- 1 Haziran 2017
- 1.957
- 1.508
- 63
- 33
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.001
Canım biz Babyvac aldık ayarı var çok işr yarıyormus biz cok araştırıp aldık dene istersenKizkar bebegimin burnu tikali fizzyolojik serum vermisti dogdugu gun tikanirsa kullan dedi iki gundur kullaniyorum burun aspirstoru Dr kullNiyorm ama gecmiuo bir turlu kuzum nefes alamiyo sut bile air emiyo me yapsam bilmiyom ya doktora mi gotursem
Aa canım sende mi ondan aldın iyi diyorlardı isabet olmus demekkiBabyvac burun aspiratörü var diğerleri bi işe yaramıyormuş zaten Canım ama onu int. Alabilirsin onu alana kadar mutlaka doktora götür uykusunda dikkat et
40+0 karninda acı var mı ? Karnım rahim cevresinde midem özelikle acıyor ya . Bu doğum sancısı değil , ama neden acidigini cozemedm. Resmen doguramiyoruz40+3 ama hala doğum belirtisi bile yok
Cnm gecma olsun aspiratore dikkat et cok ufak bebeklerde önermiyorlardi.Kizkar bebegimin burnu tikali fizzyolojik serum vermisti dogdugu gun tikanirsa kullan dedi iki gundur kullaniyorum burun aspirstoru Dr kullNiyorm ama gecmiuo bir turlu kuzum nefes alamiyo sut bile air emiyo me yapsam bilmiyom ya doktora mi gotursem
Bazen hamlamis gibi ağrıyor sadece canim karnım40+0 karninda acı var mı ? Karnım rahim cevresinde midem özelikle acıyor ya . Bu doğum sancısı değil , ama neden acidigini cozemedm. Resmen doguramiyoruz
Canim benim hiç kasilmam da yok sıfır sancı nts yerlerde , doktor 16 nisan da sezaryen yapacağım dedi daha fazla.bekletemem dedi . 1 hafta daha süre verdi . Pazartesi gidicem tekrar bakicak açıklık vs varmı diye . Valla bende herseyi denedim hurma merdiven squat en son ilişki bile oldu . Ama yine tık yok . Sinirlerim benimde bozuk ama Allah hayırlı olanı nasip etsin napalım elimiz den geleni yapıyoruz olmuyor . Bide korkuyorum kaka yiyecek diye artık risk yani . Kaka yeme muhabbeti beni strese sokuyor . Anne strese girince de bebek kaka yer diyorlar . Ay napcaz bilmiyorum . Suni sancı falan verirler belki pazartesi ne bilim canım yaBazen hamlamis gibi ağrıyor sadece canim karnımakşamları kasılma falan oluyor sabah bi kalkıyorum herşey geçmiş gitmiş ınan artık çok kafama takiyorum çok özledim kızımı .. Senin doktor ne diyor
Canım kaç gün oldu sezeryan olalı. Gider göbeğin korse ise yaramiyor diyorlar. Benim 12 gün oldu emiyor o da hızlandırdı tabi geçti gobek az sabret geçer kendi. Yemene de dikkat etSezerynli anneler korse isini ne yaptiniz. Cok acitiyorsa dikisleri hic lmayayim diyorum. Ama göbeğim oyle fena kaldiki aglicam. En az 6 aylk hamile.gibiyim
LadyBird59 sen almstn sanirim ne yaptin
Canım ankaradamıydın sende hangi hastanede düşünüyorsun doğumu40+3 ama hala doğum belirtisi bile yok
Canım acıklık olmazsa sezeryan mı olacak yoksa sunni sancıylamı deneyecekler40+0 karninda acı var mı ? Karnım rahim cevresinde midem özelikle acıyor ya . Bu doğum sancısı değil , ama neden acidigini cozemedm. Resmen doguramiyoruz
