- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.881
Humana Anne suth arttirici cY slfm cnm bide rezene alcM ysrinKızlar süt çayı ne aldınız ya da alacaksınız
Cnm kesiyi hissetmedim igne yaptilar igne yi hissetmen Dr mumkun olmaz agri n bastirir onu ama bn dikisleri hissettimKizlar kesi ve dikisleri hissettiniz mi o an normal dogumda
Yarın tam 37. haftadayız canım. 1 haftada ilerden gidiyor benim bebek canım.Benim
Canım 37.haftada olucam.1 haftada önden gidiyor gelişimi maşallah .Bebek ters,suyu artık en üst seviyeyi geçtiği için her an Doğum olabilir diye Astımım var diye benim planlı oldu sezeryanım canım.Ama en güzeli bir sıkıntı yoksa beklemek.Amin hepimizinki en güzel şekilde geçer Canım,Hayırlısıyla yazıcam inşallah haber.
Canım doktor son muayenede ciğerlerine kalbine kısacası tüm organlarına baktı öyle karar verdi hatta daha fazla durması zarar gelişimini tamamlamış kakasını yapabilir olmadık yerde kesesini patlatabilir demişti aslında erken bi vakit değil normal dogumlarda genelde bu hafta civarında oluyor ama kendi gelmeye karar vermeden biz mudahale ettik ya onun vicdan azabı bendeki baska bişi değil yoksa erken falan değil yani
Aynen söylediğin gibi canım erken değil ama yine de düşünüyor insan..benim doktorum da iyice baktı son kontrolde demekki gelişmiş bebiş..sağ ol canımm bebişini de öpüyorumCanım doktor son muayenede ciğerlerine kalbine kısacası tüm organlarına baktı öyle karar verdi hatta daha fazla durması zarar gelişimini tamamlamış kakasını yapabilir olmadık yerde kesesini patlatabilir demişti aslında erken bi vakit değil normal dogumlarda genelde bu hafta civarında oluyor ama kendi gelmeye karar vermeden biz mudahale ettik ya onun vicdan azabı bendeki baska bişi değil yoksa erken falan değil yani
Aynen canım normal Doğum bende de aynı vallahi anormal değil korkma hep dikiş duruyorum ne zaman iyileşecekler acaba 7 dikişim var 5 i dışarda 2 si içerde içerde olanlar derin dikiş onlar acıtıyor benicanım normaldi seninde dogumun demi ya bende de dikis var makatin o taraflar fena acıyo hastanede agri kesici vuruyolardi ama faydasi yoktu ben o yüzden agri kesici icmicem benimki mi anormal ya korkuyorum
Sağlıcakla doğsunlar canım klo alınır 3 geçmeleri iy zaten bakalım bugünkü kontorlde ne dycek doktorCanım çok şükür 3 ü geciyolar ben korkmustum kedi yavrusu gibi doğacak diye ama toparladı biraz
3 ü bulsunlarda canım fazlasında gözüm yok.sağlıcakla gelsin prensesler
Kizlarrrrrr kizlarrrr yarin yatisim yapılıyor yaklaşık 4cm acilmam varmış sadece 4damla suni vercez dedi :)ay bana dua edin aşırı heyecanliyim ben bu gece uyuyamam
Her gün yeni bir huy çıkartıyor canım yalancı emzik veriyorum ben yoksa benimki de aynı sürekli kucakta durmak istiyor bence koca alışmakla alakası yok kucakta durmayı seviyor belkideKızlar bebeğinizin huyu uyuş durumu gün gün değişiyor mu? Bizimki başta cok iyiydi simdi emiyor kucakta uyumak istiyo yataga koydugum anda agliyo gecici midir ya kucağa da öyle alıştırmadık başta ama sabah 4 den beri kucakta uyuyor kalkıyor emiyo sonra döngü ayni
Ay canım aynı valla biliyor msn benim annemde dikişlerime taktı ablam bi yandan annem bi yandan sakin birşey yapma herşeyi eşin yapsın bebeği taşıma vs strese soktular eşim yapıyor ama herşeye yetişemiyor. Uzaktan herkes konuşuyor. Heryer baz istasyonu radyasyon telefon sorun oldu ellerini yıla diyor boyna eşin e falan kafasına takip duruyor herşeyi. Zaten rahatsızlandı ağrısı oldu falan ve ara verdi 5. Günümde. Beslenmem aksadı. Sütüm azalacak diye korkuyorum. Bi de kv ve kp geldi. Onlar da yemek yapmadı bugün mutfağı görseniz şok oldum akşam sonra eşim topladı. Valla ise yaramayan gelmesin ya da kısa kalsın. Istemiyorum
Yok canım çatala girdiğin gibi hemen iğne yapıyorlar zaten hiçbir şey hissetmedim ben şahsen oran hep uyuşuk tu sadece karın ağrısını hissettim başka hiçbir şey hissetmedimKizlar kesi ve dikisleri hissettiniz mi o an normal dogumda
Âmin canım inşallah hiç acı olmuyor zaten uyuşuk olduğu için hissetmiyorsun başını hissediyorsun böyle bir baskı gibi ama acı filan hiç yok yani hiç korkma zaten o kadar karnı ağrıyor ki bir an önce çıksın istiyorsanOy masallah Allah anali babali buyutsun insallah. Benimde 1 cm aciklik varmis. Bebek cikarken cok aci oluyormu yoksa sanci mi oluyor nasil bisey yani kafamda deli sorular var
doktorun demis sana bende kac dikis var bilmiyorum soylemedi sali gunu sorucam ne kadar diyeAynen canım normal Doğum bende de aynı vallahi anormal değil korkma hep dikiş duruyorum ne zaman iyileşecekler acaba 7 dikişim var 5 i dışarda 2 si içerde içerde olanlar derin dikiş onlar acıtıyor beni
Cnm hayırlısı olsun inş kolay geçer doğumun. Ben de yatıcam yarın aynı gün doğurcaz demek
İnsan yinede tedirgin oluyor ben de kontrole gittiğimde sordum O an soramadım vallahiO kadar çabuk oldu ki doğdun bir şey anlamadımdoktorun demis sana bende kac dikis var bilmiyorum soylemedi sali gunu sorucam ne kadar diye
Ay hadi gözün aydın sağlıkla Rabbim kucağına almayi nasip eylesin . Valla maşallah sana Allah nazardan korusun , 6 cm den sonrası hızlı aciliyomus , rahat olacak inşallah doğumun .:) darısı başımaKizlarrrrrr kizlarrrr yarin yatisim yapılıyor yaklaşık 4cm acilmam varmış sadece 4damla suni vercez dedi :)ay bana dua edin aşırı heyecanliyim ben bu gece uyuyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?