- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.061
Bende öyle düşünüyorum ama çok kararsızım tabi çevremdeki herkes seni mahvederler acilman olmadan saatlerce suni sancı verirler diyorlar ki haklilarda . Ama bu kaka hurma işi Allah korusun beni çok tedirgin ediyor bizde çarşamba günü tam 41+0 oluyoruz bazen çarşambaya kadar belirteyim diyorumm ama ışte karar veremiyorum canim çok zor karar vermek . Benimde gobegin düşmüş diyorlar ama daha kanalda bile değil kızımValla ben zorlamicam ya , Allah vermiyorsa vardır bi hikmeti . Suni sancı da yapay bi sancı bebeği strese zorla sokup dogurtmaya çalışıyorlar ne gerek var . Eğer Allah dileseydi bekletmezdi. Cuma ya kadar bekleyecegm gelmezse spinal sezaryen çünkü 41 giriyorum bebeği de kendimize riske atmak istemiyorum . Karnım asagida bile değil yani bebek kanala bile girmedi daha . Seninki kanal dami? Ada çayı içtim ona bile pişmanımvakti gelince hayırlısı ise olur mudahalesiz
Yok canim devlete gidiyorum ve burada ilk bebek olduğu için normali deneriz diyorlar . Pazartesi yatis yapıp suni sancı veririz dedi ama korkuyorum ışte açılma olmadan daCanım s3zeryan yaparız drmediler mi bebek kakasını falan yapar allah korusun
Canım çok geçmiş olsun ve gözün aydın kavusmussun bebişine.valla bende korkmaya başladım sizden duydukca allahım yardımcımız olsun
Valla kuzum 2 saattir aglıyorum sacma sapan doğum hikayeleri okudum tutamadım kendimi allahım güç ver diyorum.en kötüsüde belirsizlik sancı ne zaman gelecek nasıl bişey o sancı dedikleri bilmiyorsun ya o cok korkutuyo beni.agda da yaptırdım bugün kendimi hazırlayım bu duruma diye sen kaç hafta oldu tam.38+6olcaz bizTuba moral ver banaaa normal dogurabilcez dimi canimm:)
Ayy yok kuzum ya sunni sancı akıl işi degil hiç açılma olmadan nasıl olacak o iş.zübeyde hanımda mı dediler sunni sancıyı.inş biran önce kendi sancın gelirYok canim devlete gidiyorum ve burada ilk bebek olduğu için normali deneriz diyorlar . Pazartesi yatis yapıp suni sancı veririz dedi ama korkuyorum ışte açılma olmadan da
Benim de indi ama tam kanal da değil bebeğin kafası .. Hakkımızda hayırlısı olsun pazartesi ben de konuşacağım doktor la bakalımBende öyle düşünüyorum ama çok kararsızım tabi çevremdeki herkes seni mahvederler acilman olmadan saatlerce suni sancı verirler diyorlar ki haklilarda . Ama bu kaka hurma işi Allah korusun beni çok tedirgin ediyor bizde çarşamba günü tam 41+0 oluyoruz bazen çarşambaya kadar belirteyim diyorumm ama ışte karar veremiyorum canim çok zor karar vermek . Benimde gobegin düşmüş diyorlar ama daha kanalda bile değil kızım
Hayırlısı canım inş iyi geçer rabbim yardımcın olsun şimdiden bende de hiç açılma yok bebek yukarda hala dedi doktor yürüyüşle iner diyor hegün yürüyorum ama bakalım pazrtesiye kadar iyi değerlendir dedi banda büyük ihtimal suni vercek ama dediğin gbi hiç açılma yok bebek başı aşağı ama kanalda değil nasıl olcak ne yaşaycam hiç bir fikrim yok inanAmin canım dur bakalım lohusalıkta neler olacak kim bilir.aksiyon dolu günler beni bekliyor
İzmitteyim canım , devlet hastanesi ..valla.normal. doğum yapmak. İçin 6 aydır buradayım devlette beni doğurturlar diye çıktım bu yola . 40+0 gr sancı yok açılma yok , Dr 1 hafta daha bekleyip sezaryen alacagm dedi ..Suni sancı zaten asla yaptırmam. Bakalım pazartesi kontrolumuz var . Tekrar bakıcak açılma var mı diye ama sanmıyorum sancim yok bişey yok . Sen nerdesinBenim bebişte inmedi aşagı canım halen midemde bebiş.sen hangi sehirde hangi hastanedesin
Amin canım sağlıcakla kavusalımda yavrularımıza.benide korku sardı iyice aglayıp duruyom.aşagıda inmedi bebiş keyfi yerinde sanırım.meryem ana eli otı aldım aktardan acılma başlayınca suya koyulacakmışHayırlısı canım inş iyi geçer rabbim yardımcın olsun şimdiden bende de hiç açılma yok bebek yukarda hala dedi doktor yürüyüşle iner diyor hegün yürüyorum ama bakalım pazrtesiye kadar iyi değerlendir dedi banda büyük ihtimal suni vercek ama dediğin gbi hiç açılma yok bebek başı aşağı ama kanalda değil nasıl olcak ne yaşaycam hiç bir fikrim yok inanallahım yardımcımz olsun hepimz bir avazda kurtulalım bebişlermzle sağlıcakla doğsunlar inş
