2018 mart-nisan anneleri

Kizlar doktorumuz 1 hafta kilo kontrolu yapacak. Sordum sutum yetiomudur takviyeye gerek var mi diye. Doktor tam bi hafta sonrasına çağırdı. Günde 30gram almissa sütün yetiyordur dedi. Bnde 1 hafta boyunca mama hic vermeyecegim bakalim bi nasil olacak sonuc :)

Cnm yarin bebegni kucagna alinca mutluluktan dolacak o gozlerrrrr

Cnm doktora mutlaka soyle bunu. Benim 1 hafta gexti azcik usutmusum ama asla oksuremiyorum dikislerim ağrıyor. Seninki bir de yarin
Ay ben de durdum durdum ameliyst öncesi öksürüğüm tuttu :) zaten bu bademciklerim hep olup olmadık zamanda bana sürpriz yaparlar..inş ilerlemez bari söylerim biraz öksürük olduğunu

Ay ben de durdum durdum ameliyst öncesi öksürüğüm tuttu :) zaten bu bademciklerim hep olup olmadık zamanda bana sürpriz yaparlar..inş ilerlemez bari söylerim biraz öksürük olduğunu
Canım sağlıcakla kucagına almak nasip olsun.bendede öksürük bitmedi 1 haftayı gecti yoruldum artık.ama doktor bana iyileşmeye bak yoksa acil sezeryan gerekse anestezide sorun olur dedi.öksürükle ilgili degilde enfeksiyonla ilgili sanırım

Allahım delirecem.Gece seansı filme gidelim dedik eşimle.görümcem bende geliyimmi dedi o da 26 yaşında genc kız bizim gibi kafa tamam gel dedim.amaaa kayınv. dururmu hiiiçç töbee töbee o da gelecekmiş ben lavabodayken bende geleyim demiş

Yaa çok haklısın ama bosver takılmamaya çalış, çünkü kafana taktıkça sana daha da batacak ve canin daha da sıkılacak, bosver gelsin yapabileceğin bisey yok. Zaten son günler öyle düşün, bebeğini kucağına alınca pek biseyin anlamı kalmayacak.. ben kendimi böyle avutuyorum:)

Geldi canım geldi seansı bekliyoruz şimdi.eşim bana sormadan gelde diyemedi bana cagıralım bari surat asıyo baksana dedi.bende e cagırın canım nolcak gelsin dedim gülerek geldi ama eşim çok mutlu oldu ben surat asıp trip atıp arıza cıkarmadım diye öyle alnımdan falan öpüyo sarılıyo suan onun yanında.bi kıskanıyoki kv oh olsun

Zencefil limon falan içtim canım çok kötü değilim sorun olmaz inşallah hafif bişiler var..ayy hastaneden de mesaj geldi aç susuz gel 6 saat öncesinden diye..öyle olunca da insan ha bire su içmek istiyo :) bugğn heyecandan uyuyamicam kesin

Ayy ne mutlu sana ya kavusacaksın bende uyuyamazdım heralde.bizimkinin ne zaman geleceğide belli degil.ödem oldum şiştim iyice ağırlaştım benimkidr gelseydi

Evet ya sorma bu arada benim çok uykum geliyor neden acba gözümü açamıyorum tuvalette bile uykluyom gece öyle canım önce rabbim sonrada allahın iznyle onlar vesile bize burdaki çoğu bebiş göstermedi sanrım olsun sağlıcakla doğsun da yüzünüde doğunca görelim korkma inş herşey çok güzel olcak de dua et bende hiç bişey yok korku heycan sıfır oraya varınca olursa bilmem artık bi yandan cesaret geliyor bi yandan düşünceler basıyor allahım yar v yardımcımz olsun inş

Kız gülseim geldi valla bu kaynana ve görümcene ne yamanmış ha ya insan birazcık anlayışlı olmazmı neyseki az kaldı bunlarda geçcek eşler öyledir canım ailesini mutlu edrsen oda seni daha iyi sever derler benim eşim de çok düşkün ailesine helede annesine bende ya sabır diyorum gerçeketen benmi hamileyim onlarmı desen onlar daha hamile ve lohusa olucak bu kesin allah bize güç kuvvet ve sabır versin

Kizkar bebegimin burnu tikali fizzyolojik serum vermisti dogdugu gun tikanirsa kullan dedi iki gundur kullaniyorum burun aspirstoru Dr kullNiyorm ama gecmiuo bir turlu kuzum nefes alamiyo sut bile air emiyo me yapsam bilmiyom ya doktora mi gotursem

Kizkar bebegimin burnu tikali fizzyolojik serum vermisti dogdugu gun tikanirsa kullan dedi iki gundur kullaniyorum burun aspirstoru Dr kullNiyorm ama gecmiuo bir turlu kuzum nefes alamiyo sut bile air emiyo me yapsam bilmiyom ya doktora mi gotursem
Babyvac burun aspiratörü var diğerleri bi işe yaramıyormuş zaten Canım ama onu int. Alabilirsin onu alana kadar mutlaka doktora götür uykusunda dikkat et

Babyvac burun aspiratörü var diğerleri bi işe yaramıyormuş zaten Canım ama onu int. Alabilirsin onu alana kadar mutlaka doktora götür uykusunda dikkat et
Goturdum sindi geldik doktordsn cok mutsuzum hafif geniz akinti so var burnu tikali hafif bi grip olmus dedi surup dsmla Verdi skayetkerdr artis gozlersen getr bebeklerde grip erkn ilerliyo bronsite cevirmesin dedi

Amin canım dur bakalım lohusalıkta neler olacak kim bilir.aksiyon dolu günler beni bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…