- 20 Aralık 2014
- 5.166
- 3.307
- 248
- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.021
Cnm allah anali babali büyütsün.Kızlar hepinizden Allah razı olsun,Dualarınız iyi dilekleriniz için,Doğumum perşembe günü oldu.Sarışın Tombiş yanaklı kızımı kucağımıza aldım çok şükür.Hepinine dua ettim hepiniz hayırlısı ile kucaklarınıza alın bebeklerinizi.Bir avazda kurtulun,İlk gün ilk kaldirmada yürüdüm çok şükür.Dün hastanede ilk banyomuzu bende kızımda yaptık. Bu günde taburcu olduk sadece emme sorunumuz var sağıyoruz çok az geliyor yada meme ucunu tutamıyor öyle zorla emiyor gibi,Göguslerim çok kötü açıyor, yavrum aranıyor ucunu tutamıyor en fazla uzun tuttuğumuz halde 5 dakika anca emiyor, bakalım bugün mama vericez.Kizlar hepinizin bol sütü olsun bol bol emzirin ,benim biraz moralim bozuldu ağlıyorum.
Eliyle nasıl actı canım ya acımadımı bi tuhaf oldu içimKizlar bugun doktora gittim kontrole. Acilma 1 cm civari, incelme yuzde kirklarda dedi. Biraz eliyle acti. 2Cm oldu. Bu senin sureci hizlandirir. Haftaya kalirsa daha zor olur dedi. Simdi ara ara sancilarim geliyor bakalim nolcak. Birkac gun icinde dogurursun diyor.
Onlar yardıma gelmemiş demek. Gezmeye gelmiş. Bizde salonda onlar yatıyor gece. Bi de dizi izliyorlar bende hiç gitmiyorum yanlarına. Ciddi çok sinirim bozuk eşime de çok bozugum. Tamam ona kaldı çoğu şey ama beni tersleyemez yaniCnm 10.gunumuz. ikinci sezeryan olunca daha da gecmeyecek diye cok korkuyorum.. yemesem de sut olmuyor onu kısamıyorum. Kilodan cok bu sarkiklik toplnsa bana yeter ya. Ise yaramayacaksa hi ckendime aci cektrmiyeym bari...
Cnm nezaman gidecekler yardim icin gelmslerde oturuyorlarmi.
Valla ben yatak odada sıkılırım diye oturma odasina yatagimi yaptrdim valla tv fln var yoksa cok sıkılırım. Ben burda yatinca erkek falanda gelmio yani utaniyorlar. Bnce sende al bebegini gec otrma odasina yat. Anca o sekilde beklki gderler
Cati muayenesi yaparmis gibiydi acimadi. 10 saniye bile surmedi. Ama sonra sancilarim artti. Sonra biraz uyudum dinlendim. Belim agriyor ama sancilar durakladi. Tekrar gelicek mi acaba?Eliyle nasıl actı canım ya acımadımı bi tuhaf oldu içim
Ben internette bi doktorun yazısını okudum cnm öyle demis korse kullanmayın ise yaramiyor diye gene sende sor istersen. Bence vucuduna ilgili. Ilk hamileliğinde sonra geçti mi gobek geçtiyse bu da bence rahat geçer. Bi de 2. Sezeryanda da ayni yerden mi kesiyorlarCnm 10.gunumuz. ikinci sezeryan olunca daha da gecmeyecek diye cok korkuyorum.. yemesem de sut olmuyor onu kısamıyorum. Kilodan cok bu sarkiklik toplnsa bana yeter ya. Ise yaramayacaksa hi ckendime aci cektrmiyeym bari...
Cnm nezaman gidecekler yardim icin gelmslerde oturuyorlarmi.
