2018 mart-nisan anneleri

AYnen yaa geneli sıfır anlayış ben de pek iyisini duymadım görmedim

Amin amin inş

Ay canım çok heyecanlıyım ve de gergin karmaşık duygulardayım dua edin bana ne olur iyi atlatayım
Canım rabbim hepimzn yardımcısı olsun inş içini ferah tut der annem hep dua et bizde edecz inş sağlıckla alırsın kucağına iyi haberlerini bekliyoz inş

Evet kızlar bugün kontorlmüz vardı herşey yolunda çok şükür sancım yok açılmamda doktor paZartesi kontorlden sonra belki yatış yaprım artık glsin diyor 39+1 oluyoz ozmn suni sancımı vercksinz dedim yok dedi rahimden bir ilaç vercklermiş nasıl oluyorsa anlamdım biz başlatcaz doğumu dedi dedim ben yapabilirmiym diyorum bir tuaf duygu dedim ben varım yanında korkma diyor rabbim hepimzn yardımcısı olsun kendimden değil kızm çin bişey olmasın istiyorum ya hayırlısı olsun inş rabbime emanetiz inş sağlıcakla doğarlar

Neden acele ediyor doktorun madem normal düşünüyorsun ,vakti geldiği zaman gelsin . Bekle 1 hafta sonra başlar doğum bi şekilde..

Aynen canım normal Doğum bende de aynı vallahi anormal değil korkma hep dikiş duruyorum ne zaman iyileşecekler acaba 7 dikişim var 5 i dışarda 2 si içerde içerde olanlar derin dikiş onlar acıtıyor beni
Cnm fitil var ağrı kesici onu alıp deneyebilirsiniz benimde dehşet agriykdu hala geçmiş sayılmaz ama fitil kullanincS ağrı kalmıyordu bir gün boyunca

Kizlar bugun a101 e bebek bakim cantasi gelmis. Benim ebebekten aldigim cantanin aynisini yapmislar. Nerdeyse 3te1 fiyatına. Gayet kaliteli gorunuyodu. Almayanlar varsa canta bakalabilirler.

Ben burdan sinir oldum yiyip içip tatilemi gelmiş mutfağı bile toplamamış, hele o kocayı niye takmış peşine lohusa kadın yatacak kalkacak emzirecek, ya bu erkek tarafının bi tane normal olanı yok heralde
Odadan çıkmıyorum ben pek zaten. Ya yapsada zaten ne kadar temiz yaptığını görmen lazım. Benim için e sinmiyor yani yapışı. Tek kalayım daha ii en azından evde rahat olurum

ıç zıbın almm çanta hazırlamam lazım yendoğan bezı tek tek satılır mı kı?

hepinize tek tek yazicam kızlar ...(su an esimle sonn yuruyusteyim müsait olunca ) Ama bugün benden kahverengi birşeyler geldi acaba muayeneden mi yoksa nişan mi ???

Hayirlisi olsun cnm inşallah normal olur:)

Her gün yeni bir huy çıkartıyor canım yalancı emzik veriyorum ben yoksa benimki de aynı sürekli kucakta durmak istiyor bence koca alışmakla alakası yok kucakta durmayı seviyor belkide
Nasıl alıştı emzigr benimki tutmuyor bi türlu yA EMZİK DİYR MEMEYİ KULLANİYO

Sabret canim yapcak bisey yok, onların yaptıklarına takılıp da şu guzel günlerini zehir etme kendine ilerde iyi hatırlayasın. Bebeğini kucağına aldıktan sonra zaten sadece onunla ilgileneceksin, digerleri var mi yok mu fark etmeyeceksin bile. Ben kendimi böyle avutuyorum. Allah sabır versin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…