2018 mart-nisan anneleri

NazliK minigine kavusuyosun canim:) hic stres yapma sakin ol güçlü ol biz bu dunyanin en guclu canlilariyiz oyle dusun olcak bitcek bianda gelip gecicek sağlıkla gelsinler
Umarım canım çok sağol desteğin için inş iyi geçer yarın

Sabahtan beri bir sürü şeyle oyalandım hala yarına inanamıyorum gerçkten allah yardımcım olsun

Canım rabbim hepimzn yardımcısı olsun inş içini ferah tut der annem hep dua et bizde edecz inş sağlıckla alırsın kucağına iyi haberlerini bekliyoz inş

Çok sağol canım bekliyorum dualarınızı inş hepimizin iyi doğumları olur

Kızlar yarın sabah doğuma giriyorum inş iyi haberlerle dönerim. Fırsat bulunca yazarım buraya da. Dualarınızı bekliyorum. Allah hepimize güç kolaylık sağlık versin. İyi geceler..
Rabbim sağlıkla kucağına almayi nasip eylesin. İkinizde hayırlı ve sağlıklı haber ler ile dönün inşallah . Yarın güzel bi gün :) Buhayatbenim N NazliK

Neden acele ediyor doktorun madem normal düşünüyorsun ,vakti geldiği zaman gelsin . Bekle 1 hafta sonra başlar doğum bi şekilde..
Canım 11 sene uğraştık kendiliğinden oldu riske atmak istemiyor fazla bekleyip ama bende yapabilirmiyim normali hiç bir fikrim yok kafam karışık şuan bi yanım sezryan ol diyor bi yanım dene ama işte bi aksilik olursa diye düşünüyorum inş rabbim sağlıckla kucağımıza aldırır çok zor bir süreçmiş ya bu karar aşaması

Sende sağol canım dualrımz seninle rabbim sağlıcakla kucaklamanı nasipe etsin inş bu mubarek cuma gününde

Kızlar yarın sabah doğuma giriyorum inş iyi haberlerle dönerim. Fırsat bulunca yazarım buraya da. Dualarınızı bekliyorum. Allah hepimize güç kolaylık sağlık versin. İyi geceler..
Ne yaptın canım nasıl oldun kaçtaydı doğumun inşallah kazasız belasız saglıkla gecmiş gitmiştir

Merhaba kızlar doktor kontrolümuzden geldik 38+0 dayız çatı muayenesi oldum hiç acımadı yalnız bebisin başı kanala girmemiş doktor haftaya tekrar bakcak girmezse sezaryen için plan yapalm dedi catim müsait normal için dedi ama bebek kanala girmemiş napcagimi bilmiyorum normal olsun istiyorum sancim da yok gelmeye de niyeti yok

Ama canım o zaman biz normal doğum yapacak olanlar bebeklerimizi tehlikeye atıyoruz. O zaman bizim de sezeryan yapmamız lazım.

Canım bana yürüyüş yap 40 dakika dedi hergün iki defa ozmn inermiş aşağı benmkininde kafası aşağıda ama kanalda değil pazrtesi kontorlden sonra belki yatış yaprız rahimden bir ilaç verip denycez dedi ama ben kararsızım ya olmazsa kızımı sterse sokmayı istemiyorum ya hayırlısı olsun inş rabbim hepimzin yardımcısı olsun

Bebeğin başı asagida olduktan sonra zaten kanala yuzde 99 giriyor sanciyla beraber en gec onu düşünme. Sadece artık kendini yor yürü, merdiven inip çık kendiliğinden gelişecek her şey sezeryan lafı etmesin hemen. Hurma ye ayrıca.

Yürüyeyim bende madem o ilaç neymiş ki canm ilaçla bebek kanala mi gircek yoksa sana sancı verip bebegin kanala girmesini mi sağlıcak sanciyla da girebiliyormus öyle okudum iyice bir sorsaydın hakkımızda hayırlısı artık sağlıkla gelsinler inşallah son ana kadar bile girebilirmis

Bebegin başı hep asagidaydi çatı muayenesinde daha girmemis dedi yukardan biraz bastırdı falan sancim da yok kendimi yormaya caliscam artık herşey normal için müsaitKen sezaryen olmak istemiyorum hurma da aldım bugün başladım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…