2018 mart-nisan anneleri

Haklısın canım ama anne olmak cok değişikmiş kucagına alınca vicdan merhamet hepsi birbirine giriyor baktıkca sucluluk hissediyordum ilk zamanlad ama şimdi hayırlısı kavuştuk işte diyorum. Hadi sende al kucagınada gel aramıza

Ben burdan sinir oldum yiyip içip tatilemi gelmiş mutfağı bile toplamamış, hele o kocayı niye takmış peşine lohusa kadın yatacak kalkacak emzirecek, ya bu erkek tarafının bi tane normal olanı yok heralde
AYnen yaa geneli sıfır anlayış ben de pek iyisini duymadım görmedim

Ayy hadi hayirlisi canım sağlıkla kucağınıza alırız insalalhhh

Amin amin inş

Ay canım çok heyecanlıyım ve de gergin karmaşık duygulardayım dua edin bana ne olur iyi atlatayım

NazliK minigine kavusuyosun canim:) hic stres yapma sakin ol güçlü ol biz bu dunyanin en guclu canlilariyiz oyle dusun olcak bitcek bianda gelip gecicek sağlıkla gelsinler

İnsan yinede tedirgin oluyor ben de kontrole gittiğimde sordum O an soramadım vallahiO kadar çabuk oldu ki doğdun bir şey anlamadım
canım peki boyle karninda arada adet sancina benzer sanci oluyor mu cok hafif yatinca gecen turden,birde bende tyvalette makattan sanki kan geliyor sende var mi bu durum ya böyle acik acik yazıyorum ama enniyi suze sorabiliyorum

AYnen yaa geneli sıfır anlayış ben de pek iyisini duymadım görmedim

Amin amin inş

Ay canım çok heyecanlıyım ve de gergin karmaşık duygulardayım dua edin bana ne olur iyi atlatayım
Korkma canım hic düşünme yarındı dimi bu saatlerde anne olmuş olacaksın öyle düşün bebişin kucagında olacak o miss kokusuyla uyuyacaksın hic işin ameliyat kısmını düşünme aklına gelince baska bir şeylerle oyalan düşünme

Yan yatsam da kiz catiya baskı ağrı yapiyor.bide boğazım kötü oldu.öksurukten uyuyamiyorum

canım peki boyle karninda arada adet sancina benzer sanci oluyor mu cok hafif yatinca gecen turden,birde bende tyvalette makattan sanki kan geliyor sende var mi bu durum ya böyle acik acik yazıyorum ama enniyi suze sorabiliyorum
Adet sancısından daha şiddetli ağrım oluyor canım ağrı kesicisiz geçmiyor. Yok canım kan gelmiyor onu sor doktoruna zorlamadan olabilir ama tedbir olsun yaz tabi canım ne yapalım soruyoruz birbirimize

Ben burdan sinir oldum yiyip içip tatilemi gelmiş mutfağı bile toplamamış, hele o kocayı niye takmış peşine lohusa kadın yatacak kalkacak emzirecek, ya bu erkek tarafının bi tane normal olanı yok heralde

Kesinlikle ayni fikirdeyim. Bi dur düşün dimi erkek adamsin, Hadi kendi kızı olsa neyse diycem de oğlunun karısı ne oluyor gelince. Bu kayınpederlerde hiç ayar yok, bizimkiler de yoldalar bize dogru geliyorlar.. çok dertliyim çook

kizlar normal dogum yapacak olanlariniz nefes calisin saci gelince nefes alin ve verin ayrica ikinma esnasinda da nefes cok onemli aliyosunuz tutup ikiniyosubuz yuzunuzden damarlarin ciktigini hissedene kadar hemde ve agri gelince ikiniyorsunuz ikinmak cok onemli ben cok iyi ikibamadim beceremedim onu becerirseniz harika

Bende aklımı kaçırmak üzereyim kv ve görümce peşimize takılıyor nereye gitsek bizden önce hazırlanıp çıkıyorlar kapıya.sinir oluyorum artık yeter modundayım ayıp ya ama haksızmıyım.Hiçbişeyden eksik kalmıyorlar maşallah bide hep dışarıda yiyoruz e 4 kişi birsürü orayada para gidiyo.böyle şeylerin hesabı yapılmaz ayıp diyeceksiniz belki ama kızlar ben kıyamıyorum açıkcası bişeylerden kısıyorum yeri geliyo milletin keyfi gezmesi için mi.kocamla başbaşa son gezmelerim diyorum anlamıyorlarda halen peşimizdeler kahvaltıdan sonra bi çıkılıyor akşam 10da ewdeyiz

Neden geliyor ki insanlar ben anlamiyorum, madem geliyosunuz bi hazırlık yapın evi temizleyin yardimci olun . Ama karı koca yazık son son keyif yapicaksiniz belki . Esin uyarsn canım , biz baş başa çıkıcaz desin . Ya da boşver doğum gelmiş zaten sık dişini

Kizlarrrrrr kizlarrrr yarin yatisim yapılıyor yaklaşık 4cm acilmam varmış sadece 4damla suni vercez dedi :)ay bana dua edin aşırı heyecanliyim ben bu gece uyuyamam
Hadi hayırlısı olsun canım rabbim bir avzda kurtarsın inş bizede dua et pazrtesi belli olcak benimde belki yatış yaprız dedi duruma göre tabi sancım yok çok bekletmek te istemiyorum dedi normal denycez dedi şimdi kafam karışık yapabilirmiym acba doktor korkma ben varım yanında diyor allah yardımcımz olsun inş pazrtesi 39+1 oluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…