2018 mart-nisan anneleri

Canım benimde astimim var doktor ne gibi komplikasyonlardan bahsetti ?
Benim de acilmam var bugün yarın bekliyoruz gelmesini. .

Canım hiç üzülme her şey biraz kader ve olacağna varıyor ben 40+ bekledim kendi gelmedi düşün cuma sabah sez olacak şimdiki bebeklerin pek kendi gelesi olmuyor zaten. E bu hft dr unun dediği gibi su ve kka stresi yaşıyorum en iyisini yapmışsın boşver benim beklediğim sürede iyileşip ayğa kalktın şükür. Ben dün son bi çıkayım küvetini alayım diye gittim yolda terlemişim suyu sandım aklım gitti strese girmedin bunlar gibi boşver keyfine bak

Aynen söylediğin gibi canım erken değil ama yine de düşünüyor insan..benim doktorum da iyice baktı son kontrolde demekki gelişmiş bebiş..sağ ol canımm bebişini de öpüyorum

canım normaldi seninde dogumun demi ya bende de dikis var makatin o taraflar fena acıyo hastanede agri kesici vuruyolardi ama faydasi yoktu ben o yüzden agri kesici icmicem benimki mi anormal ya korkuyorum
Aynen canım normal Doğum bende de aynı vallahi anormal değil korkma hep dikiş duruyorum ne zaman iyileşecekler acaba 7 dikişim var 5 i dışarda 2 si içerde içerde olanlar derin dikiş onlar acıtıyor beni

Canım çok şükür 3 ü geciyolar ben korkmustum kedi yavrusu gibi doğacak diye ama toparladı biraz

3 ü bulsunlarda canım fazlasında gözüm yok.sağlıcakla gelsin prensesler
Sağlıcakla doğsunlar canım klo alınır 3 geçmeleri iy zaten bakalım bugünkü kontorlde ne dycek doktor

Günaydınlar kizlar geceleri artik uyuyamıyorum dun doktora gittik 37+5 olduk 10 nisan sali sabah sezeryana alincam 38+4 oluyoruz o zamanda kizimin kafasi cok asagi inmiş her an sancin olabilir gece gündüz dedi takip et salidan once sancin gelirse gece bile kalkip alirim sezeryana dedi bu arada benim ikinci ve fıtık oldugu icin normal yapamiyorum

Kızlar bebeğinizin huyu uyuş durumu gün gün değişiyor mu? Bizimki başta cok iyiydi simdi emiyor kucakta uyumak istiyo yataga koydugum anda agliyo gecici midir ya kucağa da öyle alıştırmadık başta ama sabah 4 den beri kucakta uyuyor kalkıyor emiyo sonra döngü ayni

Her gün yeni bir huy çıkartıyor canım yalancı emzik veriyorum ben yoksa benimki de aynı sürekli kucakta durmak istiyor bence koca alışmakla alakası yok kucakta durmayı seviyor belkide

Ben burdan sinir oldum yiyip içip tatilemi gelmiş mutfağı bile toplamamış, hele o kocayı niye takmış peşine lohusa kadın yatacak kalkacak emzirecek, ya bu erkek tarafının bi tane normal olanı yok heralde

Oy masallah Allah anali babali buyutsun insallah. Benimde 1 cm aciklik varmis. Bebek cikarken cok aci oluyormu yoksa sanci mi oluyor nasil bisey yani kafamda deli sorular var
Âmin canım inşallah hiç acı olmuyor zaten uyuşuk olduğu için hissetmiyorsun başını hissediyorsun böyle bir baskı gibi ama acı filan hiç yok yani hiç korkma zaten o kadar karnı ağrıyor ki bir an önce çıksın istiyorsan

Aynen canım normal Doğum bende de aynı vallahi anormal değil korkma hep dikiş duruyorum ne zaman iyileşecekler acaba 7 dikişim var 5 i dışarda 2 si içerde içerde olanlar derin dikiş onlar acıtıyor beni
doktorun demis sana bende kac dikis var bilmiyorum soylemedi sali gunu sorucam ne kadar diye

Kizlarrrrrr kizlarrrr yarin yatisim yapılıyor yaklaşık 4cm acilmam varmış sadece 4damla suni vercez dedi :)ay bana dua edin aşırı heyecanliyim ben bu gece uyuyamam
Ay hadi gözün aydın sağlıkla Rabbim kucağına almayi nasip eylesin . Valla maşallah sana Allah nazardan korusun , 6 cm den sonrası hızlı aciliyomus , rahat olacak inşallah doğumun .:) darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…