- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.041
Tabiki iki günde geçmez daha çok erkenSeZaryen sonrası ikinci gün de ayağa kalkarken hala ağrı yaşayan var mı nefes darlığı vs
Canım çok geçmiş olsun kızının nesi var? Allah hiç kuvvet sabır versin.Yemin ederim kizlat aklim olsaydi normal falan digurmazdim Ben dikisse vajinadsds dikis var 've kac gun oldu gecmiyo agrisi sizisi okduruuo bni oturamiuorum bile dogumda zorlamsdsn dolayi resmen hemoroit oldum afedersinjz ama lavaboya bile gidemiorum acidan kabizlik da ustune cok beter halfdyim kizim hasts onun psikolojisi var bide ustune lohusalik gelen gideb perisanim
Cnm gelenin gidenin inune gecemiyorm lanet olsun insanlsr duysrsiz yuzune yuzune soyluyorum laf anlsmiyolsr valla bu halimizle bide bunun stresi vsr
Yemin ederim kizlat aklim olsaydi normal falan digurmazdim Ben dikisse vajinadsds dikis var 've kac gun oldu gecmiyo agrisi sizisi okduruuo bni oturamiuorum bile dogumda zorlamsdsn dolayi resmen hemoroit oldum afedersinjz ama lavaboya bile gidemiorum acidan kabizlik da ustune cok beter halfdyim kizim hasts onun psikolojisi var bide ustune lohusalik gelen gideb perisanim
Kızlar ben oğlumu kucağıma aldım buraya giremedim çünkü doğumda sonrası da zor oldu.7de suni sanci verdiler 15:25de doğum yaptım suyumu patlattılar bebek benim yukarda ido o nedenle biraz zor cıktı çıkarken zorlandık ve doğal.olarak popo bölgemde yırtık oldu ve o dikişler beni mahvetti dikis acısı ve çok kanamam oldu ilk ayağa kaldirdiklarinda aksam 8gibi bayılmışım. 2unite kan verdiler.hastanede 2geceye yakın kaldık b3ni bırakmadılar gözetim altında tutmak için yeni geldik evimize ...Allah Sizleri de kurtarsın inşallah
Allah razı olsun darısı başına canimAllah anneli babalı büyütsün , gözünüz aydın
Canım s3zeryan yaparız drmediler mi bebek kakasını falan yapar allah korusunKızlar moralim çok bozuk yaacil den geliyoruz sıfır açıklık sıfır sancı 2litestee göre 39+3 son adete göre 40+3 gozukuyoruz . Doktor pazartesi yatis yapabiliriz dedi ama açıklık olmadan sancı olmadan mahvederler beni diye düşünüyorum bi yanımda 41 den sonra ki riskleri düşünüp iyice kafama takiyodum ne yapi cam çok kararsızım
Canım çok geçmiş olsun ve gözün aydın kavusmussun bebişine.valla bende korkmaya başladım sizden duydukca allahım yardımcımız olsunKızlar ben oğlumu kucağıma aldım buraya giremedim çünkü doğumda sonrası da zor oldu.7de suni sanci verdiler 15:25de doğum yaptım suyumu patlattılar bebek benim yukarda ido o nedenle biraz zor cıktı çıkarken zorlandık ve doğal.olarak popo bölgemde yırtık oldu ve o dikişler beni mahvetti dikis acısı ve çok kanamam oldu ilk ayağa kaldirdiklarinda aksam 8gibi bayılmışım. 2unite kan verdiler.hastanede 2geceye yakın kaldık b3ni bırakmadılar gözetim altında tutmak için yeni geldik evimize ...Allah Sizleri de kurtarsın inşallah
Cnm bol bol kayisi uzum hosafi.ic. kabizliga iyixgelir. Bide sutu cok artiriyorYemin ederim kizlat aklim olsaydi normal falan digurmazdim Ben dikisse vajinadsds dikis var 've kac gun oldu gecmiyo agrisi sizisi okduruuo bni oturamiuorum bile dogumda zorlamsdsn dolayi resmen hemoroit oldum afedersinjz ama lavaboya bile gidemiorum acidan kabizlik da ustune cok beter halfdyim kizim hasts onun psikolojisi var bide ustune lohusalik gelen gideb perisanim
Çok çok çok üzüldüm. Allahım. Sana şifa versin dünden beri senden haber bekliyorum . İnanki bütün enerjim düştü , bebegini sağlıkla kucağına almana çok sevindim . Ama komplikasyon çok yasamissin, 4 cm açılma ile gittin , nazara geldinKızlar ben oğlumu kucağıma aldım buraya giremedim çünkü doğumda sonrası da zor oldu.7de suni sanci verdiler 15:25de doğum yaptım suyumu patlattılar bebek benim yukarda ido o nedenle biraz zor cıktı çıkarken zorlandık ve doğal.olarak popo bölgemde yırtık oldu ve o dikişler beni mahvetti dikis acısı ve çok kanamam oldu ilk ayağa kaldirdiklarinda aksam 8gibi bayılmışım. 2unite kan verdiler.hastanede 2geceye yakın kaldık b3ni bırakmadılar gözetim altında tutmak için yeni geldik evimize ...Allah Sizleri de kurtarsın inşallah
Grip olmisCanım çok geçmiş olsun kızının nesi var? Allah hiç kuvvet sabır versin.
