- Konu Sahibi Sseerraayy
-
- #18.101
Amin canım Allah razı olsun,dualarım sizinle Hayırlısı ile kavuşun yavrularınıza Canım.bol bol dua ediyorum gelsin diye nasip.Ece Didem tebrik ederim canım Allah anneli babalı büyütsün, süt konusundada strese sokma kendini annesi o daha çok küçük öğrenecek inşallah şapur şupur emmeyi
Amin Canım benim sağol .sağıyorum Canım oda gelmiyor agrı var göğsümde ama olsun 4 çay kaşığı falan ancak çıkıyor,göğüs ucunu alamıyor sinirleniyor ben genede tutuyorum ağzında öyle 2 emerse işte,dua ediyorum gelsin az emsin olsun diyorum dünyalar benim olucak emerse nasip bakalım.Miniğine geçmiş olsun dua ettim ona hemen iyileşsin inşallah,üZme kendini lütfen.Ece Didem CNm tebrik ederim Allah ansli babali buyuymeyi nasip etsin.hic sikma cNini bnmki Dr gelmiyodu sutum ilk iki gun cok azdi agzinS gidiyo mu ondan da emin deildim ama israrla yarim saatte bir endirdim 've 3.gunde sut geldi hatta doymuyo ac diye 2.gun doktora goturdum mama icin doktor mamayi onermedi gelecek sutun emzir dedi dedigi Dr oldu gerci iki gundur tikali burnu Ile iyi ememiyo uzuluyorum bnde.israrls ver memeyi Cnm ucunaa zeytinyagi sur en guzel ktemden dHa cok ise yarayacak Cnm
Gözün aydın olsun,Allah güzel günler göstersin bebeginle beraber Canım.Evet dediğin gibi hastane doktor çok önemli,Bende çok memnun kaldım hastanemden,doktorumdan,ekibinden, prensesler gibi baktılar bize.Odamda Kardeşim fönümü çekti makyajımı yaptı saatin dolmasını bekliyordular beni silip giydirmek için bir baktık hemşireyle yardımcı kadın geldi süngerli bezleri beni bir güzel sildiler temizlediler giydirdiler öyle yürüttüler,Anneme ilk bakımı biz yapıyoruz dediler,Zaten ertesi sabah ben hastanede banyomu yaptım.Bebegimin odama gelip fotoğrafını falan çektiler hediyeleriymiş onların.Seninde hastanenden memnun kalmana güzel bir Doğum yapmana çok sevindim.T tuba-kumsal canım chery yazmis ya devlette zorlanrsin bnce korunun imkanlari cok iyi dogum odasi eksi birde otel idasi gibi önce kiyafet gyiyisun snra damar yolu aciyolar lavman oluyosun suyunu patlatiyolar bi saate sanci gelmeye başlıyor ebelerden mine ebe var korunun ebesi cok iyi o da hareket gosteriyo sana sanci felince soyle yap diye sonra fatma hocanin ebesi geliyo duşa sokuyo beline masaj yapiyo bana yarim saat masaj yaptı hic durmadan i cok iyi geliyo sonra da ikinma etabi:)ve doktor geliyo sonra bebis kucağında:)dogumdan sonra 12. 13.kata odana cikariyolar seni hemşirelerde ilgiki gayet,epidural alırsan fiyat 5000ama kesinlikle deger ozel ilgi cunku ve esim hep yanimdaydi en buyuk destekcim esimdi
Canim sağma veni dinlersen o emsin. Onun cekme.gucuyle pompaninki bir degil. Sut tamamen sifirlanip tukenmez. O emdgi surece damla damla gelecektrCanım benim sağolun ,Allah razı olsun şu anda yok süt.İnşallah nasipte varsa gelicek,dün başladık mamaya.Deniyorum sağıyorum agrı içinde olsun 4 cay kaşığı çıkıyor anca ama sen iyi geldin keyfim yerine geldi canım .
Canım benim için önemli olan ortamın steril olması insanların prenses gibi olmasada insan gibi davranmaları ve bebeğimle sağ salim kavuşmak.gercekten afaki bi rakam eşim veririz can geliyo dünyaya dedi ama o parayı verince ben hafiflemiş olmayacagım daha da şişerim heralde :)dış gebelikten olmuştum ya 2016 da öncelikle ameliyat sonrasında beni zaten normal hastaların yanına almadılar ardından odaya geçtiğimde toplam 5 kişiydik, ben memnun kaldım orada bulunduğum süre içerisinde. Arkadaşım da orada doğum yaptı memnundu açıkcası. Oda doğumunu 2013 de yaptı yanlış hatırlamıyorsam. Tabi kişisel tecrübeler bir şey diyemeyeceğim ama senin dediğin miktar çok afaki yazık değil mi ? O kadar çok çalışıp emek veriyorsunuz yani 8000 tl den bahsediyoruz. Bilmiyorum bana acayip fazla geldi. Sizin keseniz tabi ki ama kolay kazanılmıyor. Ama devlette belki hayal ettiğin gibi olmayabilir her şey. Yalnız oda vs vs. ama kalacağın gün belli ne bileyim. Keşke bir alternatif bulabilsen. Yani senin önem verdiğin değerlere bakıyor hepsi. Benim için odanın süsü püsü vs çok da önemli değil. Hedefim sadece sağlıklı sıhhatli bir şekilde doğumu atlatıp evime kavuşmak. O kazanılan rızkı da daha keyfi bir harcama için kullanabilirim. Ama beni mutsuz etmez işte bu durum. Seni çok rahatsiz edip stres edecekse tekrar düşün bir derim.
