2018 mart-nisan anneleri

Adet günüm bugün . Dün gece çok açık pembe leke gördüm ama çok uçuk pembe . Hayirlisi Allah dan ama böyle olabiliyormus

Bendede bulantı felan yok.
Sık idrara çıkıyorum, uykum çok geliyor öğlenleri en az 2 saat uyuyorum :) hesaplara göre bugün tam 5 haftalık olduk 2 saat sonrada doktor randevumuz var

Kızlar günaydın hepinize bende hamileyim gecen hafta cumartesi günü beta hgc sonucumda değerin 28 olark gördüm çok mutlu oldum ama sonra leke oldu kanamam artti cumartesi pazar günü ped doldurucak derecede kanamam olmuştu ben umudumu kesmiştim kesin düşük oldu diye pazartesi günü tekrar doktora gittim direk kan tahlili istedi sonuç 66 a yükselmş doktor gebelik dewam ediyo dedi çok mutlu oldu ama düşük olabilir kanamadan ötürü istirahat et cinsel ilşki yasaklandi ve bana kanamayi durdurmasi için PROGESTAN hormon ilaci folikasit kullanmami söyledi 1 kanamam gündn gune azaldi 2 gundur hç yok çok sükür ama ck dikkat ettm hp yattim yemeklerime özenle dkkat ettim çok mutluyum

Hergün kahwaltida haşlanmiş yumurta yada tereyagda pişmiş peynirim tereyag bal we her sabahta akşam ytarkende günlük sise sütlerdn iciyorum cuma günu kontrolüm war inşallah hayirli sonuçlar alrm rabbim hepimzn kucagna saglikli almayi nasip etsn

Beslenmemi düzene sokmaya başladım.
Sabah kahvaltıda 2 yumurta, 1 salatalık, 1 domates, 2-3 dilim peynir, bir avuç zeytin, birkaç dilim ekmek (artık tam tahıllı alıcam), biberi çok seviyorum bir tanede biber yiyorum. Patates kızartması yemiyorum artık yaglı oldugu için canım çok isterse birkaç tane yiyorum
Kahvaltıdan sonra bir bardak ballı süt.
Öğle yemeğinden önce meyve
Öğle yemeğinde hafif bşyler
Öğle yemeği ile akşam yemeği arasında salata
Akşam yemeğinde de sebze türü ve her akşam yemeğinde roka yemeye başladım normaldede çok severim.
Uyumadan önce ceviz badem kuru züm ve bir bardak ballı süt :) bu gidişle bebişim tosun gibi dogarsa hiç şaşırmam

Sucuk, salam kızartma asitli içecekler artık yok.
Pirinç pilavı yerine bulgur pilavı yapıyorum
Pekmezede başlamayı düşünüyorum.

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Hayırlı olsun :)

Kendini yorma dinlen özellikle raflara uzanma yerden bşy alırken direk eğilme. Merdivenlere Vs. Dikkat et.
Ben önceden uçardım şimdi kaplumbağa oldum

Sağol Canm Allah razi olsun ewet bende öyleydim artk çamasir ble asmiyorum hicbse ama yatmak kadar da kötü bse yok Allah kimseyi yataklara mahkum etmesin

Bali sabah namazinda peygamber efendimizin dediği gibi ayetel Kursi ve dua okuyorum bir kaşık yiyorum.
Sabah 3 yumurta 2 bardak süt 1 avuç ceviz ve yeşil salata gün içinde sadece yoğurt , Akşam balık , tavuk ya da et yanına salata . Karbonhidrat çok az almaya çalışıyorum. Günde 4 litre su . Su için kızlar idrar yolu enfeksiyonu kapıda oluyor malesef ..

Biraz önce doktordaydım ama kese gorunmedi. Sanki surda bsy var ama falan gibi cümleler kurdu kan testi istedi bakalim saat 1 de alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…