebeğine sağlıkla kavuşursun..haberlerini bekliyoruz mutlaka.
Canım 37.haftada olucam.1 haftada önden gidiyor gelişimi maşallah .Bebek ters,suyu artık en üst seviyeyi geçtiği için her an Doğum olabilir diye Astımım var diye benim planlı oldu sezeryanım canım.Ama en güzeli bir sıkıntı yoksa beklemek.Amin hepimizinki en güzel şekilde geçer Canım,Hayırlısıyla yazıcam inşallah haber.Canım yarın sen tam olarak kaçıncı haftanda gününde olacaksın? İnş çok güzel geçer doğumun bebeğine sağlıkla kavuşursun..haberlerini bekliyoruz mutlaka.
Amin canım hepimize inşallah.Allah'ım bir avazda doğum nasip etsin canım inş.
40+140+ kaçsın canım
Ohh :),ne zamana aldın cnim günüYaa kıyamam strees oluyor insan ben seZaryene gün aldım bıraktım valla beklemeyi şimdide gelmesin diyorum
Zorlanmadan dolayı normaldir diye düşünüyorum canım dr a sordun mu parol içebilirsin bu arada kaç gün oldu senin çok mu ağrıyor
Aynı sorunu hamilelik boyunca yaşadım canım gercekten utanc verici oluyor bazen.gece falan allahtan uykusu agır yoksa bagırsak hareketlerim gece nasıl bilemiyorum.çözüm yok buna sanırım ya kabız olmamaya çalışalımKızlar son bir haftadır çok fazla gazım var benimle aynı durumu yaşayanınız var mı. Eşimden de utanıyorum çok sıkıntı ya
Ohh :),ne zamana aldın cnim günü
Ay canım aynı valla biliyor msn benim annemde dikişlerime taktı ablam bi yandan annem bi yandan sakin birşey yapma herşeyi eşin yapsın bebeği taşıma vs strese soktular eşim yapıyor ama herşeye yetişemiyor. Uzaktan herkes konuşuyor. Heryer baz istasyonu radyasyon telefon sorun oldu ellerini yıla diyor boyna eşin e falan kafasına takip duruyor herşeyi. Zaten rahatsızlandı ağrısı oldu falan ve ara verdi 5. Günümde. Beslenmem aksadı. Sütüm azalacak diye korkuyorum. Bi de kv ve kp geldi. Onlar da yemek yapmadı bugün mutfağı görseniz şok oldum akşam sonra eşim topladı. Valla ise yaramayan gelmesin ya da kısa kalsın. IstemiyorumHergun daha iyi olacak insallah,sonsuza dek boyle gidecek degil ya. Bebis ve esimizle kalinca hersey daha iyi olacak daha huzur bulucaz ama simdi de birileri yanimizda olmak zorunda..
benim kv de de direk olarak anneme soyledigim bir lafi ona soylemisim kabul ederek triplere girip 3.gunden sonra yardima gelmedi.kizim sana soyluyorum gelinim sen anla demisim ben ona gore yoksa bir kiz annesine demezmis o lafi o lafi ona carpmisim ben.. ve eşime soyluyor bunu. Gelip gelmesin pek de fark yaratmiyor ki zorunda da degil ama gelmemek icin daha komik bir bahane olamazdi. Uzun uzadiya anlatsam gercekten gulersiniz. Herneyse bu duruma dun o kadar kafayi taktim ki butun gun agladim.telefon acip seviyeli bir sekilde icimden gecenleri soyledim kendisine ama bu beni daha da gerdi keske konusmaz olaydim.
Kendi annem ise sezeryan dikislerime takmis durumda, ki ben iyiyim cok da iyi gecti ameliyatim, hergun daha iyiyim ama anlamiyor. Esim cocugu kucagima verse kizimin kucagina vermeyin o daha tutamaz falan diye herseye karisiyor delirmek uzereyim.
Cok uzattim ama bu donemi boyle bizim gibi atlatanlarin geri sayim yapmaktan baska caresi yok. Ya sabir ya sabir.
Canım kabız da değilim aslında ama son haftalarımda çıktı bu problemim anlamadım sen bir de hep yaşamışsın gerçekten zor bir durumAynı sorunu hamilelik boyunca yaşadım canım gercekten utanc verici oluyor bazen.gece falan allahtan uykusu agır yoksa bagırsak hareketlerim gece nasıl bilemiyorum.çözüm yok buna sanırım ya kabız olmamaya çalışalım
Doktora sordum karın ağrısını normal dedi parıl vermişti bana onu kullanabilirsin dedi canım aynen. Makat ağrısı ilk defa bugün oldu 3 gündür de karnım ağrıyor akşamları bazen sabaha doğru .. yarın 1 hafta olacakYaa kıyamam strees oluyor insan ben seZaryene gün aldım bıraktım valla beklemeyi şimdide gelmesin diyorum
Zorlanmadan dolayı normaldir diye düşünüyorum canım dr a sordun mu parol içebilirsin bu arada kaç gün oldu senin çok mu ağrıyor
canım normaldi seninde dogumun demi ya bende de dikis var makatin o taraflar fena acıyo hastanede agri kesici vuruyolardi ama faydasi yoktu ben o yüzden agri kesici icmicem benimki mi anormal ya korkuyorumDoktora sordum karın ağrısını normal dedi parıl vermişti bana onu kullanabilirsin dedi canım aynen. Makat ağrısı ilk defa bugün oldu 3 gündür de karnım ağrıyor akşamları bazen sabaha doğru .. yarın 1 hafta olacak
Canım doktor son muayenede ciğerlerine kalbine kısacası tüm organlarına baktı öyle karar verdi hatta daha fazla durması zarar gelişimini tamamlamış kakasını yapabilir olmadık yerde kesesini patlatabilir demişti aslında erken bi vakit değil normal dogumlarda genelde bu hafta civarında oluyor ama kendi gelmeye karar vermeden biz mudahale ettik ya onun vicdan azabı bendeki baska bişi değil yoksa erken falan değil yaniBana da herkes erken diyor da ondan sordum canım içim rahatladı biraz..38+1 de olcak benim. Senin bebiş kilosu iyiydi benimki standart kiloda..bir an önce kavuşayım artık ya düşünüp durmayacağım daha fazla..sorun olsa doktor o şekilde gün vermezdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?