- 8 Şubat 2013
- 3.470
- 1.221
- 198
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #17.921
Canım rabbim hepimzn yardımcısı olsun inş içini ferah tut der annem hep dua et bizde edecz inş sağlıckla alırsın kucağına iyi haberlerini bekliyoz inşAYnen yaa geneli sıfır anlayış ben de pek iyisini duymadım görmedim
Amin amin inş
Ay canım çok heyecanlıyım ve de gergin karmaşık duygulardayım dua edin bana ne olur iyi atlatayım
Neden acele ediyor doktorun madem normal düşünüyorsun ,vakti geldiği zaman gelsin . Bekle 1 hafta sonra başlar doğum bi şekilde..Evet kızlar bugün kontorlmüz vardı herşey yolunda çok şükür sancım yok açılmamda doktor paZartesi kontorlden sonra belki yatış yaprım artık glsin diyor 39+1 oluyoz ozmn suni sancımı vercksinz dedim yok dedi rahimden bir ilaç vercklermiş nasıl oluyorsa anlamdımbiz başlatcaz doğumu dedi dedim ben yapabilirmiym diyorum bir tuaf duygu dedim ben varım yanında korkma diyor rabbim hepimzn yardımcısı olsun kendimden değil kızm çin bişey olmasın istiyorum ya hayırlısı olsun inş rabbime emanetiz inş sağlıcakla doğarlar
Cnm fitil var ağrı kesici onu alıp deneyebilirsiniz benimde dehşet agriykdu hala geçmiş sayılmaz ama fitil kullanincS ağrı kalmıyordu bir gün boyuncaAynen canım normal Doğum bende de aynı vallahi anormal değil korkma hep dikiş duruyorum ne zaman iyileşecekler acaba 7 dikişim var 5 i dışarda 2 si içerde içerde olanlar derin dikiş onlar acıtıyor beni
Evet kokumuzu istiyor bence deHer gün yeni bir huy çıkartıyor canım yalancı emzik veriyorum ben yoksa benimki de aynı sürekli kucakta durmak istiyor bence koca alışmakla alakası yok kucakta durmayı seviyor belkide
Odadan çıkmıyorum ben pek zaten. Ya yapsada zaten ne kadar temiz yaptığını görmen lazım. Benim için e sinmiyor yani yapışı. Tek kalayım daha ii en azından evde rahat olurumBen burdan sinir oldum yiyip içip tatilemi gelmiş mutfağı bile toplamamış, hele o kocayı niye takmış peşine lohusa kadın yatacak kalkacak emzirecek, ya bu erkek tarafının bi tane normal olanı yok heralde
Yok satılmiyor 15 tane koy cantayaıç zıbın almm çanta hazırlamam lazım yendoğan bezı tek tek satılır mı kı?
Muayeneden olsa pembe kirmizi gibi gelirdi muhtemelen. Byyun ihtimal nisan canimhepinize tek tek yazicam kızlar ...(su an esimle sonn yuruyusteyim müsait olunca ) Ama bugün benden kahverengi birşeyler geldi acaba muayeneden mi yoksa nişan mi ???
Buhayatbenim senin acilman iyi oldu caniim bize neler yaptiginida yaz fikir olsun
Buhayatbenim senin acilman iyi oldu caniim bize neler yaptiginida yaz fikir olsun
Muayeneden olsa pembe kirmizi gibi gelirdi muhtemelen. Byyun ihtimal nisan canim
Hadi hayırlısı olsun canım rabbim bir avzda kurtarsın inşbizede dua et pazrtesi belli olcak benimde belki yatış yaprız dedi duruma göre tabi sancım yok çok bekletmek te istemiyorum dedi normal denycez dedi şimdi kafam karışık yapabilirmiym acba doktor korkma ben varım yanında diyor allah yardımcımz olsun inş pazrtesi 39+1 oluyom
Zaten nisan geldikten 1 hafta sonra da olabilirmis dogum o gun de. Sancilarini takip et canimGitmeyi düşünmüyorum şimdilik çok kötü olursam giderim
Nasıl alıştı emzigr benimki tutmuyor bi türlu yA EMZİK DİYR MEMEYİ KULLANİYOHer gün yeni bir huy çıkartıyor canım yalancı emzik veriyorum ben yoksa benimki de aynı sürekli kucakta durmak istiyor bence koca alışmakla alakası yok kucakta durmayı seviyor belkide
Bende aklımı kaçırmak üzereyim kv ve görümce peşimize takılıyor nereye gitsek bizden önce hazırlanıp çıkıyorlar kapıya.sinir oluyorum artık yeter modundayım ayıp ya ama haksızmıyım.Hiçbişeyden eksik kalmıyorlar maşallah bide hep dışarıda yiyoruz e 4 kişi birsürü orayada para gidiyo.böyle şeylerin hesabı yapılmaz ayıp diyeceksiniz belki ama kızlar ben kıyamıyorum açıkcası bişeylerden kısıyorum yeri geliyo milletin keyfi gezmesi için mi.kocamla başbaşa son gezmelerim diyorum anlamıyorlarda halen peşimizdeler kahvaltıdan sonra bi çıkılıyor akşam 10da ewdeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?