2018 mart-nisan anneleri

Amin canım sende en güzel şekilde atlat Allahın izniyle, evet en güzeli bebeklerimızı düşünmek, sende artık stres yapma Allaha emanet olun.

Ameliyattaykende dua ettim sizler icin cnm inşallah hayırlı saglıklı hic aksilik olmadan gecer gider baska bir şey düsünme zaten bebegine kavuşacaksın sadece buna odaklan
Sağol canım benim
Amin canım sende en güzel şekilde atlat Allahın izniyle, evet en güzeli bebeklerimızı düşünmek, sende artık stres yapma Allaha emanet olun.

Aöin canım sen de Allaha emanet yarın iyi hissedince vakit olunca yaz bize

Canım çok şükür 3 ü geciyolar ben korkmustum kedi yavrusu gibi doğacak diye ama toparladı biraz

Benimki de 3 kilo doğar sanırım tam :) seninkiyle aynı gidiyordu hemen hemen..geçen pazar 3 kilo dedi bir haftada ancak 100 gram alır 3100 den fazla doğacağını sanmıyorum.
3 ü bulsunlarda canım fazlasında gözüm yok.sağlıcakla gelsin prensesler

Canım 37 den sonra dış dünyaya hazırlar artık hiç takma kafana bebeğin gelişimini en iyi doktır bilir düşünüp yorma kendini sağlıcakla gelsin artık heyecanını yaşa tadını çıkar bu duygunun

Öyle yapcam artık canım iki üç gündür düşün düşün yıprandım :)) kavuşalım bebişlerimizle artık

Canım yarın sen tam olarak kaçıncı haftanda gününde olacaksın? İnş çok güzel geçer doğumun bebeğine sağlıkla kavuşursun..haberlerini bekliyoruz mutlaka.
Yarın tam 37. haftadayız canım. 1 haftada ilerden gidiyor benim bebek canım.Benim
Canım yarın sen tam olarak kaçıncı haftanda gününde olacaksın? İnş çok güzel geçer doğumun bebeğine sağlıkla kavuşursun..haberlerini bekliyoruz mutlaka.
Canım 37.haftada olucam.1 haftada önden gidiyor gelişimi maşallah .Bebek ters,suyu artık en üst seviyeyi geçtiği için her an Doğum olabilir diye Astımım var diye benim planlı oldu sezeryanım canım.Ama en güzeli bir sıkıntı yoksa beklemek.Amin hepimizinki en güzel şekilde geçer Canım,Hayırlısıyla yazıcam inşallah haber.

Ece Didem canım hayırlısıyla sağlıcakla kucagına almak nasip olsun inşallah.Çok bekledik hep birlikte geçirdik bu süreci acısıyla tatlısıyla şimdide mutlu sonun sevincini paylaşmak çok güzl

Ohh :),ne zamana aldın cnim günü

Kızlar son bir haftadır çok fazla gazım var benimle aynı durumu yaşayanınız var mı. Eşimden de utanıyorum çok sıkıntı ya
Aynı sorunu hamilelik boyunca yaşadım canım gercekten utanc verici oluyor bazen.gece falan allahtan uykusu agır yoksa bagırsak hareketlerim gece nasıl bilemiyorum.çözüm yok buna sanırım ya kabız olmamaya çalışalım

Ay canım aynı valla biliyor msn benim annemde dikişlerime taktı ablam bi yandan annem bi yandan sakin birşey yapma herşeyi eşin yapsın bebeği taşıma vs strese soktular eşim yapıyor ama herşeye yetişemiyor. Uzaktan herkes konuşuyor. Heryer baz istasyonu radyasyon telefon sorun oldu ellerini yıla diyor boyna eşin e falan kafasına takip duruyor herşeyi. Zaten rahatsızlandı ağrısı oldu falan ve ara verdi 5. Günümde. Beslenmem aksadı. Sütüm azalacak diye korkuyorum. Bi de kv ve kp geldi. Onlar da yemek yapmadı bugün mutfağı görseniz şok oldum akşam sonra eşim topladı. Valla ise yaramayan gelmesin ya da kısa kalsın. Istemiyorum

Canım kabız da değilim aslında ama son haftalarımda çıktı bu problemim anlamadım sen bir de hep yaşamışsın gerçekten zor bir durum

Doktora sordum karın ağrısını normal dedi parıl vermişti bana onu kullanabilirsin dedi canım aynen. Makat ağrısı ilk defa bugün oldu 3 gündür de karnım ağrıyor akşamları bazen sabaha doğru .. yarın 1 hafta olacak

canım normaldi seninde dogumun demi ya bende de dikis var makatin o taraflar fena acıyo hastanede agri kesici vuruyolardi ama faydasi yoktu ben o yüzden agri kesici icmicem benimki mi anormal ya korkuyorum

Canım doktor son muayenede ciğerlerine kalbine kısacası tüm organlarına baktı öyle karar verdi hatta daha fazla durması zarar gelişimini tamamlamış kakasını yapabilir olmadık yerde kesesini patlatabilir demişti aslında erken bi vakit değil normal dogumlarda genelde bu hafta civarında oluyor ama kendi gelmeye karar vermeden biz mudahale ettik ya onun vicdan azabı bendeki baska bişi değil yoksa erken falan değil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…