- Konu Sahibi Sseerraayy
-
Ben sana dün dedimmmBiraz önce doktordaydım ama kese gorunmedi. Sanki surda bsy var ama falan gibi cümleler kurdu kan testi istedi bakalim saat 1 de alicam
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Hayırlı olsun :)
Kendini yorma dinlen özellikle raflara uzanma yerden bşy alırken direk eğilme. Merdivenlere Vs. Dikkat et.
Ben önceden uçardım şimdi kaplumbağa oldum
tamam canım yaparım tabiYumurtayı artirabiliyorsan 3 e çıkar canim yada aralar da ye sabahlari süt yumurta ceviz peynir zeytin .
allah yardımcın olsun.benim şuanda yok.sizin kaç haftalık?ne kadar güzel kahvaltınızı falan yapıyorsunuz benim sürekli midem bulanıyor ve ne yersem çıkartıyorum
hastaneye gidin bi?bazen kanamalar oluyormuş.inş tutunur.Kızlar perşembe günü ilk kez kanda gebelik gördü doktor ama iki gün sonra tekrar kan ver demişti. Daha ikinci kan vermeye pazartesi günü gidecektim ama şimdi karnım cok agrısı ve kan geldi. Düştümü ki bebek. Allahım hayırlısıyla tutunsun nolur
Bende idrar yolu enfeksiyonu var. Ama suyu fazla içemiyorumBali sabah namazinda peygamber efendimizin dediği gibi ayetel Kursi ve dua okuyorum bir kaşık yiyorum.
Sabah 3 yumurta 2 bardak süt 1 avuç ceviz ve yeşil salata gün içinde sadece yoğurt , Akşam balık , tavuk ya da et yanına salata . Karbonhidrat çok az almaya çalışıyorum. Günde 4 litre su . Su için kızlar idrar yolu enfeksiyonu kapıda oluyor malesef ..
ben kitap alamadım daha.dediğin şey bende de oluyor.korkuyorum eksik bişe yapmaya.ama rahat olmamız lazım.tabiki yapmamız gerekenleri yapcaz.araştırcaz uygulıcaz ama stres yapmayın.Kızlar hangi kitapları okumaya başladınız? Bu arada sizede sey oluyo mu yaa acaba neyi kaçırıyorum neler yapmam gerek felan?
kitabın adı nedir acaba?Bende daha kitap almadım 4. Aya kadar hiçbir şey almamayı düşünüyorum. Ma bir kitap tavsiye etmişti çevremde çocugu olanlar onu alıcam ilerde.
kitabın adı nedir acaba?
inşallah görünür görürsünüz:)Saat 11 de doktora geldim Cumayı cumartesiye baglayan gece beta 1100 dü. Doktor tekrar beta istedi 14.30 da sonuçları alıcam. İlk 3 ay çok önemli dedi. Bu sürede beslenmene çok dikkat et. Demir ilacı vermiyorum şuan ilk 3 ay sonra yazarız dedi çünkü yan etki yapabilir mide bulantısı Vs. Vitaminleri testin sonucuna göre yazıcam dedi. 14 agustosta tekrar gidicem. Su iç eger kese gözükürse bugün bakarız dedi.
araştırayım bendeBebek ve çocuk ansiklopedisi
İş Bankası yayını.
İnşallah :)inşallah görünür görürsünüz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?