2018 mart-nisan anneleri

Cnm dikisler kendi dusecek diye biliuorum bn.insallah gecer cNnm ys onlar hasta olmssin baska bisey istenen valla cok zor insan kahroluyo valla tavsiyeni dinlicem Cnm fena haldeyim cunki Sen hemoroit icjb doktora konustun my hic

Benimkide halen girmedi .
Sen birde 41.haftaya girmişsin canm demek girmeyince girmiyor benm dktr okadar beklemez haftaya tekrar bakcak sezaryen için plan yapalım dedi korkuyorum da icerde birşey olcak diye kısmette szryan varsa yapcak birşey yok beklemeyecgm bende

Günaydın kızlar. Dün bir arkadaşım gebelik testi yaptı. İlk birkaç saniye ikinci çizgi pembe şekilde çok hafif göründü sonra birden bire kayboldu. Bu durumu yaşayan var mı aranızda?

Ovülasyon testi iki kere pik yaptı geçen ay. Biri 17 martta diğeri 27 martta. 17ye göre bat günü çoktan geçti, ama 27ye göre bat 2 gün sonra. Bu durum biraz kafamızı karıştırdı.

Kizlar dün kocamın arkadaşınin eşi refakatçi oldu.ameliyatli halimle annem .Beni bıraktı hastanede tek.kardeşimin donun gömleğinin peşine düştü ben anneme kızarken arkadan telefonda duyacağım gibi boşver. Şunu diyip triplenip duruyordu.bunun affı olmaz ama çocuğumu da kendi annem bakicam diyordu.bakalim buna da kulp bulacak mi

Evet canım . İnan bana normal doğum olsun diye başından beri yürüdüm egzersiz yaptım plates yaptım yetmedi yüzdum. Ama halen bebek kanala girmiş değil ,çok da zorlamamin bi anlamı yok , demekki olmuyorsa vardır bundada bir hayır . Ben elimden geleni yaptım çünkü . Başka biri olsa dogurmustu . Sürekli seyehat bile ettim , 9 aylık hamile demezssn görsen . Ama yapacak bişey yok ,bebekler belirliyor nasıl geleceğini . 16 nisan büyük ihtimal spinal sezaryen olacak . Bekleniyor doktor . Ben beklemek istemiyorum bebek kaka muhabbeti beni geriyor çok .

Canim kan tahlili yaptır en kesin sonuç . Buralarda hiç uğraşma Hepimiz gördük o çift çizgiyi . Silinmiş geri gitmiş öyle şeyler olmuyor normalde .

Çok okudum senin gibi kanala girsin diye yürüyüş plates vs.yapanı ama girmeyince ne yapsan bosmus gercekten Rabbim ne derse o belki vücut yapımız bu belki kaderimizde norml doğum bizm ve bebis için daha zor olcak bu yönden düşünmeye başladım herşeyin hayırlısı biz ve bebeğimiz sağlıklı olsun da beni de korkutan o sırf normal dgm istemem yüzünden bebeğe birşey olması Allah korusun gözümün önünde olsun sagsalim de sezryen olsun. neden spinal düşünüyorsun epidural daha iyi değil mi bende çok arastirmadim ama

Aynen işte ben de senin gibi düşünüyorum elimden geleni yaptım çünkü ,vicdanim rahat ve cok yoruldum kaburgalarim ağrıyor , midem yanıyor kuyruk sokumu ağrıyor . Uyku vs hersey çok zorlaştı bunlara rağmen her işimi yine kendim yapıyorum ama yoruldum gerçekten . Bebeğime yetemeyecek kadar yorgun hissediyorum kendimi Evet Allaha bende teslimim hayırlı olsaydı nasip ederdi etmiyorsa hakkımda hayırlısı değilmiş diyorum . Benim anestezi fobim var , sanki uyursam uyanamayacagim , o yüzden başından beri çok ugrastim normal için . Doktora ben söyledi spinal anestezi varmı diye . Ben hastalarıma spinal anezsteziyi öneriyorum dedi . Başka bişey konuşmadık hiç . Ben de 16 nisan 1 hafta daha bekleyevemeyecegm en gec önümüzdeki perşembe isteyeceğim ben . Sen tam olarak kaç haftaliksn

Beni de o ameliyat masasına yatıp gitmek korkutuyor sanki normal doğumda herşey kontrolüm altında gözümün önünde olcak düşüncesi rahatlatıyor ama kısmet artık .biz daha sezryenin ayrintisi konuşmadık ne dicek bilmiyorum ne kadar arastirsam da en iyisini onlar bilir.banada senin için 16 nisan geç gibi geldi ben 38+2 yim bugün 38+6 da kntrolum var 39 da planlıyor doktorum eğer kanala girmemisse

Ben zubeyde de ameliyat oldum ve kesinlikle çok memnun kaldım. 7400 gerçekten gereksoz bir miktar ve cok pahalı.
Canım ne zaman oldun ameliyatı mezbaa gibi diyorlardı korktum

T tuba-kumsal canim doktorumu tavsiyebedebilirim cukurbar koruda yaptim 4400fiyat ve ebem muhtesemdi...
Kuzum sorun şu ki 38.haftada özel hastaneler kabul etmiyor paranla rezil oluyorsun takipli hastamız degilsin diyorlar koruyada gittim ama nafile 32.haftada olsam tamam kabul ediyorlar ama 38 cok fazlaymıs.bayındır kabul etti onlarda 7400 istiyor bu durum beni çok düşündürüyor.