Off vLls buyutene kDar neler gorcez bskalmEvet malesef insanlarımız çok duyarsız , 40 ı çıksın bebeklerin koşup koşup gidiyorlar mıncıklayan elleyen , ben eşime öpmek yasak koklayacağız diyorum saçmalama diyo
Valla Cnm cok zor cidden kan ilaci kullaniuo Sun dmi dikkT et kendineB3ni de dikişler mahvetti çok kanamam oldu hastanede bayılmışım iki ünite kan verdiler
Canim senin vajendeki dikişlerin tutmaz Allah korusun , dikisi tutmayan vajen ne yapsan toparlanmiyormus dinlenmen lazım , gelen giden nedir kimse gelmesin bi zahmet . Evde kimse yok mu ilgilensn. İlgilenecek kimse yoksa kimseye kapı açma yapacak bişey yokYemin ederim kizlat aklim olsaydi normal falan digurmazdim Ben dikisse vajinadsds dikis var 've kac gun oldu gecmiyo agrisi sizisi okduruuo bni oturamiuorum bile dogumda zorlamsdsn dolayi resmen hemoroit oldum afedersinjz ama lavaboya bile gidemiorum acidan kabizlik da ustune cok beter halfdyim kizim hasts onun psikolojisi var bide ustune lohusalik gelen gideb perisanim
Benimkide halen girmedi .Kizlar bu açılma bebegin kafası kanala girince bi oluyor benimki hala girmedi doktor açılmayla ilgili birşey de demedi
Valla ben zorlamicam ya , Allah vermiyorsa vardır bi hikmeti . Suni sancı da yapay bi sancı bebeği strese zorla sokup dogurtmaya çalışıyorlar ne gerek var . Eğer Allah dileseydi bekletmezdi. Cuma ya kadar bekleyecegm gelmezse spinal sezaryen çünkü 41 giriyorum bebeği de kendimize riske atmak istemiyorum . Karnım asagida bile değil yani bebek kanala bile girmedi daha . Seninki kanal dami? Ada çayı içtim ona bile pişmanımKızlar moralim çok bozuk yaacil den geliyoruz sıfır açıklık sıfır sancı 2litestee göre 39+3 son adete göre 40+3 gozukuyoruz . Doktor pazartesi yatis yapabiliriz dedi ama açıklık olmadan sancı olmadan mahvederler beni diye düşünüyorum bi yanımda 41 den sonra ki riskleri düşünüp iyice kafama takiyodum ne yapi cam çok kararsızım
Benim bebişte inmedi aşagı canım halen midemde bebiş.sen hangi sehirde hangi hastanedesinValla ben zorlamicam ya , Allah vermiyorsa vardır bi hikmeti . Suni sancı da yapay bi sancı bebeği strese zorla sokup dogurtmaya çalışıyorlar ne gerek var . Eğer Allah dileseydi bekletmezdi. Cuma ya kadar bekleyecegm gelmezse spinal sezaryen çünkü 41 giriyorum bebeği de kendimize riske atmak istemiyorum . Karnım asagida bile değil yani bebek kanala bile girmedi daha . Seninki kanal dami? Ada çayı içtim ona bile pişmanımvakti gelince hayırlısı ise olur mudahalesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?