2018 mart-nisan anneleri

Benimde basi aşağıda ama kanala girmemis.. bakalim girer insallah ayrica hc acilmamda yoktu cok dar dedi

Doktor sana ne dedi canm bana haftaya da inmesse sezaryen için plan yapalm dedi perşembe cagrdi cuma sezeryan dicek büyük ihtimal
Hayırlısıyla kurtulalım da doğumun nasıl olduğunun önemi yok bence normal doğurtucaz diye bisürü sakatlık çıkıyor riske de çok girmemek lazım Allahım hayırlısıyla hepimizi kurtarsın sırayla

Kızlar ben de 40 haftadayim bugün gittim sıfır sancı hiç gr sancim yok Dr . Doktor pazartesi tekrar çağırdı açılma varmı yokmu bakacak , 1 hafta daha beklerim dedi en fazla nisan e kadar beklerim dedi . Daha fazla bekleyemem , sezaryen alicam. Ama spinal sezaryen alacağım dedi . Hayirlisi olsun ne diyim . Ben niyet ettim artik nasibimce beklicem.

Kizlar normal doğumun kıyısından döndüm.çatımı karistira karıştıra soguttular.7 cm e kadar acildi.tüp bebek olduğu icin sezeryana karar verildi.ben istedimde ayrica.çünkü nefes eğitimi almam gerekliymiş.sancinin siddeti ile beceremedim.bana erken ıkınmadan çocuğun kafasını sisirdin deyip moralimi bozdular.acı ağrım şahsen benim mutis derecede düşük.yirmilerdeki sanci felçli gibi yapti beni nerelere atacagimi bilemedim kendimi.açılmam oldukça kustum.sanci anında resmen ortaligi yirttim.adet sancisinda soluğu hastanede alan biri olarak.ne yapma dedilerse yapmis oldum.buraya moral bozmak icin yazmadim.cidden benim kendimin yapi gereği aci eşiğinin düşüklüğünden kaynaklandi.agriya sabreden biri çoktan normal doğurmuştu.midemi yaktığı kadar saçlı çıktı. Kizim ayrica.sezerryan olmaktan pisman degilim tüm bayiltildim.iyki öyle olmuş. Bende dogum sancısı beni kaskati yapti spinal uzmanı ne yaptiysa bi türlü iğneyi yapamadi benim yüzümden bayiltin gitsin dedi.ama pisman değilim.kanamam varken karnıma bastirirlarken anesteziden kafa bi dunya olduğu icin cok algılayamadım. Yada karnimin acısını cabuk unuttum.ayrica bebeğimin kafasi filan şiş değildi.şimdi yürüyüş denemeleri yaptik odada bol su icmem lazim şeftali ile kayısı suyu da gaz yapiyor bende
Neskafe ic dedilee anestezi atmak icin.

Canım gözğn aydın sen doğumu ne ara yaptın şaşırdım inan ki..acil sancın mı oldu gittin hastaneye? Bebeğin nasıl kaç kilo doğdu sağlıklı demi? Tam olarak kaç hafta kaç günlük doğdu? Çok geçmiş olsun bu arada..atlattın ne güzel

Sag salim kavuştun ya elhamdulillah. Tecrübesiz insanların eline dusmussun. Onlara yazıklar olsun. Nefes egzersiz egitimi mi almaliymissin guldurmesinler reziller. Sen zaten sonuna doğru gelmissin. Utanmalilar kendilerinden. Birde doktor ebe diye etrafta dolasirlar. Boşuna birde onun acısını cekmissin..

Allah şifa versin. Evladınızi size bagislasin.

acile gittim canim adete göre 36+3 tüp bebeğe
Göre 36+5 günlük oldu canım.

amin canim valla bu dediklerini aslinda is yerindekiler icin demek lazim.çünkü çalışmadığım cts yi sayacaklardi.müdür engelledi. 2017 den ucgun. Kalan iznimi carsamba persembe cuma kullanirken.persembe sancılanıp cuma dogurdum.

Gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün inşallah seni üzen insanları düşünme artık bak minigin geldi sağlıkla ona odaklan o sana muhtaç hayatın iyi yönlerine bakmaya çalış kendini de çok üzme artık herşey olacağına varır

Iss üzüldüm ya geçmiş olsun . Bu kadar komplikasyondan sonra sezaryenden memnun olman cok dogal . Allah hepimize hayırlı olan ne ise onu versin . Allah analı babalı büyütsun canım sağlıkla kucağına aldın çok sukur öyle ya da böyle farketmez ikimizde sagliklisiniz çok şükür

Yürü canım çok iyi geliyor yürümek bizde şimdi paZardan geldik iyi yürüyüş oluyor mesafeside ne kısa ne uzun tam ideal 5 dakika yürürsen 1 dakika dinlen ben öyle yapıyom yoruluyoz haliyle canım öyle deyince sordum suni sancımı diye yok dedi rahimden bir ilaç vercez dedi anlamadım tam ama paZartesi netleşcek kontorlden sonra sancımda yok açılmamda bakalım hayırlısı olsun inş ay bide yüzünü göstermedi ya kızçem merklardayım

Kizlar bir haftalik olduk bebgimle hersey yolunda sukurler olsun ama sorun şu ki hergun ağlıyorum aglayasim geluo1 durmadan. Simdi bile agliyorum neden anlamiyorum
Maşallah size canım,hormonların işi işte bir süre sonra toparlarsın..rahat bırak kendini. Ben de yarın doğuma giriyorum bugün hep ağlıyorum..neden ağlıyorum anlamıyorum

Maşallah size canım,hormonların işi işte bir süre sonra toparlarsın..rahat bırak kendini. Ben de yarın doğuma giriyorum bugün hep ağlıyorum..neden ağlıyorum anlamıyorum
Cnm yarin bebegni kucagna alinca mutluluktan dolacak o gozlerrrrr
Kızlar bende biraz öksürük var ameliyat anında sorun olmaz inşallah
Cnm doktora mutlaka soyle bunu. Benim 1 hafta gexti azcik usutmusum ama asla oksuremiyorum dikislerim ağrıyor. Seninki bir de yarin

Aynen canm yoruluyoruz hemen bugün arabadan hastaneye girene kadar soluk soluğa kaldım biraz yokus ciktim okadar .yattıktan sonra kalkıp yürümek zor oluyor kasiklarimda baya acı oluyor yürüyünce açılıyor hakkımızda hayırlısı canm doktora güvenmekten başka çaremiz yok bebislerimiz ve biz sağlıklı olalim da bende de sancı falan yok aynen bizde yüzünü göremedik bugünde kordon vardı zaten suyu azaldığı için net görünmez artik dedi zaten ümidi kestik artık dogunca gorcez dedim bende korku olmaya başladı ya normalden de korkuyorum şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…