EEvet canim zubeydeyegidiyorum gerçi hangi devlet hastanesine gitsem ilk suni denerler. Bakalım pazartesi gideceğim ne diyecekler çok merak ediyorumAyy yok kuzum ya sunni sancı akıl işi degil hiç açılma olmadan nasıl olacak o iş.zübeyde hanımda mı dediler sunni sancıyı.inş biran önce kendi sancın gelir
Bende pazartesi gideceğim sende gidince haberdar et lütfen seni de mer ak ederim çünküBenim de indi ama tam kanal da değil bebeğin kafası .. Hakkımızda hayırlısı olsun pazartesi ben de konuşacağım doktor la bakalım
Ptz ye kadar doğurmazsan gelişmeleri haber ver canım bende merak ediyorum senin durumuEEvet canim zubeydeyegidiyorum gerçi hangi devlet hastanesine gitsem ilk suni denerler. Bakalım pazartesi gideceğim ne diyecekler çok merak ediyorum
Aglama canim. Ben de daha dogurmadim ama negatif seyleri okumuyorum. Hep pozitif dusunuyorum. Bebegim guclu, ben gucluyum diyorum hep. Hayatta kotu olaylar her zaman var. Basimiza gelebilir ama gelmeden uzulmek bosa. Belki o kadar guzel bir dogum yasayacaksin ki sen bile sasiracaksin. Bir anda doguruverirsin belki. Gebelik kursuna gitmistim ordaki dusunme tarzi beni rahatlatiyor sanci gelince. Burda paylasayim becerebilirsem. Basit cumleler ama etkili. Elini karnina koy ve bebegim sana inaniyorum de.Valla kuzum 2 saattir aglıyorum sacma sapan doğum hikayeleri okudum tutamadım kendimi allahım güç ver diyorum.en kötüsüde belirsizlik sancı ne zaman gelecek nasıl bişey o sancı dedikleri bilmiyorsun ya o cok korkutuyo beni.agda da yaptırdım bugün kendimi hazırlayım bu duruma diye sen kaç hafta oldu tam.38+6olcaz biz
Canım pozitif şeyler benide motive ediyor güç geliyorAglama canim. Ben de daha dogurmadim ama negatif seyleri okumuyorum. Hep pozitif dusunuyorum. Bebegim guclu, ben gucluyum diyorum hep. Hayatta kotu olaylar her zaman var. Basimiza gelebilir ama gelmeden uzulmek bosa. Belki o kadar guzel bir dogum yasayacaksin ki sen bile sasiracaksin. Bir anda doguruverirsin belki. Gebelik kursuna gitmistim ordaki dusunme tarzi beni rahatlatiyor sanci gelince. Burda paylasayim becerebilirsem. Basit cumleler ama etkili. Elini karnina koy ve bebegim sana inaniyorum de.
canım bende normal yaptım dikisler bnde de fena yanıyo benim ve hafif hemorout olmuşum napalim bebekler iyi.olsunda sana magnezi kalsiyum oksit diye bi ilac tqvsiyetavsiye edeyim toz halde her gun bir olcek suda cozdurup ic ennfazla bi bucuk gunnsonra pacalarindan b.k akacak o kadar diyorum ben daha bi saat once yetistim yetisemedim tuvalete allahtan depend kullamiyorumda batmadi...doktor verdi bu ilaci bana kabiz olmaman lazim diye,benim bebekte de sarilik var bnde onla uğraşıyorum bu saar oldu uyumadim allah atlatmamixi saglasin dikisin alindi mi senin duruyo mu canimYemin ederim kizlat aklim olsaydi normal falan digurmazdim Ben dikisse vajinadsds dikis var 've kac gun oldu gecmiyo agrisi sizisi okduruuo bni oturamiuorum bile dogumda zorlamsdsn dolayi resmen hemoroit oldum afedersinjz ama lavaboya bile gidemiorum acidan kabizlik da ustune cok beter halfdyim kizim hasts onun psikolojisi var bide ustune lohusalik gelen gideb perisanim
Ben zubeyde de ameliyat oldum ve kesinlikle çok memnun kaldım. 7400 gerçekten gereksoz bir miktar ve cok pahalı.Bayındırda olacak ama 7400 istediler cook fazla geldi bana onu düşünüyorum yazık ya ne biliyim.zekai tahir burak ve zübeyde hanım varmıs ama cok kötü diyolar
Tamam canım yazarım haberlesiriz . Hakkımız da hayırlı olanı versin Rabbim .Bende pazartesi gideceğim sende gidince haberdar et lütfen seni de mer ak ederim çünkü
Annm var Cnm ama ksdin bana mi baksib cocukls mi ilgilrnsin evle ilgili isleri mi halletsib gelene gidene mi yetissin uzuluyorum on a da kndsn kslkiyormCanim senin vajendeki dikişlerin tutmaz Allah korusun , dikisi tutmayan vajen ne yapsan toparlanmiyormus dinlenmen lazım , gelen giden nedir kimse gelmesin bi zahmet . Evde kimse yok mu ilgilensn. İlgilenecek kimse yoksa kimseye kapı açma yapacak bişey yok
Önce senin sağlığın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?