Bakıyım canım yarın bi arıyım 8 binden se 5 bin daha iyi tabiki inşallah kabul ediyorlardır kaç tane özel hastane gezdiysem yok dediler 38 haftalık olunca vee yarın 39 olucaz allah yardımcım olsun bebekte inmedi aşagı midemde duruyo aşagıalr yumusak öyleceveriyim canim fatma bolkan int.ten yaz tlf cikar bugun muayene kapali ama tlfnu var ya ararsan yönlendirmeli acarlar diye düşünüyorum bir sor istersen sali gunu gidicem ben kontrole hakkinda hayirlisi olsun canim,doktorumdan da memnunum ama ebesinden coook memnunum yani isi ebe yapıyor öyle deyim,epidural almadim ben sen al bence benim acikligim 4diye almadim ben senin var miydi acikligin fatma hoca duruma bakmak icin muayene edip ona gore der belki olur olmaz diye ucreti nakit 250 kredi karti 270 hani sana bakacak ya belki ucret almaz hic bilemiyorum o nasil olur
Bugunde doguramadikAmin canım Allah razı olsun,dualarım sizinle Hayırlısı ile kavuşun yavrularınıza Canım.bol bol dua ediyorum gelsin diye nasip.
Canım benim vakti gelince gelicek merak etme Allah’ın izni ile strese girme bebekte korkuyormuş.Bugunde doguramadik
Tamam canım şimdi silikon uç aldık onu deniycez çok sertler şu anda uçta tam çıkık değil alamıyor ağzına tutuyoruz ama sinirleniyor,Emmesede ağzında tutuyorum Zaten biraz çekebilse gelicek gibi çünkü şişler göğüslerim.Canim sağma veni dinlersen o emsin. Onun cekme.gucuyle pompaninki bir degil. Sut tamamen sifirlanip tukenmez. O emdgi surece damla damla gelecektr
Amin Canım dualarım sizinle,benim Doğum sonram kolay geçti hemen kalktım ayaga .Sizlerde hepiniz Allah’ın izni ile en kolay şekilde doğumu atlatıp yavrularınızı alın kucağınıza,Çayı içiyorum Canım ama yaş hurmayıda deniyim .Ece Didem canım sağlıcakla kavuşmanıza sevindim darısı başıma.süt için humana still tea deneyebilirsin hurmada süt getiriyor diyorlar ama yaş hurma
canım disaridan doktorunu bulursan hastane kolay fatma hoca sadece koruda dogum yaptirtmiyo medicana memorial etlik lokman hekim bi suru anlasmali hastanesi var sen ara gidecek olursan bna yaz ozelden benim arkadaşim oldugunu soyle isim falan vereyim sana:)rahat ol canım ben 40+2 de dogurdum tadini cikar bu halinin ozleyeceksin:)Canım benim için önemli olan ortamın steril olması insanların prenses gibi olmasada insan gibi davranmaları ve bebeğimle sağ salim kavuşmak.gercekten afaki bi rakam eşim veririz can geliyo dünyaya dedi ama o parayı verince ben hafiflemiş olmayacagım daha da şişerim heralde :)
Bakıyım canım yarın bi arıyım 8 binden se 5 bin daha iyi tabiki inşallah kabul ediyorlardır kaç tane özel hastane gezdiysem yok dediler 38 haftalık olunca vee yarın 39 olucaz allah yardımcım olsun bebekte inmedi aşagı midemde duruyo aşagıalr yumusak öylece
canım ya bu bna da dediler ki 30cc ile dotae bu bebegin midesi kiraz cekirdego ceviz diye gidiyo 30cc gogusten nasi gelecek ilk başta hadi geldi o bebek nasi emecek bizimkide sarilik var sk emziriyorum yaralari umursamiyorum ki cokaciyo...ama doyuyo mu doymuyo mu yavrum anlamıyorum aglamiyo çünkü cisinide cok yapmiyo ve mamayi da sevmedi senden ne kadar sure emiyor bnde keyfi isterse yirmi dk ama cogu zaman zorla 6 dk emiyo ve diger gogse gecemiyoruz surekli uyuyor allahim cok zorAmin Canım benim sağol .sağıyorum Canım oda gelmiyor agrı var göğsümde ama olsun 4 çay kaşığı falan ancak çıkıyor,göğüs ucunu alamıyor sinirleniyor ben genede tutuyorum ağzında öyle 2 emerse işte,dua ediyorum gelsin az emsin olsun diyorum dünyalar benim olucak emerse nasip bakalım.Miniğine geçmiş olsun dua ettim ona hemen iyileşsin inşallah,üZme kendini lütfen.
