2018 mart-nisan anneleri

Cnm allah anali babali büyütsün.

Asla uzulup aglama. O suan hayata uyum asamasinda. Tabikide deneyecek olmayacak diger denemede tutacak aglayacak uyuyacak fln filan... suan o kolostrum ile beslenio o wutu 5 dakika emse zaten yeter onemlixolan onu almasi. Diger ac oldugu zamanlarda mama takviyesinden biseycik olmaz. Bana hemsirenin dedigi. 2 saatte bir anne sutu ver saat basi ise 30cc mama takviyesi yap. Cunku bebekler ilk gunler ememeyebiliyor. Maksat sekerleri dusmesin ac kalip. Biz 3 gun mama da verdik ayni dedikleri şekilde. Tabi saat basi icemedi. Aralarda verdik. 3.gun sutum tam geldi. Bebek de braz kendine gelmsti emebildi. Suan güçsüz olabilir tabikide. Bu seni uzmesin.
Simdi 10gunluk olduj biz. Emmesi duzene girdi ve bu hafta hic mama vermicem. 1 hafta sonunda doktor kilo alimina bakip mama takviyesi gerekip gerekmedgni bize soyleyecek.

Kizlar bugun doktora gittim kontrole. Acilma 1 cm civari, incelme yuzde kirklarda dedi. Biraz eliyle acti. 2Cm oldu. Bu senin sureci hizlandirir. Haftaya kalirsa daha zor olur dedi. Simdi ara ara sancilarim geliyor bakalim nolcak. Birkac gun icinde dogurursun diyor.

Eliyle nasıl actı canım ya acımadımı bi tuhaf oldu içim

Onlar yardıma gelmemiş demek. Gezmeye gelmiş. Bizde salonda onlar yatıyor gece. Bi de dizi izliyorlar bende hiç gitmiyorum yanlarına. Ciddi çok sinirim bozuk eşime de çok bozugum. Tamam ona kaldı çoğu şey ama beni tersleyemez yani

Ben internette bi doktorun yazısını okudum cnm öyle demis korse kullanmayın ise yaramiyor diye gene sende sor istersen. Bence vucuduna ilgili. Ilk hamileliğinde sonra geçti mi gobek geçtiyse bu da bence rahat geçer. Bi de 2. Sezeryanda da ayni yerden mi kesiyorlar

Evet ayni yerden kesti. Ilkinde baya toplarlanmsti cok hafif kalmıştı. Ins bunda daha beter olmaz bakalim.

Ay ben de durdum durdum ameliyst öncesi öksürüğüm tuttu :) zaten bu bademciklerim hep olup olmadık zamanda bana sürpriz yaparlar..inş ilerlemez bari söylerim biraz öksürük olduğunu

Astımdan dolayı öksürük bende hep var bugün dr a sezeryan olursa öksürükten sıkıntı yaşayacağım dedim o da merak etme keseriz biz o öksürüğü dedi umarım boş üfürmüyordur

Ay senin kv kp beni deli etti , siz tartışırken o kadının hiç mi yüzü kızarmıyo o niye oturuyo niye yardımcı olmuyo mal mı bu kadın yaa

Kizlar bu açılma bebegin kafası kanala girince bi oluyor benimki hala girmedi doktor açılmayla ilgili birşey de demedi

Ay senin kv kp beni deli etti , siz tartışırken o kadının hiç mi yüzü kızarmıyo o niye oturuyo niye yardımcı olmuyo mal mı bu kadın yaa
Valla öyle oturdular kalkan olmadi üstüne bende oturdum kimse kalkmayınca gene eşime üzüldüm de kalktım. Ona hiç batmıyor ama kendi ana babasının öyle oturup durmasii

Bilmiyorum ki hiç bişey söylemedi . Pazartesi bakicam açıklığına dedi ... 1 hafta daha bekleyebilirim dedi . Sonra spinal sezaryen dedi . Ama hiç suni sancidan bahsetmedi, devlet hastanesi birde , bence verirler ya ama zorlamayadabilir, bebeğin kafası büyüyor diye . Bilmiyorum canım bende bekliyorum hayırlısını. Ada çayı aldım şimdi icicem doğumu tetikliyormus

Cnm gecma olsun aspiratore dikkat et cok ufak bebeklerde önermiyorlardi.
Bi de terine cokcok dikkat etmek lazim biz farketmeden oluyor mutlaka. Hic vakit kaybetmeden değişmek gerekiyor kiyafetleri
Ahh Cnm inanki kac gundur uyku uyumuyom dikkst ediyorum insallab iyilesir hemen valla kstnimizdayken dHa kolaymis bn sindi stresten oluuorum resmen

Kızlar moralim çok bozuk ya acil den geliyoruz sıfır açıklık sıfır sancı 2litestee göre 39+3 son adete göre 40+3 gozukuyoruz . Doktor pazartesi yatis yapabiliriz dedi ama açıklık olmadan sancı olmadan mahvederler beni diye düşünüyorum bi yanımda 41 den sonra ki riskleri düşünüp iyice kafama takiyodum ne yapi cam çok kararsızım

Benimde iyi değil psikolojim ne normal ne sezaryen kafam karıştı . Napcam bilmiyorum . Dr bana suni sancidan bahsetmedi . Devlet Hastanesine gidiyorum . En fazla işte 1 hafta bekletirim dedi . Belki de suni sanci verir pazartesi , hiç bilmiyorum . Sadece alt dan muayene edicem tekrar dedi bu hafta sonu da böyle geçsin bekleyelim dedi . Şimdi adaçayı demledim icicem dogumu tetikliyormus bakalım. Bende suni sanci istemiyorum . Doğal olsun istiyorum hersey sonuçta normal doğum normal sanci zorlamak istemiyorum . Allah dan gelsin istiyorum seni çok iyi anlıyorum nasibimizde ne varsa onu yasayacagz artık napalım

Yemin ederim kizlat aklim olsaydi normal falan digurmazdim Ben dikisse vajinadsds dikis var 've kac gun oldu gecmiyo agrisi sizisi okduruuo bni oturamiuorum bile dogumda zorlamsdsn dolayi resmen hemoroit oldum afedersinjz ama lavaboya bile gidemiorum acidan kabizlik da ustune cok beter halfdyim kizim hasts onun psikolojisi var bide ustune lohusalik gelen gideb perisanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…