Gözün aydın canım darısı bizim başımıza inş.sağlıcakla büyüt bebişiniKızlar ben bebeğimi sağlıkla aldım kucağıma.. darısı bekleyen arkadaşlarımza inş. Epidural sezaryen ile 3320 kg doğdu kızım çok şükür.. dünya tatlısı Allahıma şükürler olsun. Allah isteyn herkese nasib etsin
Maşallah canım sağlıcakla büyüt bebişini.nasıldı sancı nasıl bişey doğum anı vs nasıldıKızlar merhaba
Bebeğime kavuştum çok şükür
Cuma 00.00' da başlayan sancılarımın sıklığı 10 dakikaya inmişti. 05.30 a kadar bekledim. Sonra hastaneye gittik. Hastanede sadece 1 cm açıklık olduğunu söyledilerAllah'ım o kadar sancı çektim sadece 1 cm bu yüzden sancılariniz düzene bindiğinde bile telaş yapmayın daha doğumunuza zaman var demektir. İstesek eve gidebilirdik ama biz yatışımızı yaptırdık o kadar bekledik evde korkmaktansa nts ye bağlı kalıp kalp atışlarını dinlemeyi tercih ettim ben. İki saat sonra yine aynı açıklık olunca çok az miktarda suni sancı verdi ve başladı sancılarım. Kızlar nts de en fazla 80 gördüm ve öldüm Dedim ki ben normal doğum yapamam epidurala karar verdim. 13.30 a kadar 4 cm açıklığım oldu epidural iğnesi oldum ve 15.00 da 6 cm açıklığım ile kan geldi benden sonra ebe biraz uğraştı suyum geldi vee doğumhaneye gittim. Ağrım olmadığı için ıkınma hissimle doğum yaptım kızlar 15 dakika sonra bebeğim dünyaya merhaba dedi
Sizlerde inş bebişlerinize kavuşursunuz
Inan her yazdığını harfiyen bende yaşıyorum . O kadar çok korkuyorum ki bende su kaka yeme olayındanCanim benim hiç kasilmam da yok sıfır sancı nts yerlerde , doktor 16 nisan da sezaryen yapacağım dedi daha fazla.bekletemem dedi . 1 hafta daha süre verdi . Pazartesi gidicem tekrar bakicak açıklık vs varmı diye . Valla bende herseyi denedim hurma merdiven squat en son ilişki bile oldu . Ama yine tık yok . Sinirlerim benimde bozuk ama Allah hayırlı olanı nasip etsin napalım elimiz den geleni yapıyoruz olmuyor . Bide korkuyorum kaka yiyecek diye artık risk yani . Kaka yeme muhabbeti beni strese sokuyor . Anne strese girince de bebek kaka yer diyorlar . Ay napcaz bilmiyorum . Suni sancı falan verirler belki pazartesi ne bilim canım yasenin bebeğin kaç kg ? Benim 3.600 Dr daha kg almaz dedi . En az 3.400 en fazla 3.600 doğar dedi
Kiloya gelince geçen hafta cuma 3600 demişti bu hafta söylemedi artık doğru sonuç alamayız diyeCanim benim hiç kasilmam da yok sıfır sancı nts yerlerde , doktor 16 nisan da sezaryen yapacağım dedi daha fazla.bekletemem dedi . 1 hafta daha süre verdi . Pazartesi gidicem tekrar bakicak açıklık vs varmı diye . Valla bende herseyi denedim hurma merdiven squat en son ilişki bile oldu . Ama yine tık yok . Sinirlerim benimde bozuk ama Allah hayırlı olanı nasip etsin napalım elimiz den geleni yapıyoruz olmuyor . Bide korkuyorum kaka yiyecek diye artık risk yani . Kaka yeme muhabbeti beni strese sokuyor . Anne strese girince de bebek kaka yer diyorlar . Ay napcaz bilmiyorum . Suni sancı falan verirler belki pazartesi ne bilim canım yasenin bebeğin kaç kg ? Benim 3.600 Dr daha kg almaz dedi . En az 3.400 en fazla 3.600 doğar dedi