Cnm eninde aonunda gelecek o aut sen hicccc sikinti yapma. Ama azcik mama da verebilirsin. Onceki kizimdan biliyorum ac kaldikca sekerleri düşüyor ve ememiyorlar surekli uyukluyorlar.Amin Canım benim sağol .sağıyorum Canım oda gelmiyor agrı var göğsümde ama olsun 4 çay kaşığı falan ancak çıkıyor,göğüs ucunu alamıyor sinirleniyor ben genede tutuyorum ağzında öyle 2 emerse işte,dua ediyorum gelsin az emsin olsun diyorum dünyalar benim olucak emerse nasip bakalım.Miniğine geçmiş olsun dua ettim ona hemen iyileşsin inşallah,üZme kendini lütfen.
canım ya bu bna da dediler ki 30cc ile dotae bu bebegin midesi kiraz cekirdego ceviz diye gidiyo 30cc gogusten nasi gelecek ilk başta hadi geldi o bebek nasi emecek bizimkide sarilik var sk emziriyorum yaralari umursamiyorum ki cokaciyo...ama doyuyo mu doymuyo mu yavrum anlamıyorum aglamiyo çünkü cisinide cok yapmiyo ve mamayi da sevmedi senden ne kadar sure emiyor bnde keyfi isterse yirmi dk ama cogu zaman zorla 6 dk emiyo ve diger gogse gecemiyoruz surekli uyuyor allahim cok zor
Cnm sarilik olan bebeklerde surekli uyuklar ve zor emerler. Doktor bana dediki en az 4 bez cisli olmali. Oyleyse doyuyormuş.canım ya bu bna da dediler ki 30cc ile dotae bu bebegin midesi kiraz cekirdego ceviz diye gidiyo 30cc gogusten nasi gelecek ilk başta hadi geldi o bebek nasi emecek bizimkide sarilik var sk emziriyorum yaralari umursamiyorum ki cokaciyo...ama doyuyo mu doymuyo mu yavrum anlamıyorum aglamiyo çünkü cisinide cok yapmiyo ve mamayi da sevmedi senden ne kadar sure emiyor bnde keyfi isterse yirmi dk ama cogu zaman zorla 6 dk emiyo ve diger gogse gecemiyoruz surekli uyuyor allahim cok zor
İnşallahCanım benim vakti gelince gelicek merak etme Allah’ın izni ile strese girme bebekte korkuyormuş.
Amin canım Allah razı olsun,dualarım sizinle Hayırlısı ile kavuşun yavrularınıza Canım.bol bol dua ediyorum gelsin diye nasip.
Canım benden hiç almıyor ucu yok göğsümün veriyorum ciyak ciyak sinirleniyor.Hastaneyi aradık mama veriyoruz canım yara olmuş sis inanki surekli deniyorum veriyorum acıması umurumda değil o Hali ile sağıyoruz da süt pek yok.Canım seninki normal emiyor maşallah annesi.Esimde sürekli dibimde geliyormu diye inan sinirlerim bozuldu sürekli ağlıyorum. Annem kızdı en sonunda sağlıklı çocuğunuz var Allaha şükredin emmezse ne yapalım mama diyor.canım ya bu bna da dediler ki 30cc ile dotae bu bebegin midesi kiraz cekirdego ceviz diye gidiyo 30cc gogusten nasi gelecek ilk başta hadi geldi o bebek nasi emecek bizimkide sarilik var sk emziriyorum yaralari umursamiyorum ki cokaciyo...ama doyuyo mu doymuyo mu yavrum anlamıyorum aglamiyo çünkü cisinide cok yapmiyo ve mamayi da sevmedi senden ne kadar sure emiyor bnde keyfi isterse yirmi dk ama cogu zaman zorla 6 dk emiyo ve diger gogse gecemiyoruz surekli uyuyor allahim cok zor
Insallah gelir Cnm sutun ya valla Jersey ayri stres seni cok iyi anliyorum Allah hepumizin yardimcisi oksnAmin Canım benim sağol .sağıyorum Canım oda gelmiyor agrı var göğsümde ama olsun 4 çay kaşığı falan ancak çıkıyor,göğüs ucunu alamıyor sinirleniyor ben genede tutuyorum ağzında öyle 2 emerse işte,dua ediyorum gelsin az emsin olsun diyorum dünyalar benim olucak emerse nasip bakalım.Miniğine geçmiş olsun dua ettim ona hemen iyileşsin inşallah,üZme kendini lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?