2018 mart-nisan anneleri

Arkadaşlar yediklerimiz o kadar sağlıksız ki sürekli çewremde duyduklarim üzuyo hep kese oluşuyo bebek yok ama dış gebelik denilerek kürtaj yapiliyo o kadar mi kötü beslenen nesiller oldu

Biraz önce doktordaydım ama kese gorunmedi. Sanki surda bsy var ama falan gibi cümleler kurdu kan testi istedi bakalim saat 1 de alicam
Ben sana dün dedimmm
Görmezsen şaşırma diye, mini minnacık daha, kimbilir nereye saklanıyo :)

Youtube tan izleyebilirsiniz banu çiftçi var çok iyi bir kadın doğumcu.ben ondan öğrendim çocuğun büyüme seviyesi n rhmine ilk düştüğünde belliymiş.annenin yemesi + - 500 gr fark ettirir,siz aldığınız kilolarla kalırsınız diyor:)gece yatarken çok fazla kuruyemiş yağlı oduğu için ağır gelir diye düşünüyorum.

Op.dr banu çiftçi uygulamasi var kızlar telfona indirin bütün bilgiler hem yazılı hem wideo olarak faydalanabilmemiz açisından çok güzel

ne kadar güzel kahvaltınızı falan yapıyorsunuz benim sürekli midem bulanıyor ve ne yersem çıkartıyorum

hastaneye gidin bi?bazen kanamalar oluyormuş.inş tutunur.

Kızlar hangi kitapları okumaya başladınız? Bu arada sizede sey oluyo mu yaa acaba neyi kaçırıyorum neler yapmam gerek felan?

arkadaşlar 5+2 benim bugün.hastaneye gitsem kalp atışını duyarmıyım?kese görünür mü?dün yaşadığım bi olayı anlatmak istiyorum size.arkadaşlarımızla avm ye gittik.yemeklerimizi beklemek için oturduk.karşı tarafımızda suriyeli bi grup oturuyor.biz oralı değiliz tabi gülüyoruz falan kendi aramızda.güzel bi ortamımız var.eşim ve arkadaşı yemek almaya gittiler ben onlara bakmak için o tarafa döndüm kadın bana hareket yaptı ne bakıyosun gibisine.bende ona yaptım ne var gibisine.sonra arkadaşım kendi aramızda konuşuyoruz sana ne oluyo dedi.bu hala söyleniyor.o kadar kızdım ki.normalde olsa kalkar yanına giderdim hani sen kimsin sana bakayım gibilerine.ama bebeğimi düşündüm o an elim karnıma gitti sanki beni durdurdu.sakinleştim.mucize gibi.beni düzene soktu şimdiden

Bende idrar yolu enfeksiyonu var. Ama suyu fazla içemiyorum

Kızlar hangi kitapları okumaya başladınız? Bu arada sizede sey oluyo mu yaa acaba neyi kaçırıyorum neler yapmam gerek felan?
ben kitap alamadım daha.dediğin şey bende de oluyor.korkuyorum eksik bişe yapmaya.ama rahat olmamız lazım.tabiki yapmamız gerekenleri yapcaz.araştırcaz uygulıcaz ama stres yapmayın.

Bende daha kitap almadım 4. Aya kadar hiçbir şey almamayı düşünüyorum. Ma bir kitap tavsiye etmişti çevremde çocugu olanlar onu alıcam ilerde.

Saat 11 de doktora geldim Cumayı cumartesiye baglayan gece beta 1100 dü. Doktor tekrar beta istedi 14.30 da sonuçları alıcam. İlk 3 ay çok önemli dedi. Bu sürede beslenmene çok dikkat et. Demir ilacı vermiyorum şuan ilk 3 ay sonra yazarız dedi çünkü yan etki yapabilir mide bulantısı Vs. Vitaminleri testin sonucuna göre yazıcam dedi. 14 agustosta tekrar gidicem. Su iç eger kese gözükürse bugün bakarız dedi.

inşallah görünür görürsünüz:)

inşallah görünür görürsünüz:)
İnşallah :)

Doktora 2 gün önce kasık agrılarım oldu acile gittik dedim gayet iyi dinliyordu hamile oldugumu öğrendik şaşırdık deyince bende şaşırdım valla sizi lise yada üniv. öğrencisi sandım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…