- 1 Haziran 2017
- 22
- 14
- 3
- 31
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Canım ben 8 +2 de gittim hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışını bir öğrendim. Tatildeydim gidemedim o yüzden geç öğrendimAminnnn inşallah canim gün sayiyorum ne kadar stresli mis meğer . Keseyi ve kalp atışını ne zaman duydun :)
Bingo olmuş ne güzel olmuş :) böyle beklemek daha yorucuCanım ben 8 +2 de gittim hem keseyi hem bebeği hemde kalp atışını bir öğrendim. Tatildeydim gidemedim o yüzden geç öğrendim
Ben aile hekimine gitmistim emin olmak icin bi gece once idrarla test yapmıştım pozitif cikmisti, aile hekimimde seni gebe diye dusunerek tum testlerini istedim ddi b12,folik asik, demir, tiroid falan hepsine bakildi sonuçlarımla gidicem doktora
Kizlar birde ben onceden de cok idrara cikardim simdi daha da cok gidiyorum sizde de var mi boyle bir sey
Bulanti falan yok bende 5.haftam bitti satime gore sizde durum nedir
Kızlar günaydın hepinize bende hamileyim gecen hafta cumartesi günü beta hgc sonucumda değerin 28 olark gördüm çok mutlu oldumama sonra leke oldu kanamam artti cumartesi pazar günü ped doldurucak derecede kanamam olmuştu ben umudumu kesmiştim kesin düşük oldu diye pazartesi günü tekrar doktora gittim direk kan tahlili istedi sonuç 66 a yükselmş doktor gebelik dewam ediyo dedi çok mutlu oldu ama düşük olabilir kanamadan ötürü istirahat et cinsel ilşki yasaklandi ve bana kanamayi durdurmasi için PROGESTAN hormon ilaci folikasit kullanmami söyledi 1 kanamam gündn gune azaldi 2 gundur hç yok çok sükür ama ck dikkat ettm hp yattim yemeklerime özenle dkkat ettim çok mutluyum
Sağol Canm Allah razi olsun ewet bende öyleydim artk çamasir ble asmiyorum hicbse ama yatmak kadar da kötü bse yok Allah kimseyi yataklara mahkum etmesin
Evet canım ilk bebeğim.İlk bebeğiniz mi?
İç canım en az 3 litre , en son sancı dan bobreklerim yaniyordu. Sakın ihmal etme bayagi sancı oluyorBende su çok içiyorum ama sanirım enfeksiyon war kasınti oluyo
Şu anda 5+5 haftalığım. Allah'ım ne kadar minikler yaa... 32 haftalıkları falan görünce ben de bu günleri görebilecek miyim acaba? diyorum.Aminnn canım inşallah. SİZ şuanda kaç haftalıksınız
Kanı gebelik testi için mi istedi sonucun değerini yazarmısınBiraz önce doktordaydım ama kese gorunmedi. Sanki surda bsy var ama falan gibi cümleler kurdu kan testi istedi bakalim saat 1 de alicam
Evet beta ve progesteron için kan testi istedi. Saat 1 de tekrar gidip alıp göstereceğim. 1000den fazla cikarsa alttan da bakabilirim dedi. Gelişmeleri yazarım:)Kanı gebelik testi için mi istedi sonucun değerini yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?