Canim yine 1 haftan var belki iner yola belli mi olur . Yine az da olsa zamanin varmış . Hayirlisi olsun hakkımızda ne yapalım . İşte doktor normal doğum olsun diye 16 nisan sezaryen dedi saha beklemem dedi . Ama bende enerji vs hiç bişey kalmadı . Bebeğe bile yetemeyecegm sanki . Allah ikimiz hakkında hayırlı olanı nasip eylesin canım

Amin canım hepimiz için hayırlısı olsun artık sonuna geldik şükür bu saatten sonra tek dileğimiz sağlıkla kavuşmak tabi yoruldu vücut doğunca da yorulcaz ama ozman miniklerimizin varlığı herşeye değer zamanla toparlancaz

Cnm dikisler kendi dusecek diye biliuorum bn.insallah gecer cNnm ys onlar hasta olmssin baska bisey istenen valla cok zor insan kahroluyo valla tavsiyeni dinlicem Cnm fena haldeyim cunki Sen hemoroit icjb doktora konustun my hic
canim hemoroidi yeni dedi doktordoktor baska birine gitmedim Gidemem su ara zaten
canim benim doktorum koruda degil ozel muayenenesi var ve seni kabul eder 38de gelen var kadina hani doktorunda yoksa diye dedim ben

İnşallah canım inşallah

Canım benim sağolun ,Allah razı olsun şu anda yok süt.İnşallah nasipte varsa gelicek,dün başladık mamaya.Deniyorum sağıyorum agrı içinde olsun 4 cay kaşığı çıkıyor anca ama sen iyi geldin keyfim yerine geldi canım .

canim benim doktorum koruda degil ozel muayenenesi var ve seni kabul eder 38de gelen var kadina hani doktorunda yoksa diye dedim ben
Canım o zaman doktorun ismini verirmisin ya az bi zaman kaldı telaş oldum bide doğum korkusu sardı.epidural aldınmı dayanılır gibimi sancılar

dış gebelikten olmuştum ya 2016 da öncelikle ameliyat sonrasında beni zaten normal hastaların yanına almadılar ardından odaya geçtiğimde toplam 5 kişiydik, ben memnun kaldım orada bulunduğum süre içerisinde. Arkadaşım da orada doğum yaptı memnundu açıkcası. Oda doğumunu 2013 de yaptı yanlış hatırlamıyorsam. Tabi kişisel tecrübeler bir şey diyemeyeceğim ama senin dediğin miktar çok afaki yazık değil mi ? O kadar çok çalışıp emek veriyorsunuz yani 8000 tl den bahsediyoruz. Bilmiyorum bana acayip fazla geldi. Sizin keseniz tabi ki ama kolay kazanılmıyor. Ama devlette belki hayal ettiğin gibi olmayabilir her şey. Yalnız oda vs vs. ama kalacağın gün belli ne bileyim. Keşke bir alternatif bulabilsen. Yani senin önem verdiğin değerlere bakıyor hepsi. Benim için odanın süsü püsü vs çok da önemli değil. Hedefim sadece sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğumu atlatıp evime kavuşmak. O kazanılan rızkı da daha keyfi bir harcama için kullanabilirim. Ama beni mutsuz etmez işte bu durum. Seni çok rahatsiz edip stres edecekse tekrar düşün bir derim.

Canım o zaman doktorun ismini verirmisin ya az bi zaman kaldı telaş oldum bide doğum korkusu sardı.epidural aldınmı dayanılır gibimi sancılar
veriyim canim fatma bolkan int.ten yaz tlf cikar bugun muayene kapali ama tlfnu var ya ararsan yönlendirmeli acarlar diye düşünüyorum bir sor istersen sali gunu gidicem ben kontrole hakkinda hayirlisi olsun canim,doktorumdan da memnunum ama ebesinden coook memnunum yani isi ebe yapıyor öyle deyim,epidural almadim ben sen al bence benim acikligim 4diye almadim ben senin var miydi acikligin fatma hoca duruma bakmak icin muayene edip ona gore der belki olur olmaz diye ucreti nakit 250 kredi karti 270 hani sana bakacak ya belki ucret almaz hic bilemiyorum o nasil olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…