Valla ben yatak odada sıkılırım diye oturma odasina yatagimi yaptrdim valla tv fln var yoksa cok sıkılırım. Ben burda yatinca erkek falanda gelmio yani utaniyorlar. Bnce sende al bebegini gec otrma odasina yat. Anca o sekilde beklki gderler
Evet ayni yerden kesti. Ilkinde baya toplarlanmsti cok hafif kalmıştı. Ins bunda daha beter olmaz bakalim.Ben internette bi doktorun yazısını okudum cnm öyle demis korse kullanmayın ise yaramiyor diye gene sende sor istersen. Bence vucuduna ilgili. Ilk hamileliğinde sonra geçti mi gobek geçtiyse bu da bence rahat geçer. Bi de 2. Sezeryanda da ayni yerden mi kesiyorlar
Ay ben de durdum durdum ameliyst öncesi öksürüğüm tuttu :) zaten bu bademciklerim hep olup olmadık zamanda bana sürpriz yaparlar..inş ilerlemez bari söylerim biraz öksürük olduğunu
Goturdum sindi geldik doktordsn cok mutsuzum hafif geniz akinti so var burnu tikali hafif bi grip olmus dedi surup dsmla Verdi skayetkerdr artis gozlersen getr bebeklerde grip erkn ilerliyo bronsite cevirmesin dedi
Bende de salı gecesinden beri kv ve kp var. Resmen yatak odasında mahsur kaldim. Yeni gelin gibi tüm gün oturuyorlar bir de onların bulaşıkları vs çıkıyor heryer kirleniyor. Eşimle tartıştık onların yanında. Ben bebekle ilgileniyorum. Eşim kahvaltı hazırlayacak bunlar oturmuş sofrada öyle bekliyor eşimde benden yardım istedi bende eşime patladım dedim hazırlamadan beni neden cagiriyorsun bana peynir doğrar msn vs diyor bende süt sağıyordum onu bıraktım sofra hazır diye ellerini sürmüyorlar ya kafayı yicem. Sonra bisi hazırlamamışsın ki dedim bende eşime o da ne hazırlayacaktım başka diye başladı evde temizliğe gelen bayan vardı beni ordan burmaya çalışıyor diyor takıntı yüzünden her hafta temizlikçi geliyor vs bende ameliyatliyim ben mi yapacaktım sen yapacaktın yapmadin diye başladım. Onlar oturmuş izliyor. Sabrım kalmadı cidden. Kendi anasına bisi demiyor isler fazla geliyor. Ameliyatlı halimle zaten evde bisiler yapıyorum. Bebek zaten boyna ağlıyor yatağına yatırınca vakit olmuyor bile. Beni düşünen yok
Valla öyle oturdular kalkan olmadi üstüne bende oturdum kimse kalkmayınca gene eşime üzüldüm de kalktım. Ona hiç batmıyor ama kendi ana babasının öyle oturup durmasiiAy senin kv kp beni deli etti , siz tartışırken o kadının hiç mi yüzü kızarmıyo o niye oturuyo niye yardımcı olmuyo mal mı bu kadın yaa
Bilmiyorum ki hiç bişey söylemedi . Pazartesi bakicam açıklığına dedi ... 1 hafta daha bekleyebilirim dedi . Sonra spinal sezaryen dedi . Ama hiç suni sancidan bahsetmedi, devlet hastanesi birde , bence verirler ya ama zorlamayadabilir, bebeğin kafası büyüyor diye . Bilmiyorum canım bende bekliyorum hayırlısını. Ada çayı aldım şimdi icicem doğumu tetikliyormusCanım ankaradamıydın sende hangi hastanede düşünüyorsun doğumu
Canım acıklık olmazsa sezeryan mı olacak yoksa sunni sancıylamı deneyecekler
Gözün aydın canım darısı bizim başımıza inş.sağlıcakla büyüt bebişini
Maşallah canım sağlıcakla büyüt bebişini.nasıldı sancı nasıl bişey doğum anı vs nasıldı
Bi bakayim Cnm ya cok saolCanım biz Babyvac aldık ayarı var çok işr yarıyormus biz cok araştırıp aldık dene istersen
Aa canım sende mi ondan aldın iyi diyorlardı isabet olmus demekki
Ahh Cnm inanki kac gundur uyku uyumuyom dikkst ediyorum insallab iyilesir hemen valla kstnimizdayken dHa kolaymis bn sindi stresten oluuorum resmenCnm gecma olsun aspiratore dikkat et cok ufak bebeklerde önermiyorlardi.
Bi de terine cokcok dikkat etmek lazim biz farketmeden oluyor mutlaka. Hic vakit kaybetmeden değişmek gerekiyor kiyafetleri
Benimde iyi değil psikolojim ne normal ne sezaryen kafam karıştı . Napcam bilmiyorum . Dr bana suni sancidan bahsetmedi . Devlet Hastanesine gidiyorum . En fazla işte 1 hafta bekletirim dedi . Belki de suni sanci verir pazartesi , hiç bilmiyorum . Sadece alt dan muayene edicem tekrar dedi bu hafta sonu da böyle geçsin bekleyelim dedi .Inan her yazdığını harfiyen bende yaşıyorum . O kadar çok korkuyorum ki bende su kaka yeme olayındanRabbim esirgesin korusun yavrularimizi benimde açıklık falan hiç yok ama pazartesi suni sancı denerler eminim ve bu da beni çok korkutuyor senin niye doktor direk sezaryan dedi acaba ilk bebekse normale zorluyorlar çünkü öyle biliyorum. Bence 16 nisan yinede geç gibi canim ben bi an önce pazartesi olsun istiyorum . Bugün bide acil de nst çektir dedi doktor akşam.gideceğim bakalım belki açılma olur sancı olur diye sabahtan beri iş yapıyorum piskoliji alt üst yani
Cnm gelenin gidenin inune gecemiyorm lanet olsun insanlsr duysrsiz yuzune yuzune soyluyorum laf anlsmiyolsr valla bu halimizle bide bunun stresi vsrGelen giden olmuşmuydu evinize
Çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?