Evet canim Ankaradayim valla aklımda zekai keçiören eğitim araştırma falan vardı ama bunca zaman etlik zubeydede kontrol oldugum için orada düşünüyorum doğumu nasip olursa tabi ya sen ?Canım ankaradamıydın sende hangi hastanede düşünüyorsun doğumu
Canım acıklık olmazsa sezeryan mı olacak yoksa sunni sancıylamı deneyecekler
Gözün aydın canım darısı bizim başımıza inş.sağlıcakla büyüt bebişini
Maşallah canım sağlıcakla büyüt bebişini.nasıldı sancı nasıl bişey doğum anı vs nasıldı
Bayındırda olacak ama 7400 istediler cook fazla geldi bana onu düşünüyorum yazık ya ne biliyim.zekai tahir burak ve zübeyde hanım varmıs ama cok kötü diyolarEvet canim Ankaradayim valla aklımda zekai keçiören eğitim araştırma falan vardı ama bunca zaman etlik zubeydede kontrol oldugum için orada düşünüyorum doğumu nasip olursa tabi ya sen ?
Cnm 10.gunumuz. ikinci sezeryan olunca daha da gecmeyecek diye cok korkuyorum.. yemesem de sut olmuyor onu kısamıyorum. Kilodan cok bu sarkiklik toplnsa bana yeter ya. Ise yaramayacaksa hi ckendime aci cektrmiyeym bari...Canım kaç gün oldu sezeryan olalı. Gider göbeğin korse ise yaramiyor diyorlar. Benim 12 gün oldu emiyor o da hızlandırdı tabi geçti gobek az sabret geçer kendi. Yemene de dikkat et
Cnm nezaman gidecekler yardim icin gelmslerde oturuyorlarmi.Bende de salı gecesinden beri kv ve kp var. Resmen yatak odasında mahsur kaldim. Yeni gelin gibi tüm gün oturuyorlar bir de onların bulaşıkları vs çıkıyor heryer kirleniyor. Eşimle tartıştık onların yanında. Ben bebekle ilgileniyorum. Eşim kahvaltı hazırlayacak bunlar oturmuş sofrada öyle bekliyor eşimde benden yardım istedi bende eşime patladım dedim hazırlamadan beni neden cagiriyorsun bana peynir doğrar msn vs diyor bende süt sağıyordum onu bıraktım sofra hazır diye ellerini sürmüyorlar ya kafayı yicem. Sonra bisi hazırlamamışsın ki dedim bende eşime o da ne hazırlayacaktım başka diye başladı evde temizliğe gelen bayan vardı beni ordan burmaya çalışıyor diyor takıntı yüzünden her hafta temizlikçi geliyor vs bende ameliyatliyim ben mi yapacaktım sen yapacaktın yapmadin diye başladım. Onlar oturmuş izliyor. Sabrım kalmadı cidden. Kendi anasına bisi demiyor isler fazla geliyor. Ameliyatlı halimle zaten evde bisiler yapıyorum. Bebek zaten boyna ağlıyor yatağına yatırınca vakit olmuyor bile. Beni düşünen yok
Canim özelde yapi cam diyorsan sana özel keçiören hastanesini onerebikirim . 1500 normal dogum ve ahmet sahbaz diye bir doktor var mükemmel ötesi . Ama devlet istoyorsnda zübeyde zekai ve keçiören eğitim araştırma en iyileri . Benimde çevremden çoğu kişi zübeyde ve zekaide yaptı ve çoğu memnun tabi memnun olmayan da var ama bu bence biraz kısmet işiBayındırda olacak ama 7400 istediler cook fazla geldi bana onu düşünüyorum yazık ya ne biliyim.zekai tahir burak ve zübeyde hanım varmıs ama cok kötü diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?